במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי kririn » 30 דצמבר 2025, 18:29

כל אחד והדעות שלו
אני לא עברתי את goy , מת לשחק בו
יש לי סגור בקופסא
כרגע בעולם 9 בפינל פנטסי 13
שזה משחק בינוני , אבל רוצה לעבור אותו

לצערי גיליתי שיש גם מספר 2
ויש עוד משחק חוץ מזה זמינים לpc

רכשתי בזול פחות 30 למשחק ,אבל נו טוב

בעניין מטרואיד , לא מושלם , אבל טוב וחבל לפספס לדעתי

אני חושב שאת יוטי אני ישחק לצד השני פינל 13 הנותרים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 דצמבר 2025, 18:56

לא מתכוון לוותר על פריים 4 פשוט לא רוצה להפסיק אותו באמצע כי RE9 או אחרים ייצאו אין מצב שאני מסיים משחק פריים בחודש כשיש לי גם משחקי מכות על הראש :-)
אני בטוח שפריים 4 טוב, אבל אחרי הראיון האחרון של רטרו, אני בטוח ב99.9% (ולא רק אני) שיש במשחק הזה עבודה של נאמקו, זה לא משחק "טהור" של רטרו והם יותר הצילו את הפרויקט, מאשר שזה משחק טהור שלהם.

מחכה לראות מה רטרו יכולים לעשות עם פריים 5 כשהוא יהיה שלהם 100%. :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 דצמבר 2025, 19:29

לגבי ff13-2 - זה ממש משחק לבנות.

גלאס - 45% ממי ששיחק סיים את משימת הצד הזו? זה דווקא נתון מאוד מאוד גבוה. בטח אם זו לא משימה בתחילת המשחק.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 30 דצמבר 2025, 20:25

glass man כתב:סיימתי את Ghost of Yotei אחרי 52 שעות ורוב מוחלט של התוכן הצדדי ששווה את הזמן. אהבתי מאוד, הרבה יותר מGOT. לחלוטין, המשחק היוביסופטי הכי טוב ששיחקתי אי פעם, הדיח את AC2 מהפסגה אצלי. ;)

המשימה האחרונה היא וואו. מה שעצוב בעיני היא שאחת המשימות הצדדיות היא כל כך יותר טובה מ99% מהתוכן הראשי ועדיין רק 45% מהגיימרים שיחקו אותה, איזה באסה, להם ולסאקר פאנץ.כמובן שממליץ לכולם חוץ מאנשים שממש לא אהבו את GOT אבל לאנשים על הגדר כמו סטיק? בוודאי. :-)

אני לא באמת על הגדר, אני רוצה לשחק בו ואשחק בו. סתם יש לי המון מה לשחק ואין לי ממש זמן לאחרונה, תקופה עמוסה בעבודה. אגיע אליו אבל בשלב הזה כבר אחכה לירידת מחיר או אפילו לגרסאת הPC אם יעבור מספיק זמן עד שאגיע אליו, כי יש לי המון מה לשחק כבר בספרייה.
מלכתחילה השינויים שהם הציגו בו היו נראים לי בדיוק בשבילי, וענו על חלק משמעותי מהטענות שלי למשחק הראשון. אני חושב שאני הייתי הכי מרוצה מההצגות שלו פה בפורום, היה ברור שהם לא שינו את הנוסחא מהבסיס לגמרי אלא רק בנו עליה, אבל אלו דברים שהיו נראים לי לגמרי במקום.

בכל מקרה טוב לשמוע שאהבת אותו! בהחלט אגיע אליו בהזדמנות הראשונה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 דצמבר 2025, 21:41

אני לגמרי ממתין למחשב איתו… הבאסה היחידה היא שכנראה שזה יהיה טיפה אחרי שאשחק בGTA6 ואז העולם הפתוח שלו ייראה ממש בדיחה, כמו גם הגרפיקה, דברים שאפשר לעשות, בעלי החיים, אנימציות, הסיפור, מה לא :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 דצמבר 2025, 22:32

glass man כתב:סיימתי את Ghost of Yotei אחרי 52 שעות ורוב מוחלט של התוכן הצדדי ששווה את הזמן. אהבתי מאוד, הרבה יותר מGOT. לחלוטין, המשחק היוביסופטי הכי טוב ששיחקתי אי פעם, הדיח את AC2 מהפסגה אצלי. ;)

המשימה האחרונה היא וואו. מה שעצוב בעיני היא שאחת המשימות הצדדיות היא כל כך יותר טובה מ99% מהתוכן הראשי ועדיין רק 45% מהגיימרים שיחקו אותה, איזה באסה, להם ולסאקר פאנץ.כמובן שממליץ לכולם חוץ מאנשים שממש לא אהבו את GOT אבל לאנשים על הגדר כמו סטיק? בוודאי. :-)

אני רוצה לעבור למטרואיד פריים 4 אבל אני בכלל לא בטוח שאני אסיים אותו עד פברואר ואז מתחיל מבול המשחקים השנתי.

פריים משחק של 15 שעות, לא אמור להיות סיום קשה עד פברואר :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 דצמבר 2025, 23:35

נדב, פריים 4 זה משחק של 15 שעות גם למי שממזמז את הזמן בכל פינה? אני רוצה לעשות SCAN להכל לקרוא כל מה שיש לקרוא להתעכב על הויסטות למצוא את רוב השידרוגים או כולם וכו'.

תמיד לוקח לי משמעותית יותר זמן ממה שזה לוקח לאחרים אני פשוט גיימר איטי/גרוע שמתעקש לשחק משחקים למרות שאני גרוע:-) נגיד GOY לקח לרוב האנשים ששיחקו כמוני 45 שעות לי הוא לקח 52 שעות :-) לול.

אבל אשחק בו אחרי הריימיק של DQ7 במקום רזי 9 עשית חשק.

לאסקין: אני חושב שזה דווקא טוב שתבוא לGOY אחרי GTA כי אז תבוא אליו בציפיות נמוכות, והוא יפתיע אותך לטובה. אני חושב שהסיפור והמוזיקה, וואי המוזיקה
אלה עדיין יעשו לך את החוויה. לא שיחקתי בDeath Stranding 2 ספיידרמן 2 או wukong אבל בכל זאת שיחקתי בכמה מהמשחקים הכי מדוברים של הדור, כמו דונקי קונג וE33
ולדעתי GOY טוב משניהם,ואלה משחקים מדהימים שאני מאוד, אוהב אותם,אין לי ספק שאם GOY היה יוצא בדור הPS4 הוא היה בטופ 5 של אותו דור.

סטיק: כן, תכלס היית נראה לי זה שאמר פה הכי הרבה שהוא נראה לך משופר בהרבה מהראשון והרבה יותר לטעמך, חוץ מקאז אבל קאז סתם הגן עליו בלי סיבה.
אני זווכר שאפילו קראתי אז את הרשמים שלך ולא הבנתי איזה שיפור אתה רואה בו, אבל וואלה מסכים,נראה לי שהייתי המבקר הכי חריף שלו בפורום לול.
שאמרתי שאתה על הגדר, התכוונתי יותר להגיד שאני זוכר שלא הכי עפת על GOT 1 מכל מיני סיבות, ואני בהחלט חושב שיש סיכוי שתאהב אותו מאוד.

הוא עדיין לא בScale של יוביסופט אני בטוח,אבל הוא שווה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 דצמבר 2025, 23:39

סיימתי את פריים 4 ב-15 שעות ברמה הקשה יותר, 88% סריקה ו-79% מהחפצים. אני בטוח שאפשר לטחון עוד את הסביבה ולמצא יותר, אבל מדובר באחוזי סיום גבוהים למדי. כמה זמן כבר יקח לך יותר? שעתיים? חמש שעות? אני בספק אם זה משחק שיעסיק אותך חודש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 דצמבר 2025, 00:01

בהחלטה של רגע התחלתי את armored core 6. שעתיים פנימה ואני מקבל וייבים חזקים מאוד של mechWarrior mercenaries.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 31 דצמבר 2025, 14:11

armored core 6 נראה באמת כמו גרסת האנימה של Mechwarrior :-)
אני מת להגיע אליו, אני יכול להישבע שקראתי רשמים מאוד חיובים על Armored core 6 בפורום :-)

זה פשוט נראה משחק גן עדן לאנשים שאוהבים קיסטום ופאזלים בסגנון של "בוא תחשוב איך לבנות מאק, שתפור בול למשימה הספציפית שאתה עושה"
חולה על משחקים כאלה, תמשיך לעדכן נדב, אני מחכה לזה חח.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 02 ינואר 2026, 08:10

סיימתי ארקהם בקווסט, משחק חמוד לאללה. מפתיע כמה כל המכניקות המוכרות מהמשחקים הרגילים מתרגמות טוב ל VR, אפילו התחושה של הפיזיות במערכת קרב שככה גם נותנת לך מוטיבציה לתת אגרופים מכל הלב ולא לזייף. אני מוריד לו קצת נקודות על קטעים אחרים, אבל כשאתה משחק כבאטמן זה עובד. אפילו הסיפור טוב.

אני מניח שגם עזר שהחלפתי רצועה (בפעם השלישית) לכזו שלא כואב בראש ו/או פנים אחרי רבע שעה.

ולמרות שהחוויה הייתה חיובית סה"כ בחיי שקשה לא לרצות להיות בטיימליין שבו VR התפוצץ מסחרית ואנחנו משחקים בגרסת AAA הסופר אינטרקטיבית עם גרפיקה של ארקהם נייט. הפוטנציאל של המשחק רק מחדד כמה VR רחוק שנות אור מהמקום שבו הוא היה צריך להיות בשביל באמת להרגיש שזה הצעד הבא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ינואר 2026, 10:44

כן, זה ממש מדכא שזה עדיין לא התפוצץ…
אגב, היה את באטמן במבצע? אני ממתין כבר מאז היציאה והוא עדיין תקוע על מיי ההשקה. אפילו לא מזמן היה קוד שנתן איזה 30% הנחה על המון משחקים והוא לא היה בינהם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ינואר 2026, 17:49

טוב הייתי מיואש ברמה הקלה בפינל פנטזי 13
מידי פעם אני למדתי דברים חדשים
אבל זה די מעצבן ,פיתוח הדמויות והאפשרויות

המשחק מתחיל מאוד קל , אבל מוסיף עוד ועוד דברים
הבוס האחרון ב9 , יש לו דבר מעצבן לפחות במקרה ולא מסיימים אותו מהר
הוא זורק קסם שנותן זמן לדמות השולטת
ליטנינג במקרה שלי כניראה לכולם
גולגולת ויש זמן , שהזמן מסתיים אני מת
וכן יודע על חפצים שאני יכול לתקוע לפני הקרב
עזבו מעצבן , גם חלק מהיכולות שלי היו 100 אחוז

בסוף מצאתי טרינר טוב ואני רץ על המשחק
לדעתי עדיף בהרבה ככה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ינואר 2026, 10:51

סימתי את פינל פנטזי 13
לסיכום
גרפיקה טובה , אהבתי את הצבעוניות והפרטים
משחק ישן בכל זאת גרפיקה טובה

מוזיקה טובה מאוד ודיבוב

עלילה טובה ומיוחדת

שליטה טובה

מה רע? רוב המשחק מסדרונות ,שאני אוהב בחלק מהמשחקים
אבל לא במשחק הזה
יש רק שלב אחד שיש לו חלק גדול פתוח

מערכת הקרבות , וכן זה אני בעיקר אני
אני די גרוע בזה
הגעתי לבוס האחרון בשלב 9 ,לא קושי מיוחד
וניתקתי בו ,תזכרו רמה קלה

מידי פעם מנחיתים אליכם בוס

בסוף השתמשתי בטריינר (לרמות) ועברתי את המשחק
ציון 7 לטעמי

רציתי לשחק ב13 מספר 2
אבל הוא מוציא אותי מהמשחק ויש גם רעש מוזר שמדליקים אותו
ולא זה לא אוורור

חלק חושבים dx9
חלק חושבים שמירות אוטומטיות בסטים
אני באמת לא יודע
ננסה מאוחר יותר

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 ינואר 2026, 21:12

אני עם Ninja Gaiden 4. משימה 5 בנתיים. משחק בן זונה כרגיל לסדרה. מרגיש כמו משחק שיצא היישר מדור הPS360/PS2, ואני אומר את זה בתור מחמאה ענקית.
לטעמי האישי DMC 5/ביונטה 3 Nier Automata כולם היו משחקים פרווה ונינגה גיידן סוף סוף מחזיר עטרה ליושנה, משחק בלי גיימיקים מיותרים שמאתגר אותך אפילו אם אתה משתמש בportions לרפא את עצמך.

לחלוטין רואה את עצמי מסיים כמה פעמים כי הskill ceiling פה מטורף אפילו בהשוואה למשחקים אחרים בסדרה (תלוי כמובן כמה רחוק בן אדם רוצה ללכת וכמה "טהור" הוא משחק את זה)

לחלוטין לא ברור לי הממוצע שלו :-)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ינואר 2026, 17:12

מת לשחק בנינג'ה גידן 4
למעשה גם בנינג'ה גידן ה2d שיצא

שניהם נראים לי טובים
ושיחקתי בכל העיקרים של ה3d
וגם בחלק מה2d
יום שלישי אני יחבר את הps5 לשחק בgoy
ואני משחק גם כרגע בLightning Returns: Final Fantasy XIII
ככה שאני ישלב

את פינל פנטזי 13
2
שם בצד בינתים , אולי יקנה לxbox בעתיד הקרוב
הפורט לpc גרוע

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ינואר 2026, 17:57

גם אני וגם לאסקין שיחקנו בנינגה גיידן 2D הזה שיצא ואם אני זוכר נכון גם לאסקין חשב שהמשחק 2D לא משהו, אני הייתי מדלג עליו בלב שקט :-) תעבור ישר ל4.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ינואר 2026, 18:35

יש לי זמן לזה
כל עוד אני בריא , אני ישחק
כרגע יש לי משחקים אחרים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ינואר 2026, 18:42

אם שרדת את פפ12 הכל קטן עליך קריירין :-) תחשוב חיובי יהיה חיובי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ינואר 2026, 19:06

12 לא היה קל
ב13 בגלל מערכת ההתקדמות , לא חושב הייתי מצליח לעבור
שם יש רמה קלה , בהתחלה זה קל ככה
אבל שמתקדמים יש דברים שכנראה לא הבנתי
חלק גם חסום עד שמתקדמים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ינואר 2026, 19:33

אני שונא את 12 אבל אני עדיין חושב שהוא מוכיח כמה Matsuno הוא גאון של פעם במליון שנה.
(אני מתכוון פפ טקטיקס שלו זכה במשחק האסטרטגיה של השנה בTGA כמעט 30 שנה אחרי שיצא רק מאטסונו מסוגל להביא תופעה כזו שלא קרתה מעולם)
אני מתכוון פפ12 גאוני בזה שהוא נותן לך לתכנת/לעשות סקריפטים לקבוצה שלך, Bioware אמרו שנים שזו היתה ההשראה הכי גדולה שלהם לDRAGON AGE גם המקורי וגם החדש, ורואים כמה פפ12 עיצובית השפיע על התעשיה, כל הזינובלייד למינהם ומשחקים שמנסים להיות MMO של סינגל פלייר הם הוכחה לדעתי כמה מאטסונו וITO היו ליגה מעל.

הבעיה של פפ12 (לפחות לדעתי) היתה הסיפור שלו.שזה כמובן לא מה שאני מצפה מגאון ברמה שלו ואני לפחות לקחתי את המשחק מאוד קשה, ומאוד בבאסה ב2006 ששיחקתי בו, מאז לא יכולתי לראות את פפ באותה צורה.

חוץ מזה אם לקשר את זה לדיון שהיה לי ולך ולנדב פה ואחרים בנוגע למה עדיף מערכות קרב אקשניות או בתורות. לדעתי פפ12 ו13 הO עוד הוכחה כמה סקוור ניסו לברוח ממערכות קרב בתורות והעדיפו אפילו מערכות שהמשחקים משחקים את עצמם על פני משחקיות משעממת של פפ מבוסס תורות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ינואר 2026, 20:15

תראה יש ויש
12 שלא משחקים הרבה דרך מדריך , זה כיף
בחלקים מסוימים קשה אבל כיף

יש חלקים מעצבנים שתוקעים לפחות חלק מהשחקנים
וחלק מהדברים די מעצבנים
אבל גרינדינג מאוד עוזר

גם שזרקו לי " מחלה " פה ושם , מאוד עצבן אותי
רק קרוב לסוף הבנתי שיש לה תרופה
אני מדבר על מחלה שהופכת את הדמות ל1hp
גם שאתה מת וחוזר לחיים

אין לי בעיה במשחקי אקשן במקרה והם טובים
כולל אקשן rpg , אבל שיש שם מספיק rpg

ואין לי בעיה במשחקי תורות במקרה והם טובים
לדעתי פינל פנטזי 5 ,אחד מהטובים בסדרה

בעניין 12 במקרה ולא היה פה ושם פאזלים
ולקח לי ללמוד שימוש במפה , לדעתי אחד הטובים

אני אוהב פזלים הגיונים , זלדה מטרואיד וכו
ואני מדבר על הרימסטר

13 ניראה יפה בהרבה מ12 , כולל בשלב אחד שיש שם אזור פתוח
ורץ על הrog ally שלי מצוין
לא ש12 רץ גרוע , פשוט לא אותה קלות כמו ב13 שאני מריץ על 10w

אבל כמשחק לטעמי לא משהו , האפשרות לגרינדין טוב
לדעתי צריך להיות בכל rpg
ב13 זה מוגבל , עד שהם פותחים בחלקים לפי שלבים

יש אנשים שכנראה עוברים את 13 בקלות
אני לא אחד מהם , ההתחלה קלה ברמה הקלה לפחות
אפשר להגיע לבוס 9 בלי לרמות
אבל אז הוא זורק לך מוות לפי זמן , ודי נדפקתי שם
בלי זה הייתי מנצח ,אז רימיתי ומזל המשחק ארוך ולא כזה כיף

אולי ירמה גם בLightning Returns
ההתחלה נחמדה , אבל רוצה לסיים אותו מהר

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ינואר 2026, 22:28

אני אישית לא אוהב קרבות בתורות היום אלא אם כן משהו טקטי כמו BG3 או XCOM/Midnight suns.
כמו שאמרתי אז הלוואי שכל המשחקים האלה יהפכו למשחקי אקשן.

אחרי עשורים עם משחקי תפקידים בתורות, אני פשוט נותן לAI לשחק בשבילי את כל הקרבות הפשוטים ואני לוקח שליטה Hands on רק בבוסים ששם הAI יכול לפשל.
זה פשוט לא כייף, ואני אשכרה בא בשביל הסיפור לכל החוויה.
זה השלב שאישית הבנתי את הגאונות של פפ12.

הייתי הרבה יותר נהנה מE33 אם הייתי יכול לתת לכל הקבוצה משפטי תנאי בסגנון
Ally:HP<=50%=cure וכו' הסיבה היחידה שאני חושב שפעם יכולנו להנות מהשיט הזה של קרבות משעממים תחת בתורות זה פשוט כי לא היה לנו דברים אחרים לשחק בהם.
היום בעיני זה שייך לפח של ההיסטוריה שהלוואי שייעלם במהרה :-)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 ינואר 2026, 02:30

אתה פשוט לא אוהב קרבות בתורות של jrpgs, כלומר קרבות בתורות מבוססי תפריטים. ובצדק, הם בד"כ גרועים. מצחיק שניסית לשכנע אותי ההיפך לפני כמה חודשים.

סיימתי את E33. רוב המשחק לא הפסקתי לתהות איך לעזאזל הוא זכה בכל מה שזכה, משחק די בינוני. אחרי שסיימתי אני מבין, זה בעיקר בגלל הסוף והעלילה. בלעדיהם הוא משחק של 70 גג מבחינתי. ועדיין אני חושב שיש מעט מדי עלילה למשחק של שלושים שעות פלוס, כל הפואנטה שלו מתבהרת ב-20% האחרונים. אפשר לומר ש-80% הם פילר, וחבל. אולי הוא היה טוב יותר כסרט. בכל מקרה, הישג מרשים למשחק אינדי עם תקציב נמוך יחסית. ועדיין לא קונה שהוא פותח בעשר מיליון.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 ינואר 2026, 05:24

אין פה שום סתירה כמו שאתה מנסה למצוא אינטר.:-) והדיון הזה שלנו היה לפני יותר משנה, לא לפני כמה חודשים.
99.9% מהקרבות בJRPG בתורות הם משעממים פחד. הם מסתכמים בIf HP < 50%, heal else use strongest attack.

כשאני דיברתי איתך על משחקי JRPG בתורות שכדאי לך לשחק זה היה JRPG מעטים עם קרבות בוסים טובים. קרבות הבוסים הם אלו שדורשים מחשבה יותר יצרתית תדפדף בדיון ההוא ותראה.
זה לא סותר שרוב הז'אנר משעמם תיכו ושברובו המוחלט אין אפילו קרבות בוסים טובים. בטיעון הבסיסי שלך אני כן מסכים איתך אבל פשוט לא בא לך לשים דגש על הניואנס החשוב הזה. זה לא סותר, שהייתי מעדיף שכל הז'אנר יעבור לאקשן בזמן שהוא נותן לך לכתוב if conditions לparty members, זה הטוב שבכל העולמות.

מסכים איתך שE33 משחק משעמם כי מערכת הקרב שלו לא דורשת שום מחשבה בעיני, בגלל זה אני מאמין שהמפתחים שלו דחפו לשם את הParry כדי שהוא יהיה טיפה מעניין ולא ישימו לב איזו רדודה מערכת הקרב שלו :-)

זה חבל כי אני בטוח שאם היה לו מערכת קרב אקשנית טובה ומספקת הייתי מחשיב אותו כאחד המשחקים הגדולים אי פעם.

(אם מישהו לא סיים את E33 לא לקרוא את הספוילר מן הסתם ספוילרים ענקיים לE33)

ספויילר: הצג
אם לא שמת לב למחזור הגאוני של המודלים של הדמויות שחסך להם בכסף לזה שנגיד המדובבת של מיאל דיבבה יותר מדמות אחת וכו' ועוד להמון שיטות גאוניות לחסוך כסף אז אין לי איך לשכנע אותך

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים