ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 07 דצמבר 2018, 22:37

זה משנה לי כצרכן כשיש כח שפועל אקטיבית למניעת מכירת משחקים במקום אחר וצמצמום האופציות שלי כשחקן...אני משתגע שאני צריך להגיד את המובן מאליו פעם אחר פעם.

למה הם צריכים לקבל כסף בשביל בלעדיות ולהיות תחת NDA נוקשה? הם יכלו פשוט לבחור למכור גם בסטים וגם באפיק או רק באפיק. אבל זה נראה יותר ויותר שתנאי הבלעדיות הוא הכרחי כדי להיות בגל הראשון של המשחקים בחנות של אפיק. אז הם רצו להנות מהאפשרות של חנות חדשה עם קאט טוב יותר ובונוס כספי תוך כדי הסכמה להגבלות של אפיק. כמובן שהביקורת מופנת גם למפתחת אבל כמובן שהביקורת צריכה להיות מופנת גם לאפיק שקושרת דבר טוב בדבר רע ומביאה את ההרגלים הרעים של moneyhatting גם לפה. שישתמשו בכסף כדי לפתח פיצ'רים, לא כדי להכריח את השימוש בקליינט שלהם. המקרה הכי קלאסי של אי-תחרותיות ואנטי-צרכניות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 דצמבר 2018, 23:51

אתה מבין את החוסר הגיון של מה שאתה אומר? שאיכשהו לחתום על חוזה כדי לקבל חשיפה ונתח גדול יותר זה שלילי? המפתחות לקחו את זה כי החוזה הזה מטיב איתן. אף אחד לא כפה עליהן לחתום, הן חתמו כי הן חשבו שזה יביא אותן למקום חיובי יותר מאשר להוציא את המשחק לסטים. הן חושבות שעדיף להן המגבלות של אפיק מאשר המגבלות של סטים (נתח של 30% ולטבוע בים של משחקים).
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 דצמבר 2018, 11:05

אתה בוחר להתמקד בצד של המפתחים. כן, הם עשו את הבחירה להגביל את המכירה במחשבה שזה ישתלם להם יותר. והם מקבלים על זה ביקורת.
אבל למה אתה פוטר את הביקורת מאפיק שהם באים עם הצעה כזו? למה הצעד הראשון שלהם בעסק הזה זה להתנות גישה לחנות שלהם באי-מכירת המשחק במקום אחר? למה זה חיובי להביא טקטקיות בזויות כאלה לעולם המחשב? למה למנוע ממפתחים לדבר על תקופת הבלעדיות גם אחרי שהמשחק שוגר? למה אתה תומך בתקדים שלילי?

למה אתה חושב שזו תחרות טובה אם אפיק לא מאמינים במוצר שלהם? המשחק יכל להימכר אצל כולם אבל שחקנים היו בוחרים לקנות דרך אפיק בזכות הקאט היותר קטן שהם לוקחים ושאר יתרונות של החנות. אבל לא. אנחנו רואים שהחנות שלהם דלה. ואפיק יודעים את זה. אז כדי להשיג רלוונטיות הם עושים מה שאנשים עושים כשאין להם מוצר מספיק טוב. מנסים לקנות את דרכם. הם לוקחים ממך את הברירה ומחייבים שימוש במוצר שלהם אם אתה רוצה גישה למשחק. זאת חרא תחרות שאין לי שום רצון לראות כדוגמתה.

הכל מתקשר ל'מחלה' של הבלעדיות שיש בפורום הזה ובכלל לשחקני הקונסולות שכאילו לקחת מוצר קיים ולשנות את תנאי ההפצה או ההרצה שלו זה טוב. כשואלב הכריזה על STEAMOS קראתם להם שיעשו משחקים בלעדיים לזה. קראתם לבלעדיות ל Steam Machines. קראתם לבלעדיות ל VIVE. זה פשוט מטורף, לבטח בשוק המחשב. אפילו לאסקין הביע תמיכה במקרה תיאורטי של משחק מחשב שיהיה בלעדי לדגם של מסך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 דצמבר 2018, 12:01

כי אנחנו מבינים משהו שאתה כנראה לא מבין - שבטווח הארוך התחרות הזו טובה לתעשייה כולה, וכמה שמפתחים יעשו מה שהכי טוב עבורם - כך גם אנחנו הגיימרים נרוויח.
נגיד החנות האיומה הזו של אפיק - הם מציעים עכשיו משחקים בחינם. במהלך 2019 יציעו כל שבועיים משחק בחינם. וכל מה שאתה צריך לעשות זה להוריד 2 דקות קליינט... כמה נורא! אתה מתאר את זה כאילו לוקחים לך את התרופות בסופרפארם ואומרים לך ללכת לרכוש אותן בדימונה.
אגב, אני משוכנע שסטים היו מביאים את המשחקים האלה בחינם, נכון?
תחרות טובה לתעשייה וכתוצאה מכך טובה לגיימרים, נקודה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 דצמבר 2018, 20:10

אבל זה לא תחרות למען השם. אולי תשקיע מחשבה באמירה הזו? מספיק עם 'הטווח הארוך'. איך הטווח הארוך התבא עם אוריג'ין? שום כלום. קניית בלעדיות זה לא תחרות. זו אי-תחרות. עכשיו אתה תקוע עם משחק שאתה יכול לקנות רק דרך אפיק. מה היית אומר עם סטים היו עושים את זה גם ומבטלים את GMG, את גיימספלנט, את האמבל ואת אלף ואחד האתרים שמוכרים קודים לסטים בלי לתת אגורה לואלב?

זה חרא שבא גורם צד שלישי ומתנה שימוש בחנות שלו באי-מכירה במקומות אחרים. זה חרא. נקודה. תגידו, אתם בסדר שאתם מנסים לסובב את כזה דבר חיובי? שלוקחים ממך אפשרויות? מה שיהיה טוב לתעשייה זה חנות שתפעל למען מפתחים וצרכנים בבניית פיצ'רים וכלים. לא חנות שמונעת מכירה במקומות אחרים כדי לחפות על המצב הרע שלה. כמו החנות של אפיק שלא מציעה תמחור מקומי ולא מציעה שמירות בפאקינג ענן.

אני מסכים, שהמפתחים יעשו את הטוב בשבילם. למה אפיק אבל צריכה לשמן אותם בכסף כדי שיחליטו את זה? למה הם צריכים להיות כפופים לבלעדיות במקום שימכרו רק באפיק כמה זמן שהם רואים לנכון? למה אפיק מתנה את ה'זכות' להימכר אצלם בצעדים אנטי-תחרותיים ושליליים? למה לעזאזל אני אמור לראות את זה כמשהו חיובי עכשיו?

ומסתבר שתקופת הבלעדיות היא שנה. lol. שתבינו, היו משחקים בלעדיים בדור הזה עם תקופת בלעדיות קצרה יותר בין פלטפורמות נפרדות. אבל הנה אפיק עם שנה בלעדיות לחנויות אחרות על המחשב חחח. הם כנראה ממש לא בוטחים בחנות שלהם שיכולה לעמוד בזכות עצמה ומחפשים להכריח משתמשים לשם.

כולי תקווה שהמשחקים האלה בחנות של אפיק ינחלו כשלון מסחרי ושבכך יישלח מסר לאפיק שהטקטיקות הבזויות האלה לא רצויות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2018, 21:18

אתה לא מצליח לבד להבין למה אפיק צריכה בלעדיים לפלטפורמה חדשה? אתה לא מבין מה תחרות עושה לתעשיה? פשוט תחכה כמה חודשים ותראה את הפירות של התחרות בין אפיק לvalve. כבר הגיע כל הקטע של הנחה בנתח של valve בגלל אפיק, אני בטוח שעוד מעט תתחיל לראות גם את סטים מחלקים משחקים כמו אפיק והתחרות רק מתחילה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 דצמבר 2018, 21:23

הוא לחלוטין מתעלם מזה, כי זה לא מעניין אותו שהחברות ירוויחו יותר, הוא רוצה הכל ועכשיו ובכל מקום... טובת החברות עצמן? מבחינתו זה לא קשור אלינו, אנחנו לא רואים יותר ויותר השקעה במשחקים ככל שהן יותר רווחיות, מה פתאום...
בעצם, אם זה ככה - למה שמחר אני לא אפתח חנות ואז כל המשחקים כולם צריכים להיות בחנות שלי? מבלי לעשות שום דבר כדי למשוך מפתחים ומפיצות, פשוט כי יש עוד חנות וזהו.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 דצמבר 2018, 23:00

אני מבין למה אפיק צריכה בלעדיים. כי יש להם חרא חנות. כי יש להם חרא פילוסופיה. כי הם לא יכולים להתחרות. כי אם משחק היה יוצא גם בסטים וגם באפיק הרוב היה קונה בסטים. כי החנות של אפיק מפגרת שנות אור מהחנות של סטים. אז מה עושים? מפזרים כסף. זאת ההגדרה של אנטי-תחרותיות. זאת ההגדרה של מונופול.

מה שאני לא מבין הוא למה אתם מוחאים כפיים לכח בתעשייה שהתפיסה שלו של 'תחרות' זה להתערב בהפצת משחק שאין להם בו שום חלק ולפעול לביטול הגעתו לכל חנות אחרת. לא היה כדבר הזה. ואתם מוחאים כפיים. כאילו הבלעדיות של TR לא הייתה שנואה. כאילו הבלעדיות על חפצים בדסטיני לא שנואה. כאילו ההשתקה שסוני כפתה על גרסת המחשב של NIER לא הייתה שנואה. יאללה שוולמארט יחתמו עסקה כמוכרים היחידים של משחקי פס4. אני בטוח שזה יתקבל באהבה כמו שאתם מקבלים צעדים שפוגעים בתחרות ובחופש הבחירה של הצרכן.

והנה קיאו כבר מסלף את ההיסטוריה כדי להצדיק את החנות של אפיק. כמו שאוריג'ין היא היא שהביאה למערכת ריפאנד בסטים (מערכת שהיא לא השוותה) אז זו אפיק שהביאה לשינויים האחרונים בנתח שסטים לוקחת למרות שזה קרה לפני ההכרזה של אפיק ולמרות שאם רוצים להצביע על הזרז הרי זה המקרים של אקטיויז'ן ובת'סדה.

והנה כבר לאסקין שלא מבין את הטיעון שאין בעיה שמפתח יבחר בדעת עצמו להוציא משחק רק דרך החנות של אפיק. אבל המפתחים האלה לא עשו את זה ואחר כך מוציאים PR הסבר מצחיק בהם הם 'משמיטים' את העובדה שהם קיבלו כסף על זה. אם מפתח רוצה גם ככה לתמוך בחנות של אפיק מדוע צריך לכפות עליו בלעדיות לתקופה מסויימת ולא להשאיר את זה לשיקולו? מדוע הוא צריך לקבל כסף על ההחלטה הזו?

פשוט תמשיכו לזמר 'תחרות' בלי פאקינג להבין מה זו תחרות. תמשיכו לזמר על הקאט הגבוה יותר כאשר המפתחים האלה יכולים לקבל 90% מITCH שקיימת כבר שנים אבל 'משום מה' המשחקים האלה לא נמכרים שם. תמשיכו לזמר על הולי שיט משחקים בחינם כאילו לא כל חנות שקמה עשתה את זה.

פשוט לא ייאמן איזה שטיפת מח עברו פה אנשים שברגע שמופיעה המילה 'בלעדי' אז המחשבה מפסיקה וזה אוטומטי טוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2018, 01:07

לול, די, באמת. לא, אפיק צריכים בלעדיים כי הם צריכים למשוך אנשים לחנות שלהם ולפרסם אותה ולחלק משחקים חינם ולהשיג בלעדיים זה בדיוק זה. סטים עם יתרון של 15 שנים עליהם, הם צריכים לשלים פערים. לא, זה לא כי החנות "חרא". וכן, מה שהם עושים כבר ערער את VALVE ואתה תראה את זה עושה גלים בתעשיה במשך שנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2018, 07:42

חחחח כותב ״זאת ההגדרה של מונופול״ על חנות שאין לה נתח אפילו של 1% כרגע, ובו זמנית כותב שלנו אין מושג מה זה תחרות...
אתה גיימר מפונק, שרוצה לקבל הכל עכשיו ומיד ובכל מקום, אתה לא מבין שזו ביצה ותרנגולת, בלי תחרות לא הייתה השקעה הולכת וגוברת, עוד מימי סגה ונינטנדו - זה מה שדחף את התעשייה קדימה כל כך מהר... סטים לא היו מציעים ריפאנד, ולא מציעים אחוזים דיפרנציאלים בהתאם למכירות אם לא הייתה התחרות הזאת. אז או שאתה משקיע במניות של סטים או משהו או שאתה סתם קשקשן - אני אישית מפסיק את הדיון הזה, זה ממש כמו לדבר לקיר
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 10 דצמבר 2018, 11:03, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2018, 09:31

ומעבר לזה, מה אתה בדיוק מפסיד? שתצטרך לקנות את המשחק בחנות אחרת? ג'יזס, כזה בכי בשביל שטויות. סטים ישנים כבר שנים, הגיע הזמן שיעירו אותם וזה בדיוק סוג הדברים שמעירים אוליגופולים ישנים. בדיוק כמו שאינטל ישנה 10 שנים, בדיוק כמו שNVIDIA ישנה 3 שנים, כך גם VALVE ישנה וזה בדיוק מה שצריך בשביל להעיר אותה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 דצמבר 2018, 09:40

לחנות של אפיק יש מדיניות ריפאנד? אם אין אז זה באמת מבאס כרגע לקנות אצלם בהשוואה לסטים. אם יש אז בתכלס הכל שטויות ואפשר לקנות בכיף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2018, 09:45

אין להם פוליסה ברורה בחנות, אבל יש להם ריפאנדים. אם אתה פונה לתמיכה הטכנית בבקשה לריפנד, אתה תקבל אחד. לפורטנייט ספציפית יש מערכת אוטומטית של ריפנדים, הם מרשים לך לעשות ריפנד לעד 3 DLC בצורה אוטומטית ובלי שאלות כל עוד זה ב-30 יום מהקניה. מעבר ל-3 אתה צריך לפנות לתמיכה הטכנית שלהם אבל לפי מה שראיתי ברדיט לפני כמה שבועות, הם פחות או יותר עושים ריפנד למי שמבקש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2018, 18:21

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 דצמבר 2018, 10:03

צפיתי בערך בחצי שעה... בינתיים עשוי מעולה. חבל מאוד שואלב לא ענו להם אפילו.... רמה נמוכה..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2018, 12:35

VALVE חיים בפחד מ-HL, אם הייתי במצב שלהם גם אני הייתי מפחד לדבר בכלל על הפרנצ'ייז. אם הם היו מוציאים את פרק 3 בזמן סביר, הם יכלו לעשות "עוד HL2", רק חבילת הרחבה כמו פרק 1 ו-2, ולסגור עניין. אבל עכשיו? אין מצב, עכשיו הם כבר צריכים לספק HL3 וזאת צריכה להיות קפיצת מדרגה מטורפת. HL3 הפך לפרה קדושה שהם לא מעיזים לגעת בו. מזל שבערך כל מי שעבד על HL1-2 לא נמצאים שם יותר כך שאני משער שלא מעט אנשים חשובים כמו קיילי ביילי נמצאים בדוקו הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2018, 12:53

זה נכון, אבל תיאורטית יש להם את כל האמצעים לגייס מחדש כשרונות ישנים וחדשים וליצור מנוע באמת, באמת, באמת מתקדם ולעשות משהו פסיכי לגמרי...
לא נראה שזה הכיוון שלהם אבל הם יכולים ועם הגב הכלכלי שיש להם אין הרבה ממה לפחד פה.
ההשערה שלי היא שהם מחכים שהVR יתפוס מספיק חזק ואז הם יוכלו להביא את משחק החובה הראשון עבורו, אבל זו חצי השערה וחצי פנטזיה :)
זה "מסתדר" לי כי זו בטוח תהיה דרך להביא חידוש של ממש לתעשייה כולה, קפיצה מטורפת טכנית, אבל עוד יותר בגיימפליי...
אני כן חושב שנראה את HL3 מתישהו. אולי רק כשסטים תאבד עוד מהכוח המטורף שיש לה והם ירגישו טוב טוב את הלחץ של המתחרות הם יעשו זאת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2018, 13:32

ברור שיש להם את המשאבים לעשות HL3, יש להם את המשאבים לעשות 5 משחקי HL3 כל שנה, הם מגלגלים תקציב GTAV כל חודש פחות או יותר. הם פשוט לא מעוניינים בלעשות משחקי AAA ענקיים יותר, לפחות ככה זה נראה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 דצמבר 2018, 14:19

אבל כש hl3 ייצא, הם ישחררו אותו גם ליופליי, אוריג'ן, באטל.נט ואפיק סטור, נכון? הם הרי good guy Valve... :)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2018, 15:45

Klayman כתב:אבל כש hl3 ייצא, הם ישחררו אותו גם ליופליי, אוריג'ן, באטל.נט ואפיק סטור, נכון? הם הרי good guy Valve... :)

:mrgreen:

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2018, 21:06

DrKeo כתב:לול, די, באמת. לא, אפיק צריכים בלעדיים כי הם צריכים למשוך אנשים לחנות שלהם ולפרסם אותה ולחלק משחקים חינם ולהשיג בלעדיים זה בדיוק זה. סטים עם יתרון של 15 שנים עליהם, הם צריכים לשלים פערים. לא, זה לא כי החנות "חרא". וכן, מה שהם עושים כבר ערער את VALVE ואתה תראה את זה עושה גלים בתעשיה במשך שנים.

http://www.gamasutra.com/blogs/DavidGal ... Anyone.php

--

אני עדיין בהלם שיש אנשים שמעדיפים מצב עניינים ומטיפים למצב עניינים בו גוף חיצוני פועל למנוע משחקי צד ג' מחנויות אחרות (ועוד על המחשב) על פני מצב עניינים בו המפתח לוקח החלטה עצמאית באילו חנויות למכור את המשחק שלו בלי שום התחייבויות.
אני עדיין בהלם שאנשים עדיין מתעקשים לכנות את ואלב כ'מונופול' כשהיא המקום היחיד שמאפשר ייצור מפתחות חינם עבור המפתחות ובכך בעצם מאפשרת את כל התחרות האגריסיבית בין כל האתרים בינם לבין אחרים ובין סטים עצמה...אבל חנות שקונה בלעדיים ושאת המשחקים שלה אפשר לקנות רק בדרך אחת זה לא.
אני עדיין בהלם שאנשים חושבים שואלב 'ישנה' כאשר היא מקפידה להמשיך ולפעול ולהוסיף פיצ'רים ופונקציונליות ככשאר הקליינטים לא הגיבו לדברים שהיא עשתה לפני שנים. כנראה כל השאר מתים קלינית.

אני עדיין בהלם שאנשים חושבים שמה שיוביל למוצר טוב יותר ותחרות חיובית זה לקחת את המליונים מפורטנייט ולהשקיע אותם בקניית בלעדיות של משחקי צד ג' במקום להשקיע את הכסף בשירות שיציע שמירות בענן בשנת 2018. קליינט רע הוא קליינט רע. הוא פשוט קליינט רע שרק דרכו אפשר לשחק את X במשך 12 חודשים. אני עדיין בהלם שאנשים לא מפנימים את מה שאנחנו רואים כבר שנים בקליינט של מפיצות ובלעדיות של משחקים פנימיים - כשיש את קלף הבלעדיות יש פחות סיבות לבנות את השירות. ושוב אזכיר את ערוץ הספורט ושידורי ליגת העל בכדורסל. אם לא הייתה בלעדיות על זכויות השידור אז כנראה לא היינו סובלים ממשחק חסויות עם פרסומות כדורסל.

--

אני גם חייב לציין את המפתחים הטמבלים שאפילו לא יכולים להיות כנים לגבי כל העסקה הזו ובמקום להגיד 'לקחנו הימור. קיבלנו החלטה עסקית של הוצאה בלעדית בחנות של אפיק במחשבה שניצא נשכרים ממנה. אנחנו מבינים את האכזבה ומקווים שתהיו איתנו כשנשחרר בעתיד את המשחק לחנויות אחרות' הם עושים PR מצחיק כמו להגיד שהחנות של אפיק טובה לצרכן ושהיא מציעה תקשורת יותר טובה בין המפתח לשחקן כאשר הם משתמשים בפורמים של המשחק בסטים כדי להעניק תמיכה טכנית וטיפול בבעיות כי אפיק לא מאמינה בפורומים..

והכי מתריס זה שהם מדברים על ה curated store (יש לזה מילה נורמלית בעברית?) ו 88 אחוז כאשר הם אלו שלפני שנים צעקו חמאס כנגד ואלב שהיא דנה את המשחק שלהם לכשלון בכך שהם לא מקבלים אותו למכירה בחנות הכי גדולה שיש. אבל אין להם בעיה שאפיק מקבלת רק מפתחות ספורות והכי גדולות ושכבר נחלו הצלחה. כי כל עוד הם חלק מ'העם הנבחר' אז לעזאזל עם כל שאר האינדים שמתקשים ורוצים להיות בחנות של אפיק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2018, 23:02

הכתבה הזאת היא... קליקבייט בולשיט. הוא אשכרה כתב שם שמפתח צריך לעשות בחירתה של סופי בין להרוויח יותר והלקוח רק יפסיד לבין להרוויח פחות והלקוח רק ירוויח. שאם המשחק בחנות של אפיק זה 100% הפסד ללקוח והרווח הוא רק למפתחים? אמממממ... מה עם לחלוק את הנתח הגדול יותר שלך עם הלקוח? מה עם זה? זה לא רווח ללקוח? רצית למכור את המשחק בסטים ב-10$? יופי, תמכור אותו בחנות של אפיק ב-8$ ואפילו תרוויח טיפונת יותר ממה שהיית מרוויח בסטים. איך זה לא רווח נטו ללקוח? כי אין מערכת פורומים בנויה פנימה. נו באמת. הנתח של אפיק מאפשר למשחק להמכר ב-20% פחות ועדין להיות רווחי יותר מאשר בסטים, איך זה לא WIN-WIN לכולם?

הבן אדם "שכח" את הדברים הטובים בחנות של אפיק (נגיד לחלק משחק חינם כל שבועיים?) וכתב רק את הרע. מעבר לזה הוא כתב את הבולשיטיה הנוראית הזאת שהחנות החדשה של אפיק לא תעורר תחרות כי החנות של בת'זדה ו-BN לא מעוררות תחרות? WTF? הוא מודע לזה שבחנות של בת'זדה ובליזארד אין משחקי צד ג'? אני לא מאמין שגמסוטרה פרסמו את הכתבה המביכה הזאת, כלומר מעבר לעובדה שהוא הבעלים של וורטיגו אז הם בטח חשבו שזה מגניב שהוא יכתוב להם (שוב) כתבה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 דצמבר 2018, 23:23

האדם הזה הוא המפתח של cook serve delicious. זה ממש מצחיק שאתה מנסה לנפנף את העמדה הדי common sense הזו (לקנות בלעדיות כדי להכריח שימוש במוצר נחות זה חרטה ברטה) כאילו זה פרינג'.

מה לא מובן לך שהשירות שהחנות של אפיק מציעה לצרכן כרגע מפגר ונחות מחנויות אחרות? ויותר מזה, היא לא מציעה לצרכן שום דבר שלא קיים במקום אחר. מה הקשר בין חלוקת משחקים בחינם לטיב ועומק הכלים שהחנות מציעה לצרכן ולמפתח?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2018, 02:30

הוא הבעלים של וורטיגו (וכן, הוא גם מפתח בוורטיגו) וכן, יש לו נקודות טובות שאף אחד לא מכחיש. אף אחד לא מכחיש שיש בחנות של אפיק פחות פיצ'רים מסטים ו... האמת שמעבר לזה אין לו יותר מדי נקודות. אבל אין בכלל ספק שהוא טועה ובגדול בנוגע לתרומה של זה לגיימרים. אם לוקחים לו רק 12%, הוא יכול למכור את המשחק ב-20% יותר נמוך מבסטים בלי להפסיד אגורה. אם זה לא רווח לגיימרים אז מה כן?

סמל אישי של המשתמש
sharonbn
Veteran

הודעהעל ידי sharonbn » 13 דצמבר 2018, 08:52

הנה חוות דעת אחרת על היוזמה של אפיק
https://www.gamesindustry.biz/articles/ ... developers

לגבי פיצ'רים, נראה שאפיק מתכוונת להגדיל את ההיצע בעתיד הנראה לעין
https://www.unrealengine.com/en-US/blog ... es-roadmap

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר