bling כתב:וואו,שימו לב לשער האחרון של EDGE:
E256: why PS4 is your next console – and the titanic errors on Xbox One’s road to ruin
We detail how Sony crushed Microsoft at E3 2013 and why PS4 is your next console in the new issue of Edge magazine.
Our extended Hype section takes in the biggest and most significant new games to emerge from this year’s E3, including Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV and many more.
נראה כמו צעד חסר תקדים מצד המגזין,מתי ראינו דבר כזה שמגזין כל כך ותיק שאמור לסקר בצורה נייטראלית את התעשייה מתקיף בצורה כה נחרצת אחת מהיצרניות ומביע תמיכה פומבית בשנייה?
חריג מאוד.
Laskin כתב:מצבם לא בקרשים, הם בערך באותו מצב שהפלייסטיישן 3 היו לפני וקצת אחרי ההשקה.
זאת אומרת, מצבם טוב בהרבה, אבל אני מתכוון לשיח שמסביב. בארה״ב אני מעריך שעדיין יובילו ובהפרש ניכר, בשאר העולם יישארו אפילו יותר מאחור.
לסוני לקח הרב זמן עד שלמדו מהטעויות שלהם, הם למדו בדרך הקשה שהדבר הכי חשוב לגיימרים - זה המשחקים, ואחר כך - שיקשיבו להם.
מיקרוסופט כבר מיישמת את עניין המשחקים, אבל הם רק עכשיו מתחילים גם להקשיב, וייקח בטח שנתיים עד שנראה את זה בפועל.
Nucleus_Dawn כתב:
וזו התגובה של RPS
לאתרי אינטרנט יש click bait. גם למגזינים מודפסים. אם זה יעזור להם למכור עוד כמה עותקים לפאנבואים של סוני, אז נהדר. לכל קורא אובייקטיבי, זה סתם נראה ילדותי.
לא נראה לי שצריך להתרגש מזה יותר מדי, או להתייחס לזה ברצינות. בכלל - EDGE לא ממש רציניים כבר כמה שנים טובות.
אני מסכים עם אדם ססלר, בעניין. אין לנו עדין מספיק מידע בשביל לבחור קונסולה.
bling כתב:למה אדג׳ לא רציניים כמה שנים? לא שמעתי על כך שירד להם המוניטין או משהו.
ו RPS צפויים ומשעממים,הבנו ה PC שולט וכולנו שחקני קונסולות נחותים שלא מבינים מהחיים שלנו![]()
Swiss הדברים שאתה אומר נכונים כשאתה נכנס למערכת השיקולים של משתמש מנאוגף,אבל כשאנחנו מדברים על המיינסטרים אין ספק שהכח של הבוקס בארה״ב שולט וחזק הרבה יותר משל סוני.
שים לב כמה חודשים הם מוכרים ברציפות יותר מכולם,הסיבה היחידה שסוני שווה להם וכנראה תעבור אותם בקצת בסופו של דבר זה בגלל החוזק של המותג של סוני בשאר העולם.
כמו שלאסקין אמר קשה להאמין שמייק לא תשמר את היתרון שלה בארה״ב במיוחד עם כל הפוקוס שלהם והשירותים שסובבים סביב הקהל הזה,מה שכן יתכן שסוני אכן תחזק את כוחה בשאר העולם ובגלל זה הפער אולי יהיה קצת יותר משמעותי מהדור הזה,במיוחד שאין למייק שנה פור.
bling כתב:וואו,שימו לב לשער האחרון של EDGE:
נראה כמו צעד חסר תקדים מצד המגזין,מתי ראינו דבר כזה שמגזין כל כך ותיק שאמור לסקר בצורה נייטראלית את התעשייה מתקיף בצורה כה נחרצת אחת מהיצרניות ומביע תמיכה פומבית בשנייה?
חריג מאוד.
Death_119 כתב:TechRadar בחנו את השלט החדש של הפס4, ומסתבר שמעבר להיותו עדיף מקודמו בפס3 הוא אפילו מתעלה לדעתם על השלט החדש של הXbox one:
http://www.techradar.com/news/gaming...c=rss&attr=all
Death_119 כתב:למה, יש חוק טבע שצריך להראות הכל בE3? בפברואר היא הראתה ארבעה, ובדרך כלל לא מקבלים שום דבר בTGS ובGamescom מקסימום משחק ארקייד מושקע.
רונן כתב:נדב, אתה עושה סלט. סוני אמרה ש-40 בלעדיים מפותחים לקונסולה (אני אפילו חושב שה-psp הייתה כלולה במשוואה), לא ש-40 ייחשפו ב-E3. בוא נהיה מציאותיים. וזה גם שונה מאשר לומר ש-30 מפותחים בבתי פיתוח של סוני עצמה.
swiss-the-engine כתב:רק אני חושב שהתמונות של KZ החדש ממש לא נראות מרשימות כמו הסרטונים שראינו?
bling כתב:היו להם עוד כתבות שער נמוכות וילדותיות לדבריך? לא זכור לי,הם לעולם לא הצטיירו לי כצהובון במיוחד,הרושם שקיבלתי מהם זה דווקא רצינות תהומית שכזו שמנסה ליצור רושם מקצועי.

swiss-the-engine כתב:לא מבין את הצורך שלך להכניס את היילו כל הזמן כFLAIM BAIT. קילזון ממש לא "מדשדש" מאחוריו... לא REACH ולא היילו 4.
swym כתב:מתי לאחרונה הכנסתי את היילו לדיון? ומצד שני אלו בסופו של דבר אנשי המרקטינג מאחורי קילזון הראשון שעוד הדביקו לו את הכינוי "halo killer" (לא באשמתם של גורילה). מאז שני המשחקים האלו מושווים באופן עקבי, ואולי גם בצדק כי כל אחד מהם ייצג את הבנצמרק שלכל קונסולה יש להציע בזאנר.
אז אמנם כשזה מגיע לבנצ'מרקינג קילזון מן הסתם כבר עקף את היילו 4 בסיבוב: זה משחק שמיועד לדור הבא בסופו של דבר ככה שזו אפילו לא תחרות.
רק שכשמדובר בתמונות הספציפיות האלו משהו בהן מאד לא בסדר. זה נראה רע - רע מאד אפילו. לא כמו משחק דור הבא, ואפילו לא כמו משחק cutting edge לדור הנוכחי.
swym כתב:אני חושב שאתה עושה סלט, ונדב בכלל מדבר על הקישור שמישהוהביא לכאן ומדבר על ה-40 משחקים שסוני כן מתעתדת לחשוף ב-E3 לכלל הפלטורמות:
viewtopic.php?f=1&t=661&p=6453#p6319
כמה משחקים ראינו בפועל? איבדתי את הספירה בשלב מסוים. אבל כן הייתי ממליץ להיות מציאותיים ולחכות לזה שהמשחקים באמת יגיעו בשנה הראשונה - לחלק מהסטודיואים יש נטיה קצת למרוח את זמן הפיתוח שלהם.
רונן כתב:אני חושש שאתה עושה סלט. כלומר, טעיתי בעניין שולי, אך לא במסר העיקרי (אתה תמיד מתחכם ונתפס לטעויות שוליות במקום לדבר על העיקר): זכרתי לא נכון, זכרתי שמדובר במשחקים בפיתוח, אך עדיין מדובר במשחקים לכלל הקונסולות שלה ושל מפתחות נוספות מלבדה, אז כן, הנקודה שלי עדיין תקפה, ואמנם לא ספרתי, אבל בהחלט סביר למצוא שם 40.
כזכור, חדשה האחרונה מדברת על 30 משחקים בפיתוחן של חברות צד א' בלבד, ושיצאו בשנתה הראשונה.
כמובן, עדיין לא ברור מה מהותם וטיבם של כולם, וכמובן, אתה תמיד יכול לפקפק בהצהרתה של חברה אחת ולא לפקפק בהכרזה של חברה אחרת שמציעה לך משחקים בחינם ללא הגבלה (סמיילי מגלגל עיניים).

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים