אבל לראות את ה MELTDOWNS שהולכים ב GAF בעקבות ההכרזה זה היסטרי, רק בשביל זה שווה
bling כתב:נו נקווה שיביאו גיימפליי נורמלי לארקהם, היום קליימן ישתכנע
נקווה גם שזו גרסת ה PS4, תפסיקו עם ההטעייה הזו על גרסאות PC במסיבות של קונסולות.
LASKIN אלא אם כן סנטה מוניקה משקרים אין GOW4, המשחק מוקדם מדי והם לא יכולים אפילו להתחייב ל E3 2015.
Kazz כתב:לדעתי לראות עוד מאנצ'רטד 4 ושהוא יתפוס חלק נכבד מהתצוגות בעתיד על יציאתו זה לא מרגש ולא מלהיב ודי בזבוז של מקום. אלא אם כן פתאום הם שולפים מצב משחק חדש או מראים אותך נלחם נגד דינוזאורים או משהו.
וכן, זה תקף גם ל BB. למשחק היו טריילרים משחקיות עסיסיים. הייתה אלפא. המשחק שחיק לציבור בתערוכה. יכלו לצמצמם מחלקו. מ QB יש הרגשה שלא ראינו מה שיש לו להציע עדיין שלא נדבר על כל הצד של הלייב אקשן. החלק של באטמן היה קצר ולא רציני. אפשר היה להוריד. את האורדר היה רצוי להוריד אם הם לא מראים הדגמת גיימפליי על הבמה. NMS לא היה צריך לקבל עוד טריילר אלא הדגמה של15 דקות. להתחיל עם 15דקות של אנצ'רטד ולסיים עם 15 דקות של NMS. יש שלל משחקים אחרים שלא נגעו בהם שהם גם בלעדיים ולא יוצאים למחשב כמו רימייקים יחסית נישתיים. לך תדע אם בסוף לא תקבל את ביונד מוכרז בE3. כן, הדליפה של סטריט פייטר פגעה קשות בתצוגה.
Death_119 כתב:העיקר אמרתי שיש גיימפליי של אנצ'רטד 4 וגיכחו.
יש גיימפליי חדש של The order והוא מצויין (גם בIGN הם ממש אהבו):
המשחק נראה כיפי לאללה, IGN אמרו שיש מלא סוגי גיימפליי שונים ואפילו המיניגיימס נהדרים.
אחלה אירוע, מטורף שהם החליטו סתם ככה להציג כל כך הרבה תוכן ולהוציא הכרזות לעיתונות מחוץ לE3. לא ראיתי אם העלו את זה פה, אבל GOW חדש אושר ויוצג כנראה בE3.
EA גם מחלקים החל מהיום משחקים חינם לשחקני פלייסטישן:
פס4 מקבלים את Plants versus Zombies החדש.
כל קונסולה מקבלת משהו. נראה לי Mirror edge ל-3.

Nigga כתב:גם אני חשבתי ככה בהתחלה לגבי האורדר, אבל אני מאמין שזה פשוט ה art style המדהים שמשחק לנו בעיניים.
יכול להיות שאני טועה.
DrKeo כתב:אנצ'רטד לא מתקרב לגרפיקה של THE ORDER, לא מתקרב. אכזבה ענקית מבחינתי, הראו שהטריילר המקורי שלהם היה בולשיט טוטאלי ושהם שקרו שוב ושוב ושוב כדי לגרום לאנשים לחשוב שזה רץ בזמן אמיתי. אפילו ב30FPS הם לא הצליחו להגיע לגרפיקה של הטריילר כשהם טענו שהם כבר עשו את זה ב60FPS.
האמת שאני בשוק מאנצ'רטד, חשבתי שהגיימפליי יהיה אנצ'רטד 3 משעמם והגרפיקה תעיף לי את הכובע. בסוף זה היה הפוך, הגרפיקה פחות יפה מהאורדר אבל דווקא הגיימפליי נראה כמו שדרוג גדול ומגניב לגמרי. נכון שהם גנבו את הקונספט של הפטיש מTR אבל הם עשו את זה פשוט מעולה וגם כל השאר נראה מעולה. אני עדין מנסה להבין מה בדיוק הולך שם עם הגניבת נשקים.
ובלינג, מאיפה הבאת מרחבים? באנצ'רטד יש SKYBOX נורא יפה, תמיד היה, אבל הדמו היה אפילו יותר מסדרון מאשר האורדר. קיפוץ בין פלטפורמות קטנטנות ומסדרונות ג'ונגל. ראית את THE ORDER כשהוא באזורים עם נוף של SKYBOX? ראית את לונדון? ראית איך הדמויות נראות בסרטוני מעבר? ראית את האפקטים והפילטרים? הוא הרבה יותר מרשים גרפית לדעתי.
bling כתב:זה שהם שיקרו/הטעו (כמעט אותו הדבר מבחינתי) וזה לא מתקרב לטיזר זה ברור אבל לאמר שזה לא מתקרב ל ORDER? לא מסכים, הוא מזכיר מאוד את RYSE רק בסביבות גדולות כמו שהבאתי בהשוואה מול ה PC, האורדר נראה טוב יותר מרייז ללא ספק אבל אם RYSE היה רץ בסביבות כאלו אז לא במספיק כדי להצדיק את זה, המסדרון שלו במקרה הזה פוגע כי הפער הגראפי לא מספיק גדול לטעמי מול U4 על מנת להצדיק את ה SCOPE שלו, אבל זה עניין של טעם, אני גם ממש מתלהב מ FIDELITY טוב אבל ברור לי שמשחק נגיד של דייויד קייג' צריך להראות באיזה חצי דור מעל אנצ'רטד 4 כדי שיצדיק את ה SCOPE הקטן שלו ושאני אתלהב ממנו יותר, אם הוא נראה קצת יותר טוב אבל ב SCOPE מסכן אז בסופו של דבר זה פחות מרשים. (בגלל זה UNTIL DAWN בכלל לא מרשים גראפית, SCOPE כזה מסכן בשביל FIDELITY של פחות מהאורדר ו U4? די פאתטי בהשוואה)
אבל כמובן שהכל סובייקטיבי וכל אחד עם תפיסה משלו אז אין מה להתווכח פה יותר מדי.
ומה זאת אומרת מרחבים, הסביבה עצמה הרבה יותר גדולה מכל מה שראינו ב ORDER ביחד מבחינת גיימפליי, עם גבהים שונים וזה היה נראה ב SCALE שונה לגמרי, לא אמרתי מרחבים כאילו זה עולם פתוח.
אם נראה דמו של האורדר בגיימפליי שיש לך מרחב קצת יותר מקופסת שימורים אז נדבר, עד עכשיו ה SCOPE שם היה מגוחך יחסית.
ועם הגיימפליי אני כמובן מסכים איתך, שדרוג גדול על הקודמים, וברוס סטרלי אמר שזה רק קצה הקרחון שהם רצו להציג את הלחם והחמאה של הגיימפליי בסרטון הזה, זאת אומרת איך הקומבאט עובד וה CORE של המשחק, כמובן שיש SET PIECES כמו תמיד בסדרה וזה לא נעלם, איזה כיף זה הולך להיות
DrKeo כתב:כן, הוא נראה כמו RYSE בסביבות גדולות יותר, אבל האורדר נראה הרבה יותר טוב מRYSE לדעתי. כן, האורדר מסדרון מסדרוני, אבל גם מה שראינו כרגע מאנצ'רטד. מה הSCALE הגדול? זה שהפלטפורמה שהאוייב נמצא בה היא 4 מטר מעל הפלטפורמה שאתה נמצא עליה? יש SCALE למערכת קרב, היא מרגישה דינאמית ותזוזתית שזה מגניב לגמרי אבל השלבים נראים כמו מסדרון לגמרי. מה שכן, הSKYBOX מטורף אבל גם באורדר, ראית את לונדון נפרשת מתחתיהם בסרטוני גיימפליי בזמנו? פאק זה מרשים.
בכל מקרה, אני רק אומר שהתאכזבתי מהגרפיקה, אתה משווה אותה לRYSE שזה כותר שיגור שיצא שנתיים לפני על קונסולה חלשה באיזה 15% אז זה לא מאכזב? כן עם SKYBOX יותר מרשים מRYSE, אבל זה מה ששנתיים + קונסולה חזקה יותר + נוטי דוג מצליחים להביא? RYSE עם יותר SCALE? ועוד מפתחת PSP עקפה אותם בסיבוב עם משחק שיוצא 10 חודשים קודם? באמת שזה מוזר לי לגמרי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים