קיאו דווקא הדור ההוא היה דור התלת מימד הגרוע ומהבחינה הזו הוא נופל מדור הדרימקאסט והפס2 לדעתי, למרות שמריו בהחלט היה מפוצץ ראשים.
אני חושב שכל עניין הצ״יפים של סיליקון גרפיקס זה סתם PR סטייל סוני שנועד לגרום לדמיון שלך לרוץ שעות נוספות ובתכלס זה עובד יפה להגברת האפקט של ההייפ

לדעתי החשיפה המפוברקת של הפס3 היתה הכי מפוצצת ראשים כי דבר ראשון ראינו שם ״טכנולוגיות״ שעד עכשיו לא התעלו מעליהן, 2 דורות קדימה, באספקטים מסויימים. זה היה מדהים לקפוץ מדור הפס2 לדור ה CGI בכזו מכה, לא ציפיתי שזה יקרה כל כך מהר
דבר שני היה אלמנט מלחמת קונסולות מסויימות כי אף פעם לא ראינו כזה הפרש תהומי בגראפיקה בין 2 קונסולות שאמורות להיות מאותו הדור, זה כאילו סוני הביאה טכנולוגיה מהעתיד בעוד שה 360 תקועה בימי הביניים, זה הרגיש כמו הישג בלתי נתפס והכל בגלל הבאז וורד CELL שגרמה לאנשים תמימים כמוני לחשוב שסוני הצליחה לדחוף מחשב על במחיר של ייצור סדרתי לקונסולה שלה
בקיצור זו היתה החשיפה הכי מדהימה בזמן אמת אבל כנראה הכי בזיונית ושערורייתית מבחינת הטעייה ציבורית אי פעם (כנראה שההכי בזיונית בגלל שהתצוגה היתה גרועה שייך לחשיפה של האקס בוקס וואן וה WIIU)
אה ואני לגמרי איתך לגבי מגס2, אף משחק כנראה כבר לא יתעלה עליו מבחינתי כשזה מגיע לחשיפות, MIND = BLOWN ומה שעוד יותר הדהים אותי זה שהדמו שלו שקיבלתי ב ZOE (השכרתי אותו ספיישל עם חבר מבלוקבאסטר רק בשביל זה

) אשכרה היה נראה ללא שום דאונגרייד, אני פשוט לא האמנתי למה שאני רואה.
אחרי זה כבר קיבלתי את הדמו גם מהמגזין פלייסטיישן הרשמי והשקעתי בטאנקר הקטן הזה שעות על גבי שעות, בטח לא פחות מהמשחק המלא, נדהמתי לא רק מהגראפיקה אלא מכל הקפיצה באנימציות, ב AI ובגיימפליי, זה הדמו הכי מדהים ששיחקתי אי פעם, חבל שהמשחק המלא עם כמה שהוא אדיר לא שמר על אותה רמה של ה Tanker לאורך כל הדרך, אם היה שומר זה היה המשחק הכי טוב בכל הזמנים בהפרש