DrKeo כתב:למה שהם יבזבזו מאות אלפי שעות אדם ברימייק למשחק שהם אפילו לא טורחים לעשות לו hd פורט?
כי RE2
DrKeo כתב:למה שהם יבזבזו מאות אלפי שעות אדם ברימייק למשחק שהם אפילו לא טורחים לעשות לו hd פורט?
DrKeo כתב:איך זה יעלה פחות ממשחק חדש? זה לבנות משחק מאפס ברמה של משחק פס5. זה בעצם לבנות RDR חדש שיהיה ברמה יותר גבוהה מ-RDR2 אחרת זה לא רימייק כמו RE2. זה בערך כמו לקחת את GTA3 ואז לעשות GTA4 או לקחת את SA ולעשות GTAV, זה בעצם כמעט כמו לעשות RDR3. זאת עבודה כמו משחק AAA חדש לגמרי ועם כל הכבוד ל-RE, הסקופ של משחק שכזה הוא מטורף לעומתו. מעבר לזה RE2 משחק קלאסי שכל העולם חיכה לרימייק שלו וכמו שאתה רואה הוא מוכר כרגע אפילו יותר טוב ממשחק ראשי בסדרה (נניח מ-RE7) כך שהוא השקעה מגה משתלמת. RDR1 רימייק? ימכור פחות מ-RDR2, יעלה יותר ממנו ובטח ובטח שימכור פי כמה מונים פחות מ-GTA6. כלומר בזבוז משאבים
Laskin כתב:ושוב, נדב - זה לא לבנות מאפס. הם לא צריכים לבנות מערכת רכיבה על סוס או מערכת טורפים בטבע או את רוב המפה או את המודלים של הדמויות - זה כבר קיים! הם כן צריכים לבנות את המשימות שוב, מה שיהיה קל יותר כי יש להם רפרנס כלשהו, ואת קטעי הקישור. את הדיבוב לא צריך להקליט מחדש, אפשר להשתמש במה שיש אני מניח, זה בעיקר עבודה של "להעתיק" ממה שהיה ולהביא למנוע החדש שלהם, ושוב - רק את המשימות הראשיות ואולי טיפה מסביב... זה ממש ממש לא נקרא "להתחיל מאפס".
swym כתב:DrKeo כתב:איך זה יעלה פחות ממשחק חדש? זה לבנות משחק מאפס ברמה של משחק פס5. זה בעצם לבנות RDR חדש שיהיה ברמה יותר גבוהה מ-RDR2 אחרת זה לא רימייק כמו RE2. זה בערך כמו לקחת את GTA3 ואז לעשות GTA4 או לקחת את SA ולעשות GTAV, זה בעצם כמעט כמו לעשות RDR3. זאת עבודה כמו משחק AAA חדש לגמרי ועם כל הכבוד ל-RE, הסקופ של משחק שכזה הוא מטורף לעומתו. מעבר לזה RE2 משחק קלאסי שכל העולם חיכה לרימייק שלו וכמו שאתה רואה הוא מוכר כרגע אפילו יותר טוב ממשחק ראשי בסדרה (נניח מ-RE7) כך שהוא השקעה מגה משתלמת. RDR1 רימייק? ימכור פחות מ-RDR2, יעלה יותר ממנו ובטח ובטח שימכור פי כמה מונים פחות מ-GTA6. כלומר בזבוז משאבים
זה לא משחק חדש כי לא צריך לכתוב תסריט, לא צריך לעצב מוקאפים לשלבים ואזורים במשחק, לא צריך לאזן כלכלת משחק, לא צריך ליצור קונספט ארט, לא צריך לבנות מכניקות ירי, לא צריך לקחת voice actors, לא צריך להלחין מוזיקה... אתה יודע. בדיוק הדברים האלו שהופכים משחק חדש בהיקף כזה לעסק מאד יקר.
הוא אולי ימכור פחות מRDR2, אבל בצד השני ימכור יותר מRE2 - שבתורו הצריך בניה של הכל מחדש כי המקור כל כך מיושן שהוא כבר לא שחיק.
bling כתב:קינגדום הארטס 3 למרות שדי חסר הייפ בפורום הזה, מסתמן כהצלחה ענקית ממש, באנגליה הוא הביא פתיחה מדהימה לסדרה ובכלל (הכי גבוהה בסדרה עם עלייה של יותר מ 100% מקינגדום הארטס 2 וזה לא כולל דיגיטל, לראשונה משחק מהסדרה התברג במקום הראשון באנגליה, הוריד מהמקום הראשון את רזי 2) ועכשיו סקוור חוגגת עם 5 מיליון יחידות שנשלחו בעולם.
יפה מאוד והוכחה נוספת אחרי ההצלחה המטורפת של פיינל פנטזי 15 שיש היום דרישה חזקה יותר מתמיד למותגי ה JRPG האלו. זוכרים שבדור הקודם חלק כבר קברו את הז׳אנר? לפי הדור הנוכחי מבחינת מכירות הוא חזק יותר מאי פעם.
Laskin כתב:כאמור - הם כבר חצי "בנו את RDR1 בתוך RDR2" ולכן זה כן נראה לי הגיוני... מדובר אך ורק בבניית משימות וקטעי קישור כדי לעשות זאת, ומעט איזורים במפה, שלא בטוח שחייבים גם ואולי ניתן להסתפק במה שכבר בנו כדי לעשות את המשימות האלה. לא צריך לשדרג אותו מעבר לRDR2, לא גרפית ולא שום דבר, טכנית המשחק יהיה מרהיב כמשחק השקה לדור הבא, זה בטוח... עכשיו כדי לגרום לאנשים לשדרג בעבור כסף או לקנות אותו לראשונה במחיר מלא - לדעתי צריך ערך מוסף, וזו כן הדרך הכי טובה לעשות את זה לדעתי, להציע חבילה שלמה למי שלא שיחק בראשון או למי ששכח אותו. אבל אנחנו חוזרים על עצמנו... לדעתי ההשקעה בדבר כזה תהיה יחסית קטנה לפוטנציאל המכירות.
Laskin כתב:אני מן הסתם בעד ליישר אותן עם השני... הגיימפליי יהיה של השני, לא משהו מיושן, מדובר ביצירת משימות + קטעי קישור וזהו. השלמת עיקרי העלילה של המשחק הראשון. בלי חלקי הטוטוריאל בהתחלה (שהם לבד איזה 10 שעות).
"המון עבודה" זה משהו יחסי. לאלפי האנשים ברוקסטאר, שכמובן לא כולם וגם לא רבע מהם יעבדו על זה - זו עבודה יחסית פשוטה. מעריך ש-100 אנשים יכולים לעשות את זה בחצי שנה בערך, ונגיד באגים וליטושים עוד כמה חודשים...
אני כן חושב שזה תמריץ מספיק טוב כדי לשכנע אנשים להוציא את הארנק ולא להסתפק בגירסת BC בדור הבא, עם שיפורי ביצועים בלבד, וכמובן תמריץ גדול עוד יותר למי שלא שיחק בראשון מעולם. יאללה, חפרנו... סתם העליתי פה השערה של "מה יכול לגרום לי לקנות את המשחק שוב או לשלם בעבור שדרוג שלו", אני חושב שזו האופציה הכי "חכמה" מבחינתם, אתם לא מסכימים, הלאה ^_^
Laskin כתב:שוב, לא צריך את הכל, רק את העלילה המרכזית ואולי מעט מאוד מסביב... רק כדי להשלים את הסיפור המרכזי. וכן, נחכה ונראה... אבל אם זה קורה אני רוצה וידאו שלך אוכל כובע קאובוי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים