Laskin כתב:בטח שהיו תלונות בזמן אמת, אבל הן היו על ביצועים, לא ממש על IQ.
זאת אומרת, ברור שהיו תלונות מסויימות, הוא לא היה מושלם, אבל סך כל החבילה ממש לא הרגישה כמו אכזבה גרפית. כן, יכול להיות שU3 למשל יותר "חד", אבל זהו בערך
דווקא הפוך, מבחינתי לפחות.
בעיות fps זה משהו שאני שם לב אליו רק לעיתים נדירות ביותר, ואפילו במצב רע כמו של tlou על הps3 זה לגמרי עבר לי מעל הראש. לא ממש ידעתי שיש בעיה כזאת עד שאמרו לי.
אבל אני זוכר שלא הפסקתי להתבאס על כמה המשחק מכוער. עכשיו, זה היה מבאס לא סתם כי הגרפיקה הייתה לא טובה או משהו, ובטח שבצד של עיצוב אומנותי, אנימציות וכל הדברים האלה הוא נהדר.
בזמנו ההבנה הטכנית שלי הייתה נמוכה אפילו יותר מהיום, ואני זוכר שפשוט הרגשתי כל הזמן שהמשחק תקוע על קונסולה חלשה מדי ומשהו בגרפיקה שלו 'עצור', או משהו כזה.. אבל בדיעבד זה היה בדיוק זה.
יותר מזה, אם היום אני משחק ברימסטר על הפס4 (שעושה רק 1080p ו60fps למיטב ידיעתי) אז המשחק יפה, אפילו יפה מאוד. כמובן שטכנית הוא לא ברמה של משחקי הדור הנוכחי, אבל הוא עדיין מצליח להיות משחק יפה שמאוד נעים לעין. כשהוא רק יצא הרף הגרפי היה נמוך בהרבה (דור קודם) והוא עדיין היה מציק לעין מבחינה גרפית.
אולי קצת נסחפנו פה כי זה לא באמת היה נושא השיחה, אבל פשוט אני זוכר בוודאות שמבחינה אישית tlou על הps3 היה בעייתי גם גרפית וגם ביחס לזמן שיצא.