ועדכן עם רשמים..

omerkot כתב:ערוץ 1 לא משדר באויר בHD, גם לא בDVBT.
זה אבל נכון שהאיכות של השידור הדיגיטלי שלו היא גבוהה יחסית לזה של ערוץ 2 וערוץ 10 (כשעל פנוי נראה לי שזה נובע בעיקר מזה שערוץ 1 מעביר שידור דיגיטלי ישיר ואילו הערוצים האחרים מעבירים שידור אנלוגי שעובר דיגיטציה).
אם כבר מדברים על דברים כאלה, קניתי לפני שבועים טלויזיה 32' של פיליפס לחדר. בחרתי בדגם חדש אבל לא מאוד יקר (2300 ש"ח) שמבחינתי התאפיין בזה שהאיכות התמונה שלו בחנות היתה טובה מאוד והיו לו 4 כניסות HDMI. המוכר מלמל משהו על הפונקציות האחרות שלו ואני נפנפתי בחוסר עניין מופגן כשרק בבית גיליתי שזה מכשיר android tv ואני חייב להגיד שיחסית לsmarttv בת ה3 של LG שיושבת אצלי בסלון, מדובר במכשיר מתקדם בשנות אור...
הממשק מהיר מאוד וזורם, הוא גם נדלק תוך שניה (בתכלס האנדרואיד נשאר פועל עד הפסקת חשמל), יש לו תמיכה מלאה בעברית, DVB עם EPG ואיכות קליטה חריגה לטובה, פונקציות של DVR מובנה (שפחות מעניין אותי ולא בדקתי) אבל השוס הרציני הוא שהדבר הזה מריץ קודי... בעצמו... וגם קודי רץ עליו סופר מהר וחלק עם אפס בעיות מיוחדות.
בקיצור אם מישהו מחפש לקנות טלויזיה כלשהי, אני יכול להמליץ בחום על המכשירים האלה של פיליפס. זה באמת מכשיר שהפונקציות ה"חכמות" שלו תורמות תרומה מהותית מאוד, שלא לדבר על זה שהפרמיה קטנה למדי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים