אני עם Ghost of Yotei.
איזה משחק חבר'ה בקלות משחק השנה שלי ל2025, נתחיל מזה.

אני מכור למשחק לגמרי ולא יודע איך להפסיק לשחק אותו

המשחק לפי דעתי הוא שיפור ענקי על Ghost of tsushima באלמנט הכי חשוב שלו, העולם שלו ומשימות הצד. אתה על הסוס שלך בדרך למשימה כלשהי וכל הזמן קורים אירועים בעולם ועלילות משנה מול העינים שלך ודברים שמרגישים טבעיים לגמרי מול העינים שלך וגוררים אותך כל הזמן להרפתקאות ואירועים שלא תכננת להיכנס אליהם אבל הם מעניינים ברמה שאתה מרגיש חובה להיגרר אליהם, ולראות איך הם יגמרו. הקודם לא התקרב ל2% מכמות האירועים פה.
הכי כייף לדעתי במשחקי Ghost of זה פשוט לחוות את העולם היפני העתיק הזה להרגיש שאתה חי איזה Slice מחיים של סמוראי, זה חוויה שטובי הספרים וטובי הסרטים פשוט לא יכולים לתת.
ממליץ ברמות. אני משחק על 60FPS (ולפעמים מחליף למצב 30FPS עם RT ולפעמים למצב 40FPS ) אין ספק שמצב ה60FPS משדרג פה את הגיימפלי כמה רמות כי הparry מרגיש פה הרבה יותר רספונסיבי מהקודם. ניסיתי גם את מצב ה40FPS זה נחמד והרבה יותר טוב ממצב ה30FPS אבל לא מספיק רספונסיבי בשבילי.
לגבי הסיפור, אותה רמה פחות או יותר כמו הקודם ואני דווקא מחבב את הגיבורה פה, ומתחיל לחבב גם דמויות אחרות אבל כמו שאמרתי העולם פה הוא כמה רמות מעל הקודם לדעתי,אז בסה'כ החוויה פה הרבה יותר כייפית.
אחלה value for money אני משחק בערך מהרגע שאני חוזר מהעבודה עד שאני זז לישון ואני עדיין לא בחצי משחק, הצדיק את הPS5 עבורי, סופית.