DrKeo כתב:לא היו חמישה?
אומרים שיש חמישי שיהיה סביב דום, אבל כל מיני אינסיידרים למינהם טוענים שיש ארבעה בלבד, נראה לי די יבש לסיים את הפוש מרקטינג הנוכחי של הסרט בהתבסס על הטיזר האחרון שראיתי, אז אולי באמת יש חמישה.
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:לא היו חמישה?
DrKeo כתב:אני חושב שעשית פה קפיצה לוגית בכמה שלבים שלאו דווקא תצא לפועל. דנט היה בכל בטמן אי פעם, לא תמיד הוא הפך בכלל לטופייס (למשל אצל ברטון דנט מופיע כבר בסרט הראשון ומעולם לא הופך לטופייס) וגם אם כן לצאת בהנחה שגילדה היא חלק מהסרט ומשם לקפוץ ל-Long Halloween כי היא holiday זאת חתיכת קפיצה. כלומר, אני לא פוסל שזה הכיוון של ריבס, אבל אנחנו עדין לא יודעים אם זה הכיוון. אני גם זוכר שהוא דבר על זה שהנבל של הבטמן 2 יהיה נבל שמעולם לא היה בסרט בטמן, טופייס היה כבר פעמיים. אולי הוא זורע את דנט בסרט השני בשביל הסרט השלישי?
בכל מקרה בהחלט ליהוק טוב. וגם אני הייתי שמח לראות אדפטציה של בית המשפט של הינשופים, אבל יש לי הרגשה שזה קורה בסרט של ג'יימס גאן להתחשב בזה שהוא מביא את דמיאן ויין לתמונה.
DrKeo כתב:ראיתי אנימה צרפתי בשם Mars Express. סרט מצויין, מאוד ghost in the shell. הוא מפוצץ ברעיונות וקונספטי מדע בדיוני נהדרים.
Laskin כתב:אנימציה**
ונשמע מעניין, אבדוק אותו, איפה משודר?
ובנושא הזה אני חוזר וממליץ לך ולכולם על
Scavengers Reign
הוא באמת יוצא דופן והדמיון שם פשוט משהו אחר. אתה ספציפית ממש ממש תאהב אותו, בוודאות
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:ראיתי אנימה צרפתי בשם Mars Express. סרט מצויין, מאוד ghost in the shell. הוא מפוצץ ברעיונות וקונספטי מדע בדיוני נהדרים.
לא מאמין שיש כאן עוד מישהו שצפה בזה![]()
ממש הופתעתי לטובה, הוא עלה 20 שקל באפל טיוי אז קניתי אותו בלי הרבה ציפייה.
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:ראיתי אנימה צרפתי בשם Mars Express. סרט מצויין, מאוד ghost in the shell. הוא מפוצץ ברעיונות וקונספטי מדע בדיוני נהדרים.
Laskin כתב:Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:ראיתי אנימה צרפתי בשם Mars Express. סרט מצויין, מאוד ghost in the shell. הוא מפוצץ ברעיונות וקונספטי מדע בדיוני נהדרים.
בדקתי עכשיו וזה 20 דולר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים