Stick כתב:המשכתי עוד קצת עם DMC ואני אוהב את המשחק הזה בטירוף. זה פשוט מרגיש כמו אלבום הלהיטים הגדולים של זאנר האולד סקול H&S.
גם התחלתי לשחק עם דנטה קצת, והוא פשוט נהדר. הוא מתחיל די כמו שהוא היה בdmc 4 אבל מקבל כמה יכולות חדשות כשמתקדמים, סך הכל המערכת שלו היא אחת שהביאו לשלמות עוד ב2005 ומאז היא רק מקבלת טוויקים ושיפוצים קלים, אבל הוא פשוט מהנה בטירוף.
אז אחרי ששיחקתי מספיק עם שלושת הדמויות אני יכול להגיד שעשו עבודה נהדרת. דנטה הוא בדיוק מה ששחקן dmc ותיק היה רוצה (גרסה קצת מופרעת יותר של אותו דבר), נירו שעליו הספוטלייט העיקרי בתחילת המשחק הוא בעיניי מערכת הקרב הכי טובה ועמוקה מבחינת הקומבואים והזרימה שאפשר להזיג עם הזרוע המיוחדת שלו, וV הוא פשוט כל כך שונה ומיוחד שגם אם בעיניי לא הצליחו להגיע על הנסיון הראשון איתו לרמת השלמות של השניים האחרים, עדיין המערכת שלו מורכבת ומאוד מוצלחת. אני יכול להגיד שמשחק רק על נירו או רק על דנטה עדיין היה מקבל ממני את אותם השבחים, אבל משחק רק על V כנראה פחות. עם זאת כצלע שלישית, שבירת שגרה וגיוון - הוא בהחלט מצוין.
הטענה היחידה שלי אל המשחק כרגע היא שהוא קל מאוד. אני בהחלט חושב שהיו צריכים לפתוח עוד רמת קושי גם לריצה הראשונה, כי כרגע אני מאוד נהנה אבל די עובר הכל בקלילות.
אמנם זה נותן חופש ואני באמת מתפרע עם הנסיונות להשיג כמה שיותר סטייל פוינטס, אבל הייתי שמח שכמו dmc 3 המשחק יאתגר קצת יותר.
אפילו הבוסים, בעוד רובם סופר מהנים והקרבות הם ספקטקל מדהים, די קלילים.
Stick כתב:טוב, סיימתי את הקמפיין של dmc 5. זה קרה הרבה יותר מהר משחשבתי, אבל כל כך נהנתי ממנו שפשוט ישבתי עליו בכל שנייה פנויה שהייתה לי (וגם כמה שלא באמת היו פנויות..).
אז כן, משחק מאוד מוצלח ומומלץ שהצליח להפתיע אותי לגמרי לטובה למרות שגם ככה ציפיתי למשחק טוב.
אני הולך להגיד משהו שאולי יוצא ממני רק כי אני עוד מתלהב והוא טרי לי מאוד, אבל אני חושב שזה הH&S הקלאסי ומבוסס קומבואים הכי טוב ששיחקתי (אם כי לא שיחקתי בביונטה, הראשון עוד יושב לי בסטים ואולי הגיע הזמן באמת לבדוק אותו).
אני יכול להגיד בוודאות שזה בקלות נכנס להיות הdmc האהוב עלי, כי כולם טריים לי בראש מהחודש וחצי האחרון.
אני לא יכול לשפוט אותם כפי שהיו בזמן אמת, כשמשחקים כמו dmc 1 או 3 גם היו חדשניים והפכו את הזאנר על הראש, (כי אם יש משהו שdmc 5 הוא לא זה חדשני) אבל בכל הקשור לאיכות המשחק ולהנאה שלי ממנו הוא נמצא בטופ של הטופ.
כמו שאמרתי זה פשוט מרגיש כמו אלבום הלהיטים הגדולים של הזאנר הזה, עם כל הדברים הטובים ביותר מראשית ימיו שפשוט מבוצעים בשלמות. שלוש דמויות שונות לגמרי, 2 מערכות קרב מושלמות ועוד אחת מצוינת.. פשוט תענוג.
גם הבוסים הם הטובים בסדרה בעיניי, ובעיקר לקראת סוף המשחק הם הופכים למאתגרים ומצוינים, וכל אחד מהם הוא ספקטקל עוצר נשימה בפני עצמו. הבוס האחרון אפילו מצליח לשחזר כמעט את הקושי של הבוס האחרון מdmc 3.
מה שבאמת נחמד זה שחזרה לי תחושה שלא הרגשתי מאז חטיבת הביניים בערך, והיא שבא לי לתת ריצה שנייה על המשחק ברמה קשה יותר ישר עם הסיום שלו. אז כן, באמת מחזיר אותי לימי הps2.
אם אמרתי לפני כשבועיים כששיחקתי בדמו שלמרות שהוא מהנה הייתי שמח שגם החברה של dmc היו מסתכלים קצת מסביב, ולוקחים את הזאנר קדימה (כמו TN לדוגמה), אז אחרי שסיימתי אותו אני יכול להגיד ששיניתי את דעתי ושאם יש סדרה אחת שאני כן אהיה מרוצה מכך שתמשיך לייצר כאלו שני משחקים בדור - זאת dmc.
Uncle Pey'j כתב:Stick כתב:טוב, סיימתי את הקמפיין של dmc 5. זה קרה הרבה יותר מהר משחשבתי, אבל כל כך נהנתי ממנו שפשוט ישבתי עליו בכל שנייה פנויה שהייתה לי (וגם כמה שלא באמת היו פנויות..).
אז כן, משחק מאוד מוצלח ומומלץ שהצליח להפתיע אותי לגמרי לטובה למרות שגם ככה ציפיתי למשחק טוב.
אני הולך להגיד משהו שאולי יוצא ממני רק כי אני עוד מתלהב והוא טרי לי מאוד, אבל אני חושב שזה הH&S הקלאסי ומבוסס קומבואים הכי טוב ששיחקתי (אם כי לא שיחקתי בביונטה, הראשון עוד יושב לי בסטים ואולי הגיע הזמן באמת לבדוק אותו).
אני יכול להגיד בוודאות שזה בקלות נכנס להיות הdmc האהוב עלי, כי כולם טריים לי בראש מהחודש וחצי האחרון.
אני לא יכול לשפוט אותם כפי שהיו בזמן אמת, כשמשחקים כמו dmc 1 או 3 גם היו חדשניים והפכו את הזאנר על הראש, (כי אם יש משהו שdmc 5 הוא לא זה חדשני) אבל בכל הקשור לאיכות המשחק ולהנאה שלי ממנו הוא נמצא בטופ של הטופ.
כמו שאמרתי זה פשוט מרגיש כמו אלבום הלהיטים הגדולים של הזאנר הזה, עם כל הדברים הטובים ביותר מראשית ימיו שפשוט מבוצעים בשלמות. שלוש דמויות שונות לגמרי, 2 מערכות קרב מושלמות ועוד אחת מצוינת.. פשוט תענוג.
גם הבוסים הם הטובים בסדרה בעיניי, ובעיקר לקראת סוף המשחק הם הופכים למאתגרים ומצוינים, וכל אחד מהם הוא ספקטקל עוצר נשימה בפני עצמו. הבוס האחרון אפילו מצליח לשחזר כמעט את הקושי של הבוס האחרון מdmc 3.
מה שבאמת נחמד זה שחזרה לי תחושה שלא הרגשתי מאז חטיבת הביניים בערך, והיא שבא לי לתת ריצה שנייה על המשחק ברמה קשה יותר ישר עם הסיום שלו. אז כן, באמת מחזיר אותי לימי הps2.
אם אמרתי לפני כשבועיים כששיחקתי בדמו שלמרות שהוא מהנה הייתי שמח שגם החברה של dmc היו מסתכלים קצת מסביב, ולוקחים את הזאנר קדימה (כמו TN לדוגמה), אז אחרי שסיימתי אותו אני יכול להגיד ששיניתי את דעתי ושאם יש סדרה אחת שאני כן אהיה מרוצה מכך שתמשיך לייצר כאלו שני משחקים בדור - זאת dmc.
סטיק אתה חייב לעזור לי.. איך לעזאזל-ספויילר: הצג
bling כתב:אתם ממש עושים חשק... לא שיחקתי במשחקים בסגנון הזה מאז הפס2, יש לי חשש שאני אהיה גרוע כי גם אז לא הצטיינתי בז׳אנר למרות שאתם אומרים שהוא סלחני יותר, ההתלהבות גם פה וגם ב ERA מפתים ממש.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 19 אורחים