משחקי 2019

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: משחקי 2019

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2019, 20:55

לי לפחות כפאנבוי רמדי ההייפ יחסית נמוך כי qb יחסית אכזב וקונטרול נראה באמת דומה לו מכל מני בחינות. אבל יש לי הרגשה ממש טובה לגביו.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 מרץ 2019, 21:08

המשכתי עוד קצת עם DMC ואני אוהב את המשחק הזה בטירוף. זה פשוט מרגיש כמו אלבום הלהיטים הגדולים של זאנר האולד סקול H&S.
גם התחלתי לשחק עם דנטה קצת, והוא פשוט נהדר. הוא מתחיל די כמו שהוא היה בdmc 4 אבל מקבל כמה יכולות חדשות כשמתקדמים, סך הכל המערכת שלו היא אחת שהביאו לשלמות עוד ב2005 ומאז היא רק מקבלת טוויקים ושיפוצים קלים, אבל הוא פשוט מהנה בטירוף.

אז אחרי ששיחקתי מספיק עם שלושת הדמויות אני יכול להגיד שעשו עבודה נהדרת. דנטה הוא בדיוק מה ששחקן dmc ותיק היה רוצה (גרסה קצת מופרעת יותר של אותו דבר), נירו שעליו הספוטלייט העיקרי בתחילת המשחק הוא בעיניי מערכת הקרב הכי טובה ועמוקה מבחינת הקומבואים והזרימה שאפשר להזיג עם הזרוע המיוחדת שלו, וV הוא פשוט כל כך שונה ומיוחד שגם אם בעיניי לא הצליחו להגיע על הנסיון הראשון איתו לרמת השלמות של השניים האחרים, עדיין המערכת שלו מורכבת ומאוד מוצלחת. אני יכול להגיד שמשחק רק על נירו או רק על דנטה עדיין היה מקבל ממני את אותם השבחים, אבל משחק רק על V כנראה פחות. עם זאת כצלע שלישית, שבירת שגרה וגיוון - הוא בהחלט מצוין.

הטענה היחידה שלי אל המשחק כרגע היא שהוא קל מאוד. אני בהחלט חושב שהיו צריכים לפתוח עוד רמת קושי גם לריצה הראשונה, כי כרגע אני מאוד נהנה אבל די עובר הכל בקלילות.
אמנם זה נותן חופש ואני באמת מתפרע עם הנסיונות להשיג כמה שיותר סטייל פוינטס, אבל הייתי שמח שכמו dmc 3 המשחק יאתגר קצת יותר.
אפילו הבוסים, בעוד רובם סופר מהנים והקרבות הם ספקטקל מדהים, די קלילים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 מרץ 2019, 09:53

Stick כתב:המשכתי עוד קצת עם DMC ואני אוהב את המשחק הזה בטירוף. זה פשוט מרגיש כמו אלבום הלהיטים הגדולים של זאנר האולד סקול H&S.
גם התחלתי לשחק עם דנטה קצת, והוא פשוט נהדר. הוא מתחיל די כמו שהוא היה בdmc 4 אבל מקבל כמה יכולות חדשות כשמתקדמים, סך הכל המערכת שלו היא אחת שהביאו לשלמות עוד ב2005 ומאז היא רק מקבלת טוויקים ושיפוצים קלים, אבל הוא פשוט מהנה בטירוף.

אז אחרי ששיחקתי מספיק עם שלושת הדמויות אני יכול להגיד שעשו עבודה נהדרת. דנטה הוא בדיוק מה ששחקן dmc ותיק היה רוצה (גרסה קצת מופרעת יותר של אותו דבר), נירו שעליו הספוטלייט העיקרי בתחילת המשחק הוא בעיניי מערכת הקרב הכי טובה ועמוקה מבחינת הקומבואים והזרימה שאפשר להזיג עם הזרוע המיוחדת שלו, וV הוא פשוט כל כך שונה ומיוחד שגם אם בעיניי לא הצליחו להגיע על הנסיון הראשון איתו לרמת השלמות של השניים האחרים, עדיין המערכת שלו מורכבת ומאוד מוצלחת. אני יכול להגיד שמשחק רק על נירו או רק על דנטה עדיין היה מקבל ממני את אותם השבחים, אבל משחק רק על V כנראה פחות. עם זאת כצלע שלישית, שבירת שגרה וגיוון - הוא בהחלט מצוין.

הטענה היחידה שלי אל המשחק כרגע היא שהוא קל מאוד. אני בהחלט חושב שהיו צריכים לפתוח עוד רמת קושי גם לריצה הראשונה, כי כרגע אני מאוד נהנה אבל די עובר הכל בקלילות.
אמנם זה נותן חופש ואני באמת מתפרע עם הנסיונות להשיג כמה שיותר סטייל פוינטס, אבל הייתי שמח שכמו dmc 3 המשחק יאתגר קצת יותר.
אפילו הבוסים, בעוד רובם סופר מהנים והקרבות הם ספקטקל מדהים, די קלילים.

אני מסכים איתך סטיק,המשחק פשוט כיף לא נורמלי.
בניגוד לציפייה שלי,לא הצלחתי לסיים אותו בסופש אבל אני מניח שאני כבר די בסוף (משימה 18) אם ללכת לפי הקודמים.
כן,לשחק עם דנטה מרגיש מדהים,האפשרויות איתו ממש בלתי מוגבלות (חייב להודות,אני לא משתמש ברויאל..פשוט לא הצלחתי לפצח את הסטייל הזה) והמשחק באמת נפתח איתו ואני פשוט מרגיש שאני מתעלל ברוב האויבים,בלי ההרגשה הזו של דמות שהיא יותר מדי overpowered.
מסכים גם לגבי עניין רמת הקושי,גם בdevil hunter המשחק מרגיש די קל,למרות שאני חייב להזהיר אותך,אולי זה רק אני אבל ברבע האחרון של המשחק יש ספייק מאוד לא סביר ברמת הקושי..תתארגן על אורבים צהובים מראש. בהשוואה לdmc3 שבעט לי בראש עוד בקרב בוס השני עם סרברוס,כאן זה כמעט לא קרה לי (שוב,עד הרבע האחרון ששם סיימתי חלק מהשלבים עם רעידות :) ).
מה שהכי הפתיע אותי לטובה הוא שגם כשלוקחים ממני את דנטה,אין לי את תחושת הבאסה הזו של ׳נו באמת,הם עושים לי דווקא עכשיו?׳ ממשחקים אחרים כי נירו ו-V כל כך שונים ממנו,ועדיין מצליחים להישאר סופר כיפיים. אם אני צריך לדרג את רמת ההנאה שלי מכל דמות:
1.דנטה
2.נירו
2.V

אגב,המשחק הצליח לגרום לי לצחוק בקול לא פעם..griffon דמות כל כך כיפית.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 מרץ 2019, 12:59

כן, אם יש משהו שאני קצת מתבייש בו זו העובדה שהמשחק הצליח להצחיק אותי לא פעם :).
עדיין לא חסרים רגעים צ'יזיים בטירוף שבמשחק מערבי בחיים לא היו עוזבים את דף התסריט, אבל במקום להצליח לתפוס אותי ב1 מכל 10 בדיחות כמו בכל הסדרה עד עכשיו, זה יותר 1 ל4.

ויש לי כבר מספר דו ספרתי של אורבים צהובים שמצאתי לאורך המשחק (ומקבלים 1 כל יום, וכשמדרגים אותך באונליין..), ככה שאני מת שתגיע כבר איזושהי עלייה ברמת הקושי.
האמת זה גרם לי לחשוב, הרי dmc היא סדרה שנוצר לה שם של משחקים מאתגרים, חלק מהביקורות על dmc המערבי היו שהוא לא מאתגר כמו הסדרה המקורית.. אבל בפועל? dmc 1 אולי היה כזה ליציאתו אבל היום הוא די קצר ופשוט, dmc 2 הוא משחק שבור לגמרי שבו האויבים 90% מהזמן לא פוגעים בך גם ככה, dmc 4 הוא די כמו 5 - כלומר די קליל אם אתה יודע מה אתה עושה.
ונשאר רק dmc 3, שהוא בפער עצום הכי מאתגר בסדרה אבל תכלס גם הוא יותר בנוי על כמה רגעים ספציפיים של קושי מאשר משחק שלם שמאתגר אותך. יש את סרברוס בהתחלה ועוד איזה 2 בוסים מאתגרים במהלך המשחק, וכמובן שהבוס האחרון הוא כבר ברמה של הבוסים הטובים ביותר בסולס או בלאדבורן (גם בקושי וגם באיכות), אבל תכלס.. האם הסדרה הזאת באמת מאתגרת כמו השם שיצא לה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2019, 13:35

אני זוכר דווקא שבזמנו DMC הראשון היה לי קשה... אבל כנראה בגלל שלא הכרתי את הז'אנר שהוא כמעט והמציא, אחר כך כולם באמת היו קלים יחסית... אבל מה הבעייה להעלות את רמת הקושי עוד יותר? או שלא כולן פתוחות לפני שמסיימים?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 מרץ 2019, 14:04

לא כולן פתוחות, רק הקלה והבינונית פתוחות לריצה הראשונה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 מרץ 2019, 19:17

טוב, סיימתי את הקמפיין של dmc 5. זה קרה הרבה יותר מהר משחשבתי, אבל כל כך נהנתי ממנו שפשוט ישבתי עליו בכל שנייה פנויה שהייתה לי (וגם כמה שלא באמת היו פנויות..).
אז כן, משחק מאוד מוצלח ומומלץ שהצליח להפתיע אותי לגמרי לטובה למרות שגם ככה ציפיתי למשחק טוב :).
אני הולך להגיד משהו שאולי יוצא ממני רק כי אני עוד מתלהב והוא טרי לי מאוד, אבל אני חושב שזה הH&S הקלאסי ומבוסס קומבואים הכי טוב ששיחקתי (אם כי לא שיחקתי בביונטה, הראשון עוד יושב לי בסטים ואולי הגיע הזמן באמת לבדוק אותו).
אני יכול להגיד בוודאות שזה בקלות נכנס להיות הdmc האהוב עלי, כי כולם טריים לי בראש מהחודש וחצי האחרון.
אני לא יכול לשפוט אותם כפי שהיו בזמן אמת, כשמשחקים כמו dmc 1 או 3 גם היו חדשניים והפכו את הזאנר על הראש, (כי אם יש משהו שdmc 5 הוא לא זה חדשני) אבל בכל הקשור לאיכות המשחק ולהנאה שלי ממנו הוא נמצא בטופ של הטופ.

כמו שאמרתי זה פשוט מרגיש כמו אלבום הלהיטים הגדולים של הזאנר הזה, עם כל הדברים הטובים ביותר מראשית ימיו שפשוט מבוצעים בשלמות. שלוש דמויות שונות לגמרי, 2 מערכות קרב מושלמות ועוד אחת מצוינת.. פשוט תענוג.
גם הבוסים הם הטובים בסדרה בעיניי, ובעיקר לקראת סוף המשחק הם הופכים למאתגרים ומצוינים, וכל אחד מהם הוא ספקטקל עוצר נשימה בפני עצמו. הבוס האחרון אפילו מצליח לשחזר כמעט את הקושי של הבוס האחרון מdmc 3 :).

מה שבאמת נחמד זה שחזרה לי תחושה שלא הרגשתי מאז חטיבת הביניים בערך, והיא שבא לי לתת ריצה שנייה על המשחק ברמה קשה יותר ישר עם הסיום שלו. אז כן, באמת מחזיר אותי לימי הps2 :).

אם אמרתי לפני כשבועיים כששיחקתי בדמו שלמרות שהוא מהנה הייתי שמח שגם החברה של dmc היו מסתכלים קצת מסביב, ולוקחים את הזאנר קדימה (כמו TN לדוגמה), אז אחרי שסיימתי אותו אני יכול להגיד ששיניתי את דעתי ושאם יש סדרה אחת שאני כן אהיה מרוצה מכך שתמשיך לייצר כאלו שני משחקים בדור - זאת dmc.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2019, 20:13

יש לך את ביונטה ולא שיחקת בו? WTF... הוא מעולה. ממש. לא יודע איך הוא אחרי DMC5 אבל בטוח שווה את הזמן
רק תעשה לעצמך טובה ואל תשתמש באותו קומבו כל הזמן, גם אם הוא הכי אפקטיבי, ויש אחד כזה בולט מאוד, אחרת ימאס עלייך מהר :D

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 מרץ 2019, 21:00

Stick כתב:טוב, סיימתי את הקמפיין של dmc 5. זה קרה הרבה יותר מהר משחשבתי, אבל כל כך נהנתי ממנו שפשוט ישבתי עליו בכל שנייה פנויה שהייתה לי (וגם כמה שלא באמת היו פנויות..).
אז כן, משחק מאוד מוצלח ומומלץ שהצליח להפתיע אותי לגמרי לטובה למרות שגם ככה ציפיתי למשחק טוב :).
אני הולך להגיד משהו שאולי יוצא ממני רק כי אני עוד מתלהב והוא טרי לי מאוד, אבל אני חושב שזה הH&S הקלאסי ומבוסס קומבואים הכי טוב ששיחקתי (אם כי לא שיחקתי בביונטה, הראשון עוד יושב לי בסטים ואולי הגיע הזמן באמת לבדוק אותו).
אני יכול להגיד בוודאות שזה בקלות נכנס להיות הdmc האהוב עלי, כי כולם טריים לי בראש מהחודש וחצי האחרון.
אני לא יכול לשפוט אותם כפי שהיו בזמן אמת, כשמשחקים כמו dmc 1 או 3 גם היו חדשניים והפכו את הזאנר על הראש, (כי אם יש משהו שdmc 5 הוא לא זה חדשני) אבל בכל הקשור לאיכות המשחק ולהנאה שלי ממנו הוא נמצא בטופ של הטופ.

כמו שאמרתי זה פשוט מרגיש כמו אלבום הלהיטים הגדולים של הזאנר הזה, עם כל הדברים הטובים ביותר מראשית ימיו שפשוט מבוצעים בשלמות. שלוש דמויות שונות לגמרי, 2 מערכות קרב מושלמות ועוד אחת מצוינת.. פשוט תענוג.
גם הבוסים הם הטובים בסדרה בעיניי, ובעיקר לקראת סוף המשחק הם הופכים למאתגרים ומצוינים, וכל אחד מהם הוא ספקטקל עוצר נשימה בפני עצמו. הבוס האחרון אפילו מצליח לשחזר כמעט את הקושי של הבוס האחרון מdmc 3 :).

מה שבאמת נחמד זה שחזרה לי תחושה שלא הרגשתי מאז חטיבת הביניים בערך, והיא שבא לי לתת ריצה שנייה על המשחק ברמה קשה יותר ישר עם הסיום שלו. אז כן, באמת מחזיר אותי לימי הps2 :).

אם אמרתי לפני כשבועיים כששיחקתי בדמו שלמרות שהוא מהנה הייתי שמח שגם החברה של dmc היו מסתכלים קצת מסביב, ולוקחים את הזאנר קדימה (כמו TN לדוגמה), אז אחרי שסיימתי אותו אני יכול להגיד ששיניתי את דעתי ושאם יש סדרה אחת שאני כן אהיה מרוצה מכך שתמשיך לייצר כאלו שני משחקים בדור - זאת dmc.

סטיק אתה חייב לעזור לי.. איך לעזאזל-
ספויילר: הצג
אני מנצח את הפאקינג תאום הזה שורג'יל מוציא לקראת סוף הקרב שלו עם דנטה במשימה 19? הגעתי למצב שורג'יל לא מצליח אפילו לפגוע בי במהלך כל הקרב עד שהוא מוציא את המניאק הזה ואז הוא פשוט מרסק אותי לגמרי שוב..ושוב..ושוב...ושוב.. :oops: ואני בלי אורבים צהובים או אדומים לצערי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 מרץ 2019, 21:14

Uncle Pey'j כתב:
Stick כתב:טוב, סיימתי את הקמפיין של dmc 5. זה קרה הרבה יותר מהר משחשבתי, אבל כל כך נהנתי ממנו שפשוט ישבתי עליו בכל שנייה פנויה שהייתה לי (וגם כמה שלא באמת היו פנויות..).

סטיק אתה חייב לעזור לי.. איך לעזאזל-
אני מנצח את הפאקינג תאום הזה שורג'יל מוציא לקראת סוף הקרב שלו עם דנטה במשימה 19? הגעתי למצב שורג'יל לא מצליח אפילו לפגוע בי במהלך כל הקרב עד שהוא מוציא את המניאק הזה ואז הוא פשוט מרסק אותי לגמרי שוב..ושוב..ושוב...ושוב.. :oops: ואני בלי אורבים צהובים או אדומים לצערי.

אממ.. פשוט תוקפים אותו, אין לו כמעט חיים ואני חושב ש3-4 מכות והוא נעלם. אבל וירג'יל יכול להמשיך ולהוציא עוד כמוהו אחרי זה אז תמהר אחרי שאתה הורג אותו.
בגדול אם הוא מוציא אותו יחד עם הDT שלו אז אתה קצת בבעיה, אבל תנסה להיות הכי דפנסיבי שאתה יכול, רק להתחמק עד שהDT ירד ואז וירג'יל עצמו נכנס לאנימציית מנוחה ואתה יכול להתפנות לפנטום.
הקטע הזה מאוד מזכיר את אחד הבוסים בדארק סולס 3, וגם שם אפשר להרוג את הפנטום די בקלות ככה שכנראה זה היה לי אינטואיטיבי בגלל זה.
בכל מקרה לבוס הזה הגעתי עם 3 אורבים צהובים, הבאתי את וירג'יל עד לאזור השליש חיים די בקלות והתחלתי קצת לזרוק על הקרב ולשחק 'מגניב', ואז הוא פתאום מעלה את הקצב בקטע היסטרי ולא הצלחתי להתאפס, מתתי 5 פעמים רצופות (!) לשליש חיים שנשאר לו ואז מצאתי את עצמי חיב לעשות את הקרב גם כן בלי אורבס בכלל..
אבל אחרי כמה פעמים כבר הצלחתי. קרב מצוין, מאוד מהנה, אבל הרגשתי שבDMC 3 הוא היה קשה יותר. (מה גם שהוא דומה, אולי העובדה שרק לאחרונה נתקעתי בו קצת בDMC 3 גרמה לו להיות לי קל יותר ב5? לא יודע.)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מרץ 2019, 00:10

רמדי מצמצמים את חלון ההשקה של קונטרול - יצא ב... קיץ.
אה וקניתי את dmc5 גירסת השלושה ב-180 שח בCD Key...
מתכנן לשבת עליו מחר איזה 5 שעות (:

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 מרץ 2019, 00:46

טוב,גם אני סיימתי את הקמפיין ממש לפני כמה דקות ו..וואו,כמה נהניתי. סיום נהדר,מלא ב-fan service למעריצים של הסדרה ובאמת החיוך לא ירד לי מהפנים. מומלץ מומלץ מומלץ לכל מי שלא שיחק. אני אפרט עוד על החוויות שלי מחר אבל בינתיים אני צריך מנוחה לידיים :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 מרץ 2019, 08:11

אתם ממש עושים חשק... לא שיחקתי במשחקים בסגנון הזה מאז הפס2, יש לי חשש שאני אהיה גרוע כי גם אז לא הצטיינתי בז׳אנר למרות שאתם אומרים שהוא סלחני יותר, ההתלהבות גם פה וגם ב ERA מפתים ממש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מרץ 2019, 10:04

זה לא דארק סולס, כל אחד יכול לסיים אותו בלי הרבה בעייה.... אז תקבל הרבה B RANK בריצה הראשונה, לא נורא :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מרץ 2019, 10:33

bling כתב:אתם ממש עושים חשק... לא שיחקתי במשחקים בסגנון הזה מאז הפס2, יש לי חשש שאני אהיה גרוע כי גם אז לא הצטיינתי בז׳אנר למרות שאתם אומרים שהוא סלחני יותר, ההתלהבות גם פה וגם ב ERA מפתים ממש.

המשחק מאוד קל, וכל שלב מאתגר שכן נמצא בו הוא ברבע האחרון של המשחק גם ככה.
כמו שלאסקין אומר זה לא סולס, אתה לא משחק דמות חלשה שמנסה לשרוד בעולם אוין, אתה משחק כמעט גיבורי על מבחינת סט היכולות שלך.
אז כן, בהתחלה תעבור את השלבים עם דירוג פחות גבוה (אם זה מעניין אותך בכלל) אבל לאט לאט תלמד. אתה יודע, אם לא תשחק לא תשתפר :).

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 מרץ 2019, 11:19

אני לא ממש מסכים איתכם לגבי רמת הקושי,המשחקים בהחלט סבירים בdevil hunter אבל הרמות אחר כך כבר הופכות אותם לקשים משמעותית מעבר לעלייה מקובלת ברמות קושי,בצורה שהייתי אומר שמתקרבת גם למשחקי סולס. Dmc3 בdmd למשל היה ממש אכזרי,ממש.
בכלל,אני חושב שההנאה המקסימלית מהמשחקים האלה מגיעה ברמות הקשות יותר,כשזה לא רק לשרשר המון קומבואים שונים כדי להיראות מגניב,אלא כדי לשרוד את גלי האויבים שמגיעים.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מרץ 2019, 11:50

ברור, אני דיברתי על ריצה ראשונה ברמה הקלה אם מה שמפחיד אותו זה להתקע במשחק קשה מדי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מרץ 2019, 13:02

כן, ברמה של DMD זה קשה אבל ברמה של סולס? ממש לא נראה לי... אף אחד לא יעשה את הרמה הכי קשה בריצה הראשונה גם ככה (כי זה בלתי אפשרי לבחור אותה), אתה אמור להגיע לשם אחרי שהדמויות שלך ממש ממש חזקות, ולעשות שוב ושוב את אותן משימות כדי לחזק אותן עוד. כשהדמות ממוקסמת המשחקים האלה לא מאוד מאוד קשים גם ברמות הקשות יותר, אבל לא שיחקתי עדיין ב-5.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מרץ 2019, 14:04

זה תלוי, dmc 3 בdmd הוא באמת קשה במיוחד - האויבים רבים ואגרסיבים, עושים הרבה נזק וכו.
גם באחרים המשחק מאתגר ברמה הזאת אבל פחות.
מצד שני כמובן שגם משחק סולס לא באמת מאוד קשה בריצה השנייה עליו, רוב הקושי מגיע תמיד בריצה הראשונה.
סך הכל ריצה נוספת בdmd היא שווה ואולי אפילו קשה יותר מריצה נוספת במשחק סולס, אבל לא מגיעה לריצה הראשונה עליו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2019, 09:36

שיחקתי אתמול איזה 3 שעות בערך, לא יודע, לא שמתי לב לזמנים... 6 משימות. עדיין לא מתתי, אז אני מניח שזה נחשב קל באמת...
קצת קשה לי להתרגל לכפתור הRB בשילוב עם כפתורים שונים, זה לא נח, אני חושב שאני אשנה את זה לLB או משהו... לא מסתדר לי. כנ"ל לגבי הLT שעושה "וורום וורום" לחרב - זה עדיין לא הקליק לי. גם לא הבנתי מאה אחוז את הקטע של הידיים המתחלפות, מתי אני מאבד אותן וכו', אני פשוט שיחקתי לצד אשתי והרצתי את כל הטוטוריאלז כדי לא לשעמם אותה.
אני צריך לשבת ולהתאמן עליו, מניח שאעשה שוב חלק מהמשימות שקיבלתי בהן ציון נמוך, וככה גם אקבל עוד ORBS ואוכל לשפר את הדמויות... פאק, כמה שזה נראה קשה למקסם את כולן... ועוד לא הגעתי לדנטה בכלל :O
הדמות V בינתיים בסדר, יותר כיף ממה שחשבתי אבל גם איתו אני צריך עוד המון אימונים ולהחליף את הRB במשהו אחר... זה פשוט לא מסתדר לי ביד עם הבקר של ה360, מעניין אם אני היחיד שזה מציק לו... אגב - RT/R2 עושה משהו? בינתיים נדמה לי שזה לא עושה כלום, אולי עם דנטה זה עושה, או שאולי יש DEVIL TRIGGER שעוד לא הגעתי אליו או משהו...
אני מת לגלות את כל הסודות ולעשות כל מה שאפשר במשחק, מניח שאאלץ לסיים אותו איזה 3 פעמים בשביל זה... אז יש לי תעסוקה עד שיוצא סקירו, וכנראה שגם טיפה אחרי :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2019, 09:59

הזרוע נשברת כשאתה נפגע תוך כדי התקפה איתה. בהתחלה אתה מקבל רק זרועות עם התקפות קצרות, אבל עם הזמן תקבל גם כאלו שההתקפה שלהן ארוכה יותר וצריך לשים לב מתי משתמשים.
בנוסף לחיצה על עיגול ארוך עד שהזרוע זוהרת נותן לך לעשות התקפה חזקה במיוחד (וייחודית לכל זרוע) שבסופה היא תשבר.
וכמובן לחיצה על L1 פשוט שוברת אותה אוטומטית ומעבירה לזרוע הבאה.
עד כמה שאני זוכר כרגע R2 לא עושה כלום, אבל יהיה לזה שימוש.
ובקשר ללחיצה על R1, לא יודע על מה אתה מדבר.. זה ככה בכל משחק בסדרה :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2019, 10:55

לא זכרתי שככה היה בכל משחק... אבל גם את כולם שיחקתי בPS ואולי היה לי קצת יותר נח הכפתורים האלה משום מה... לא יודע, לא מסתדר לי.
ורגע, למה שארצה "לשבור" את הזרוע עם L1? זו כאילו הדרך היחידה לעבור לזרוע הבאה?
והאם *כל* הזרועות שלי נשברות ביחד אם אני נפגע תוך כדי לחיצה על עיגול, ארוכה או קצרה?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2019, 11:01

לא, הזרוע שלך שנשברת היא רק זו הפעילה בכל פעם.
למה שתרצה לשבור אותה? באמת כי זאת הדרך להחליף. בגדול אם הגעת לבוס שאתה מרגיש שזרוע אחרת תעהוד לך, או סתם אם נמאס לך ובא לך לנסות אחת אחרת.. כמובן שעדיף להשתמש במכה המיוחדת כדי למקסם נזק ואז הזרוע תשבר, אבל האופציה להחליף זרוע מיידית בכל זמן נמצאת שם.

וכן, הR1 היה שם בכל המשחקים בוודאות :). לא יודע לגבי שלט של בוקס אבל.. האמת שמעולם לא היה לי. פשוט חיברתי את הדואלשוק 4 שלי למחשב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2019, 11:36

אני תמיד קורא שיש בעיות עם חיבור הדואלשוק... אף פעם לא ניסיתי :O צריך איזה דונגל מיוחד לאלחוטי?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 13 מרץ 2019, 11:43

מאמין שכן, אבל אני לא בטוח. אני משחק בכל משחק pc עם דואלשוק 4 מחובר פיזית (ולפניו דואלשוק 3) בעזרת תוכנה חיצונית שמדמה אותו לשלט בוקס בשביל המחשב.
כמובן שהכפתורים שמופיעים בתוך המשחק הם כאלו של בוקס, אבל אחרי כל כך הרבה שנים כבר התרגלתי :).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 19 אורחים