נושא הסרטים והסדרות הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הסרטים והסדרות הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2019, 17:23

אתה מסיק פה המון מסקנות. זה סרט על שרון טייט, שחקן שהוא שכן שלה והפעלולן שלו. מעבר לזה? הכל ניחושים. יש לי הרגשה שהסרט הזה הולך להיות סוג של הומאז׳ לחלון אחורי ומן הסתם הוא יהיה מלא בפורנו הוליווד בגלל התקופה, הדמויות המעורבות והאהבה של טרנטינו. אבל גם אני מנחש פה, אנחנו לא באמת יודעים על מה הסרט.

הדימוי בשינוי בתעשיה היום עם נטפליקס לעומת סוף שנות ה60? לא יודע, קפצת קצת רחוק אלה אם טרנטינו אמר את זה בראיון שפספסתי.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 19 מרץ 2019, 17:37

הוא דיבר די הרבה ובצורה מפורשת על כך שזה סרט (בין השאר) על הוליווד הישנה, על השינוי ועל שחקן (דה קפריו) וכפילו (פיט) שלא מוצאים את עצמם בהוליווד החדשה.
העובדה שזה מתכתב גם עם השינויים הקיימים בהוליווד היום היא תוספת שלי אבל אני מניח שזה די מתבקש. כלומר זה יותר ברמה התמתית, ברור שלא יגידו נטפליקס וצפייה ביתית בסרט שמתרחש ב69. אבל זה סרט שכן ידבר על שינוי בתעשיית הקולנוע ועל סוף תקופה.. זה פשוט מתכתב גם עם המציאות וזה לא איזה פרט שבמאי כמו טרנטינו שהוא אחד הפרצופים של הקולנוע לא שם לב אליו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2019, 21:19

זהו, מחר פוקס רשמית של דיסני מה שאומר ששר כבר לשים בend game את הטיזר לגלקטוס :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2019, 09:17

השמועות גורסות שהסרט מלחמת הכוכבים של דיוויד בניאוף ו-DB ווייס הולכת להתרחש ב-old republic. זה ידוע ששניהם גיימרים, למשל הם אמרו שבעונה 7 של משחקי הכס כשג'יימי אומר לסרסיי we are the last of us זה היה רפרנס ישיר ל-TLOU אז אני משער שכמו כל גיימר בעולם, אם מדברים על ספינאוף SW ישר חושבים על KOTOR :)

עוד שמועה מדברת על זה שהבטמן יתרחש בשנות ה-90 ואחד הנבלים העיקריים יהיה הפינגווין. אני משער שגם זאת דרך לדחות את הקץ לגבי העזיבה של אפלק, פשוט לעשות סרט על בטמן הצעיר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 מרץ 2019, 17:34

מדברים על החמור, הנה טריילר ראשון וזה באמת נראה כמו פורנו הוליווד:

ונוח האולי עושה את המעבר לקולנוע אחרי פארגו וליג׳ן:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מרץ 2019, 00:34

אני חם על הסרט הזה:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מרץ 2019, 02:19

עלו רק בערך רבע מהביקורות אבל שזאם עומד כרגע על 97% ב-RT וכל ביקורת שראיתי הייתה סופר חיובית. מצד שני אני חושב שהוא פוגע בלב המארוולי מאוד חזק אז כנראה שהוא עושה "מארוול" ממש טוב שזה נחמד אבל לא בדיוק מה שאני מחפש מ-DC.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 מרץ 2019, 10:30

כן, הזוי לגמרי... כאילו, עבורי. הטריילר היה נראה מעפן כזה, חצי כח, כאילו ניסו לעשות DEADPOOL משלהם אבל בלי ללכת עד הסוף.
אבל מסתבר שזה עובד, הביקורות שראיתי ממש חיוביות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מרץ 2019, 14:45

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2019, 02:18

שזאם בנתיים ירד ל-93% בזמן שקפטן מארוול תגיע למליארד עד שהסופ"ש מסתיים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 מרץ 2019, 10:18

טוב, אז האנתולוגיה של Love, Death & Robots ממש מוצלחת: הסיפורים קצת מפוזרים מבחינת הכתיבה והאיכות (וחלקם עם נטייה למטיפנות). אבל יש כמה יציאות טובות מאד, והאנימציה עצמה מהסטודיואים המובילים היא הדבר הכי טוב שראיתם בצד הזה של Into the Spider-Verse (הפתיעו במיוחד לטובה Unit Image בקטע של Beyond the Aquila Rift).
סך הכל טים מילר שיחק אותה. כמו עם הסרטון של דדפול שהוא עשה פה, יש פה כמה קטעים שלא הייתי מתנגד לראות אותם מתפתחים לסרט באורך מלא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2019, 12:19

אני ראיתי רק שישה סרטונים בנתיים והם הרגישו כמו פנטזיה של ילד בן 13, די גרועים לצערי עם כמה שאני אוהב את פינצ'ר (לא שהוא ביים אותם או משהו, אבל עדין פרוייקט אישי שנולד מסרט heavy metal). רוב החברות שעשו את הסרטים הקצרים עושות סרטוני CGI של משחקים וככה זה הרגיש, כמו סרטוני פתיחה של משחקים עם עלילה סוג ב'. אולי זה משתפר ככל שמתקדמים אבל בנתיים חוץ מאשר הסרטון עם היוגורט לא ממש נהנתי מאף אחד.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 25 מרץ 2019, 16:07

והשבוע ב"דיסקברי נגד אורוויל" - חזרה למקורות.
הדיסקברי שוב מציגה עלילה מטומטמת במינון מופרך עם משחק ברמה של כיתה ח' בתלמה ילין בעוד שהאורוויל הצליחה לקחת פרק "מלפפונים" מחוץ לעלילה הראשית עם פוטנציאל צ'יזיות רציני ולהנפיק תוצאה איכותית מאוד.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 מרץ 2019, 20:03

אני חושב שדיסקאברי עדיין נתנה פרק טוב.

ספויילר: הצג
הקשרים הקטנים לסרט זעמו של קאן יחד עם סצינת האשכבה לאריאם, וגם הביטוי של ספוק "טובת הרבים מול טובת היחיד" שנובטת פה.
הקשר בין מייקל לבין גורגיו שמצד אחד כל אחד רואה בשני את האמא/בת למרות שהם מיוקומים אחרים, אז החשדנות נשארת אבל עדיין יש קשר מיוחד.
ועוד.
תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 25 מרץ 2019, 20:06

swym כתב:טוב, אז האנתולוגיה של Love, Death & Robots ממש מוצלחת: הסיפורים קצת מפוזרים מבחינת הכתיבה והאיכות (וחלקם עם נטייה למטיפנות). אבל יש כמה יציאות טובות מאד, והאנימציה עצמה מהסטודיואים המובילים היא הדבר הכי טוב שראיתם בצד הזה של Into the Spider-Verse (הפתיעו במיוחד לטובה Unit Image בקטע של Beyond the Aquila Rift).
סך הכל טים מילר שיחק אותה. כמו עם הסרטון של דדפול שהוא עשה פה, יש פה כמה קטעים שלא הייתי מתנגד לראות אותם מתפתחים לסרט באורך מלא.

מהצד הגראפי כל הפרקים נראו נהדר, מהצד העלילתי לא היה שום פרק עם רעיון מקורי או בסיס ממקור אחר שלא ראיתי קודם, אבל כל ההפקות היו באיכות גבוהה ובוצעו טוב.
סה"כ לא התאכזבתי להעביר את כל הפרקים בערב וחצי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2019, 23:10

אם AMC צודקים, הנוקמים End game הוא 3 שעות ו-2 דק'. זוכרים כשWB הגבילו את ליגת הצדק לפחות משעתיים?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מרץ 2019, 23:33

ארוך מדי לקולנוע לדעתי, אבל מניח שמתבקש...
צריך אתר שאומר מתי הכי כדאי לצאת להשתין באמצע סרט, מה החלק הכי משעמם, או אפילו לתת 3 ״נקודות יציאה״ שונות, שתוכל לדעת מתי הבאה... סטארטאפ!

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2019, 01:44

Laskin כתב:ארוך מדי לקולנוע לדעתי, אבל מניח שמתבקש...
צריך אתר שאומר מתי הכי כדאי לצאת להשתין באמצע סרט, מה החלק הכי משעמם, או אפילו לתת 3 ״נקודות יציאה״ שונות, שתוכל לדעת מתי הבאה... סטארטאפ!

https://play.google.com/store/apps/deta ... nPee&hl=en

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 27 מרץ 2019, 07:17

avive כתב:מהצד הגראפי כל הפרקים נראו נהדר, מהצד העלילתי לא היה שום פרק עם רעיון מקורי או בסיס ממקור אחר שלא ראיתי קודם, אבל כל ההפקות היו באיכות גבוהה ובוצעו טוב.

שמע, אף אחד מהם הוא לא עם רעיון מקורי מהסיבה הפשוטה שכולם הם אדפטציות של סיפורי מד"ב ישנים יותר... יש מצב אולי שאלו הסיפורים שנתקלת בהם בעצמך.
עלילתית אני חושב שהכי אהבתי את הסיפורים של "Beyond the Aquila Rift" (עם החללית שסוטה מהנתיב) שמסתבר שהוא לפי סיפור קצר של אליסטר ריינולדס ואת Blindspot (עם הרובוטים שמבצעים heist של רכבת) למרות שאלו סך הכל טוויסטים על רעיונות קיימים, ובדיעבד גיליתי שהקטעים הכי חלשים לדעתי היו לפי סיפורים של ג'ון סקאלזי (לא מפתיע כנראה). בגדול השוס פה מבחינתי זה בדיוק המבנה של המון סיפורים קצרים ככה שגם על החלקים היותר חלשים אתה לא מרגיש שבזבזת יותר מידי זמן.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 27 מרץ 2019, 09:11

אני חושב שהיום יהיה מאוד קשה להפתיע בטוויסט מקורי בז'אנר שאתה חובב וצורך ממנו ברמה השבועית, הסרט הכי מקורי מבחינת מד"ב שראיתי בשנים האחרונות היה district 9 שהיה בזמנו מבמאי די אלמוני .
דווקא הפרק שהכי אהבתי (ומשום מה אני לא רואה שמתלהבים ממנו כל כך) היה good hunting שהוא סוג של שילוב מקורי של וויצ'ר וסייבר פאנק באווירה סינית.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 מרץ 2019, 10:19

DrKeo כתב:
Laskin כתב:ארוך מדי לקולנוע לדעתי, אבל מניח שמתבקש...

https://play.google.com/store/apps/deta ... nPee&hl=en

גאד דאמיט!
אבל גם:
יופי!
וזה לא שאני ממש חייב להשתין בדר"כ בסרטים אבל תמיד אני מזמין קולה וגם איזה מיץ או משהו וביחד אחרי *שלוש שעות* הסבירות עולה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 מרץ 2019, 15:58

דאמבו חוטף חזק, רוב האתרים די קוטלים אותו. אין לי מושג מה הולך עם טים ברטון, הבן אדם לא עשה סרט טוב כבר שנים. ומכיוון אחר שזאם די מתיצב על RT של 93%, זהה לדרוג של וונדרוומן אבל אם קוראים את הביקורות עצמן רוב המבקרים אהבו אותו יותר מאשר וונדרוומן.

הייתה הקרנה של איש הפלדה ו-bvs עם סניידר ו-qa בסיום. הוא דבר שם על כל מני נושאים, חלקם בסרטון פה. בין הדברים הוא אשר ש:
1) התסריט של ליגת הצדק היה מוכן לפני שיצא bvs.
2) אחרי שיצא bvs וורנר נכנסו להסטריה ודרשו מסניידר לכתוב מחדש את התסריט של ליגת הצדק.
3) יש cut גמור של ליגת הצדק של סניידר (מהתסריט החדש, לא המקורי שמעולם לא צולם).

בסרטון סניידר מדבר על ליגת הצדק המקורי שלו (כלומר התסריט המקורי מקורי, לפני שוורנר בקשו ממנו לשנות את התסריט ובטח שלפני שהם מסרו את הסרט לג׳וס ווידן ששינה אותו מקצה לקצה) ועל כל מני נקודות עלילה שקורות בו. בייסיקלי דארקסייד רוצח את לואיס ליין, סופרמן מאבד את הצפון ובשילוב עם שליטה של דארקסייד מגיעים לעתיד שרואים בחלום של בטמן בbvs. משם יש אלמנטים של מסע בזמן (שמתקשר לסצנה עם הפלאש מbvs) כדי לתקן את העניינים. בצורה אירונית הסרט נשמע די דומה למלחמת האינסוף ו-end game.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 27 מרץ 2019, 21:45

כל הסרטים של סניידר נקטלו עד היום. הוא במאי פשוט גרוע. די להאשים אחרים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 מרץ 2019, 09:13

InterAl כתב:כל הסרטים של סניידר נקטלו עד היום. הוא במאי פשוט גרוע. די להאשים אחרים.

חזרנו לקשקש אה? כמובן שמה שאתה אומר הוא עובדתית לא נכון, רוב הסרטים שלו הם מעל ל-7 ב-IMDB וחלקם נחשבים כבר לקליסקות קולנועיות כמו WM, DAWN OF THE DEAD ו-300.

אף אחד לא אמר שאם הוא היה מוציא לפועל את הסרט שהוא רצה להוציא לפועל הוא היה טוב, הוא יכל להיות סרט נוראי (כמו למשל סאקר פאנצ'), אבל אל תשלה את עצמך לרגע שיש איזשהו קשר בין ליגת הצדק ומה שסניידר התכוון לעשות עם הסרט הזה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 28 מרץ 2019, 10:34

DrKeo כתב:
InterAl כתב:כל הסרטים של סניידר נקטלו עד היום. הוא במאי פשוט גרוע. די להאשים אחרים.

חזרנו לקשקש אה? כמובן שמה שאתה אומר הוא עובדתית לא נכון, רוב הסרטים שלו הם מעל ל-7 ב-IMDB וחלקם נחשבים כבר לקליסקות קולנועיות כמו WM, DAWN OF THE DEAD ו-300.

אף אחד לא אמר שאם הוא היה מוציא לפועל את הסרט שהוא רצה להוציא לפועל הוא היה טוב, הוא יכל להיות סרט נוראי (כמו למשל סאקר פאנצ'), אבל אל תשלה את עצמך לרגע שיש איזשהו קשר בין ליגת הצדק ומה שסניידר התכוון לעשות עם הסרט הזה.

כן, חזרת לקשקש. כל הסרטים שלו נקטלו בביקורות - כולם עם ממוצע מתחת ל-60 ב-mc.
https://www.metacritic.com/person/zack-snyder

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים