bling כתב:כן, כיף מאוד לשמוע, אולי בגלל זה החליטו להוריד את גרסאות הדור הקודם של Dying light, מרגישים כבר מספיק בטוחים בבסיס המשתמשים הקיים שגודל בצורה גבוהה וגם הוא נלהב במיוחד ורוכש משחקים באחוז מאוד גבוה.
רק חבל לשמוע שעוד פעם המצב הכללי של סוני כחברה לא משהו והיא רושמת עוד חציון של הפסד (כשהמחלקות הריווחיות הן משחקים ועסקי חיישני התמונה שלה למצלמות), נראה שהסלולר זה בור הכסף הגדול.
מוזר חשבתי ש Z3 נחשב לאחד הסמארטפונים הטובים בעולם לא? חשבתי גם לרכוש אחד כזה, מה הסיבה שלא קונים אותו?
Nucleus_Dawn כתב:
יש הרבה טלפונים שנחשבים לטובים במיוחד, אבל כבר הרבה זמן שאפל וסמסונג הן החברות היחידות שמרוויחות כסף מהעסק (וסמסונג בירידה חדה במכירות וברווחים). זה נכון לא רק לגבי טלפוני הZ, שכולם היו מצוינים, אלא גם לטלפונים של HTC ושל LG (שסוף סוף רואה עלייה גדולה במכירות ומכרה כמות יחידות דומה לזו של סמסונג, ברבעון האחרון).
למעשה, לפני שנה ראיתי הערכה של כמה אחוז מהרווחים כל חברה (בעשירייה הראשונה) מחזיקה. לאפל היה משהו סביב ה75% ולסמסונג משהו סביב ה30% ולכל השאר היה או 0%, או פחות מ0% (בגלל זה לאפל וסמסונג יש ביחד יותר מ100%).
זה שוק עם המון פוטנציאל, ויש בו המון מקום למכור כמויות עצומות של יחידות, אבל לא פשוט כל כך להרוויח בו. בעצם, נראה כאילו מה שצריך כדי להרוויח בו זה שיווק מצוין - משהו שגם אפל וגם סמסונג מובילות בו בגדול.
באמת חבל שלסוני יש כל כך הרבה חטיבות אחרות שלא מצליחות, אבל זה ככה כבר הרבה שנים ולא הרגשנו עד עכשיו שיש לכך השלכות שליליות על חטיבת הגיימינג, אז נראה לי שאפשר להמשיך להנות מהקונסולה והמשחקים של סוני, על מסכים של חברות אחרות
bling כתב:אז ה Z3 כן סמארטפון מצויין ומומלץ? באמת חשבתי עליו לשדרוג הבא שלי אבל הדו"ח של סוני עם זה שהוא כושל במכירות קצת מרתיע אותי ולא הבנתי למה אנשים לא קונים אותו.
סליחה על האוף-טופיק אבל אני יודע שאתה מבין בנושא
Klayman כתב:האקספריה Z3 מקבל ביקורות נהדרות בכל אתר גדול שתבדוק. חיי סוללה מצויינים, מסך מעולה (והרבה יותר טוב משל הZ2), ואפילו סקין האנדרואיד שלהם הפך מינימלי יותר. הוא לא פופולרי בארץ, כי כמעט שום מכשיר לא פופולרי בארץ חוץ מאייפון וגלקסי (השד יודע למה גלקסי..).
Klayman כתב:גוגל מוכרת מעט מאוד מכשירים, ובטח שלא מוכרת אותם ישירות בארץ (הנקסוס 5, לדוגמא, לא נמכר דרך בארץ גוגל, אלא דרך רונלייט, היבואנית של LG). באופן עקרוני, אני מסכים שחוויית הVanilla Android היא עדיפה בהרבה על כלל הסקינים של היצרניות השונות, אבל יש יצרניות כמו מוטורולה, עם דגמי הG וה X שמעמידה מכשירים מצויינים, גרסאות קרובות מאוד לסטוק אנדרואיד ועם Track record מוכח בעדכון לגרסאות עדכניות בזמן קצר. סמסונג לעומתה, משתינה על הלקוחות שלה בקשת מבחינת עדכונים, כשלא ברור מתי בכלל הS4 יקבל את לוליפופ, ובכלל התנהגות בעייתית בנושא, עם עשרות רבות של גרסאות ועדכונים שלא בהכרח מתאימים לכל מכשיר.
כך שאם נושא העדכונים חשוב למישהו - למוטורולה יש את ה moto X 2014, נגיד, אם מחפשים מכשיר טוב, לא יקר במיוחד ועם מפרט מוצלח וביצועים טובים, שבוודאות יעודכן ללוליפופ בהקדם. הנקסוס 6 הוא גם אופציה, אבל הוא יקר יותר וגדול משמעותית (מסך של 6 אינץ', אבל עם גוף לא ארוך בהרבה מזה של האייפון 6 פלוס).
אני לא ממש יודע איך סוני וLG מבחינת עדכונים ועמידה בלו''ז בנושא. HTC, אגב, התחייבה לעדכן את הM8 והM7 תוך 90 יום משחרור גרסא רשמית ע''י גוגל. לא רע.
Klayman כתב:אכן.. אולי דווקא המעבר ללנובו יציג הפצה גלובאלית טובה יותר, מאשר תחת גוגל.
Kazz כתב:גם אקטיויז'ן מצטטים שהחלק הדיגיטלי במכירות דיאבלו 3 UE ודסטיני הוא ב high teens, כלומר גג 20%.
נינטנדו אמרו שהחלק הדיגיטלי עבור סמאש בארה"ב הוא 20% ועבור ביונטה2 10%.
bling כתב:מוזר חשבתי ש Z3 נחשב לאחד הסמארטפונים הטובים בעולם לא? חשבתי גם לרכוש אחד כזה, מה הסיבה שלא קונים אותו?
swym כתב:שהוא יקר רצח, כמו כל ליין האקספיריה של סוני.
באמת, רציתי לקנות בזמנו דווקא את הZ2, אבל במחיר שבו קניתי את הLG G2 יכולתי לקבל בקושי את הZ1.
גם עכשיו, חפש באמזון את הZ3 ותשווה למכשירי הדגל האחרים: סמסונג, HTC, LG ושלא נדבר על המתחרים העולים מסין כמו OnePlus One וXioami. המכשיר של סוני גם אחרי הנחות נמצא בקצה העליון של המחירים ובפער של איזה 100$ מהמתחרה הכי קרוב.
בנוסף, אני לא חושב שיש להם מדיניות שיווק שמנסה לדחוף אותם בצורה אגרסיבית במסגרת חוזים עם ספקית סלולרי (השוק האמריקאי עדיין עובד בצורה הזו). הלוואי והם היו יותר תחרותיים כי זה טלפון מצויין.
Death_119 כתב:פורסמו הנתונים של יפן של השבוע:
עלייה במכירות לסוני וירידה לאקסבוקס:
פס4 - 10.078 מ-8.906.
אקסבוקס one - 513 מ-599.
משום מה גרסאת הפס3 של TEW מצליחה יותר מגרסאת הפס4.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 42 אורחים