במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ינואר 2019, 18:22

אני חושב שתקנו את זה בפאטצ׳ הענקי שהיה לפני חצי שנה. אולי עדין צריך לאסוף המון ליבות אבל עכשיו הן מופיעות על המפה וכתוב לך כמה מתוך כמה השגת בכל אזור כך שזה כבר לא צייד הזוי בחשכה אבל כן צריך להשלים את המשחק כמעט ב100% כדי להגיע לסיום.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 ינואר 2019, 22:28

אני זוכר שהן הופיעו על המפה ששיחקתי
אבל זה עוזר ברוב הכדורים
אבל היו כאלו שלא הבנתי איך למצוא אותם
גם שזה מסומן במפה

ובכלל הדרישה הזאת במשחק הזה
לדעתי זה מוגזם ,זה דומה לגיט פורס גימני ,לn64
מהבחינה הזאת ,שם להגיע לסוף האמיתי
צריך להציל את כל היצורים

אני חושב שזה נחמד שמפתחים נותנים משהו
עם מגעים ל100%
אבל ממש לא חושב ,שצריך לחסום סוף מישחק בצורה כזאת ,פשוט כי רוב הלקוחות היום ,לא יעשו
100 אחוז

ככה שעם לא הורידו לפחות 2 מחסומים אחרונים
כניראה זה יעצבן את רוב הלקוחות ,שישחקו בזה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 10 ינואר 2019, 10:30

התחלתי את god of war 4
או איך שלא לקרוא לו
בינתים ניצחתי 2 בוסים

בינתים לא אוהב את הכיוון שהלכו אליו
קריטוס עם ילד צמוד אליו ,לא מיתחבר לי טוב
ובמשחקיות ,המצלמה מרגישה לי קרובה מידי
למישחק כזה

לא יודע ,המישחק מרגיש לי פחות כיף מהקודמים
יש לי גם את הרימסטר של המישחק הראשון
שעוד לא התחלתי ,יש לי הרגשה שהמישחק
הראשון ,ירגיש לי כיף יותר

מהשני בוסים הראשונים ,ממש לא מובן לי
למה זכה במישחק השנה
המישחק אומנם טוב ,אבל לא מרגיש לי כמו מישחק השנה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 ינואר 2019, 17:33

אקס קום. 2/3 משחק בפנים. Veteran. איירונמן.
משחק נתקע.סייב נמחק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ינואר 2019, 17:48

swiss-the-engine כתב:אקס קום. 2/3 משחק בפנים. Veteran. איירונמן.
משחק נתקע.סייב נמחק.

שואה -> uninstall

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 ינואר 2019, 17:52

אני עדיין בהלם מול המסך.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 ינואר 2019, 18:03

זה באמת נורא. שיחקת על פיסי או קונסולה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ינואר 2019, 18:05

זה בדיוק למה אני לא משחק permadeath games

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 ינואר 2019, 18:06

אקס בוקס. ראיתי כמה תרדים רדיט בנושא. איזה זין יא אללה.

נדב לא יכול למחוק. חייב לסיים אותו על איירונמן. נרגע קצת ונעשה ריצת honestman
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ינואר 2019, 18:14

כמה שעות זה בשבילך 2/3 ממנו?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 13 ינואר 2019, 18:20

הבנתי שגרסת הקונסולות נוראית. זה פורט מה-PC שעשתה חברה אחרת.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 ינואר 2019, 18:27

לא יודע המקורי היה בסדר... ההרחבה הייתה מבוגבגת פצצות והמשחק היה קורס לי מלא בשלבים שיש בהם lost. זה פעם שניה שקריסה גוררת מחיקה של סייב אבל הפעם הראשונה הייתה מזמן ולא חשבתי שיקרה שוב.

ל קין לא יודע... הרבה...20-30 לדעתי. אולי יותר.

זה קצת כמו הסיכויים שיש לכל פעולת תקיפה. כל תזוזה עם עם.001 סיכוי לקריסה ומחיקה של כל הצבא. *sigh*
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ינואר 2019, 19:52

חסוס... משתתף בצער הזמן שלך (:

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 ינואר 2019, 19:57

נוראי, באמת שבמונחי גיימינג אין הרבה יותר גרוע מזה :)

אבל, סתם שאלה. למה לשחק במוד של שמירה אחת ולא פשוט לשחק רגיל ופשוט לדעת עם עצמך שלא משנה מה אתה ממשיך ולא חוזר אחורה?
כאילו, זה נותן לך עוד משהו המוד הזה או שזה רק מחייב אותך לצורת משחק הזו? באקסקום לא שיחקתי ככה שאני באמת שואל כי אני לא יודע, אבל אם נניח אני עושה קמפיין רציני בTW או איזה משהו אז אני תמיד נמנע מהמוד הזה בדיוק בגלל זה. למשחקים בזאנר הזה יש צמיד נטייה לכלול לפחות באג שובר משחק אחד במהלך הקמפיין..

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 ינואר 2019, 20:49

וואו בחיים לא קרה לי דבר כזה על קונסולה, שאשכרה סייב ככה נמחק?? הזוי.

איזה מבאס זה סוויס, לא רוצה להיות דרמטי מדי אבל באמת שאין יותר זין מזה בקטגוריית ״הדברים הלא חשובים אבל מעצבנים רצח שקורים ותפסיק להתבכיין יש ילדים מתים באפריקה!״

אולי יש דרך להשיג סייב דומה ממישהו?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 ינואר 2019, 21:29

בלינג מה לעשות... לא בקונסולות בכל אופן.

סטיק יש מצב יש איזה אציבמנט או משהו. ולגבי למה לא לשחק רגיל ופשוט ״להחליט״ לא לעשות load? לא באמת אותו דבר, כאילו זאת הכוונה בריצת "honorableman" אז זה מה שהתחלתי עכשיו אבל זה פשוט לא אותו דבר... אתה *יודע* שתאורתית אתה יכול לעשות load, במוח שלי זה מוריד מהלחץ. חוץ מזה שבהרבה משחקים אפשר לעשות ״חוקים משלך״... אני צריך שיחליטו בשבילי :P
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 ינואר 2019, 13:00

סיימתי את זלדה BOTW. משחק טוב ומרענן, אבל לדעתי הוא אחד המשחקים הפחות טובים בסדרה. בגדול, אני חושב שנינטנדו הפכו פה בין עיקר לטפל. העיקר בזלדה תמיד היו החידות, והקרבות היו משניים. במשחק הזה הקרבות הפכו לעיקר, והחידות למשניות (ולמעשה, הן ברובן רשות). אין ממש חידות מעבר ל-shrines ול-divine beasts, שזה די מאכזב. ה-shrines עצמם מרגישים מאוד מנותקים מהסיפור הראשי, רובם די קצרים, מעוצבים אותו דבר ומשחקים כמעט תמיד על אותם 3-4 כוחות שמקבלים כבר בהתחלה. בניגוד למשחקים קודמים, כמעט כל היכולות שלינק צובר במהלך המשחק הן בעצם שדרוגים למערכת הקרב, ולא לפתרון חידות. החידות עצמן טובות, אבל בהשוואה לקודמים מאוד קלות ופשוטות. הבוסים מאכזבים - מאוד straightforward ומרגישים כמו מן גרסה לילדים של קרבות בוס מדארק סולס - עם מעט מאוד תחכום ושימוש יצירתי ביכולות (גאנון מאכזב במיוחד הפעם). מערכת הקרב נשארה די פשטנית וקלילה, וזאת בעיה רצינית כשהמשחק הפך לכ"כ מוכוון קרבות. המשחק גם מרגיש פחות אפי ו"משמעותי" מהקודמים - במיוחד הסיום שמרגיש מאוד לא מספק. לא זכור לי עוד משחק זלדה עם סוף שמרגיש כ"כ meh.
בנוגע לעולם - הוא מעוצב טוב, אבל עדיין מאוד סטטי, ריק ונטול אירועים ביחס למשחקי עולם פתוח אחרים. מרגיש כמו מן גרסה נינטנדואית ומצועצעת למשחקי open world ל"מבוגרים". הקווסטים הצדדיים נשארו חלשים ולא מעניינים ברובם, ה-npcs פרימיטיביים והעולם מפוצץ בהפתעות וסודות, אבל יחד עם זה מרגיש גם מאוד מת וחסר עניין.

אבל סה"כ נהנתי ומשחק מאוד מומלץ, גם אם הוא פחות טוב משמעותית מכל משחק זלדה ראשי שיצא עד היום (LTTP-SS). ובלי קשר, קצת מתסכל לראות את הכיוון שנינטנדו לקחה עם המשחק הזה, אחרי הטק-דמו של zelda wiiu שהם הציגו ב-2011, שגם היום נראה כמו שנות אור ממה שקיבלנו בסוף ב-BOTW.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2019, 13:22

אני מסכים עם הכל ולא מסכים עם כלום :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ינואר 2019, 13:30

רגע, אז בסוף החלפת עם נדב קונסולות? או שזה לא היה איתך? כבר לא זוכר...

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 ינואר 2019, 13:32

בסוף לא החלפנו כי הצלחתי להריץ על cemu כמו שצריך. אבל אולי נחליף בעתיד בשביל מריו אודיסי או פריים 4.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ינואר 2019, 14:42

המחשבות שרצות בראש כשקוראים הודעה של אינטר על משחק זה כזה ״וואו זה נשמע רע״ ״גם זה נשמע ממש גרוע״ ״מאוד מאכזב״ ״מזל שלא טרחתי איתו״ ואז בסוף אתה מגיע לשורה של ״נהניתי, משחק מאוד מומלץ״ ואתה כזה :?

אבל ברצינות, אני נהנה לקרוא את הביקורות שלך, אבל אתה צריך גם יותר לציין את הדברים שאהבת כדי לאזן את התמונה שאתה בונה בראש של הקורא, כי בדר״כ זה פסקאות על הדברים הגרועים ובקושי שורה שנראית שנכתבה כדי לצאת ידי חובה על משהו חיובי שלא מרגיש גם מספיק משמעותי ביחס לכל הרע ואז לא כזה ברור ממה בעצם נהנית? כמה חידות נחמדות בבליל של עולם פתוח רע עם מערכת קרב פשטנית ובוסים מאכזבים?

בכל אופן, מבלי לשחק אבל מצפייה בסרטונים וביקורות, אני גם מרגיש שזה פחות הזלדה בשבילי מאשר כל משחק אחר בסדרה, זה לא סוד בשלב הזה שאני אעדיף תמיד עיצוב מוקפד ומכוון ובטח שהרגשת אפיות וחשיבות שכל דבר שאתה עושה משמעותי בעולם על פני חופש ובהרגשה שלי זה בדיוק מה הטרייד אוף שהזלדה הזה עושה וההודעה של אינטר מצטרפת להודעות רבות אחרות בסגנון הזה שקראתי שמאששות את זה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 ינואר 2019, 15:02

אני לרוב מדגיש את השלילי כשמדובר על משחקים שהם מאוד אוברייטד לדעתי (כמו למשל GOW, RDR2, וויצ'ר 3 ועכשיו גם זלדה). זה משחק טוב, אבל טוב ברמה של 88-90, ממש לא 97. ממה בכל זאת נהנתי? ממה שרוב הביקורות ציינו - מה-exploration, החופש, עיצוב העולם, השליטה המצוינת, הפיתוח של לינק, החידות ועוד דברים רבים נוספים. זה משחק שעושה הרבה דברים טובים, אבל בשורה התחתונה כמשחק זלדה אני חושב שהוא פחות טוב. רוב הזמן אתה עסוק בקרבות ובלהגיע מנק' X לנק' Y - כלומר בתוכן שהוא די פילרי, אבל איכשהו המשחק מצליח לגרום גם לפילר להיות כיף ומעניין רוב הזמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2019, 15:08

ואני אומר שזה הזלדה הכי זלדה מאז המשחקים הדו מימדיים. אין עוד משחק עם חופש חקירה כמוהו. העולם בנוי פשוט מעולה, המערכת קרב היא הכי טובה שהייתה בסדרה (וכן, מן הסתם לא ברמה של ds, אבל כמה משחקים יכולים להגיד שיש להם מערכת קרב ברמה של ds?) וההרגשה שהוא נותן כשחוקרים אזור חדש היא פשוט מדהימה.

הבוסים? הצינוקים? אין ספק שהם הכי פחות טובים בסדרה אבל הם גם מהווים אולי 5% מהמשחק. אני בטוח שעכשיו אחרי שהם עבדו כל כך קשה על לעשות ריבוט מלא לסדרה, בהמשך שלו הם ינסו לשדרג את הצד הזה. זה הרגיש כאילו הם בנו במשך 4 שנים ארגז חול ובצד המתוסרט הם פחות הספיקו. נקווה שבמשחק הבא, כשיש להם כבר את הארגז חול מוכן, הם יוכלו להשקיע בדברים שאפיינו את הזלדה התלת מימדיים עד היום.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 ינואר 2019, 17:23

מערכת הקרב היא באמת הכי טובה שהיתה בסדרה, אבל מי משחק בזלדה בשביל מערכת הקרב? זה תמיד היה עניין צדדי. כנ"ל לגבי העולם - הוא תפקד בעיקר כמן שלב ביניים עד לצינוק הבא. אז עכשיו התהפכו היוצרות, והקרבות והעולם שהיו משניים הפכו לעיקר - אבל הבעיה היא שההיפוך הזה לא משרת שום מטרה. הרי מערכת הקרב עדיין פח בהשוואה לטופ של הז'אנר, והעולם אולי בנוי טוב, אבל מה האינטרס שלך לחקור אותו? אחרי 20-30 שעות לינק מספיק חזק להתמודד מול כל אויב, כך שאין הרבה תמריץ לחקור את העולם. אז תמצא עוד תיבת אוצר עם 10 חצי חשמל או 300 רופי, או אולי עוד shrine שלא שונה בהרבה מכל shrine אחר - זאת לא חקירה עם הרבה משמעות. גם אין פה side quests מדהימים כמו באלדר סקרולס שמתמרצים אותך לחקור כל פינה. מבחינת סיפור הכל מאוד רדוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2019, 17:44

InterAl כתב:מערכת הקרב היא באמת הכי טובה שהיתה בסדרה, אבל מי משחק בזלדה בשביל מערכת הקרב? זה תמיד היה עניין צדדי. כנ"ל לגבי העולם - הוא תפקד בעיקר כמן שלב ביניים עד לצינוק הבא. אז עכשיו התהפכו היוצרות, והקרבות והעולם שהיו משניים הפכו לעיקר - אבל הבעיה היא שההיפוך הזה לא משרת שום מטרה. הרי מערכת הקרב עדיין פח בהשוואה לטופ של הז'אנר, והעולם אולי בנוי טוב, אבל מה האינטרס שלך לחקור אותו? אחרי 20-30 שעות לינק מספיק חזק להתמודד מול כל אויב, כך שאין הרבה תמריץ לחקור את העולם. אז תמצא עוד תיבת אוצר עם 10 חצי חשמל או 300 רופי, או אולי עוד shrine שלא שונה בהרבה מכל shrine אחר - זאת לא חקירה עם הרבה משמעות. גם אין פה side quests מדהימים כמו באלדר סקרולס שמתמרצים אותך לחקור כל פינה. מבחינת סיפור הכל מאוד רדוד.

הם בהחלט שינו את הפוקוס אבל הוא דומה יותר לזלדה של הNES, חקירה ואוייבים. אני לגמרי מסכים איתך אבל לחקור את העולם זה כיף לא נורמאלי. אני הצפנתי מ-100 שעות במשחק כך שאני לפחות לגמרי מצאתי בחקירה כיף גם בשעה ה-100, לא רק עד השעה ה-20. אני גם לא מסכים עם הכוח של לינק אחרי 20 שעות, רק להעלות את הסטמינה לרמה שעושה את הטיפוס נוח לוקח 20-30 שעות כך ששדרוג החיים יכול לקחת זמן (אלה אם אתה מתעדף אותו על סטמינה). ואפילו בשעה ה-100 אני עדין פוגש אוייבים שבמכה אחת מורידים לי יותר מ-10 לבבות. כלומר אפילו אם יש לי כבר איזה 30 לבבות, עדין יש אוייבים שמורידים אותי ב-3 מכות. זה ביחוד בא לביטוי בהרחבה של המאסטר סורד, להלחם שם בלי כמות מטורפת של לבבות זאת התאבדות.

אבל אין ספק שאתה לגמרי צודק בנושא ירידת הפוקוס (אני לא רוצה להגיד רמה כי הרמה עדין טובה אבל יש כל כך מעט מזה) מחידות, צינוקים ובוסים. אני מקווה שזה יגיע בזלדה הבא. אבל עדין מדובר במשחק החקירה הכי טוב ששחקתי וזה בדיוק מה שזלדה אמור להיות, לא? כל זלדה מאז הקיוב תסכל אותי בכמה הם סגורים ומסדרוניים ואז הגיע BOTW ונתן לנו עולם פתוח ענקי וחופשי לעשות בו מה שנרצה. אני ממש מרוצה מהשינוי כיוון, הם פשוט צריכים עכשיו להביא את התוכן היותר מתוסרט בחזרה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים