נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי Kazz » 23 נובמבר 2018, 10:40

DrKeo כתב:פיל בחדר זה כשיש לך קונסולות דור הבא ובגללה אתה לא יכול להכריז אפילו על משחק אחד בזמן שכל המשחקים שלך כבר נחשפו שוב ושוב. להציג את TLOU בפעם הרביעית? גיימפליי של GOT בפעם השניה? גיימפליי של דרימס בפעם השלישית (אחרי שכבר הייתה בטא לא קטנה לא מזמן)? אני חושב שאם סוני הייתה עושה את המסיבה הזאת שכל המשחקים שבה כבר הודגמו (פחות או יותר) ויש לה אפס הכרזות, היא הייתה ללא ספק המסיבה הכי בזויה בהסטוריה של מסיבות ה-E3. אולי אפשר להסתכל על העבר ולמצא איזו מסיבת נינטנדו בזויה לגמרי, אבל זה הסטדנרט? להתחרות עם מסיבות כושלות אחרות על התואר המסיבה הגרועה בהסטוריה?

כן, סוני במלכוד 22. מתי אתה נכנס למלכוד 22? כשאתה מכריז על המשחקים שלך שנים לפני שהם יוצאים. אז מה קורה כשהקונסולה מגיעה לסוף חייה? הכל מוכרז ואין לך מה להראות יותר. אז TLOU2 הוכרז ב-2016 כשהוא יוצא בכלל ב-2019 או 20. כנ"ל על כמעט כל משחק של סוני כמו GOT או DREAMS או שאנמו או DREAMS או FFVII או DS. אין מה לעשות, הם פוצצו את המחסנית ועכשיו אין יותר מה להראות.

אז השאלה היא כזאת. נניח והייתה להם מסיבת E3 וכל מה שהיית רואה שם זה גיימפליי ממשחקים מוכרזים שמרובם ראית כבר גיימפליי. מה קאז היה אומר על המסיבה הזאת בסיום שלה? מה הסיכוי שלא הייתה משתמש במילה בזיון לפחות 5 פעמים בהודעה הזאת? וזה לגמרי מובן, רובנו נגיב ככה כי מסיבה שבה אין אפילו הכרזה אחת היא מסיבה מעפנה.

אבוי! גיימפליי של GOT בפעם השנייה שישוחק לייב על הבימה וידגים את כל שאר הרבדים שיש במשחק. גיימפליי כמו שצריך של DS ולא מקטעים של דמות משוטטת בעולם.
איזה מחסנית התפוצצה על FF? על שנאמו? על WILD? אם המשחקים האלה עדיין בפיתוח ומתקדמים בקצב סביר שאפשר להציג אז זה no-brainer להראות אותם ב E3. ומה עם משחק המולטיפלטפורם ש Ueda עושה? בלאדבורן 2?

מה שאני חושב על התצוגה לא משנה. חשבתי של שנה שעברה הייתה חלשה. אז? הם היו חושבים לבטל אותה? איזה הכרזות חדשות היו שנה שעברה? לוגו של NI OH 2? משחק VR?
המסיבות ב E3 זה בשביל הקהל הרחב שקונה COD ופיפא והתחלת מסע הפרסום של משחקי חגים 2019 ולהיות בתודעה וכו' וכו'. זה הזוי לוותר על מיליוני עיניים בגלל חשש ש'יושבי פורומים' יביעו אכזבה מהעדר הכרזות חדשות אפשרי.

אני עדיין לא מבין את ההגיון באי הצגת TLOU\GOT\DS כדי לשמור אותם בהנחה שהם יוצאים גם על פס5. הכרזה והדגמה שכזו בדצדמבר 2019\מרץ 2020 זה חיובי? שקדתם כל השנים האלה, דילגתם על E3 כדי להראות שוב משחקים שהראתם בעבר, שעדיין יוצאים על הפס4 ולכן מוגבלים על ידה ושבמקסימום יהיו 4K 60FPS על הפלייסטיישן 5? כאשר הציפייה היא שלפס5 תהיה BC ובערך כל ספריית המשחקים של פס4 יהיה אפשר לשחק ב4K 60FPS 'אוטומטית'?

זה התרחיש המיטבי לאירוע הכרזת פס5? אילו המשחקים שאתם רוצים לראות?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2018, 04:51

לול, רמות האירוניה שיש בהודעה הזאת חנקו אותי. אתה קראת למסיבה של סוני השנה אחת הגרועות שראית ואתה מתלונן שהם לא מגיעים ל-E3 הבא להראות את בדיוק אותו דבר שוב? רק הפעם לעשות אימפקט אפילו קטן יותר כי ראית כבר את הכל ויש אפס הכרזות מה שיהפוך את זה מתוך הגדרה למסיבה אפילו יותר גרועה? די, אני לא נושם.

זה די ברור שסוני לא רוצה להכריז על הפס5 ב-E3, אז אין לה מה לחפש שם. זה גם לא ברור לי למה פתאום כולם חושבים שלא יוצאים לפס4 יותר משחקים והכל עבר לפס5. כאילו לא יצאו משחקי פס4 יותר? די נו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 נובמבר 2018, 09:50

E3 כבר מזמן לא המקום להכריז על קונסולות חדשות- סוני ו-MS ירצו לשלוט במיליון אחוז בהכרזה עליהן ואף אחת מהן לא תרצה לחלוק את הספוטלייט עם המתחרה,אז אירוע כמו Playstation Meeting הולך להתקיים כמעט בוודאות.
לגבי אין או יש עוד משחקים לפס4,אני לא חושב שמישהו כאן טען שלא יצאו יותר משחקים לפס4 בשנתיים שנשארו כי ברור שיצא לא מעט מצד ג',אבל אני עדיין דבק בעמדה שלי שכשזה מגיע לאקסקלוסיביים גדולים,העסק גמור כמעט לגמרי (אם כי הטריניטי של TLOU,DS ו-GOT הם לגמרי משחקי פס4 לדעתי ולא ברור לי למה אנשים חושבים אחרת,לא ראיתי כלום שם שזועק נקסט ג'ן),כשהחריגה היחידה שאני יכול לראות זה הרימייק הבא של bluepoint או משהו והביטול של E3 שנה הבאה רק חיזק את ההנחה הזו.
אני חושב שאם כל מה שאני הייתי הולך לראות מהם זה עוד גיימפלי של TLOU2 או GOT ו-DS,טוב שהם ביטלו את האירוע ואני לא אתפלא אם לקמפיין השיווקי המוצלח של GOW היה קשר לזה- לא הראו הרבה מהמשחק בכמעט שנתיים שעברו מההכרזה לשיחרור וראינו שזה הלך לא רע..אני בעד.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 נובמבר 2018, 12:19

מה זה משנה מה אני או סגמנט מצומצם של אנשים יחשבו על התצוגה שלהם? חסרות דוגמאות לדברים שסוני ומיקרוסופט בחרו להקדיש להם זמן במסיבות E3 וחטפו עליהם קיטונות? האם זה מנע מהם במסיבות עתידיות לא להציג דברים כאלה? לא. לסוני יש מכשיר ומשחקים לקדם עבור הקהל הרחב. לדעתי זה הרבה יותר חשוב מה'סיכון' לקבל ביקורת פושרת ממעריצים האדוקים שאם כבר הם הראשונים שיבינו את הליין-אפ כי הם מעודכנים בכל השמועות על הפס5.

ומסיבה שבפוטנציה תציג גיימפליי ראשון של NI OH, חשיפה מחודשת של WILD, גיימפליי של FF 7R, גיימפלי של שנמו 3, אשקרה גיימפליי של DS שנבין מה המשחק זו כבר מסיבה מכובדת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 נובמבר 2018, 12:28

כן, יש להם עוד דברים להציג שוב, והם יעשו זאת... פשוט לא בE3 מה הביג דיל?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2018, 13:44

Kazz כתב:מה זה משנה מה אני או סגמנט מצומצם של אנשים יחשבו על התצוגה שלהם? חסרות דוגמאות לדברים שסוני ומיקרוסופט בחרו להקדיש להם זמן במסיבות E3 וחטפו עליהם קיטונות? האם זה מנע מהם במסיבות עתידיות לא להציג דברים כאלה? לא. לסוני יש מכשיר ומשחקים לקדם עבור הקהל הרחב. לדעתי זה הרבה יותר חשוב מה'סיכון' לקבל ביקורת פושרת ממעריצים האדוקים שאם כבר הם הראשונים שיבינו את הליין-אפ כי הם מעודכנים בכל השמועות על הפס5.

ומסיבה שבפוטנציה תציג גיימפליי ראשון של NI OH, חשיפה מחודשת של WILD, גיימפליי של FF 7R, גיימפלי של שנמו 3, אשקרה גיימפליי של DS שנבין מה המשחק זו כבר מסיבה מכובדת.

אתה בכל פעם חוזר על שמות שלא ברור הסטטוס שלהם ועד כמה הם מוכנים לתצוגה רצינית.

בשורה התחתונה יש תסריט טוב שמה שיש להם בידיים זה עוד גיימפליי ל TLOU2 ו GoT ובמידה ו DS משחק רחוק יחסית אז עוד גיימפליי ״מסתורי״ ללא תצוגת גיימפליי ממש מלאה, תלוי אם קוג׳ימה יחשוב שהוא מוכן לתצוגה שכזו.

NIOH2 זה מקסימום טריילר, לא תצוגה בלייב, זה נישתי מדי ל E3.

פלוס צד ג׳ שהוא נעלם ולא ידוע איזה משחק גדול ומעניין מוכרז ל 2019 שאפשר להציג.

בקיצור בסבירות גבוהה יכלה לצאת מסיבה מביכה יותר משל שנה שעברה כי זה אותו התוכן ללא גורם ההפתעה אפילו.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 נובמבר 2018, 14:30

וגם אתם פוסלים שמות בלי לדעת מה המצב שלהם.

אם לסוני לא אכפת היה שתקרא לתצוגה בשנה שעברה מביכה, אז למה שיהיה אכפת להם עכשיו.
Ni Oh נישתי מדי אבל Concrete Genie לא?

עדיין לא הבנתי למה להציג שוב את המשחקים שכבר ראינו זה רע לE3 הקרובה אבל טוב ל PXS או אירוע אחר שיהיה חצי שנה אחר כך.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 24 נובמבר 2018, 15:58

אם זה היה ממש חשוב בשבילם הם תמיד יכלו למלא מסיבה בצד ג' כמו מייקרוסופט, אבל גם אם הם חושבים שאין להם מספיק בשביל מסיבת עיתונאים תמיד יש להם את האופציה לשחרר איזה וידיאו קצר עם העדכונים הנחוצים כמו הדירקט של נינטנדו.
אבל מה שבאמת מוזר פה בעיני ויכול להיות שאנשים פיספסו זה שהם הודיעו שהם לא יגיעו ל E3 בכלל.. יעני לא רק שאין מסיבת עיתונאים, הם לא יהיו בתערוכה עצמה. עכשיו גם אם אין להם דמואים לבלעדיים הגדולים (אפילו לעיתונאים בלבד) חוץ מ dreams שזה לא סביר במיוחד, אני בטוח במאתיים אחוז שיש להם מספיק משחקים קטנים יותר כמו Concrete Genie ו spelunky 2 ו המון משחקי VR שהם יכלו להציג ולהדגים בביתן שלהם כמו שהם עושים כל שנה. איזה סיבה יכולה להיות להם לא להגיע בכלל? אפילו אם יש איזו הכרזה מוקדמת על פס5 בכוונת זה עדיין לא הגיוני ולא ממש קשור אחד לשני, לא להופיע ב e3 בכלל זה צעד יותר דרסטי מ "לא עשינו מסיבה כי אין לנו מספיק טריילרים לבדר אותכם'. אני מקווה שזה עניין חד פעמי ולא תחילתו של טרנד שבו חברות עושות אירועים משלהם בזמן שנוח להם בלי הצורך להתחרות על אור הזרקורים, שזה אולי הגיוני מבחינתם אבל אני באופן אישי מעדיף את הקונספט הנוכחי שהכל מרוכז ודחוס בשבוע אחד, זה יותר כיף תכלס.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2018, 17:39

Kazz כתב:וגם אתם פוסלים שמות בלי לדעת מה המצב שלהם.

אם לסוני לא אכפת היה שתקרא לתצוגה בשנה שעברה מביכה, אז למה שיהיה אכפת להם עכשיו.
Ni Oh נישתי מדי אבל Concrete Genie לא?

עדיין לא הבנתי למה להציג שוב את המשחקים שכבר ראינו זה רע לE3 הקרובה אבל טוב ל PXS או אירוע אחר שיהיה חצי שנה אחר כך.

לנו יש קצת יותר ביסוס לפחות לפי זה שחלקם בחזקת נעדרים על סף ה vaporware או סתם מגיעים בטח לדור הבא.

בנוגע לג׳יני הוא קודם כל צד א׳ ולא צד ב׳ כמו ני-הו, ככה שלסוני יש קצת פחות מחויבות כלפיו (אלא אם כן היה מדובר במשחק עם פוטנציאל לבלוקבאסטר ענק שמזיז קונסולות סטייל דסטיני ואז היית רואה אותם חופרים עליו חופשי) ודבר שני לאיזו חשיפה הוא כבר זכה ב E3? לא זכור לי איזה לייב גיימפליי פומפוזי שלו במסיבה אבל תקן אותי אם אני טועה.

כי אם תציג אותם ב E3 מה יהיה לך כבר להציג ב PSX? נרצה או לא תצוגות גדולות בדרך כלל באות אחת על חשבון השנייה, תראה את DS ב E3 לא תוכל להביא כבר גיימפליי חדש נוסף ל PSX והאפקט כבר בלי קשר לא יהיה אותו הדבר.

——

עידן דיברנו על זה במהלך הנושא ואני חושב שכולנו מסכימים שזה תמוה שהם נעדרים כליל מהתערוכה ושהם כן היו צריכים להרים ביתן. פה הדיון ספציפי הוא סביב מסיבת העיתונאים שחלקנו חושבים שבמידה ואין להם משהו גדול לחדש על פני E3 2018 שזה לא רעיון כזה רע להיעדר מאשר להתבזות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2018, 23:31

EA מדלגת על E3 כבר שנתיים או שלוש, הם עושים אירוע משלהם במרחק כמה קמ׳ מE3 שהוא בשליטתם. בת׳זדה גם נתקה השנה את האירוע מE3 ונינטנדו ממזמן מעדיפה לעשות דירקטים.

האמת שלפחות מבחינת החברות מדובר במהלך חכם לדעתי. אין באמת הגיון בלפוצץ את כל ההכרזות הכי טובות שלך בשעה וחצי רק כשלמחרת המתחרה שלך מכריזה את כל ההכרזות שלה ומוחקת כל אזכור שלך. כמה פעמים ראינו מצב שבו נניח מיקרוסופט עושה מסיבה, כולם יוצאים מתלהבים וסוני מרסקת אותם תוך 8 שעות.

E3 היא תוצר של שנות ה90, אירוע שבו מפיצות שכנעו ראשי רשתות קמעונאות סטייל גיימסטופ להזמין מראש כמה שיותר עותקים מהמשחקים העתידיים שלהן. לאט לאט זה הפך לאירוע עיתונאי כי אם כל החברות מביאות את המשחקים העתידיים לשם אז למה לא כבר לסקר אותם לכל המגזינים? אז מגזינים היו יוצאים פעם בחודש ובמגזין של E3 היית רואה את כל החשיפות עם אזורים מוקדשים לסגה/נינטנדו/סוני. אני זוכר איזה פלא זה היה לקבל את nintendo power ופשוט לראות עשרות עמודים של דברים כמו הultra 64 או הוירטואל בויי שנראו לי כמו מדע בדיוני.

אבל 2018 זה לא 2005. אז כל פיפס בE3 קבל מקום של כבוד במגזין כשדברים כמו זלדה קבלו עמודים שלמים ומשחקים קטנים כמו blast corps או tetrisphere קבלו סיידבר מכובד. ילדים כמוני ישבו וקראו כל עמוד שוב ושוב בפליאה בלי לפספס דבר. העיתונאים היו כמו אלוהים, הם אשכרה שחקו במשחקים ואנחנו היינו בולעים תאורים של משחקים וגיימפליי עם גג תמונה או שתיים ברזולוציה לא ברורה בעליל. אבל היום? המסיבות משודרות ביוטיוב, יוטיוברים כבר עושים סטרימים של הדמואים במלואם דקות אחרי התצוגה ורובנו אפילו לא טורחים לקרא רשמים יותר. אבל מה שהכי חשוב הוא שבשלושה ימים הראשונים, יש בערך כל 4 שעות מסיבה גדולה כך שלאף אחד אין יותר את מקום הכבוד שלו. שלושה או ארבעה משחקים צפים למעלה, כמה הכרזות עושות הדים באינטרנט אבל השאר הולך לאיבוד. אפילו לפני 10 שנים לפחות היו לכל חברה ״מעגל חדשות״ שלם, את ה24 שעות שלהן. אבל היום כשיש לכל מפיצה מסיבה? אי אפשר אפילו לעקוב.

אני אוהב את E3 אבל היא יותר מדי מהר מדי. הייתי מעדיף לראות כל מפיצה תופסת חודש בשנה והופכת אותו לאירוע שלה. היוטיוברים עדין יקבלו את הדמו גיימפליי לשחק מול כולם, המסיבות יכולות תהיות פיזית (כמו בe3) או רק דיגיטלית (כמו נינטנדו) ואם למפיצה יש את הכסף היא עדין תוכל להזמין את העיתונאים לתצוגת דמואים או לבנוץ booth מרשים לכל משחק. כל מפיצה תוכל לבחור מה שמתאים לה, אנחנו חיים בעידן שבו כל ילד עם לפטופ יכול לשדר לאינטרנט כל דבר. כלומר זה בעצם בליזקון או החוויה של פלייסטיישן או קווייקון (או אם נהיה נוסטלגים אז space world של נינטנדו או x0 של מיקרוסופט) רק גדול יותר כי לא מבזבזים תחמושת על 4 תצוגות בשנה.

למישהו פה באמת יהיה אכפת אם במקום E3 הפלייסטיישן אקספיריאנס תהפוך לדבר הגדול של סוני? מישהו פה הולך לe3 ומשחק שם דמואים? המסיבה של סוני תרגיש לכם שונה אם היא תתרחש בלוס אנג׳לס ביוני או בניו יורק באוקטובר? אני דווקא חושב שזה לטובה, שיהיה שבוע שבו סוני מפציצה בו דמואים וטריילרים והכרזות וכשחודשיים מאוחר יותר מיקרוסופט עושה את שלה היא אשכרה תוכל להגיב ולהפך. היום המסיבות נעולות מראש ומתרחשות בהפרש של שעות (אולי חוץ מאשר שינויים מינורים), מה יקרה אם יהיה לחברות שבועות או חודשים לתכנן תגובה? זאת תוכל להיות מלחמה במובן הטוב של המילה. בקיצור, אני בעד, ביחוד בעידן הדיגיטלי. כן ירבו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 נובמבר 2018, 05:50

דרקו נינטנדו די יצאה מe3 ,לטובת הדירקט שלה
ואני חושב שניראה בעתיד את סוני וms
עושות את אותו הדבר

בשנות ה90 ,האינטרנט לא היה טוב מספיק
ללקוחות הביתים ,ליראות מה מוצג
ב2018 ,אפילו בהמון מארצות עולם שלישי ,יש אינטרנט מהיר

אפשר להעביר את הסירטוני ווידאו בקלות ,לרוב העולם ,וגם דמויים

E3 לא תוכננה במקור לאנשים בבית ,כמו שאתה אפילו אמרתה
היא נועדה לעסקים בתחום ,והיא יכולה לחזור לעסוק בזה

מוצרים ומשחקים ,שהקהל בבית ,לא צריך להיות חשוף אליהם ,ועסקאות מאחורי הקלעים
שלא מוכנים לחשיפה

סתם לדוגמה ,מישחק בשלב אלפה ,שהמפתחת שלו מחפשת מימון

או הזמנת מסכי oled ,לns משופר
ודברים כאלו

ואני לא חושב שהדירק מצוין או משהו
אבל לפחות מיתמקד בדברים שקרובים יחסית
לפחות בדרך כלל

תצוגה של רק ssb ,בe3 ,לדוגמה
תיהיה דבר גרוע
בדירקט זה מובן ,כי יש מספיק מפוזרים לאורך השנה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 25 נובמבר 2018, 07:26

- EA עורכים את האירוע שלהם בבניין סמוך באותו שבוע של E3.. הם עדיין חלק מהאירוע, זה לא בדיוק אותו דבר כמו לא להופיע.
ונינטנדו לא יצאה מ e3 קרירין. אתה מבלבל בין המסיבת עיתונאים לתערוכה עצמה, שם בשנים האחרונות לפחות יש להם את הביתן הכי מושקע ואאל"ט גם הכי גדול. מה גם שהם משחררים דירקט באותו זמן שתמיד הייתה המסיבת עיתונאים שלהם, ככה שהם לא יצאו מ e3 בשום מובן מהותי של העניין.

- אני מסכים שזה הגיוני מבחינת תחרות על אור הזרקורים, אבל ל E3 במתכונתו הנוכחית עדיין יש יתרון ברור בזה שהוא תופס כותרות בתקשורת מיינסטרים, אירועים אחרים הרבה פחות. לגרום ל ign או ליוטיוברים לסקר אותך זה לא באמת בעיה.
וזה אולי לא מעניין את החברות הגדולות אבל פירוק של E3 בוודאי יהיה בעייתי למפיצות קטנות יותר ויוצרי אינדי שמן הסתם אין להם כסף לעשות אירוע משלהם או להזמין עיתונאים לראות את המשחק שלהם על חשבונם.

- מבחינה אישית אני לגמרי מעדיף את הפורמט הנוכחי. לא אכפת לי שבמקום גיימסקום , PAX או פריז חברות יעשו אירועים משלהם, אבל ב E3 שלא יגעו בבקשה. אני אוהב שאנחנו מקבלים את הכל תוך כמה ימים ושכל התעשייה במקום אחד, את כל המסביב שזה גורר עם התגובות והראיונות והדיונים, את התחרות הטבעית שזה יוצר בין הגדולות עם המסיבות עיתונאים אבל גם לראות איזה משחקים מקבלים הכי הרבה הייפ עם כל הפרסי E3 למינהם וכו'. יותר כיף.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 נובמבר 2018, 10:10

סוני רק הודיעו שלא יעשו מסיבת עיתונאים, זה ממש לא אומר שהם לא יציגו שום דבר בשבוע הזה, לדעתי הם כן יוציאו מינימום כמה סרטונים, אבל גם אם לא - אני באופן אישי לא מבין את הטהרנות כלפי E3 ספציפית... כן, זה זמן "מרגש" כגיימר, אבל בתכל'ס משנה לשנה זה בהחלט הופך להיות פחות רלוונטי, אנחנו בעידן יוטיוב, ולהרבה סדרות מוכרות יש אפילו את ה"יום שלה", בין אם זה OUTBREAK DAY של TLOU, או N7 של מאס אפקט וכו'...
זה פורמט ארכאי שאיכשהו מצליח להיות עדיין מעט רלוונטי רק בגלל שקהל הגיימרים זה קהל שמתלהב די בקלות מכל שמועה, לא משנה כמה בלתי אמינה, והם פשוט צמאים לכל פיסת מידע רשמית שיוכלו לקבל.
וזה לא שאני לא אוהב את מסיבות עיתונאים האלה, אני הרבה פעמים אפילו נשאר ער כל הלילה בשבילן, אבל יד על הלב? זה כמעט אף פעם לא שווה את זה ^_^

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 25 נובמבר 2018, 13:30

הם הודיעו שהם לא ישתתפו ב e3 בכלל.

ה"טהרנות" הספציפית היא בגלל שזה האירוע הכי גדול, בכל שאר האירועים ביחד לא מוכרז רבע ממה שמוכרז ב E3 ככה שיותר קל לוותר עליהם:)

ואף אחד לא חושף משהו בעל ערך בימים שציינת, את רוב העולם ואחותו זה לא באמת מעניין. ב e3 המעט רלוונטי עדיין צופים מליוני אנשים מכל העולם בזמן אמת.. והאלטרנטיבה, להבנתי לפחות, היא לא שיבטלו את הפורמט הארכאי (שגם apple וכאלה עדיין עושים, לא נראה לי שזה הולך לשום מקום) אלא שיפצלו אותו לכמה אירועים פרטיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2018, 13:38

idan כתב:- EA עורכים את האירוע שלהם בבניין סמוך באותו שבוע של E3.. הם עדיין חלק מהאירוע, זה לא בדיוק אותו דבר כמו לא להופיע.
ונינטנדו לא יצאה מ e3 קרירין. אתה מבלבל בין המסיבת עיתונאים לתערוכה עצמה, שם בשנים האחרונות לפחות יש להם את הביתן הכי מושקע ואאל"ט גם הכי גדול. מה גם שהם משחררים דירקט באותו זמן שתמיד הייתה המסיבת עיתונאים שלהם, ככה שהם לא יצאו מ e3 בשום מובן מהותי של העניין.

- אני מסכים שזה הגיוני מבחינת תחרות על אור הזרקורים, אבל ל E3 במתכונתו הנוכחית עדיין יש יתרון ברור בזה שהוא תופס כותרות בתקשורת מיינסטרים, אירועים אחרים הרבה פחות. לגרום ל ign או ליוטיוברים לסקר אותך זה לא באמת בעיה.
וזה אולי לא מעניין את החברות הגדולות אבל פירוק של E3 בוודאי יהיה בעייתי למפיצות קטנות יותר ויוצרי אינדי שמן הסתם אין להם כסף לעשות אירוע משלהם או להזמין עיתונאים לראות את המשחק שלהם על חשבונם.

- מבחינה אישית אני לגמרי מעדיף את הפורמט הנוכחי. לא אכפת לי שבמקום גיימסקום , PAX או פריז חברות יעשו אירועים משלהם, אבל ב E3 שלא יגעו בבקשה. אני אוהב שאנחנו מקבלים את הכל תוך כמה ימים ושכל התעשייה במקום אחד, את כל המסביב שזה גורר עם התגובות והראיונות והדיונים, את התחרות הטבעית שזה יוצר בין הגדולות עם המסיבות עיתונאים אבל גם לראות איזה משחקים מקבלים הכי הרבה הייפ עם כל הפרסי E3 למינהם וכו'. יותר כיף.

1) מפיצות קטנות ואינדים לא מצליחים אפילו להרים שבריר מהראש שלהם ב-E3, הם דווקא ירוויחו מפירוק של E3. כשיש לך E3 אך ורק ה-GOW והוויצ'רים למניהם מצליחים להגיע למדיה. השאר? הם טובעים בצונאמי חדשות שהוא E3. זאת הסיבה שרוב הכרזות האינדים והמפיצות הקטנות קורים ב-PAX ולא ב-E3. משחקים שמפיצות גדולות תומכות כמו אורי? הם עדין יקבלו את אור הזרקורים שלהם באירועים האינדיבידואלים רק שהזרקור יהיה חזק יותר בגלל שגל חדשות ממפיצות אחרות לא ישטוף אותם תוך 4 שעות.
2) E3 מרגישה לך גדולה יותר כי חברות שומרות את ההכרזות ל-E3. אם היה לך אירוע סוני, מיקרוסופט ונינטנדו קבוע שהן שומרות לו את ההכרזות הגדולות שלהן אז אירוע מיקרוסופט או סוני היה מרגש באותה מידה. זוכר את PSX2016? יותר מרגשת מרוב מסיבות E3 של השנים האחרונות.
3) אם המסיבות לא מתרחשות אחת אחרי השניה, לפעמיים בהפרש של 40 דק, המפיצות יזכו להרבה יותר כיסוי. כנראה שנבין ונראה כל משחק ודמו יותר לעומק עם התרשמויות יותר מפורטות מעיתונאים. אתה לא יודע כמה פעמים אני שומע פודקאסט של אתר גיימינג כמו למשל יורוגיימר ועיתונאים שם מספרים איך הם לא הספיקו לשחק ב-X כי הייתה להם פגישה לראות את Y וכך הלאה. איך הם לא מצליחים לנהל דיון כמו שצריך על משחק כי מתוך 4 אנשים רק אחד הספיק לראות את המשחק או לפעמים אף אחד לא הספיק כי הלו"ז התנגש והפגישה הזאת לא נראתה חשובה מספיק. וזה כמובן גם כולל משחקי אינדי של מפיצות גדולות כמו למשל unravle 2 שלדעתי הלך קצת לאיבוד בכל הרעש של E3 האחרון. הקורבנות הם לרוב הקטנים, לא אנצ'רטד או היילו.
4) אירועים עצמאיים יקלו על היכולת של של מפיצות להגיב אחת לפעולות של השניה וגם לקבוע את גודל האירוע שהן רוצות לעשות. כך למשל סוני לא צריכה להרגיש כמו פריק כשהם צריכים לדלג על E3 2019 או מקרה ניטנדו ב-2016.

לי זה נשמע יותר כמו שלא יזיזו את הגבינה שלנו מאשר איזה טיעון אמיתי לשימור E3. התערוכה הזאת לא רלוונטית בפורמט הזה כבר שנים, ביחוד כשהכל מוזרם באינטרנט. היא הייתה תערוכה לקניינים ואני לא רואה יותר מדי הגיון לשמר אותה בצורה שהיא נערכת היום. אני יודע שזאת נוסטלגיה, גם אני מחכה למסיבות עיתונאים של E3 עוד משנות ה-90, אבל אירוע PSX גדול או X0 גדול ששומרים להם את כל ההכרזות הם מרגשים באותה מידה. כל המעגל הזה של E3, גיימסקום,TGS, תערוכות סוף שנה סטייל פריז ואז GDC - זה פשוט יותר מדי ויוצר מסיבות שהן בזבוז זמן אחד גדול כבר שנים. מה שאתה מדבר עליו עידן זה מקרה קלאסי של ביצה ותרנגולת. ההכרזות הכי גדולות ב-E3 אז אתה לא רוצה לוותר על E3 אבל ההכרזות הכי גדולות ב-E3 רק כי התערוכה הכי גדולה. זה לא שאם לא תהיה E3 סונית שכח להכריז על TLOU3, היא פשוט תעשה את זה בPSX (כמו שהיא עשתה ב-2016) :)

אני גם חושב שטענת ה"ב-E3 כל המיינסטרים צופה" לא רלוונטית יותר. זה לא 2003 יותר, אנשים צורכים את המדיה שלהם מרשתות חבריות ושיתופים של חברים. החשיפה של TLOU2 ב-PSX 2016 הייתה גדולה ופופולרית בדיוק באותה מידה של חשיפה ב-E3. בסופו של דברים אם יש חדשה מגניבה ומרגשת או טריילר מרשים הם עושה את דרכם לפייסבוק, טוויטר ואינסטאגרם וכולם רואים את זה. עברו הימים שבהם אנשים מחכים לחדשות של 6 בכדי לשמוע על "משחקי הוידאו המשוגעים האלה של הצעירים". הקהל יעד של משחקי הוידאו, הארד קור או קז'ואלי ככל שהוא יהיה, נמצא באינטרנט ולא ב-CNN.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 נובמבר 2018, 14:04

הייתי יותר משווה את זה לטקס האוסקר/אמי או אפילו קומיק קון... לכולם אמנם "מחכים" כדי לראות מי זכה או מה הוכרז, אבל זה לא באמת הכרחי בשום צורה, והבאז התקשורתי בכל תאריך אחר לא ישתנה לכאן או לכאן - הכרזות גדולות/מעניינות יקבלו את תשומת הלב שלהן ואפילו אולי יותר, כשאין כל כך הרבה הכרזות נוספות במקביל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 נובמבר 2018, 14:41

אני עם עידן פה, לא רוצה שיקחו את E3, זה ממש הכריסמס של הגיימרים, חג לכל דבר כמו שיש עבור חובבי הפוטבול את הסופרבול.

ואירועים מפוזרים על פני השנה לא יהיו בחיים כיפיים כמו השבוע המרוכז שהוא E3, כל ההשוואות והדיונים ומלחמת הקונסולות הם חלק גדול מהכיף, וזה שאין זמן להכין תגובה גם יוצר רגעים היסטריים והיסטוריים כמו ה E3 שבו סוני רכבה על כל העניין של המשחקים המשומשים והמחסור בקינקט ובקיצור, כל הדברים שאנשים שנאו בוואן. זו היתה מסיבה חלשה מבחינת הכרזות של משחקים אבל אגדית מהבחינה הזו שקבעה את הטון לכל הדור ושאחריה היה כבר די ברור מי הולך לשלוט ושהדור הזה כבר די גמור.

גם הקטע שסוני עשתה drop the mic עם המחיר של הפלייסטיישן המקורית היה ענק.

בקיצור, המון זכרונות ורגעים טובים מהמסיבות האלה, בלי כל זה זה פשוט לא יהיה אותו הדבר. הדיירקטים של נינטנדו הם הדברים הכי מלאכותיים וחסרי נשמה שיש, אני מבין שהכרזות על קונסולות צריכות לקבל אירועים משלהן ושזה כבר לא מתאים שהכרזה על קונסולה חדשה (גם אם היא בתכלס מקבלת המון פוקוס באותה השנה) תצטרך להצטופף באיזה אירוע עם המון הכרזות אחרות שגונבות גם מהפוקוס או בשעות ובימים מסויימים ותחת תנאים מסויימים שלא מתאימים לבעלות הפלטפורמה אבל מחוץ להכרזות על חומרות אני אקח בכל יום E3 מרוכזת על PSX ו X0 ודיירקטים מעפנים מפוזרים.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 25 נובמבר 2018, 14:45

1) הם לא ירוויחו מפירוק של E3 כי בניגוד לגדולות אין להם את האלטרנטיבה של להרים אירוע משל עצמם. במקסימום אפשר לטעון שהפגיעה לא תהיה משמעותית, אבל איפה פה הרווח? אני חושב שבגלל שיש ב E3 את התותחים הכי כבדים וכל העיניים מופנות לשם הרבה מהקטנים נהנים מתשומת לב (קטנה בהשוואה ל GOW ככל שתהיה) שלא היה להם שום סיכוי למשוך בכוחות עצמם. אין לי שמץ של מושג מה הוכרז ב pax האחרון, אני מכיר כמה וכמה משחקי אינדי סופר מעניינים שנחשפו ב E3 האחרון.. אז יכול להיות שכל הדברים הטובים מוכרזים ב E3 או ש PAX זה סתם משהו שאני לא עוקב אחריו בשביל לדעת יותר טוב. כך או כך אני רואה את זה כיתרון לפורמט המעורב של E3, אין שום סיכוי שאירוע מבוסס אינדי ימשוך את אותה רמת התעניינות.

ואף אחד לא טען מהפרספקטיבה של תאגידי ענק כאלה ואחרים ש E3 זה הכרחי עבורם או אפילו סתם עדיף בוודאות גמורה, כמו שאמרתי זה הגיוני לא לרצות לחלוק או להתחרות על אור הזרקורים.
מה שכן אמרתי זה שאני מעדיף את הכל מרוכז ודחוס בשבוע אחד מכל הסיבות שמניתי, שהן אישיות בעיקרן.. ולא בגלל שאני חושש שבפורמט מפוצל פתאום המסיבות אינדיבידואלית יהיו פחות טובות או יציגו משחקים פחות מעניינים או מה שזה לא יהיה, אלא בגלל שזה יהיה לי פחות כיף:)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2018, 15:33

idan כתב:1) הם לא ירוויחו מפירוק של E3 כי בניגוד לגדולות אין להם את האלטרנטיבה של להרים אירוע משל עצמם. במקסימום אפשר לטעון שהפגיעה לא תהיה משמעותית, אבל איפה פה הרווח? אני חושב שבגלל שיש ב E3 את התותחים הכי כבדים וכל העיניים מופנות לשם הרבה מהקטנים נהנים מתשומת לב (קטנה בהשוואה ל GOW ככל שתהיה) שלא היה להם שום סיכוי למשוך בכוחות עצמם. אין לי שמץ של מושג מה הוכרז ב pax האחרון, אני מכיר כמה וכמה משחקי אינדי סופר מעניינים שנחשפו ב E3 האחרון.. אז יכול להיות שכל הדברים הטובים מוכרזים ב E3 או ש PAX זה סתם משהו שאני לא עוקב אחריו בשביל לדעת יותר טוב. כך או כך אני רואה את זה כיתרון לפורמט המעורב של E3, אין שום סיכוי שאירוע מבוסס אינדי ימשוך את אותה רמת התעניינות.

ואף אחד לא טען מהפרספקטיבה של תאגידי ענק כאלה ואחרים ש E3 זה הכרחי עבורם או אפילו סתם עדיף בוודאות גמורה, כמו שאמרתי זה הגיוני לא לרצות לחלוק או להתחרות על אור הזרקורים.
מה שכן אמרתי זה שאני מעדיף את הכל מרוכז ודחוס בשבוע אחד מכל הסיבות שמניתי, שהן אישיות בעיקרן.. ולא בגלל שאני חושש שבפורמט מפוצל פתאום המסיבות אינדיבידואלית יהיו פחות טובות או יציגו משחקים פחות מעניינים או מה שזה לא יהיה, אלא בגלל שזה יהיה לי פחות כיף:)

לקטנים יש את PAX, יש שלוש תערוכות PAX שונות ברחבי העולם. ב-E3 הקטנות לא מצליחות להרים לא מסיבת עיתונאים ולא BOOTH גדול, הם תמיד הולכים לאיבוד. מי שם לב בכלל ב-E3 למשהו שהוא לא סוני/נינטנדו/מיקורוספט/EA/UBI/בת'זדה? אפילו הייתי אומר שחברות שהן לא מיקרוסופט/סוני/נינטנדו הן כבר סוג ב' בשבילנו ב-E3. אף אחד לא מחכה שנה שלמה למסיבה של EA, מחכים למסיבה של סוני או מיקרוסופט. אני חושב שזאת הסיבה שחברות צד ג' כמו אקטיוויז'ן ו-EA מתחילות לנתק את עצמן מ-E3.

אני יודע שE3 זה יום חג או לא יודע מה, אבל לדעתי זה יהיה חג אפילו גדול יותר אם מיקרוסופט הייתה עושה אירוע ענקי באוקטובר וסוני הייתה עושה אירוע ענקי בנובמבר. אני למשל חושב על המסיבות הכרזה של הקונסולות דור הנוכחי. אלה היו אירועים מטורפים שכולנו רק חיכינו להם ולא היה שמץ של קשר ל-E3. היום בעידן הדיגיטלי יש לסוני ומיקרוסופט 100% שליטה וממילא שתיהן כל הזמן עורכו אירועים לאורך השנה ללא קשר לדברים כמו E3 או גיימסקום. בנוסף רואים אותן מופיעות עם הכרזה קטנה בגיימסקום או אירוע משלהן או בTGS או GDC, זה כל כך מפוזר ומרגיש מחייב להיות שם שבסוף אנחנו מקבלי 4 תצוגות MEH בשנה ואחת שנעה בין לא רעה לממש טובה במקום שהם ישלטו 100% במסר. הם יכולים לעשות אירוע אחד ענק ומפוצץ של שבוע שמראה כל מה שהם רוצים ומפוצל לכמה מסיבות עיתונאים כמו בבליזקון או לעשות סטרים של שעה וחצי כמו נינטנדו, הכל בידיים שלהן. זה גם נותן להם את החופש לקבוע מתי בשנה להראות את התוכן וכמה ממנו להראות. למה לא לעשות שבוע פלייסטיישן, למה זה רק יום?

בקיצור, אני חושב שאפשר לעשות "יום חג לגיימרים" בלי קשר ל-E3. דברים כמו העקיצות של סוני למיקרוסופט ב-E3 2013 יהיו דווקא יותר חזקים כשיש כמה שבועות להתכונן למכה שאתה מנסה להביא לתחרות. בגלל שאין חובה להגיע לכל מני תערוכות, לגדולות יש דרך להכין תגובות ולבנות את הלוח השנתי של ההכרזות שלהן בדרך שהן חושבות שיהיה הכי מרגש ומגניב במקום שיכפה עליהן תצוגה גדולה ביוני. רק תסתכלו על סוני והפס5, E3 הופכת אצלם לבדיחה כי זה מוקדם מדי להכריז על הפס5 ומאוחר מדי בשביל לרגש על הפס4. אני לא רואה שום יתרון בלהיות תקוע בקיבעון בעולם דיגיטלי שבו כל ילד בן 14 יודע להכין תוכן ליוטיוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2018, 15:40

השאלה האמיתית לדעתי היא מה בכלל מיוחד ב-E3? לפני 15 שנים אני מבין, היום? זה אוסף מסיבות שמתרחש על פני 4 ימים. אם זה היה 7 אירועים שונים אפילו לא היינו שמים לב. אז זה מה שמרגש? שהם מתרחשים ביחד? הרי כל החברות היום מנסות להוציא תוכן ולהכריז שבועות לפני E3 בגלל שכל התוכן נעלם בים תוכן שיוצא בשבוע הזה. אז ההליך הזה ממילא קורה טבעית, מפיצות כמו EA או אקטיוויז'ן או בת'זדה מתחילות להתרחק מ-E3. ביחוד אקטיווז'ן ובת'זדה שיש להן את בליזקון ואת קווייקון. סוני אוהבת להכריז לא מעט בPSX, מיקרוסופט חובבת גיימסקום והחזירה את X0 ונינטנדו כבר שנים עם DIRECT.

כלומר ההליך פירוק E3 הזה מתרחש כבר כמה שנים והוא יקרה בסוף אם נרצה או לא.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 25 נובמבר 2018, 16:23

בליזקון ובוודאי קוויקון הם אירועים מאוד ותיקים, הרבה יותר ממסיבת עיתונאים של בתזדה ב E3 שזה עניין די חדש שהתחיל לפני 3 שנים.. אם כבר, במקרה של בתזדה, התהליך הוא הפוך. ולאקטיווז'ן אמנם אין אירוע משלה ב E3 אבל היא לגמרי נוכחת שם, האחד-שתיים משחקים שיש להם להציג (לא של בליזארד) תמיד תופסים מקום נכבד באחת משתי המסיבות הכי גדולות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 נובמבר 2018, 17:50

אם אני לא טועה, אז בשנתיים האחרונות ״מסיבת העיתונאים״ של בת׳זדה הייתה לשים עיתונאים באולם קולנוע ולהקרין להם את ה דיירקט״ שלהם. אז לא הייתי קורא לזה להשקיע יותר... זה נכון שהם שוכרים מקום כדי לבלוט ולהחשב כ״מסיבת עיתונאים״ כדי שיחכו לשמוע מה יהיה שם, אבל זהו בערך. ההשקעה הגדולה שלהם היא באירוע שלה.
המגמה לא טובה לE3 אבל ככה אנחנו מקבלים הרבה יותר מסיבות שפרושות לאורך כל השנה ולא צריך יותר להמתין עם הכל ואז יש יותר דליפות, או לזרז מאוד דברים כדי להציג משהו לא מספיק טוב או לא מספיק נאמן לתוצאה הסופית... זה יכול לקרות תמיד, וזה קורה גם בתצוגות היום מחוץ לE3, אבל אני כן חושב שסך כל התצוגות הללו יותר שווה מE3 אחד ממש טוב.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 25 נובמבר 2018, 18:21

שנה שעברה טוד האוורד, פיט היינס ועוד חבורה שלמה של אנשים הרבה פחות כריזמטיים מהם עלו לבמה ואכלו את הראש, ואת כל זה פתחה הופעת מטאל כמדומני... דירקט זה בטח לא היה:)
אם כבר המסיבות של סוני הם הרבה יותר דירקט במובן שרואים הרבה וידיאו ופחות אנשים שמדברים על הבמה.
בכל מקרה גם דירקט ב e3 זה יותר מכלום ושום דבר. לפני 4 שנים לא הייתה להם מסיבה בכלל, היום יש להם.. זאת המגמה היחידה שרלוונטית לבתזדה. ה"אירוע שלהם" זה משהו ש id עושים למעריצים שלהם כבר יותר מ 20 שנה לא יודע כמה זה קשור אחד לשני.
מלבד הריבוט של דום שהוא בכל זאת הכי id שיש ונחשף קודם בקוויקון לעיני רוכשי כרטיסים בלבד (כל שאר העולם ראה אותו לראשונה ב e3) יתר המשחקים הגדולים של בתזדה (כולל Doom Eternal אגב) נחשפו ב e3 .. ככה שנראה לי די ברור לאיזה אירוע הם מייחסים יותר חשיבות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 נובמבר 2018, 20:04

כן טעיתי לגבע שנה שעברה, לא זכרתי שזה היה בe3, בשנה שלפני הם פשוט הראו וידאו אחד ארוך אחרי דקה של ״היי חבר׳ה״.
וכן, אני מסכים שזה לכאורה ״עדיף מכלום״, אבל אם אין להפ המון מה לחדש לנו והם רוצים לשמור יותר דברים למסיבה שלהם אז עבורם כנראה שזה יהיה עדיף שלא להראות כלום בכל זאת, כי זה עולה להם לא מעט כסף וכאב ראש, וזה לאו דווקא שווה את זה אם בסוף יגידו שהייתה לך את התצוגה הכי חלשה בכל העיתונים. זה מה שזוכרים, מה לעשות... אנחנו קהל מאוד ביקורתי ותחרותי (:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 נובמבר 2018, 21:03

תיראו אני לא חושב שe3 ,ודברים דומים
צריכים ליתבטל לגמרי

סך הכל במקור זה נתן לקנינים ידע ,ולפעמים יתנסות
עם דברים עתידים בשוק
וזה נפתח גם לקהל הרחב ,זה תרם גם לגימרים ,וגם לחברות
וגם היום בe3 ,ותערוכות דומות ,יש דמוים שחיקים
של קונסולות ,ומשחקים ,וציוד היקפי
שהרבה פעמים לא זמין ליתנסות מהכורסה

זה החלק שלא יכולים לבצע בסטרימינג
וזה החלק שצריך ליתקים

אבל בנוגע לאינדי ,ואני ממש לא חושב שכל דירקט
יוצא טוב

נינטנדו עשתה דירקט שלם ,של רק מישחקי אינדי
וגם סוני וms ,לפעמים בוחרות להבליט אינדי
ולפעמים מקבלים אינדי במנוי זהב או פלוס
אני חושב שזה הרבה יותר טוב לאינדי ,מe3

כי גם עם יש סיקור גדול מהמדיה הרגילה
על e3 ,בדרך כלל זה תקציר על הכרזות גדולות
ואינדי כימאט לא מוזכר שם

ומבחינת מישחקי צד שלישי גדולים
כן הם מקבלים הרבה חשיפה בe3
אבל זה בימים בודדים בשנה ,ועד שהם יוצאים בפועל ,הרבה אנשים כבר שוכחים
ופה ,דבר אולי הרבה פחות מרגש
כמו דירקט

יכול לצאת קצת לפני שהמישחק יוצא
כמו הדירקט על ssb

אבל בכללי זה יכול להיות דירקט על דום
או ציוויליזציה 6 ,או כל מישחק אחר
או הרבה מישחקים אחרים

וכל זה בשיתוף של היצרניות קונסולות
עם מפיצות המישחקים
לא מזמן יצא לי ליראות פרסומת של ציוויליזציה 6
לns
ולא ידעתי שצריך לצאת גירסה כזאת ביכלל
עם היה דירקט ,קצת ליפני
היתי יודע
עם היתה הכרזה בe3 ,היתי כבר שוכח

וכן כן כן ,מבין את הריגוש של e3
זה מזכיר לי שהיה לי n64 ,ותמיד יתרגשתי לקנות את הירחון e g m ,אז אינטרנט מהיר היה מבחינתי חלום
ככה שפעם בחודש ,קיבלתי הרבה דיווחים על מישחקים וקונסולות

E3 ,tgs ,ועוד החליף לי את זה ,שהיה לי אינטרנט מהיר ,אבל זה התחיל ליתמוסס ,שהתחילו להגיע ידיעות כל הזמן ,באתרים כמו ign וגימספוט
והיום מיליון יוטיוברים בתחום

היום שe3 לא תתאכזב אותי ,אני פשוט צריך לעשות דבר שלא יקרה ,וזה ליתנתק מאתרי גימינג
איזה שלוש חודשים לפני
בגלל הדלפות ושמועות

וגם אז שיצרניות ישמרו הרבה טילים גדולים לe3
שזה לא סביר היום ,כי זה מודל כלכלי די דפוק

Ssb ,הולך לימכור מצוין ,רוב הידע עליו הגיע מהדירקט
הוא היה כניראה מוכר מצוין ,גם עם היה e3
ולא דירקט ,אבל אז היה צריך הרבה יותר פרסומות מסחריות

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים