נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Laskin » 26 נובמבר 2018, 12:33

חחח ו.... בת'זדה החליטו בסוף שלא לפצות את רוב מי שביקש ריפאנד.
אם זכור לכם, רק לפני 3 ימים התפרסם שהם התחילו לתת כסף בחזרה למי שמבקש, ומאז - משהו "נתקע" והם כבר לא ממהרים לעשות את זה. אני יכול רק לנחש שזה בגלל שרוב מי שרכב אותו מעוניין להחזיר.
הם עושים פה משגל נסוג וזה נורא לPR שלהם
https://www.spieltimes.com/news/bethesd ... -next-day/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 נובמבר 2018, 15:15

yooka laylee חצה את המליון יחידות. SSB הוא SSB עם הכי הרבה הזמנות מראש אי פעם.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 נובמבר 2018, 20:47

DrKeo כתב:yooka laylee חצה את המליון יחידות. SSB הוא SSB עם הכי הרבה הזמנות מראש אי פעם.

אני מאוד שמח שיוקה לילי עבר את המיליון
ומקווה שיוציאו המשך ,עברתי אותו על הns
והמשחק אומנם לא מושלם ,אבל מרגישים בו את הרוח ,מריר של תקופת הn64

אז בסדר הוא לא טוב כמו מאריו אודיסי
אבל מספיק שונה מימנו ,ופשוט חסרים בשוק מישחקים מהסוג הזה

ואני חושב שהמשך יכול לצאת הרבה יותר טוב
Ms הלכה לכיוון של ,ים של גנבים
כמישחק כשירות ,וריר הרשמית עוד תומכת בזה
ככה שכנראה לא ניראה באנגו קאזוי בקרוב

אבל עם יוקה לילי ,יקבל המשך ,אולי ניראה תחליף טוב

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 נובמבר 2018, 21:05

Laskin כתב:חחח ו.... בת'זדה החליטו בסוף שלא לפצות את רוב מי שביקש ריפאנד.
אם זכור לכם, רק לפני 3 ימים התפרסם שהם התחילו לתת כסף בחזרה למי שמבקש, ומאז - משהו "נתקע" והם כבר לא ממהרים לעשות את זה. אני יכול רק לנחש שזה בגלל שרוב מי שרכב אותו מעוניין להחזיר.
הם עושים פה משגל נסוג וזה נורא לPR שלהם
https://www.spieltimes.com/news/bethesd ... -next-day/

זה כי לפי 'הפוליסה' שלהם אתה לקבל החזר רק על הזמנות מוקדמות וברגע שהורדת את המשחק אתה לא זכאי יותר להחזר.. אבל הידד לתחרות!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 נובמבר 2018, 21:43

ההייפ כלפי סמאש הזוי, אני רואה את זה עוד מלפני ששמעתי על נתוני ההזמנות מראש, ה premise שכל דמות זמינה שם היא פיצ׳ר עצום עבור הפאנבייס, הוא הולך לייצר מספרים מדהימים ולהיות עם רגליים עד לדור הבא.
———-

בחדשות אחרות, באטלפילד 5 מסתמן כחתיכת מגה בומבה, גם הוא כמו פולאאוט 76 ״זוכה״ לירידת מחר דרסטית שבוע אחרי היציאה: נמכר כרגע בסיילים בטארגט ובבסט ביי במחירים של 40$ ואפילו 30$! מישהו חזה כזה כישלון?

את האמת אני מופתע מאוד, לא ציפיתי לזה ולא עקבתי מספיק כדי לדעת למה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 נובמבר 2018, 00:24

היו כל התחזיות האלה של מייקל פאכטור וכדומה שדברו על זה שהוא תקוע עם RDR ו-COD אבל אני חשבתי שאלה שטויות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 נובמבר 2018, 08:35

בנוגע לבאטלפילד 5 ,כבר מההזמנות המוקדמות
התחילו להרגיש בזה
Cod השנה ,ניצח אותו בקלות במכירות

חוץ מזה לא רק שבאטלפילד 5 קיבל דחיה בהשקה
גם עדין לא הכניסו לו את כל הפיצרים
חלק יגיעו בהמשך

אני חושב שגם הרבה גימרים ,ניפגעו בגלל באטלגראונד 2 ,וכל המיקרו תשלומים

אקטיוויזיון בינתים ממשיכה למכור מצוין את cod
אבל אני חושב שגם שם ניראה פגיעה בשנים הקרובות
חלבו את זה יותר מידי

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 28 נובמבר 2018, 09:21

לא יודע אם באמת הייתה לזה השפעה או שזה סתם רעשי רקע באינטרנט אבל היה את כל הקטע הזה שאנשים התלוננו בזמנו על כך שהמשחק מציג נשים בשדה הקרב במלחמת העולם השנייה או משהו כזה, וזה מהר מאוד הפך לעוד אחת מהסערות גיימינג הפוליטיות הלא מאוד מעניינות האלה. בניסיון להתמודד עם הביקורות כלפיהם ea או מי מטעמה ענו בתגובה קצת קרבית (בהתחשב שאלה לקוחות שלך, בכל זאת) שטענה שהמתלוננים למינהם לא מלומדים ועם שורה תחתונה של - 'Accept it, or don't buy the game'... ומאז בלי הגזמה בכל סרטון יוטיוב בערך שראיתי והזכיר אפילו במילה את BFV היו ים של תגובות זועמות מאנשים שמתכוונים להחרים את המשחק בגלל ש ea אמרה להם לא לקנות אותו וכו'.

לדעתי גם זה שהמוד הכי מעניין והכי פופולרי היום - באטל רויאל - לא נמצא שם בהשקה בזמן שזה הדבר המרכזי אצל המתחרה העיקרית שלהם בוודאי פגע בהם. ומן הסתם גם זה שהמשחק יושב על ממוצע של 70 נמוך (רק 17 ביקורות) בטח לא עוזר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 נובמבר 2018, 10:10

לדעתי אין לזה *שום* קשר ל"רעש" שהיה סביב נשים בקרב... אם אני צריך לנחש, אז להערכתי לא יותר מ-500 אנשים בכל העולם באמת חושבים שזה אי-דיוק היסטורי מספיק "חמור" כדי לא לרכוש את המשחק, ועוד 20 אינסלים שפשוט לא מוכנים לשחק עם נשים :D וכן, אולי עוד אלפיים אנשים עשו אבי נעלבי מ-EA כי הם אמרו להם "לא רוצים? אל תקנו".
לא מאמין שהעניין הזה שינה אחוז אחד לכאן או לכאן. לא הייתי שופט דברים לפי תגובות ביוטיוב... הרעש שם לאו דווקא מייצג את מה שקורה בשטח, וראינו את זה כבר מספיק פעמים בעבר.

מהחשיפה הראשונה שלו משהו היה משונה בBFV. הם חשפו אותו בטריילר מרונדר מראש שמזייף עלאק-גיימפליי, שלא מייצג באמת את איך שהמשחק נראה, ואז הגיעה הדחייה הצפויה, שזה קריטי כי זה נתן לCOD את היתרון, ומי שלא משחק בCOD משחק בRDR2... ואז אמרו שלא יושק בשלמותו, ובעיקר בלי המוד שהכי מצפים לו (באטל רויאל) וכנראה הוא גם מה שהציל את COD (או יותר נכון - הפך אותו למגה-הצלחה במקום סתם עוד הצלחה)... ואז הוא יצא וגם הביקורות היו חלשות - אז מה ההפתעה פה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2018, 11:49

דארקסיידרס 3 נכנס בטבלה הבריטית במקום 32 :/

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 דצמבר 2018, 15:22

לא בדיוק מפתיע למען האמת, בקושי הרגישו שהוא יצא ועושה רושם שהשיווק והתקציב בכלל היו מינימליים. מקווה שזה עוד מקרה שבו המכירות ב UK לא מעידות על המכירות הכלליות ושאיכשהו הם לפחות יצאו ברווח קטן.

ספיידרמן אחרי הבלאק פריידי ממשיך למכור מדהים, שומר על הסטטיסטיקה שלו כבלעדי שמוכר הכי מהר בהיסטוריה של סוני והוא בדרך לעקוף את אנצ'רטד 4 בקרוב כבלעדי הכי נמכר על הפס4.

מתאר לעצמי שלבאנדלים היה חלק חשוב ברגליים שלו ועדיין, הישג מטורף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2018, 14:31

אני עכשיו בלונדון ורוב הפרסום למשחקי וידאו הוא לדיאבלו לסוויטצ׳, פיפא 19, jc4, super smash bros ופרסומות כלליות לפלייסטיישן 4 שמתרכזות בgow וספיידרמן.
40001C5E-BE09-43B0-BEF9-A3AB1444A6B3.jpeg
40001C5E-BE09-43B0-BEF9-A3AB1444A6B3.jpeg (4.3 MiB) נצפה 10401 פעמים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 דצמבר 2018, 19:58

איזו פרסומת חזקה! אפילו לי עושה חשק לקנות פס4 עם שני המשחקים האלה :)

תהנה מלונדון קיאו, אחת הערים הכי יפות ומיוחדות בעולם בקלות לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 דצמבר 2018, 23:20

האמת שכל האוטובוסים פה הם או נינטנדו (דיאבלו או ssb) או סוני (הפרסומת בתמונה) או jc4. נינטנדו, ביחוד ssb, גם בטלביזיה שיש לו המון פרסום להזמנה מראש. רואים בטלביזיה גם את jc4 ואת מריו פארטי ולא מעט פיפא 19 בשילוב עם סוני כשמראים באנדל פיפא 19 עם הפס4 ב199£. מיקרוסופט? לא ראיתי אפילו לא פרסומת אחת בשבוע שאני כאן.

תודה בלינג, באמת היה תענוג אבל התענוג נגמר מחר בבוקר. השטות גיימינג היחיד שקניתי היא איזו תמונה תלת מימדית (פרלקס שכזו) של זלדה botw לאזור מחשב שלי בבית. לא מצאתי פה יותר מדי דברים מגניבים למרות שדברים של משחקי וידאו נמצאים פה בכל מקום.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2018, 02:21

אז יצא לי לראות עכשיו פרסומת של bf5 שמחוברת לאקסבוקס. זה האזכור אקסבוקס הראשון שראיתי באנגליה בשבוע שלם. JC4 הוא הפיסת בידור הדיגיטלית שראיתי הכי הרבה באנגליה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2018, 19:57

טים סוויני מאפיק חשף את עלויות תפעול חנות דיגיטלית. העלויות הן 2.5%-3.5% לחברת אשראי, פחות מ-1.5% לcdn שמנהל את ההורדות ובין 1% ל2% לתמיכה. סך הכל 5% עד 7% מעלות המשחק. כלומר יש לחנויות כמו steam או אוריג׳ן מארקאפ של בערך 400% במקרה הרע. ככה אפיק יכולים לקחת 12%, הם עדין עם רווח של 70%-140%, תלוי בעלויות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2018, 06:19

DrKeo כתב:האמת שכל האוטובוסים פה הם או נינטנדו (דיאבלו או ssb) או סוני (הפרסומת בתמונה) או jc4. נינטנדו, ביחוד ssb, גם בטלביזיה שיש לו המון פרסום להזמנה מראש. רואים בטלביזיה גם את jc4 ואת מריו פארטי ולא מעט פיפא 19 בשילוב עם סוני כשמראים באנדל פיפא 19 עם הפס4 ב199£. מיקרוסופט? לא ראיתי אפילו לא פרסומת אחת בשבוע שאני כאן.

תודה בלינג, באמת היה תענוג אבל התענוג נגמר מחר בבוקר. השטות גיימינג היחיד שקניתי היא איזו תמונה תלת מימדית (פרלקס שכזו) של זלדה botw לאזור מחשב שלי בבית. לא מצאתי פה יותר מדי דברים מגניבים למרות שדברים של משחקי וידאו נמצאים פה בכל מקום.

הגיימינג שם לא ממש זול יותר מפה ככה שמהבחינה הזו לונדון לא מתאימה לשופינג גיימינג במיוחד. אם היית בארה"ב אני מתאר לעצמי שהיית מתפתה על אחד מהבנדלים של הפס4...

ולפי מה שאתה אומר מייקרוסופט ויתרה על אנגליה, די הגיוני לאור השליטה של הפס4 והסוויץ' שכבר עוד מעט עוקפת אותה בסיבוב. מי היה מאמין שככה זה יראה אחרי דור ה 360 ששלט באנגליה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2018, 12:16

זה כל כך מוזר שהם לא מפרסמים שם עם באנדל פורצה הורייזן 4. המשחק הזה תפור על אנגליה, נמצא שם עדין בטופ 10 באופן קבוע (נדמה לי שהשבוע הוא היה מקום 7) וזה בדיוק הזמן לדחוף את ה-X יחד עם פורצה 4 ו-RDR2. זה אמור להיות הזמן שלהם באירופה ומשום מה הם לא ממש לוקחים את ההזדמנות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2018, 13:05

למה זה אמור להיות בדיוק הזמן שלהם באירופה? בגלל פורצה? עם כמה שהמשחק האחרון מהווה קפיצה ענקית למותג מבחינת מכירות ואיכות לא הייתי אומר שיש לו כזו חשיבות ברמה של מלחמת קונסולות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2018, 14:49

bling כתב:למה זה אמור להיות בדיוק הזמן שלהם באירופה? בגלל פורצה? עם כמה שהמשחק האחרון מהווה קפיצה ענקית למותג מבחינת מכירות ואיכות לא הייתי אומר שיש לו כזו חשיבות ברמה של מלחמת קונסולות.

באנגליה? לגמרי יש לו חשיבות. זאת מדינה של מירוצים, מדובר במשחק מירוץ הכי טוב שהם אי פעם עשו, הוא רק יצא עכשיו, הוא מתרחש באנגליה וזה קריסמס והם צריכים לדחוף משהו חזק כדי להגביר מכירות.

אגב, הרגע בדקתי וגם השבוע וגם שבוע שעבר פורצה 4 במקום ה-5 בטבלה המשולבת. אם הולכים לטבלה האנדבידואלית (כלומר גרסאות נפרדות, למשל RDR2 לONE ו-RDR2 לפס4 הם גרסאות נפרדות) אז הוא במקום הרביעי אחרי פיפ"א לפס4 ו-RDR2 לשתי הקונסולות. כלומר המשחק לגמרי מפציץ, ביחוד שהוא כבר בן חודש וחצי. הוא מוכר יותר טוב מCOD למען השם, זה לגמרי הקלף שלהם. סוני דוחפת חזק את ספיידרמן ו-GOW אבל ספיידרמן רק במקום 15 ו-GOW במקום 35, רק זה לבד אמור להראות לך כמה משחקי מירוץ חשובים בUK.

אם הייתי מיקרוסופט והייתי רוצה להיות אגרסיבי, הייתי עושה מגה באנדל עם RDR2, פיפא ופרוצה 4 באנגליה. באנדל כזה היה עף כמו לחמניות טריות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2018, 18:15

אני חושב שמייקרוסופט יצאה מהמוד של להעיף כמה שיותר יחידות והיא כרגע מתבססת על מספר מועט יותר אבל עם מתח רווחים גבוה ובמטרה להכניס לקוחות לאקו סיסטם שלהם עם כל השירותים שמציעים בתשלום נוסף.

ה X אחראי לגידול ענק בריווחיות של מייקרוסופט וזה הדרייב העיקרי שלהם, הם לא יכולים להתחרות עוד עם סוני בשלב הזה אז מבחינתם לנקוט בגישת הקונסולת פרימיום ולהנות מרויווחיות גבוהה זו כנראה האסטרטגיה הטובה ביותר בשלב הזה של הדור.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 דצמבר 2018, 22:45

כמה נתוני מכירות מריטייל אנגליה: הכותרת הגדולה היא סמטש כמובן שמתגלה כלהיט היסטרי שמתעלה מעל כל הציפיות:

Super Smash Bros Ultimate breaks franchise records to become this week's No.1 UK boxed game.

It is the fastest-selling Nintendo Switch game released so far, eclipsing the combined launch sales of Pokémon: Let's Go Pikachu and Pokémon: Let's Go Eevee.

The game's launch sales are 302 per cent higher than the numbers achieved by Super Smash Bros for Wii U and they're 233 per cent higher than Super Smash Bros for 3DS. Launch sales are also 62.5 per cent higher than the Wii game Super Smash Bros Brawl. All of which means Ultimate is the fastest-selling Smash Bros game in the franchise's UK history.

It's worth noting that the sales only include physical numbers, so digital downloads of Ultimate have not been counted.

אין הרבה מה להוסיף על הפסקה הזו, הוא הכי בהכל, המשחק שמוכר הכי מהר בהסטוריה של המותג, המשחק שמוכר הכי מהר בהסטוריה של הסוויץ׳, וזה לא כולל פאקינג דיגיטל שלז׳אנר הזה זה פקטור ענק שחסר לנתונים אז המציאות היא אפילו קיצונית עוד יותר. להיט מטורף.
————————

לעומת זאת JC4 למרות הפרסומות הרבות שקיאו ראה באנגליה הוא פלופ:

The other big new release this week is Just Cause 4. The Square Enix title debuts two spaces below where Just Cause 3 landed three years ago, and sales are down 61.5 per cent compared to the launch sales of that game. It's the slowest selling Just Cause game released so far, although if digital sales were included, it may have outsold the 2006 original.

The PS4 version of Just Cause 4 accounted for 55 per cent of the sales, with the rest coming on Xbox One.

חבל אבל זה הרגיש ממש צפוי. הסדרה הזו מצתה את עצמה, וכנראה שאנשים צריכים משהו שמוכר מסר קצת יותר מעניין מפיצוצים ושיגועים, אולי עולם מעניין שאכפת להם ממנו, ניסיון לעלילה שמזיזה למישהו, עיצוב משימות שלא נשען רק על זה שזורקים לך כמה מכניקות להשתגע איתן. חבל שזה המצב אבל ממזמן היו כבר צריכים לעשות ריבוט לדבר הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2018, 23:59

תזכירו לי מי אמר שאין לנינטנדו משחקים השנה ואין לאנשים סיבה לקנות סוויטצ' בדיוק כמה שבועות לפני פוקימון ו-SSB? :)
אגב, אני אחד הדיגיטלים, שחקתי בו היום איזו חצי שעה והיה ממש כיף.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 דצמבר 2018, 09:39

היי זה הייתי אני! :)

אני עדיין אומר את זה, זו היתה שנה חלשה מאוד לבעלי הסוויץ׳ בסכ״ה מבחינת תכנים ופוקימון לטס גו ממש לא מספק שחקני הארדקור של המותג ועם ממוצע 79 זה ממש לא שם שהייתי משתמש בו כדי לסמל שנה יוצאת דופן לבעלי הסוויץ׳.

אבל, סמאש החדש בהחלט עומד בכל הקריטריונים של להיט ענק, גם מבחינת איכות, אז סבבה השנה לבעלי הסוויץ׳ היה סופר סמאש ממש טוב, זה פתאוםהופך את כל השנה למעולה?

כלפי קונסולות אחרות אתה הרבה יותר קשוח זה בטוח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2018, 09:51

bling כתב:היי זה הייתי אני! :)

אני עדיין אומר את זה, זו היתה שנה חלשה מאוד לבעלי הסוויץ׳ בסכ״ה מבחינת תכנים ופוקימון לטס גו ממש לא מספק שחקני הארדקור של המותג ועם ממוצע 79 זה ממש לא שם שהייתי משתמש בו כדי לסמל שנה יוצאת דופן לבעלי הסוויץ׳.

אבל, סמאש החדש בהחלט עומד בכל הקריטריונים של להיט ענק, גם מבחינת איכות, אז סבבה השנה לבעלי הסוויץ׳ היה סופר סמאש ממש טוב, זה פתאוםהופך את כל השנה למעולה?

כלפי קונסולות אחרות אתה הרבה יותר קשוח זה בטוח.

אני לא מעריץ גדול של סמאש ובפוקימון לא ממש שחקתי מעולם, אז בשבילי הייתה שנה מאוד חלשה לסוויטצ'. אבל אני אזכיר לך שהשיחה הייתה בנושא מכירות והיה דיבור על זה שנינטנדו "צריכה להתעורר על עצמה" אחרת הסוויטצ' תפסיק למכור. אז התיחסתי לשנה הזאת כ:
1) יש סמאש ופוקימון, שני מוכרי ענק שיעברו בקלות את ה-10 מליון כל אחד.
2) החודשים האחרונים של השנה הם המוכרים הכי גדולים של השנה, כלומר סמאש ופוקימון יכולים לעשות אותה הקונסולה הכי מוכרת בחודשים הכי חשובים.

מעבר לזה אני לא חושב שזאת הייתה שנה טובה במיוחד. היו המון משחקי AA טובים ופורטים טובים מהWIIU (ואם נדבר על השנה של נינטנדו כמרץ עד מרץ כי הקונסולה יצאה במרץ אז יש לפנינו עוד כמה שחרורים לא רעים השנה) ו-SSB הוא AAA עם ציונים ומכירות מעולים אבל לא בטעם שלי כך שמבחינתי השנה הזאת הייתה חלשה למדי. אבל מבחינת תמריצי מכירות? אני חושב שהם עשו את העבודה. פוקימון ו-SSB הם שני מוכרי קונסולות לא קטנים. גם שנה הבאה שלהם יכולה להיות מאוד חזקה עם פוקימון ראשי חדש שיביא את הקהל הקור של פוקימון שפוקימון GO כנראה לא יביא.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים