Nucleus_Dawn כתב:
מצד אחד, אני שמח שאתה משחק בבורדרלנדס 2, כי הוא כנראה משחק הLOOT הכי טוב שקיים.
מצד שני, אני מבואס שיש לך אותו ל360 ולא מחשב, כי אני לא יכול לשחק איתך.
כן באסה... לעזאזל עם הכל הפלטפורמות האלה

Nucleus_Dawn כתב:
מצד אחד, אני שמח שאתה משחק בבורדרלנדס 2, כי הוא כנראה משחק הLOOT הכי טוב שקיים.
מצד שני, אני מבואס שיש לך אותו ל360 ולא מחשב, כי אני לא יכול לשחק איתך.
kririn כתב:למה לא "שחור או לבן " ?
CaptainWoopy כתב:
רק רציתי לנסות את האימולטור ואם בכלל אני אוהב את הסיגנון הזה של משחקי הפוקימון כי בחיים לא שיחקתי באחד מהם. אבל אני אנסה את את שחור או לבן אחר כך
אגב, שחכתי להגיד, התחלתי לשחק בMirror's Edge בסטים על המחשב שלי. משחק נהדר! אני כבר במשימה השלישית, הגיימפלי מעולה והעלילה די מגניבה. לא הייתי אומר שהיא סוחפת או משהו כזה, אבל מי אני שידבר..כולה בשלב השלישי
CaptainWoopy כתב:הממ..אתה מדבר על Mirror's Edge או על פוקימון? :O
CaptainWoopy כתב:אבל למה זה נכון? בינתיים מMIRROR'S EDGE אני מאוד נהנה ואתמול בלילה שיחקתי שעה רצוף(נכון שזה קצת, אבל אני בדרך כלל לא משחק פחות משעה ברצף), ובפוקימון זה היה הפעם הראשונה שלי אי פעם במשחק פוקימון ושיחקתי בערך 40 דקות. לא המשכתי כי אין לי כל כך זמן :C
infected aviad כתב:טוב, סיימתי בלילה את black ops 2.
בתכלס בסופו של דבר העלילה הייתה גאונית. עם זאת, היו שני דברים שהפריעו לי בקמפיין הזה:
1.הוא הרגיש לי יותר מדי סינמטי. יותרמ די קטעי מעבר ארוכים שקוטעים את רצף המשחק. לא רק זה, אלא גם שהיו איתם לא מעט בעיות טכניות ודברים שהייתי קורא להם בעיות בהפקה או בבימוי. היו קטעים כמו הסיום ששילב קרדיטים עם הסרטונים שזה ממש צרם.
2.העלילה הרגישה לי מאד מאד מבולבלת, איך שפתאום הכל נהיה אישי ואיך שאין במשחק הזה באמת מטרה. זה לא כאילו שאשכרה מתנהלת פה מלחמה או משהו. בסוף זה גם יצא שונה ממה שהבטיחו בטריילרים.
לפני שקניתי את המשחק קראתי שזה אולי ה-COD הכי טוב אחרי MW. לצערי זה לא.
ShiTDemoN כתב:COD ידוע בסינמטיות שלו. אני אישית מאוד אוהב את סרטי המעבר האלה.
הייתה לך מטרה. גם לא אישית. אני אענה על זה תג בפויילר כדי להיות בטוח ב100% שלא יהיו ספויילרים למי שלא שיחק:ספויילר: הצג
בקשר לקרדיטים שבאמצע היו סרטונים - גם אני לא אהבתי את זה.
אבל איך נהניתיספויילר: הצג
אני סיימתי אתמול בלילה את ביושוק 1 (לא אינפיניט אז בלי ספויילרים).
לא להאמין שהתחלתי את המשחק לפני אולי חצי שנה, אבל מרוב הפסקות שעשיתי רק אתמול סיימתי אותו.
בכל מקרה, ממש נהניתי ממנו. כשהתחלתי אותו הייתי ממש כוסית וכמעט לא התקדמתי בגלל שפחדתי, אבל המשחק הזה ממש חישל אותי נפשית ובסוף המשחק נלחצתי הרבה פחות מהמשחק, וגם במשחקים אחרים העזתי לשחק. כאלה שפעם לא העזתי.
סוף המשחק:ספויילר: הצג
Nucleus_Dawn כתב:
כי בשני המקרים, אתה עושה בערך אותו הדבר, במשך המשחק כולו. אין התפתחויות מעניינות במיוחד.
במקרה של ME, זה בגלל שהקמפיין לא מעוצב כל כך טוב, אז אין תחושת התקדמות כל כך טובה, אחרי כמה שעות קצרות ואתה מרגיש שאתה חוזר על אותן הפעולות שכבר עשית.
במקרה של פוקימון, זה בגלל שהמשחק כולו מעוצב מסביב לgrinding של קרבות פוקימונים, כדי לאמן פוקימונים, ככה שהם יהיו מספיק חזקים, בשביל המכון הראשון ואז שוב, בשביל השני וכן הלאה. אם אתה גם מתכנן את הקבוצה שלך מראש, אז סביר להניח שתגיע למצב שיש לך קבוצה מאוזנת באזור המכון הרביעי/חמישי, ככה שאפילו ההתרגשות של לתפוס פוקימונים חדשים לקבוצה שלך אין.
אני עדין נהנה משניהם, אבל לא ממש מגוונים.
infected aviad כתב:אני גם מאד אוהב את COD, אבל הרגשתי שהפעם כל הסינמטיות ממש קטעה את רצף המשחק, מה גם שבכללי לא הייתה עשויה טוב.
יכו ללהיןת שזה בגלל ששיחקתי בקמפיין בהפסקות גדולות, אבל עדיין, כל השינויים בזמנים ובמקומות, ריבוי הדמויות והאויבים, הטאץ' האישי והמלחמה הגדולה, הכל הרגיש מבולגן, מבולבל, ומאולץ. שלא לדבר על הקטעים בסוף. שלא לדבר על ה-5 משימות הצדדיות הדי סתמיות. אגב, אני מודע לסופים האחרים וברור שאשחק בו עוד בשביל למצות אותו כמו שצריך, וגם אולי בשביל לבדוק אם פיספסתי משהו.
ShiTDemoN כתב:אני זוכר את עצמי גם קצת מבולבל משינויי הזמנים, אבל לאט לאט תופסים את זה.
דרך אגב, את המשימות הצדדיות לא הספקתי לעשות בזמן (עשיתי כמה ואז מה שנשאר לי כבר עבר זמנו). אני הבנתי שגם הן משנות את המשחק.
kririn כתב:טוב אחרי שtomb raider chronicles יתרסק לי באמולטור PCSX בהמצע שלב 4
הצלחתי לתקן את גירסת סטים שניראת הרבה יותר טוב
גם קינפגתי אותה בהצלחה לגימפאד פרו של הWIIU
הבעיה אני ממש בסוף שלב 5 ,ובגלל ששכחתי בטריה מסוימת והרכבתי משהו בחליפת צלילה ,המשחק תקע אותי
למזלי יש אתר עם שמירות למשחק
אז התכנון להוריד שמירה נורמלית שיהיה לי כוח לזה
מת כבר לסים ולהתחיל את המשחקים לגימבוי בסדרה ,הם נחשבים הרבה יותר קלילים
Klayman כתב:אני במשימה האחרונה של Hitman Absolution - והוא פשוט יצירת מופת. נקודות ממש ממש קטנות מפריעות בו והופכות אותו ממשחק של 95 אצלי למשחק של 89. אדיר. אני משחק אותו על HARD - הרמה הנמוכה ביותר מתוך רמת ה''Professional'' והוא ממש ממש מאתגר!
אה כן, ואני משחק בו On and Off מאז שהוא יצא, ועדיין לא סיימתי אותו כי אני לא מוכן שיראו אותי אפילו פעם אחת
(לא רלוונטי לשלב בבר).
DrKeo כתב:אני ממש בסוף של TR עכשיו, אני שוקל לעבור אליו כמשחק הבא שלי למרות שיש לי קטלוג אחורי ענק.
Klayman כתב:
היטמן הוא משחק מאוד תובעני לדעתי. במיוחד אם משחקים ברמות הגבוהות ומתחילים מחדש בכל פעם שמישהו רואה אותך. אבל תכלס? הוא שווה כל דקה שהשקעתי עליו. הוא פשוט מדהים. יש בו ממש מעט קטעים שבהם אמרתי ''אוקיי.. זה לא היה מדהים''. לרוב זה ''WTF?! איך הם חשבו על הדבר הפסיכי הזה?!''
DrKeo כתב:קרירין, באמת שכואב לי כבר הלב. לך שחק בTR שיצא השנה, תעזוב את כל הזבל שיצא לפני. היו בדיוק שלושה משחקי TR טובים מהסדרה הישנה וגם הם צואה טוטאלית היום. גם יש לך שלושה משחקים טובים מתחילת הדור הזה וסוף הקודם (רימייק של הראשון ושניים נוספים) אבל למה לשחק בהם, מה המטרה? שחקת כבר בTR החדש, הוא פשוט אדיר והוא ריבוט אז אתה לא צריך לשחק בכלום לפניו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 23 אורחים