PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 יוני 2013, 21:34

התמונות מאוד לא מרשימות. המשחק אף פעם לא נראה לי מדהים, אבל בסרטונים שהציגו הוא נראה הרבה יותר טוב.
בעיקר משהו בטקסטורות בתמונות האלה פשוט נראה רע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2013, 00:04

התמונות אגב מהאתר הרשמי של גרילה, כלומר אולי כשרואים באמת חד כמו שצריך על הקונסולה שלך המשחק נראה ככה. אולי זה פשוט לא מרשים מדי אחרי שהתרגלנו כבר לBF3 ולקרייסס.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 01 יולי 2013, 00:39

סרטוני המשחקיות האחרונים בהחלט הרשימו הרבה יותר, ולא רק של קטע הפיצוץ. סתם תמונות לא משקפות.

לא מבין כל-כך את הטענה על גרפיקה נחותה, נראה לא רע בכלל וזה אפילו לא דיירקט פיד:

העניין הוא שבאפנת הסינמטיות וה-Set Pieces, הוא מחוויר לעומת האחרים.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 01 יולי 2013, 23:46

ג'ק טרנטון מתארח ב-Noon.

אמר שעלות שירות ה-PSN PLUS לא תהיה שונה בדור הבא.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יולי 2013, 13:17

וואו,שימו לב לשער האחרון של EDGE:
תמונה
E256: why PS4 is your next console – and the titanic errors on Xbox One’s road to ruin

We detail how Sony crushed Microsoft at E3 2013 and why PS4 is your next console in the new issue of Edge magazine.

Our extended Hype section takes in the biggest and most significant new games to emerge from this year’s E3, including Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV and many more.

נראה כמו צעד חסר תקדים מצד המגזין,מתי ראינו דבר כזה שמגזין כל כך ותיק שאמור לסקר בצורה נייטראלית את התעשייה מתקיף בצורה כה נחרצת אחת מהיצרניות ומביע תמיכה פומבית בשנייה?

חריג מאוד.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 יולי 2013, 13:30

בלי לקרוא את תוכן הכתבה אי אפשר לומר משהו על כך... מה שכן אני חושב שמוסכם על כולם שמיק' BLEW IT ומצבם בקרשים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יולי 2013, 13:49

מצבם לא בקרשים, הם בערך באותו מצב שהפלייסטיישן 3 היו לפני וקצת אחרי ההשקה.
זאת אומרת, מצבם טוב בהרבה, אבל אני מתכוון לשיח שמסביב. בארה״ב אני מעריך שעדיין יובילו ובהפרש ניכר, בשאר העולם יישארו אפילו יותר מאחור.
לסוני לקח הרב זמן עד שלמדו מהטעויות שלהם, הם למדו בדרך הקשה שהדבר הכי חשוב לגיימרים - זה המשחקים, ואחר כך - שיקשיבו להם.
מיקרוסופט כבר מיישמת את עניין המשחקים, אבל הם רק עכשיו מתחילים גם להקשיב, וייקח בטח שנתיים עד שנראה את זה בפועל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יולי 2013, 14:53

bling כתב:וואו,שימו לב לשער האחרון של EDGE:
תמונה
E256: why PS4 is your next console – and the titanic errors on Xbox One’s road to ruin

We detail how Sony crushed Microsoft at E3 2013 and why PS4 is your next console in the new issue of Edge magazine.

Our extended Hype section takes in the biggest and most significant new games to emerge from this year’s E3, including Metal Gear Solid 5, The Division, Titanfall, Battlefield 4, Watch Dogs, Dark Souls II, Final Fantasy XV and many more.

נראה כמו צעד חסר תקדים מצד המגזין,מתי ראינו דבר כזה שמגזין כל כך ותיק שאמור לסקר בצורה נייטראלית את התעשייה מתקיף בצורה כה נחרצת אחת מהיצרניות ומביע תמיכה פומבית בשנייה?

חריג מאוד.

וזו התגובה של RPS :D

לאתרי אינטרנט יש click bait. גם למגזינים מודפסים. אם זה יעזור להם למכור עוד כמה עותקים לפאנבואים של סוני, אז נהדר. לכל קורא אובייקטיבי, זה סתם נראה ילדותי.
לא נראה לי שצריך להתרגש מזה יותר מדי, או להתייחס לזה ברצינות. בכלל - EDGE לא ממש רציניים כבר כמה שנים טובות.

אני מסכים עם אדם ססלר, בעניין. אין לנו עדין מספיק מידע בשביל לבחור קונסולה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 יולי 2013, 15:03

Laskin כתב:מצבם לא בקרשים, הם בערך באותו מצב שהפלייסטיישן 3 היו לפני וקצת אחרי ההשקה.
זאת אומרת, מצבם טוב בהרבה, אבל אני מתכוון לשיח שמסביב. בארה״ב אני מעריך שעדיין יובילו ובהפרש ניכר, בשאר העולם יישארו אפילו יותר מאחור.
לסוני לקח הרב זמן עד שלמדו מהטעויות שלהם, הם למדו בדרך הקשה שהדבר הכי חשוב לגיימרים - זה המשחקים, ואחר כך - שיקשיבו להם.
מיקרוסופט כבר מיישמת את עניין המשחקים, אבל הם רק עכשיו מתחילים גם להקשיב, וייקח בטח שנתיים עד שנראה את זה בפועל.

אכן מצבם של סוני גם היה בכי רע אבל זה לא אותו דבר... אל תשווה את הBRAND POWER שעוד היה לPS בזמן השיגור של הPS3.

כרגע יש כמות עצומה של שליליות מסביב לקונסולה... מכאלה שצוחקים שהם קשקשו שזה חייב להיות אונליין וזה חלק מהקונסולה ופתאום זה לא, לכאלה שלא רוצים קינקט בגלל שהם חיים בסרטי פרנואידיות קשים (אני מאמין שזה חתיכת כמות מתוך האוכלוסיה). תוסיף לזה הבדל של 100 דולר לתוסף שכרגע הם לא הביאו אף משחק "CORE" שמשתמש בוא בצורה שה"CORE" היה מתלהב ממנו. תוסיף גם הפרש של כוח שמרמז על מולטיפלטפורם שירוצו קצת יותר טוב/יציב על הPS4. תוסיף לזה PS+ שתופס תאוצה ומיק' שנראים מגוכחים עם המשחק ה"חינם" הראשון שלהם כשהמשחק חינם הבא של PS+ זה באטלפילד 3.

ולכל זה תוסיף את הנקודה המאוד מאוד חשובה שלסוני יש נוכחות אונליין לא רעה ומכיוון שהקונסולות החדשות מאפס את המצב בין המתחרים ואין למיק' אפשרות להקדים אותם עם בסיס משתמשים של שחקני אונליין אז הם איבדו את הדבר הזה שאסכם אותו ב"וואי בא לי PS3 אבל אז אני לא יוכל לשחק איתך אונליין בCALL OF DUTY... איזה באסה, טוב אני אקנה אקס בוקס".
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יולי 2013, 15:45

Nucleus_Dawn כתב:
וזו התגובה של RPS :D

לאתרי אינטרנט יש click bait. גם למגזינים מודפסים. אם זה יעזור להם למכור עוד כמה עותקים לפאנבואים של סוני, אז נהדר. לכל קורא אובייקטיבי, זה סתם נראה ילדותי.
לא נראה לי שצריך להתרגש מזה יותר מדי, או להתייחס לזה ברצינות. בכלל - EDGE לא ממש רציניים כבר כמה שנים טובות.

אני מסכים עם אדם ססלר, בעניין. אין לנו עדין מספיק מידע בשביל לבחור קונסולה.

למה אדג׳ לא רציניים כמה שנים? לא שמעתי על כך שירד להם המוניטין או משהו.
ו RPS צפויים ומשעממים,הבנו ה PC שולט וכולנו שחקני קונסולות נחותים שלא מבינים מהחיים שלנו :roll:

Swiss הדברים שאתה אומר נכונים כשאתה נכנס למערכת השיקולים של משתמש מנאוגף,אבל כשאנחנו מדברים על המיינסטרים אין ספק שהכח של הבוקס בארה״ב שולט וחזק הרבה יותר משל סוני.
שים לב כמה חודשים הם מוכרים ברציפות יותר מכולם,הסיבה היחידה שסוני שווה להם וכנראה תעבור אותם בקצת בסופו של דבר זה בגלל החוזק של המותג של סוני בשאר העולם.

כמו שלאסקין אמר קשה להאמין שמייק לא תשמר את היתרון שלה בארה״ב במיוחד עם כל הפוקוס שלהם והשירותים שסובבים סביב הקהל הזה,מה שכן יתכן שסוני אכן תחזק את כוחה בשאר העולם ובגלל זה הפער אולי יהיה קצת יותר משמעותי מהדור הזה,במיוחד שאין למייק שנה פור.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יולי 2013, 16:06

bling כתב:למה אדג׳ לא רציניים כמה שנים? לא שמעתי על כך שירד להם המוניטין או משהו.
ו RPS צפויים ומשעממים,הבנו ה PC שולט וכולנו שחקני קונסולות נחותים שלא מבינים מהחיים שלנו :roll:

Swiss הדברים שאתה אומר נכונים כשאתה נכנס למערכת השיקולים של משתמש מנאוגף,אבל כשאנחנו מדברים על המיינסטרים אין ספק שהכח של הבוקס בארה״ב שולט וחזק הרבה יותר משל סוני.
שים לב כמה חודשים הם מוכרים ברציפות יותר מכולם,הסיבה היחידה שסוני שווה להם וכנראה תעבור אותם בקצת בסופו של דבר זה בגלל החוזק של המותג של סוני בשאר העולם.

כמו שלאסקין אמר קשה להאמין שמייק לא תשמר את היתרון שלה בארה״ב במיוחד עם כל הפוקוס שלהם והשירותים שסובבים סביב הקהל הזה,מה שכן יתכן שסוני אכן תחזק את כוחה בשאר העולם ובגלל זה הפער אולי יהיה קצת יותר משמעותי מהדור הזה,במיוחד שאין למייק שנה פור.

הרבה יותר עשיריות מבעבר, למשחקים שלא ממש ראויים לכך. הרבה כתבות שער נמוכות וילדותיות, כמו זו שאתה הבאת.
הם לא מתנהלים כמו מגזין רציני כבר הרבה זמן, לפי דעתי.

RPS הגיבו באופן ילדותי, לכתבת השער הילדותית של EDGE. זו פשוט דרך יפה להראות כמה כתבת השער הזאת נראית רע.

אני חושב שהמצב של מייקרוסופט קצת פחות טוב מזה של סוני, לפני השקת הPS3, כרגע. אני גם חושב שמייקרוסופט יצליחו לשנות את המצב הזה הרבה יותר בקלות, כי הקונסולה שלהם זולה יותר מהPS3 בהשקה ועושה רושם שהיא גם תציע משחקים טובים הרבה יותר מהר, מאשר הPS3.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יולי 2013, 16:15

היו להם עוד כתבות שער נמוכות וילדותיות לדבריך? לא זכור לי,הם לעולם לא הצטיירו לי כצהובון במיוחד,הרושם שקיבלתי מהם זה דווקא רצינות תהומית שכזו שמנסה ליצור רושם מקצועי.

RPS לא בא להראות דבר חוץ מלהלל את הפיסי על פני הקונסולות,אני עדיין זוכר איך הם ״בנו״ מחשב נחות עם חומרה שכביכול אמורה להיות מקבילה לקונסולות ועדיין יצא להם מחיר גבוה,הם באו להראות עד כמה הקונסולות נחותות טכנית ויצאה להם כתבה מגמתית שדווקא הראתה שהן נותנות תמורה טובה למחיר.סתם חבורה של פוצים אליטיסטים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 יולי 2013, 16:29

[quote="bling"][/quote]
א' אני ממש לא חושב שכל מה שציינתי הם נחלתם של אנשי ניאוגף.

ב' ככה או ככה אנחנו מדברים פה על שיגור של קונסולה... למיינסטרים אין קשר. המיינסטרים לא ירכשו את הקונסולה הזאת בקרוב.
בנוסף שכחתי להוסיף שלפחות מהנקודת מבט שלי כרגע אין להם משחקים שממש מעניינים ושווה להשקיע בשבילם (ורק בגללם) באקוסיסטם חדש. כמובן שזה יכול להשתנות בקלות כמו שגם קינקט בכל קופסא או המחיר ועוד שלל נקודות אחרות יכולות להשתנות.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יולי 2013, 16:41

סוויס גם לסוני אין ממש משחקים שעבורם שווה לעבור אליהם,שתי ההשקות של הקונסולות הן די חלשות ביחס לליינאפ שיש לפס3 ול360 שזה נראה לי די חריג שמתחיל דור חדש כשהישן כל כך פעיל וכל הכותרים המשמעותיים יוצאים אליו+ עוד אקסלוסיבים כמו באטמן,gta,tlou,gt6,ביונד וכו׳

בקיצור אין שום סיבה רצינית לעבור לדור הבא ב2013 למרות שההשקות של הקונסולות ביחס להשקות אחרות בעבר הן מעולות ואולי אפילו הכי טובות מבחינת מייק וסוני (בטוח במקרה של סוני),רק שהן מחווירות ביחס למה שיוצא לדור הקודם,מי שמתלהב מהדור הבא יעבור גם אם הליינאפ חלש ולכן זה לא באמת ישנה כי הכל יקנה גם ככה על ידי אנשים שרוצים דור חדש,בקשר לשאר האנשים נצטרך לחכות אבל לא בטוח שאכפת להם מהשיקולים שהצגת.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 02 יולי 2013, 17:12

bling כתב:וואו,שימו לב לשער האחרון של EDGE:

חריג מאוד.

התבטאות בוטה מצד מגאזין משחקים. הבכירים במייקרוסופט הולכים להזיע מעצבים.

יש לי גם חבר שבדור האחרון היה לו רק 360, ולהפתעתי אמר לי שבדור הבא תהיה לו רק PS4. לדעתו היא תשלוט בסיבוב הבא. הוא גם כן מאוכזב מהשטויות של מייקרוסופט, על אף שחזרה בה מחלק מהדברים.

ו-EDGE הוא עדיין אחד המגאזינים היותר מוכרים, גדולים ונחשבים בתעשייה. כל פעם כשמישהו לא מסכים עם משהו, אז נשלפת טקטיקת הפחתת הערך שמעידה על חולשה.

למרות שכן, השער המדובר הספציפי הזה הוא לא אובייקטיבי.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 03 יולי 2013, 02:41

התגובה של RPS באה להזכיר ששתי הקונסולות משתמשות בארכיטקטורה של מחשבים אישיים. כך שלא משנה איזה קונסולה תבחר, מדובר בעצם במחשב בתוך קופסה סגורה.

ולEDGE יש היסטוריה של עמודי שער בסגנון כפי שאפשר לראות בטופיק בGAF.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: בוא נדבר קצת על הPS4

הודעהעל ידי swym » 03 יולי 2013, 00:32

Death_119 כתב:TechRadar בחנו את השלט החדש של הפס4, ומסתבר שמעבר להיותו עדיף מקודמו בפס3 הוא אפילו מתעלה לדעתם על השלט החדש של הXbox one:

http://www.techradar.com/news/gaming...c=rss&attr=all

אהבתי איך מ- we may like it more than the Xbox One הגעת ל"מתעלה לדעתם" :lol:
אבל השאלה המעניינת יותר היא איך עובד הדיסוננס הזה שמאפשר לאנשים להסכים עם כתבות שמהללות את השלט החדש של הPS4 (שאכן נשמע מצויין בכל פרמטר, למעט כמובן המיקום המפגר של האנלוגים). אנחנו רואים את זה גם בתגובות לכתבה הזו, וגם בציוץ של אלן קרץ מבאטלפילד שטוען שהDS4 הוא שלט מעולה שמתעלה בקלות גם על זה של ה-360 - אבל במקביל טורח להזכיר כמה מגוחכים הפאנבויז של סוני שמגנים על ה"old shitty controller" הנוכחי.

Death_119 כתב:למה, יש חוק טבע שצריך להראות הכל בE3? בפברואר היא הראתה ארבעה, ובדרך כלל לא מקבלים שום דבר בTGS ובGamescom מקסימום משחק ארקייד מושקע.

אני חושב שאתה טועה לגבי TGS וגיימסקום. בשנים קודמות ראינו מצד סוני (וגם ממיקרוסופט, בשנים שבהן היא השתתפה) הכרזות על משחקים גם בתערוכות האלו, אז בטח ובטח שזה תקף בשנה של השקת קונסולה שחשובה מבחינתן אפילו יותר, וכשסביר להניח שיש עדיין משחקים שלא היו בשלים להצגה ב-E3. מה גם שספציפית לגבי TGS, אף אחת מהן עדיין לא הציגה למיטב זכרוני משחקים אקסלוסיביים שיותר פונים לקהל היפני, נניח משהו מזאנר הJRPG/מכות/WTF. אני מניח שנראה לפחות מכל אחת מהן קלף אחד חדש לפחות בתערוכה השנה.

רונן כתב:נדב, אתה עושה סלט. סוני אמרה ש-40 בלעדיים מפותחים לקונסולה (אני אפילו חושב שה-psp הייתה כלולה במשוואה), לא ש-40 ייחשפו ב-E3. בוא נהיה מציאותיים. וזה גם שונה מאשר לומר ש-30 מפותחים בבתי פיתוח של סוני עצמה.

אני חושב שאתה עושה סלט, ונדב בכלל מדבר על הקישור שמישהו :roll: הביא לכאן ומדבר על ה-40 משחקים שסוני כן מתעתדת לחשוף ב-E3 לכלל הפלטורמות:
viewtopic.php?f=1&t=661&p=6453#p6319
כמה משחקים ראינו בפועל? איבדתי את הספירה בשלב מסוים. אבל כן הייתי ממליץ להיות מציאותיים ולחכות לזה שהמשחקים באמת יגיעו בשנה הראשונה - לחלק מהסטודיואים יש נטיה קצת למרוח את זמן הפיתוח שלהם.

swiss-the-engine כתב:רק אני חושב שהתמונות של KZ החדש ממש לא נראות מרשימות כמו הסרטונים שראינו?

למעשה הן נראות כמו אשפה. אין לי מושג למה הם עשו את הטעות של לשחרר תמונות בשלב פיתוח מוקדם כל כך - זה נראה כמו סגמנט מולטיפלייר שעדיין חסרים לו כמה שכבות של רינדור. האמת היא שאפילו אם היו מכריזים שאלו תמונות ממשחק קילזון חדש לPS3 הייתי שואל את עצמי איך זה שהם כמפתחים של FPS שאמור להיות חוד החנית של הקונסולה (וב-2009 אכן היה כזה) עדיין מדשדשים מאחורי הגרפיקה של היילו ואפילו של משחקי מולטיפלטפורם.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 יולי 2013, 07:39

לא מבין את הצורך שלך להכניס את היילו כל הזמן כFLAIM BAIT. קילזון ממש לא "מדשדש" מאחוריו... לא REACH ולא היילו 4.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 יולי 2013, 14:55

bling כתב:היו להם עוד כתבות שער נמוכות וילדותיות לדבריך? לא זכור לי,הם לעולם לא הצטיירו לי כצהובון במיוחד,הרושם שקיבלתי מהם זה דווקא רצינות תהומית שכזו שמנסה ליצור רושם מקצועי.

הנה השער שלהם מ2006:
תמונה

להגנתם, השער הזה נעשה לפני שהכריזו את המחיר. כלומר, הם עקביים. הם מכריזים על המנצחים הרבה לפני שיש למישהו מספיק מידע על שתי הקונסולות, בשביל שיהיה אפשר לדעת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 יולי 2013, 15:55

swiss-the-engine כתב:לא מבין את הצורך שלך להכניס את היילו כל הזמן כFLAIM BAIT. קילזון ממש לא "מדשדש" מאחוריו... לא REACH ולא היילו 4.

מתי לאחרונה הכנסתי את היילו לדיון? ומצד שני אלו בסופו של דבר אנשי המרקטינג מאחורי קילזון הראשון שעוד הדביקו לו את הכינוי "halo killer" (לא באשמתם של גורילה). מאז שני המשחקים האלו מושווים באופן עקבי, ואולי גם בצדק כי כל אחד מהם ייצג את הבנצמרק שלכל קונסולה יש להציע בזאנר.
אז אמנם כשזה מגיע לבנצ'מרקינג קילזון מן הסתם כבר עקף את היילו 4 בסיבוב: זה משחק שמיועד לדור הבא בסופו של דבר ככה שזו אפילו לא תחרות.
רק שכשמדובר בתמונות הספציפיות האלו משהו בהן מאד לא בסדר. זה נראה רע - רע מאד אפילו. לא כמו משחק דור הבא, ואפילו לא כמו משחק cutting edge לדור הנוכחי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 יולי 2013, 00:10

swym כתב:מתי לאחרונה הכנסתי את היילו לדיון? ומצד שני אלו בסופו של דבר אנשי המרקטינג מאחורי קילזון הראשון שעוד הדביקו לו את הכינוי "halo killer" (לא באשמתם של גורילה). מאז שני המשחקים האלו מושווים באופן עקבי, ואולי גם בצדק כי כל אחד מהם ייצג את הבנצמרק שלכל קונסולה יש להציע בזאנר.
אז אמנם כשזה מגיע לבנצ'מרקינג קילזון מן הסתם כבר עקף את היילו 4 בסיבוב: זה משחק שמיועד לדור הבא בסופו של דבר ככה שזו אפילו לא תחרות.
רק שכשמדובר בתמונות הספציפיות האלו משהו בהן מאד לא בסדר. זה נראה רע - רע מאד אפילו. לא כמו משחק דור הבא, ואפילו לא כמו משחק cutting edge לדור הנוכחי.

למה רק אם זה "לאחרונה" אז זה משהו שאתה עושה? אני לא אחפש ציטוטים כאן ובטח לא בויגיימס אבל עשית את זה המון פעמים.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 03 יולי 2013, 16:43

swym כתב:אני חושב שאתה עושה סלט, ונדב בכלל מדבר על הקישור שמישהו :roll: הביא לכאן ומדבר על ה-40 משחקים שסוני כן מתעתדת לחשוף ב-E3 לכלל הפלטורמות:
viewtopic.php?f=1&t=661&p=6453#p6319
כמה משחקים ראינו בפועל? איבדתי את הספירה בשלב מסוים. אבל כן הייתי ממליץ להיות מציאותיים ולחכות לזה שהמשחקים באמת יגיעו בשנה הראשונה - לחלק מהסטודיואים יש נטיה קצת למרוח את זמן הפיתוח שלהם.

אני חושש שאתה עושה סלט. כלומר, טעיתי בעניין שולי, אך לא במסר העיקרי (אתה תמיד מתחכם ונתפס לטעויות שוליות במקום לדבר על העיקר): זכרתי לא נכון, זכרתי שמדובר במשחקים בפיתוח, אך עדיין מדובר במשחקים לכלל הקונסולות שלה ושל מפתחות נוספות מלבדה, אז כן, הנקודה שלי עדיין תקפה, ואמנם לא ספרתי, אבל בהחלט סביר למצוא שם 40.

כזכור, חדשה האחרונה מדברת על 30 משחקים בפיתוחן של חברות צד א' בלבד, ושיצאו בשנתה הראשונה.

כמובן, עדיין לא ברור מה מהותם וטיבם של כולם, וכמובן, אתה תמיד יכול לפקפק בהצהרתה של חברה אחת ולא לפקפק בהכרזה של חברה אחרת שמציעה לך משחקים בחינם ללא הגבלה (סמיילי מגלגל עיניים).

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 03 יולי 2013, 17:01

רונן כתב:אני חושש שאתה עושה סלט. כלומר, טעיתי בעניין שולי, אך לא במסר העיקרי (אתה תמיד מתחכם ונתפס לטעויות שוליות במקום לדבר על העיקר): זכרתי לא נכון, זכרתי שמדובר במשחקים בפיתוח, אך עדיין מדובר במשחקים לכלל הקונסולות שלה ושל מפתחות נוספות מלבדה, אז כן, הנקודה שלי עדיין תקפה, ואמנם לא ספרתי, אבל בהחלט סביר למצוא שם 40.

כזכור, חדשה האחרונה מדברת על 30 משחקים בפיתוחן של חברות צד א' בלבד, ושיצאו בשנתה הראשונה.

כמובן, עדיין לא ברור מה מהותם וטיבם של כולם, וכמובן, אתה תמיד יכול לפקפק בהצהרתה של חברה אחת ולא לפקפק בהכרזה של חברה אחרת שמציעה לך משחקים בחינם ללא הגבלה (סמיילי מגלגל עיניים).

נו, אז זה אכן אתה שעושה סרט עם כל זה שזכרת לא נכון, ואני רק מסדר את הדברים ומסביר לך למה נדב התכוון. אין בעד מה.

ואני לא מפקפק בשום חברה: סוני הצהירה על משהו אחד במפורש ומיקרוסופט הצהירה על משהו אחד במפורש. סוני הבטיחה 30 משחקים בפיתוח פנימי בשנה הראשונה, ומיקרוסופט הבטיחה 20 משחקים בפיתוח פנימי בשנה הראשונה, אבל בניגוד לסוני ציינה שזה לא כולל את משחקי ההורדה. עכשיו רק צריך להבין למה הן מתכוונות ב"שנה ראשונה", כי כבר ראינו בעבר איך "שנה קלנדרית" הופכת ל"שנת כספים" ומשחקים שהוכרזו לשנה אחת מגיעים בפועל מאוחר יותר, ולפעמים לא מגיעים בכלל. זה תקף גם אצל סוני וגם אצל מיקרוסופט.

בנוסף, אף חברה לא הציעה לי משחקים בחינם ללא הגבלה. צריך להיות סמיילי אידיוט בשביל לחשוב דבר כזה. אולי גם פה אתה עושה סלט עם משהו אחר?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 03 יולי 2013, 18:58

אויש. סייג לחכמה שתיקה. אני חושב שהגיע הזמן שאאמץ זאת.

תמשיך לבד :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יולי 2013, 20:43

גם EMG בזמנו עשה שער על "הפס3 הולכתת להשרףףףףף" לפני איזה 6 שנים כשהיא הייתה יקרה מדי והיו למה מעט מדי משחקים. טוב נו, כולנו ראינו איך זה נגמר:
תמונה
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים