נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא ה-PP הרשמי

הודעהעל ידי bling » 23 ינואר 2019, 13:35

לאסקין קראת את כל הת׳רד שקישרתי אליו? זה לא עניין של איזה בריון בית ספר, זה נשמע כמו עניין של תרבות בית ספרית שכזו.

בקשר להתפתחות האחרונה עם הכתבת הזו... איפה הילד הזה? :twisted:

אבל ברצינות, היא מן הסתם לא באמת מציעה את זה אבל זו כן קריאה לאלימות ברמה כזו או אחרת ואני לא מופתע שהיא מחקה את זה לפני שתסתבך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ינואר 2019, 13:59

היא לא רק לא מחקה - היא עשתה DOUBLE DOWN גם באינסטגראם וגם בטוויטר... אולי היא תמחוק אחר כך. אגב, אחלה אינסטגראם, הבחורה מפוצצת בDADDY ISUUES, והרווח כולו שלנו.
אגב, הילד הזה הולך להתראיין לNBC היום, או משהו כזה... כבר התראיין, ישודר מאוחר יותר. חבל שהלך אליהם אבל בא נראה מה ייצא מזה.
אה, וחלקם יגיעו גם לבית הלבן.

אגב2, גם המפיק של "היפה והחיה" (המצולם, שיצא לאחרונה) צייץ משהו מזעזע אבל לפחות הוא מחק והתנצל... לא שזה באמת מפצה אבל הוא מהיחידים, הציוץ שלו היה חולני באמת... יש לי רק את התגובה של פיילין פה אז מתנצל מראש:

התמונה היא מ-FARGO, הוא אשכרה מציע לרצוח אותם במטחנה. ועל מה? אפילו אם ניקח את הצד השקרי שלהם - מדובר בילדים בני 15-16 שחייכו מול פנים של אדם, אפס אלימות.
הוא תירץ את זה כסאטירה ושכמובן שהוא לא קורא לאלימות, בטח לא כלפי ילדים...

אגב3, לא ידעתי את זה עד עכשיו, אבל בית הספר שלהם לא נפתח עדיין מסופ"ש האחרון, כי מאיימים על חיי כל התלמידים שם בערך, כמו גם על המנהל והמורים.
היו גם כמה וכמה ציוצים שמתירים את דמם בסגנון של "יהיה נחמד אם הסקול-שוטינג הבא יהיה בבית הספר שלהם"... איבדו את זה לגמרי.
אבל זה בטח מוצדק כי אנשים אמרו בפורומים שיש שם הרבה BULLYING. שוב - מאוד שונה מכל בית ספר אחר בארה"ב.
בלינג, זה "נשמע לך" כמו עניין של תרבות בית ספרית שכזו כי אנשים קפצו עם חוויות לא נעימות מבית הספר הזה. אני מוכן להתערב איתך שאין בית ספר שאין בו כמות גדולה מאוד של תלמידים לשעבר עם זכרונות זהים וגרועים יותר. מה גם שאין לך דרך באמת לאמת שהכל נכון, סתם אנשים מביאים סיפורים ומאגדים את זה ביחד כדי ליצור תמונה נוראית. אני לא קונה את זה לשנייה...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 ינואר 2019, 09:48

ממשיכים עם זה גם היום, למרות שכבר כולם יודעים את האמת - את מי זה מעניין?
ג'ים קארי למשל, שהוא "אמן" כיום - מכנה אותם BABY SNAKES

וקת'י גריפין שהייתה הכי מיליטנטית מהסלבריטאים (מאז שפיטרו אותה על הקטע של הראש הערוף של טראמפ היא לחלוטין איבדה את השפיות שלה) - ממשיכה להוציא את דיבתם של התלמידים שם, ובית הספר כולו... יש קטע כזה במשחקי כדורסל של בתי ספר לעשות BLUEOUT/REDOUT/BLACKOUT וזה אומר שכל הקהל צובע את עצמו בצבעים מסויימים, אז היא לקחה את היום בו היה BLACKOUT בביה"ס הזה וטענה שהילדים שם כל כך גזעניים שהם עדיין "מתחפשים" ל-BLACKFACE, ועשתה RETWEETS לכל מי שתמך שתאוריה המטופשת הזאת.

אבל השיא של היממה האחרונה דווקא היה בתכנית של ג'וי בהאר ווופי גולדברג - וופי שאלה אותה למה המדיה שוב ושוב מביאה פייק ניוז (או "סיפורים לא מדוייקים") ולמה כולם מיד קופצים על זה בתקשורת, ולמה "אנחנו" (בתכנית שלה) גם לא מתקנים אחרי שאנחנו מבינים שטעינו (!) - אז נפלט לג'וי תשובה מעט כנה מדי:

וזה בעצם די מסכם את כל הסיפור... זאת אומרת - כדי להוריד את טראמפ - אנחנו גם נדחוף ילדים חפים מפשע מתחת לאוטובוס

אה, סליחה, אמרתי חפים מפשע? מה פתאום... אתם צריכים להבין שהכובע שחלקם חבשו זה כמו החלוקים הלבנים של הKKK, ועד שלא תבינו את זה - ימשיכו להיות בעיות.
לא אני אמרתי, אלא פרשנית מוכרת של רשת CNN, עורכת דין במקצועה

רק תזכרו את זה כשיהיה נשיא דמוקרטי ומישהו יחליט שהחולצה/כובע שלו שתומכת בנשיא הנכחי זה מספיק TRIGERRING כדי להרוס לקטינים את החיים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 ינואר 2019, 13:59

הסיפור הזה הזוי ברמות, למרות שלחלק מהדברים אפשר להתייחס כביקורת כמו הציוץ של קט׳י גריפין (קשה לי להאמין שזו תיאוריה שהיא העלתה, זה נשמע כמו ביקורת/ סאטירה קשה) אבל הסכ״ה מצטבר לטירוף מערכות כולל, במיוחד הסרטון האחרון של ה triggered הוא סוג של שיא, זה כאילו האנשים האלה לא שומעים את עצמם והם עם אפס מודעות עצמית למשמעות של מה שהם אומרים.

הקריקטורה הזו של המפיק של היפה והחיה היא בכלל הסתה לכל דבר שהוא חייב להיענש עליה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 ינואר 2019, 14:08

לא, לא, קת'י איבדה את זה לחלוטין, כנס לטוויטר שלה, היא הייתה ה-סלבריטאית שהובילה את מהלך הDOXING

אני ממש מקווה שתהיה תביעה, זה מקרה יוצא דופן ברמת ה"פייקיות" שלו... מקרה שיכול לגרום לשינוי אמיתי.
הבעייה עם ילדים מבי"ס נוצרי זה שהרבה מהם מגיעים מבית שבו מפנים את הלחי השנייה :(

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 30 ינואר 2019, 09:49

רק לי זה נראה כאילו מה שג'ק מוריסי עשה הוא באמת סאטירה? כאילו חשיפה תקשורתית כזו כשכולם רוכבים על הסיפור שלך זה כמו לעבור דרך woodchipper?

אגב, ולנושא רק חצי-קשור: בימים האחרונים התחיל גל של פיטורים בהרבה אתרי חדשות אמריקאים כמו באזזפיד ו-huffpost ובדגש על מחלקות הדרמה האינטרנטית שלהם, ככה שגם מבחינה מסחרית משהו בכל ארגוני הניו-מדיה הזה לא עובד. מערכת חדשות אחת (כבר לא זוכר איזו) הטילה באן של שבוע על העיתונאים שלה מלגשת לטוויטר בשעות העבודה, ומלהעלות כתבות שהן בתכלס דיווח על מה אנשים אמרו בטוויטר.
אבל בינתיים בטוויטר, הרבה מהעיתונאים שהתלוננו על הפיטורים שלהם זכו לכל מיני תגובות של "Learn to code". בטוויטר החליטו שלכתוב דבר כזה לעיתונאי מפוטר נחשב להטרדה והתחילו לחסום חשבונות שכתבו את זה...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ינואר 2019, 10:40

לא, לא, תקרא עוד ציוצים ותגובות שלו בנושא, הוא פשוט הגזים.
וכן, ראיתי את הקטע הזה בטוויטר, עכשיו גם עיתונאים הפכו לSNOWFLAKES שצריכים מרחב מוגן בפני מגיבים שחושבים שהמקצוע שלהם הפך לבדיחה, או יותר נכון שהם הפכו אותו לבדיחה.

אגב, אם חשבתם שהמצב בארה"ב גרוע - המצב באנגליה גרוע בהרבה... שם המשטרה ממש מתחילה לחקור אנשים שעושים לייקים לפוסטים שלא הכי מכבדים את הקביעה שגבר יכול להפוך לאשה. ממליץ לצפות בזה, יש שם גם לקראת הסוף עוד מקרה שהגיע לטלויזיה על אשה שחושבת שזה נורא לכרות לבן 16 את איבר המין, ולאחרונה פשוט העתיקה את ההגדרה מהמילון של "אשה" וזה נחשב לHATE SPEECH. פשוט תראו, תקשיבו ותבכו:

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 30 ינואר 2019, 15:20

כמה שאני שמח שכל השיט הזה (עוד לא) הגיע לארץ.

עם כמה שהשיח הפוליטי לרוב די רדוד אצלנו, אני מעדיף אותו על תרבות ה-PC החולנית הזאת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ינואר 2019, 18:52

חכה חכה...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 פברואר 2019, 17:38

דווקא יש פה PC ברמה כזו או אחרת, פשוט זה פחות במיינסטרים ויותר בכל מני קבוצות, מן הסתם שמזוהות עם השמאל.

אבל כן זה לא ברמה שהולכת בחו״ל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2019, 10:32

חדשות טובות בקשר לילדים הקתולים - הם לא מפנים את הלחי השנייה, הם (לא בדיוק הבנתי אם כולם יחד או בנפרד) הגישו תביעה כנגד למעלה מ-50 גופי תקשורת, אנשים פרטיים וסלבס שהשמיצו, קראו לעשות להם דוקסינג/שיימינג או קראו לפגוע בהם. מניח שהרוב יסתיימו בעסקות מחוץ לבית המשפט, אבל חלקם בוודאי יגיעו גם לשם. יהיה מעניין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 פברואר 2019, 12:09

לא יודע אם זה מתאים פה, אולי נפתח נושא פוליטיקה? שירין השכל ויהודה גליק מחוץ לכנסת הבאה (גם אורן חזן אגב) מה שאומר שאזלו הליברלים בליכוד. העיקר שנשארנו עם מירי רגב ומיקי זוהר לאמלל לנו את החיים.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 פברואר 2019, 12:34

מיקי זוהר מרחק 600 קולות כרגע משרן השכל, הם צמודים, כך שייתכן והיא כן תהיה ומיקי לא, או ששניהם לא יהיו, שאני מוכן לקבל את זה כל עוד מיקי בחוץ :) כמו כן אוחנה סבבה לגמרי והריצו אותו הליברלים בליכוד לא פחות משרן, והוא מקום 18 הריאלי מאוד (שלא נאמר מובטח). צריך לזכור ששניהם היו באיזור המקום ה-35 בפעם האחרונה, כך שיש התקדמות ומי שציפה שהם יהיו בעשירייה הראשונה או קרוב לזה לא היה מחובר למציאות.
יהודה גליק לא ליברל ולא חצי ליברל, הוא הצבעת גימיק של "דוס-לא-דוס", רוב ההצבעות שלו היו אנטי ליברליות באופן מובהק, שלא נדבר על הצעות החוק שלו.
סה"כ ארדן ירד כמה מקומות, שזה מעולה, והוא כבר לא האופציה הכי סבירה להחליף את ביבי, שזה מאוד חשוב, וחיים כץ ירד כמעט 10 מקומות שזה הכי חשוב, ואמנם אין תוצאות נהדרות אבל הרשימה כן טיפה טובה יותר ממה שהיה עד עכשיו... מאורן חזן כנראה נפטרנו לנצח, הוא הושפל ומתפקדי הליכוד הוכיחו שהם לא כל כך מהר הולכים אחרי הבהמה הכי קולנית בחווה :D

אגב, זה כבר סוג-של נושא הפוליטיקה, לא חושב שצריך לפתוח עוד אחד

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 פברואר 2019, 12:53

ומאחר ופה יעריכו אז...

OREN BYEBYE.jpg
OREN BYEBYE.jpg (105.5 KiB) נצפה 11895 פעמים

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 פברואר 2019, 12:58

יהודה גליק הוא לא ליברל. באמת חבל על השכל, אבל אם מסתכלים על רשימת המומלצים של הסיעה הליברלית בליכוד, אז 8 מתוך 11 הם במקומות ריאליים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 פברואר 2019, 13:05

כן, אבל הרשימה הזו גם לא משהו ורוב הליברלים שאני מכיר "שיפצו" אותה כך או אחרת...
בכל אופן - מי שנחל את ה-הפסד אתמול היו הליכודניקים החדשים, שלא הצליחו להתקרב בכלל להכניס את ניר הירשמן - המועמד היחיד שלהם שם.

צריך לזכור שיש עוד בערך 20 אלף קולות לספור, נספרו רק 75%, ואז להסתכל על המספרים שם ולהבין שרק עוד 1000 מתקדים כבר היו עושים הבדל גדול, עוד 5000 ואפשר לשנות את כל התמונה ולהכניס אנשים לעשירייה הראשונה. זה ממש מעט אנשים, ואמנם יש לליברלים בליכוד כרגע איזה 1500 איש סה"כ - יש עם מה לעבוד, זו רק ההתחלה... יש לנו מזל שאנחנו מדינה קטנה, בארה"ב כדי לשנות משהו צריך מאות אלפי מתפקדים נוספים, פה אם יש לך 2000 אתה אשכרה משנה קצת.
המרחק בין מקום 20 למקום 11 כרגע הוא סה"כ 2500 קולות. זהו!
ממליץ בחום לאנשים להתפקד גם כן ולהכניס אנשים טובים יותר, להרחיק אנשים רעים ואשכרה לשנות משהו במדינה. אל תצביעו לליכוד בבחירות אבל תשכנעו אנשים להתפקד כדי שפעם הבאה ההשפעה תהיה מהותית יותר. סה"כ 80 ש"ח בשנה בשביל הזכות הזאת.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 פברואר 2019, 13:20

יש לך רשימה טובה יותר? אין כמעט ליברלים אידאולוגיים כמו השכל בארץ, אז יחסית למה שיש (גם בליכוד וגם בכנסת) הרשימה הזאת היא באופן מעשי הטובה ביותר שניתן להפיק. בכל מקרה, בשורה התחתונה - הליכוד היא עדיין המפלגה הכי ליברלית בכנסת. לא מבין למה שאדם שמחשיב את עצמו ליברל (קלאסי) יצביע למפלגה אחרת, אלא אם מדובר במפלגה קיקיונית וחסרת סיכוי כמו זאת של פייגלין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 פברואר 2019, 13:35

ברור שאין ליברלים מובהקים אבל למשל במקום מירי רגב (עם כל הכבוד לביטול חוק הספרים שלא בדיוק היה יוזמה פרטית שלה) ואופיר אקוניס (שונא אותו ואין לו שום קבלות בתחום הליברליזם) כן הייתי מעדיף למשל את דימה תאיה (הערבייה שאולי תקבל מקום בשיבוצים השמורים) שהיא באמת ליברלית, או אלעד יונה שהוא עוד צעיר ליברל בדומה לאלעד מלכא, או יואב גלנט שהוא כן עדיף מאקוניס למשל. גם יריב לוין אפילו עדיף משניהם, בעיניי. מירי בכל מקרה מתברגת במקום גבוה, לא מבין למה צריך להכניס אותה לשם.
מסכים במאה אחוז שצריך להתמודד עם "מה שיש" אבל חלק מהרשימה הזו, בעיקר אלו שהבאתי עכשיו - נכנסו לשם בגלל שהם הבטיחו ליוני בלונדי לתמוך בצורה כזו או אחרת בתא הליברלי, בעל פה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 פברואר 2019, 13:38

לגבי פייגלין - מוכרח להודות שאם אני רואה אותם מקבלים בסקרים רציניים 5 מנדטים אז אני אתפתה, אבל לא אעשה זאת בסוף, כי הרי אפילו אם הם ייכנסו לכנסת - ביבי לא ייתן להם להכנס לממשלה, מה גם שהתנאי שלהם לכניסה לממשלה זה "לגליזציה מלאה" של מריחואנה, מה שאף אחד לא יכול להבטיח להם, לצערנו. אז כן, מסתמן כמו בזבוז קול, אבל אני כן יכול להבין אנשים מיואשים... לא בפועל אבל בתחושות :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 פברואר 2019, 13:45

המספרים האחרונים שאני ראיתי היו מ-12 בצהרים ושם ההפרש בין השכל לזוהר הוא 1600 קולות. אני לא רואה ממש סיכוי שהיא תהיה בפנים וזוהר בחוץ. אוחנה? הוא היה יופי של ליברל לפני שהוא נכנס לכנסת אבל מאז שהוא נכנס חוץ ממשמעת הצבעות עם הקואליציה (שהיא לרוב אנטי ליברלית) וברבורי "ביבי חף מפשע והוא המלך הבלתי מעורער שלי" בתוכניות אירוח לא שמעתי ממנו כלום אולי חוץ מאשר איזה נסיון לשניים או שלושה תיקונים שיעזרו ללהט"ב להביא תינוקות בצורה נוחה יותר. השכל פי 100 ממנו לדעתי וחבל שהיא לא בכנסת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 פברואר 2019, 13:49

ההבדל בין אוחנה להשכל הוא בעיקר שאוחנה מבין טוב יותר את מצביעי הליכוד וחשוב להם שיהיה מישהו "ניצי"... הוא פשוט פוליטיקאי טוב יותר, מבחינת הצבעות הם 99% באותו מצב, ומבחינת אידאולוגיה כלכלית הם 100% אותו הדבר. מסכים שהשכל פעילה הרבה יותר ממנו כלכלית, אבל אוחנה חשב קדימה וזה עזר לו להתבסס, הוא כנראה יהיה בליכוד עוד שנים רבות ויתקדם שם יפה.
בכל אופן זה עוד לא גמור והיא עוד יכולה להכנס... פעם שעברה היא נכנסה בזכות המחוזי בכלל אם אני לא טועה, כך שזו בעצם ההתמודדות ה"חופשית" הראשונה שלה וזה הישג יפה. ממש מקווה שהיא עוד תכנס, ומי יודע אולי דווקא ביבי ייתן לה אחד מהשריונים שלו, למרות שלא הייתי בונה על זה :P

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 פברואר 2019, 13:52

דימה תאיה חסרת סיכוי וצעירה מדי (גם לא חושב שהיא ליברלית במובן שאנחנו מדברים עליו), ואני לא חושב שיואב גלנט ליברל יותר מאקוניס. לגבי רגב, נכון, זה קשור בעיקר לחוק הספרים ולהבטחה שהיא תשתף פעולה עם הליברלים. לכן אני יכול להבין את המקום שלה, גם אם קשה מאוד לסבול אותה.

לגבי אוחנה - הוא תומך שוק חופשי, גם אם פחות מדבר על זה בתקשורת. במדד החירות למשל הוא הגיע מקום שני, אחרי השכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 פברואר 2019, 13:54

Laskin כתב:ההבדל בין אוחנה להשכל הוא בעיקר שאוחנה מבין טוב יותר את מצביעי הליכוד וחשוב להם שיהיה מישהו "ניצי"... הוא פשוט פוליטיקאי טוב יותר, מבחינת הצבעות הם 99% באותו מצב, ומבחינת אידאולוגיה כלכלית הם 100% אותו הדבר. מסכים שהשכל פעילה הרבה יותר ממנו כלכלית, אבל אוחנה חשב קדימה וזה עזר לו להתבסס, הוא כנראה יהיה בליכוד עוד שנים רבות ויתקדם שם יפה.
בכל אופן זה עוד לא גמור והיא עוד יכולה להכנס... פעם שעברה היא נכנסה בזכות המחוזי בכלל אם אני לא טועה, כך שזו בעצם ההתמודדות ה"חופשית" הראשונה שלה וזה הישג יפה. ממש מקווה שהיא עוד תכנס, ומי יודע אולי דווקא ביבי ייתן לה אחד מהשריונים שלו, למרות שלא הייתי בונה על זה :P

אוחנה עוד רקוב צבוע שנמצע שם כדי להצביע עם הקואליציה על חוקים אנטי ליברלים ולקחת משכורת על חשבוננו כסוג של בוט הצבעות וברבורים תחת ביבי. אני לא רואה שום יתרון שהוא נמצא בכנסת במקום נניח דחליל קש - אותו דבר. השכל עשתה דברים, קדמה את האי הפללה למשל, אוחנה לא עשה כ-ל-ו-ם. אה, בעצם הוא עשה כמה דברים, כמו להצביע בעד חוקים אנטי ליבראלים...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 פברואר 2019, 13:58

נורא נחמד שאוחנה תומך שוק חופשי, אבל אם הוא לא מדבר על זה או פועל לזה (להפך, הוא פועל נגד השוק החופשי בהצבעות שלו) אז לא ממש מעניין אותי שעמוק בתוך הראש שלו הוא חולם על שיטת הוואצ'רים ורוצה להוריד מיסים. בסוף בתקשורות רק מעניין אותו להגן על ביבי ולא לדבר על השוק החופשי ובסוף בהצבעות הוא מצביע בעד חוקים כמו חוק המרכולים כי "משמעת קואליציונית". אז מה יצא לאג'נדה הליברלית מאוחנה שלא היה יוצא לה מדחליל? מבחינתי הוא למל"מ בכנסת, לא קטסטרופה נוראית כמו מיקי זוהר ולא כוח חיובי כמו השכל, הוא רובוט בחליפה שלוחץ בסוף היום על הכפתור שהקואליציה אומרת לו ללחוץ וזהו. לנווה בוקר יש וואקום בין האוזנים וההשפעה שלה ושל אוחנה על הכנסת בערך דומות.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 פברואר 2019, 14:05

ושוב. במדד החירות האחרון של התנועה הליברלית הוא הגיע מקום שני, בהפרש לא מאוד גדול אחרי השכל.

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים