PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Stick » 05 פברואר 2019, 14:55

אז שוב, אנצ'רטד 3 הפיל לי את הלסת בערך כל שלושה שלבים, tlou.. בכלל לא? לא זכור לי אפילו קטע אחד מרשים ויזואלית במשחק הזה ביחס לזמן שבו הוא יצא. ברור שטכנית הוא היה מרשים, אומנותית, וברור שגם היום כשהוא 'מתוקן' זה משחק מאוד יפה, אבל הבעיות הויזואליות שלו גרמו לי ליותר תגובות מתבאסות על הויזואליה מאשר רגעי 'וואו'.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2019, 15:04

אני זוכר כמה וכמה מקומות כאלה ממש בבירור עד היום. כן, זה בעיקר עניין אמנותי ולא טכני, אבל מה זה משנה, זה גרם לי להגיד "וואו" מול המסך :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 פברואר 2019, 16:02

מסכים עם כל מה שסטיק אמר, אני מודה שאז לא הרגשתי נוח לאמר את זה אשכרה בקול כי נוטי דוג זה קדוש כשזה מגיע לרמה טכנית והיה כזה הייפ מצד כל העולם (מוצדק לגמרי!) אבל גם אני הרגשתי לא אחת במהלך המשחק בגרסת הפס3 שהוא אעפס... מכוער :oops:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2019, 18:57

אני חשבתי שtlou סבל בזמנו משלוש בעיות עיקריות:
1) זמן טעינה מטורף בתחילת סאשן.
2) iq מזעזע. הייתי רגיל ל1080p כבר שנים על הpc והמשחק הזה ספציפית היה קטסטרופת ג׳יגיז.
3) בעיות פריימים קשות שהגיעו גם עד 20fps.

וכן, זה היה ב2013, לא משהו בדיעבד.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2019, 19:11

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 פברואר 2019, 20:16

עדיין יש לי פינה חמה בלב ל-PS3 ולחומרה הפריקית שלו :) בסופו של יום,אחרי כל התלאות,הוא חד משמעית עדיף על ה-360 כשזה מגיע להיצע המשחקים ואפילו הפערים הגרפיים במשחקי מולטי פלטפורם הצטמצמו מאוד יפה לקראת סוף הדור,חלקם אפילו עם יתרון קל לפס3. מה שכן,עם כמה שסוני כיוונו לשמיים עם הדגם הראשון של הפס3,הפרוטוטייפ שהציגו ב-2005 כבר באמת הזייה מוחלטת- שני פורטים של HDMI,שתי יציאות Ethernet ועוד מיליון יציאות USB בערך..מה לעזאזל הם חשבו לעצמם?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 פברואר 2019, 20:27

אחח ימי הפס3, איזה כיף מלחמות הקונסולה היו אז ואיזו אכזבה של קונסולה היא היתה בשנים הראשונות :)

החשיפה ב 2005 גרמה לי לחשוב שזה מכשיר מהעתיד, כל מה שראינו ממייקרסופט בזמנו היה נראה כמו הפרש של יותר מדור מתחת בהשוואה.

הייתי באקסטזה וגולמר (סווים של היום ;)) אמר בויגיימס שהכל פרי רנדרד מחורטט ואני אמרתי לעצמי בראש שהוא סתם פאנבוי של מייקרוסופט. בסוף באמת הכל היה מזוייף :/ אבל בזמן אמת זו היתה החשיפה הכי מלהיבה שהיתה ושתהיה אי פעם מבחינתי לקונסולה חדשה, גם הפס5 או הסקרלט או הפס6 לא יוכלו להתעלות על ההתלהבות שהיתה לי אז. מנחש שזה גם קשור לגיל שלי בזמנו אבל גם לזה שהכל היה שיקרי לחלוטין ולא נראה עוד קונסולה שמביאה קפיצה של 2 דורות (ובחלק מהאספקטים של מה שהוצג שם אפילו יותר) בחשיפה שלה.

ואז באה 2006 ואיתה ההתרסקות הסופית והחותמת לכך שמדובר בעוד קונסולת דור רגילה שתואמת ל 360 ואפילו פחות מרשימה ממה שראינו על ה 360 בזמנו, די הרבה פחות מרשים, ואיזה תוכן גרוע גם היה שם, הדבר הכי סביר היה הבנלי סוורד, כל השאר פשוט laughable עם פרזנטציה שהולידה ממים שמחזיקים עד היום.

אבל היה כיף :D

אה ואני מת על DF רטרו אבל הם לגמרי הגזימו עם שעתיים וידאו עכשיו, על מה יש להם לחפור כל כך הרבה?!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2019, 21:01

זאת סדרה שהם רצים איתה כבר כמה זמן, הם פשוט נותנים למסיבת עיתונאים לרוץ והם מפרשנים אותה. זה שעתיים כי סוני עשתה מסיבה של שעתיים. אתה מוזמן לקפוץ לקטעים קלאסים בתוך הסרטון, למשל ridge racer!!!! :)

בנוגע לתצוגה הכי מרשימה של דור חדש, אני חושב שה-N64 היה הדבר הזה שגרם לפנים שלי להנמס. בעצם כל דור שהתקדם היה מרשים פחות למרות שגם החשיפה של הפס2 הייתה משהו מטורף. הפס3 הייתה הרבה פחות מרשימה מהתקופת חשיפה של הפס1 והפס2 לדעתי וככל שאנחנו מתקדמים עם השנים זה נעשה פחות ופחות מרשים. אבל אני עדין זוכר את הN64 והצ'יפ של סיליקון גרפיקס שהיה בפנים. המוח שלי התפוצץ שאותה חברה ספקה את המחשבים לשליחות קטלנית 2 או פארק היורה מריצה עכשיו את מריו 64 בתלת מימד בזמן אמיתי. פעם ראשונה שראיתי את מריו 64 זאת הייתה חוויה דתית.

אבל אם נתרחק לרגע מקונסולות, המשחק שהכי פוצץ לי את השכל עם החשיפה הכי טובה בהסטוריה היה MGS2 לדעתי עם הטריילר של E3 2000. ההייפ היה משהו שבחיים שלי לא ראיתי בתעשיה עד היום.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 פברואר 2019, 11:13

קיאו דווקא הדור ההוא היה דור התלת מימד הגרוע ומהבחינה הזו הוא נופל מדור הדרימקאסט והפס2 לדעתי, למרות שמריו בהחלט היה מפוצץ ראשים.

אני חושב שכל עניין הצ״יפים של סיליקון גרפיקס זה סתם PR סטייל סוני שנועד לגרום לדמיון שלך לרוץ שעות נוספות ובתכלס זה עובד יפה להגברת האפקט של ההייפ :)

לדעתי החשיפה המפוברקת של הפס3 היתה הכי מפוצצת ראשים כי דבר ראשון ראינו שם ״טכנולוגיות״ שעד עכשיו לא התעלו מעליהן, 2 דורות קדימה, באספקטים מסויימים. זה היה מדהים לקפוץ מדור הפס2 לדור ה CGI בכזו מכה, לא ציפיתי שזה יקרה כל כך מהר :mrgreen:

דבר שני היה אלמנט מלחמת קונסולות מסויימות כי אף פעם לא ראינו כזה הפרש תהומי בגראפיקה בין 2 קונסולות שאמורות להיות מאותו הדור, זה כאילו סוני הביאה טכנולוגיה מהעתיד בעוד שה 360 תקועה בימי הביניים, זה הרגיש כמו הישג בלתי נתפס והכל בגלל הבאז וורד CELL שגרמה לאנשים תמימים כמוני לחשוב שסוני הצליחה לדחוף מחשב על במחיר של ייצור סדרתי לקונסולה שלה :oops:

בקיצור זו היתה החשיפה הכי מדהימה בזמן אמת אבל כנראה הכי בזיונית ושערורייתית מבחינת הטעייה ציבורית אי פעם (כנראה שההכי בזיונית בגלל שהתצוגה היתה גרועה שייך לחשיפה של האקס בוקס וואן וה WIIU)

אה ואני לגמרי איתך לגבי מגס2, אף משחק כנראה כבר לא יתעלה עליו מבחינתי כשזה מגיע לחשיפות, MIND = BLOWN ומה שעוד יותר הדהים אותי זה שהדמו שלו שקיבלתי ב ZOE (השכרתי אותו ספיישל עם חבר מבלוקבאסטר רק בשביל זה :)) אשכרה היה נראה ללא שום דאונגרייד, אני פשוט לא האמנתי למה שאני רואה.

אחרי זה כבר קיבלתי את הדמו גם מהמגזין פלייסטיישן הרשמי והשקעתי בטאנקר הקטן הזה שעות על גבי שעות, בטח לא פחות מהמשחק המלא, נדהמתי לא רק מהגראפיקה אלא מכל הקפיצה באנימציות, ב AI ובגיימפליי, זה הדמו הכי מדהים ששיחקתי אי פעם, חבל שהמשחק המלא עם כמה שהוא אדיר לא שמר על אותה רמה של ה Tanker לאורך כל הדרך, אם היה שומר זה היה המשחק הכי טוב בכל הזמנים בהפרש :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 פברואר 2019, 12:36

אולי הדור של הN64 נראה גרוע היום, אבל ב-1995 כשהכרנו רק משחקי TOP DOWN או פלטפורמרים SIDE SCROLLERS, פתאום לראות תלת מימד אמיתי עם מריו שרץ בשדות - שום דבר לא יוכל לעולם להתחרות בזה. ההרגשה של לשחק בזלדה לראשונה ויש עולם פתוח ענקי שאפשר לחקור או בעצם כל סדרה גדולה שקפצה לתלת מימד וכל הגיימפליי שלה השתנה מקצה לקצה עד שהמשחק כמעט לא היה בר זיהוי לעומת הדור הקודם. זה לעולם לא יחזור שוב, לא רק שההפרש בין הקונסולות קטן כי כל דור ממילא מתקרב לראליזם, המעבר בין ציורים דו מימדיים לנסיון לחקות את העולם האמיתי בתלת מימד לא יקרה שוב לעולם. אז כן, אולי TEKKEN נראה היום מזעזע אבל ב-1995 לראות דמויות תלת מימדיות נלחמות ב-60FP פוצץ את השכל.

אין ספק שהחשיפה של הפס3 עם כל הCGI הרמאי הייתה מדהימה אבל בשלב כלשהו באמצע המסיבה הבנו כבר שזה CGI וזה הפסיק להרשים. בסוף בE3 2006 ראינו מה הפס3 באמת מסוגלת לעשות והתשובה הייתה בערך מה שה360 יכולה לעשות, GIVE OR TAKE. ל-360 אנשים אהבו לקרא ב-2005 ה-XBOX 1.5, בעיקר בגלל התצוגה המזוייפת של סוני ב-E3 2005, אבל בסוף כולנו ראינו שהדור הזה היה יותר ה-XBOX1.5 מאשר התצוגת CGI של סוני. אז אולי אני מדבר פה קצת בדיעבד, אבל התצוגה של סוני הייתה כל כך מזוייפת שקשה לי להחשיב אותה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 פברואר 2019, 13:59

גם אני רכשתי את ZOE בעיקר בשביל הדמו, ושיחקתי בו שעות... זה באמת משהו שעוד לא התעלו עליו עד היום, אבל אני לא שולל שעוד יגיע הטריילר שיפוצץ לי את הראש אפילו יותר (:
אולי בGTA הבא

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 פברואר 2019, 19:39

קיאו אני מבין אותך. כן מהפכה של גיימפליי אף דור לא יתקרב למה שהלך שם, זה ברור עד לאיזה דור VR מדהים שלא הולך לקרות בעשור הקרוב על פי כל הסימנים.

מה שכן לי לקח כמה ימים טובים לצאת מהאשלייה של החשיפה המפוברקת של הפס3 ולא קלטתי כבר באמצע :(

עד אז חרשתי את כל הטריילרים CGI נונסטופ ונדהמתי ממה שאנחנו הולכים לקבל עוד שנה :(

בנוגע לבוקס 1.5, זה כינוי גנאי שהיה נפוץ עם תחילת החשיפה של הדור הבא והמשחקים הראשונים שיצאו ל 360 שדי אכזבו מבחינת הקפיצה המצופה. סוני מאוד נהנתה לתדלק את הדימוי ולעקוץ ולהפיץ אותו יותר והם עקצו אז בראיונות לקראת הפס3 שהם לא רוצים ליצור קפיצה של חצי אלא להביא באמת משהו מרשים בניגוד למתחרים.

הם אהבו להדגיש בשקר רב שהפס3 תומכת ברזולוציה של 1080P בניגוד לבוקס שרק רצה על 720, הם גיחכו שזה לא HD, משהו שהם גם עשו בצורה עקיפה גם בחשיפה עצמה כשנהנו להשוות את ה specs של הפס3 ל 360. כמה חבל שהכל על הפס3 רץ ב 720 וזה שה 360 לא תמך ב 1080P בזמנו זו רק היתה מגבלה טכנית קטנה שמייקרוסופט דאגה לסדר בקלות אבל סוני נהנתה לרכב על זה כל עוד המצב נשאר ככה.

הדאונגרייד של מגס4 היה סוג של חותמת סופית ואחד מהכי שוברי לב כי שם קוג׳ימה אפילו לא שיקר, הוא בחיים לא משקר בחשיפות הרשמיות שלו ובאותה תקופה כבר היו לי ציפיות יותר ריאליסטיות מהפס3 אחרי שאשליית ה CGI התנפצה ואז הגיע הרגע שאפילו פאקינג מגס4 עבר דאונגרייד חזק (וזה נטו אשמת סוני שסיפקה dev kit חזק יותר לקוג׳יפרו, הוא התאכזב מהדאונגרייד לא פחות מאף מעריץ) ושם כבר כל הבלון והציפיות שהיו לי מהדור ההוא התנפצו.

בקיצור ברור לי למה אתה לא יכול להכניס כזו חשיפה מגוחכת לרשימה של הגדולים, כאילו זה אשכרה היה שקר והטעייה מוחלטים, אבל בזמן אמת כפאנבוי של סוני זו היתה התגשמות כל הפנטזיות מבחינה טכנולוגית.

......

לאסקין אני בספק ש GTA הבא יעשה את זה למרות שהוא בהחלט ידהים כמו ש RDR2 הוא מדהים, אבל עדיין כמו שקיאו אמר אנחנו מתקרבים יותר ויותר לריאליזם מדור לדור ומגס2 הביא בזמנו את ה״ריאליזם״ הראשון בקטע שכולם נפלו מאיך משחקים יכולים להראות סינמטיים וקולנועיים ו״אמיתיים״, מאז אותו יום אנחנו רק משפרים את מה שראינו אז אבל כנראה שכלום לא ישתווה לפעם הראשונה של סוג ״הגראפיקה״ הזו, הפעם ההיא שחזינו במשהו ריאליסטי וקולנועי ומלוטש באמת בפעם הראשונה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 פברואר 2019, 21:10

בעינין ה360 מול הps3

קודם כל בהתחלת ה360 ,הרבה מהמישחקים
היו פורטים hd ,מהדור הקודם
שנית רוב הלקוחות אפילו לא נהנו מhd ,כי רוב השוק
ב2005 ,היה עם טלוויזיות sd
ככה שאנשים קיבלו קונסולה ,ולא ראו את הקפיצה
בגלל הטלוויזיה
זה היה שמסכי פלזמה ,וlcd התחילו ליכנס למינסטרים ,אבל לא היו מיינסטרים ,אנשים עוד לא זרקו את הcrt לרחוב
גם מי ששדרג יכל עדין למכור crt ביד שניה

לאומת זאת מסכי crt במחשב ,היו בממוצע
איכותים בהרבה ממסכי crt בטלוויזית
כולל רזולוציה גבוה בהרבה ,כולל חיבור vga
או dvi
שהרבה יותר איכותים מקומפוזיט

ככה שאנשים ראו סרטוני ps3 על המחשב דרך האינטרנט ,זה ניראה קפיצה ענקית
במיוחד למי שהמחשב שלו לא היה חזק לתקופה
זה מעבר לcgi שסוני דחפנ

עכשיו ה360 בהשקה לא היו בעלות hdmi
ולא היו בעלות בלו ריי
וחלקן לא היו בעלות ,ארד דיסק

מבחינת מעבד ,הcell היה משמעותית חזק יותר
אבל של ה360 היה הרבה יותר נוח למפתחות
ובהרבה משחקים הנוחות למפתחים נתנה עדיפות ל360

הgpu ,בערך שווה יתרונות לפה ולשם

זיכרון ,היה יותר קל למפתחות ב360 בגלל שהזיכרון
היה מאוחד
אבל היתה כמות דומה לps3 ,רק שני סוגים שונים

בכל מקרה הps3 ,תוכננה טוב יותר לטווח ארוך
סוני שילמה מחיר גדול בהתחלה
אבל דור אחרי ,ms כבר נתנה בלו ריי וארד דיסק
בכל יחידה
וכבר ב360 ,עברו לתת hdmi במקום קומפוננט
וקומפוזיט

ה360 עם ניתעלם מהrrod ,היתה קונסולה מאוד טובה ,אבל לא הקפיצה את השוק קדימה כמו סוני

וגם היתה טעות גדולה במשחקים ,שלא נתנו בוסט
גדול באיכות הגרפית ,במצב sd
שרוב השחקנים עדין היו בsd

היו יכולים לתת 2 הגדרות פשוטות במעבר דור
1- sd עם הגדרות גרפיות טובות יותר

2 hd

ככה גם רוב הלקוחות ,היו מרוויחים מהשיפור

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 27 פברואר 2019, 20:49

משחקי החודש בפלוס: The Witness והרימאסטר של Modern Warfare.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 פברואר 2019, 23:26

פאקינג תשחקו בthe witness. וגם אם נראה לכם לא משהו, תנו לו כמה שעות...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2019, 00:18

נתתי לו כמה שעות, דוגרי התאכזבתי. אחרי הגאונות של ברייד, המשחק הזה הוא סתם ערימה של פאזלים. הוא הרגיש לי כמו אפליקצית סודוקו. אולי החידות שם חכמות ומטפסות ברמת הקושי והסיבוכיות שלהן, אבל אין שום דבר מסביב שיחזיק את זה ויהפוך את זה למשחק מעניין כמו ברייד למשל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 פברואר 2019, 10:36

המשחק הזה כולו הוא אכן סוג של סודוקו אחד גדול, רק שלהפך מסודוקו - החוקים משתנים כל הזמן ואתה צריך להבין לבד מה הם החוקים, כל ההנאה היא מרגעי ה"קליק" שאתה מקבל, ומספר החוקים השונים ואיך שהם מיושמים (ושלא נדבר על הפאזלים ה"סודיים"/אופציונליים) - הוא מה שהפך את משחק ה"סודוקו" הזה ליצירת מופת שקיבלה ציונים מושלמים בהרבה מאוד אתרים ומגזינים בעלי שם.
אגב, אני האמת הרבה הרבה פחות התחברתי לברייד...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2019, 11:25

הוא קבל ציונים מושלמים בהמון מקומות וגם לא מעט 70, אנשים שונים, דיעות שונות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 פברואר 2019, 11:32

הוא יושב על ממוצע 87 שזה מעולה. 70 תמצא גם למשחקים עם ממוצע של 95, ברור שתמיד יש דיעות לכאן או לכאן על כל דבר אבל הנטייה בסכ״ה חיובית מאוד כלפי המשחק הזה.

סכ״ה אחלה חודש, הרימאסטר של קוד 4 מעולה ומאוד מושקע ברמה שמקבילה כמעט ל SOTC המחודש מבחינת השדרוג הגראפי, ב Witness רציתי לשחק אבל לא מספיק כדי שאשלם, אני לא אשקר שגם לי הוא נראה קצת חופר ותלוש כזה כמו שקיאו תיאר אבל ניתן צ׳אנס, בשביל זה הפלוס :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2019, 11:36

כן, ברור שיש משחקים עם 95 שקבלו 70, אבל המשחק הזה יושב על 87 ולא 95 ואני לא מבקר אותו על בסיס ממוצע ציונים, אני מבקר אותו על פי הנסיון שלי איתו. זה נכתב בתגובה ל"הוא מה שהפך את משחק ה"סודוקו" הזה ליצירת מופת" - אני לא חושב שממוצע 87 מיצג יצירת מופת וגם הדיעה האישית שלי על המשחק רחוקה מזה. ברייד אולי כתוב בצורה ממש מעצבנת והסגנון האומנותי שלו מכוער ברמות אחרות, אבל בסיום המשחק כשכל העלילה והאלמנטים של הגיימפליי מתחברים לשלם אחד ב-world 1 זה גובל בגאונות ויצר רגע שמעטים המשחקי וידאו שהצליחו לעשות. העד? זה טטריס או סודוקו. הוא עושה את זה ממש טוב, אבל הוא לא עושה משהו מעבר לזה ומצאתי את זה ממש מאכזב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 פברואר 2019, 11:50

אוקיי מקבל ולפי איך שאני מכיר את עצמי רוב הסיכויים שאני אסכים איתך אחרי שאשחק בו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2019, 12:06

יכול להיות שזה עניין של ציפיות. ציפיתי מהמפתח של ברייד לסיפור מעניין ואחרי כמה שעות, כשהבנתי שאין אחד ואני סתם מסתובב באי ומחפש פאזלים, ממש התאכזבתי. אם אתה מוכן פסיכולוגית לזה שמדובר במשחק פשוט שנותן לך overworld שבו מוצאים פאזלים ועושים אותם, אז אולי תהנה יותר ממני. אין ויכוח שהפאזלים מצויינים ויש לא מעט רגעי ״אהההאא!״.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 פברואר 2019, 12:09

אולי יש סיפור שמועבר דרך הסביבה או שטות בסגנון שמתגלה בהמשך? קשה לי להאמין שהוא לא הכניס שום אלמנט עלילתי לשם וזה אשכרה חידה אחרי חידה כמו לפתור סודוקו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 פברואר 2019, 12:41

אין ממש סיפור, אפילו אחרי שחופרים את רוב הסודות מגלים הרבה פילוסופיה ודברים שסביר להניח שלא נבין לעולם... מה שמעניין פה הוא להבין לבד מה החוקים עכשיו, באמצעות רמזים, זוויות מצלמה, השתקפויות, סאונד, השוואות לפאזלים אחרים במפה, זמן, יחס, וכו'... הכיף בו הוא להתקע על פאזל ואז להבין ואז לפתור אחד אחרי השני בקלות כמעט הכל ואז שוב להגיע לטוויסט. זה משחק שגורם לך להרגיש חכם בדרכים מקוריות... בעיניי הוא בקלות הפאזל הכי טוב אי פעם. סיפור - אין. פשוט חידות חכמות עם טוויסטים שלא ראיתי אף פעם. ברור לי למה אתרים ואנשים מסויימים לא התחברו, אבל אני כן מרשה לעצמי להניח שהרבה מהם פשוט עוד לא הגיעו לשלב מאתגר מספיק, ובגלל שהוא עולם פתוח - אתה יכול ללכת למקום שאין לך שום סיכוי לפתור אותו עדיין, וצריך לדעת איזה פאזלים לעזוב בינתיים ועל איזה פאזלים לשבור קצת את הראש. היו פאזלים שהפתרון היה מולי כל הזמן ופשוט צריך לחשוב מחוץ לקופסא, ועד שזה קרה לקח לי שבוע בערך, הייתי חולם על הבסיס של הפאזלים האלה כל התקופה ששיחקתי בו, הייתי הולך ברחוב ו"מחפש" את התבניות האלה, זה משהו שבאמת לא קרה לי מעולם במשחק.
אבל זהו, הבנתי - לא לכולם, אבל מי שכן יתחבר - צפויה לו חתיכת חוויה ייחודית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2019, 13:31

אני ממש קרוע. יש לי הרבה כסף טעון באמזון, בתאוריה זאת קרן ה״רציתי לקנות כרטיס rtx״ שלי אבל הקפיצת ביצועים בדור הזה לא הייתה מספיקה לדעתי עבור המחיר שהם מבקשים כבעל 1070. אז חשבתי בזמנו על פס4, הבעיה היא שמחירי הפס4 הזויים באמזון וכבר די נסגרתי על הקטע של לקנות פס5 בשיגור ולהשלים הכל שם.

הבעיה? מחירי הפס4 נפלו באמזון ועכשיו יש פרו ב380$ כשעד עכשיו הם היו צפונית מ550$. זה אומר שאני יכול להזמין פלייסטיישן ולסגור עניין. מצד שני הפס5 מגיעה עוד שנה ו-8 חודשים.

אוי, הדילמה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider] ו־ 16 אורחים