E3 2014: הדיון הראשי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: E3 2014: הדיון הראשי (רג'י מגיע למסיבה)

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2014, 22:13

Kazz כתב:לא קשור לE3, אבל מחר יוכרז מורטל קומבט 10.

מחזיק אצבעות לUE4 בלעדי לדור הבא, יודע בלב שזה הולך להיות UE3 קרוס ג'ן.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 01 יוני 2014, 22:21

כבר צצו רשומות באמזון שמעידות שמדובר בקרוס-ג'ן ואמור לצאת שנה הבאה.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 02 יוני 2014, 06:59

Drkeo לא היה לי מושג שMortal Kombat רץ על מנוע Unreal... הפתעה בשבילי : ) אם זה יהיה UE4 זה יהיה מדהים..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2014, 00:51

Yahel12 כתב:Drkeo לא היה לי מושג שMortal Kombat רץ על מנוע Unreal... הפתעה בשבילי : ) אם זה יהיה UE4 זה יהיה מדהים..

כן הקודם היה ue3. האמת שהוא נראה נהדר כשהו יצא, אני משער שאני אשרוד אם כל דמות שם תראה כמו בטמן בארקאם החדש :)
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 יוני 2014, 10:08

אז מתסבר שגם הומפרונט2 יוכרז היום תחת השם homefront: the revolution ומדובר במולטיפלטפורם. זה לא הבלעדי של מיקרוסופט לE3.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2014, 23:08

והנה הודלפה האריזה של HomeFront החדש באתר שוודי, המשחק יקרא Homefront: The Revolution:
תמונה

Crytek באופן מפתיע היא המפתחת (חשבתי שהם החליטו להפסיק עם פיתוח AAA למולטי פלטפורם ולהתרכז ב F2P וכאלו), לפחות גם אם המשחק סתמי כמו הראשון במינימום נקבל גראפיקה מדהימה, המשחק מיועד ל 2015.
יש תקווה שמדובר במשחק דור הבא בלבד כי באתר לא הופיעו פרטים על גרסאות דור קודם אבל נצטרך לחכות לחשיפה הרשמית.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 יוני 2014, 23:23

קרייטק קנו את דיפ סילבר? אלה לא החברה שעשו את המשחק זומבים ההוא על האי?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2014, 15:26

הם עשו גם את רידיק הראשון אם אני לא טועה... אה, לא. סטארבריז. משהו בשם ובלוגו היה נשמע ונראה לי דומה משום מה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2014, 15:41

טוב, אני שם את זה בתוך ספוילר, אבל שתדעו שאני ממש חושב שזה אדיוטי, זה נושא E3 2014 ואם אתה לא רוצה לשמוע עליו דברים - אל תכנס לת'רד הזה כמה ימים לפני התערוכה!
זהו, הוצאתי מהמערכת... עכשיו לידיעות של היום, ושתיהן מגניבות:

ספויילר: הצג
אז קודם כל - ציוץ של סוני סנטה מוניקה לגבי "אלים" שמגיעים לתערוכה:
http://www.vg247.com/2014/06/02/god-of- ... -2014-new/
הידיעה השניה הוא כמעט-אישור לMORTAL KOMBAT 10, שהופיע לרגע באמאזון או משהו כזה:
http://www.vg247.com/2014/06/02/mortal- ... s-formats/
לא יודע איך זה קשור, אבל הראפר וויז קאליפה הגיב בנושא:
https://twitter.com/wizkhalifa/status/4 ... 81/photo/1
אין לי מושג מה הם מתכננים שם... מקווה שאין מלחמות ראפרים כי בפעמים האחרונות זה היה נוראי

זהו.
אם הגעתם לכאן ולא קראתם את הספוילר - רק אלוהים יודע למה נכנסתם לת'רד :D

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 יוני 2014, 16:06

וגם....
ראיתי את הטריילר עכשיו של HOMEFRONT. נראה לא רע בכלל, האמת. גרפית מן הסתם הוא מאוד מרשים.
מפתיע קצת, כי הקודם היה נראה לי נוראי ומשעמם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2014, 16:22

Laskin כתב:טוב, אני שם את זה בתוך ספוילר, אבל שתדעו שאני ממש חושב שזה אדיוטי, זה נושא E3 2014 ואם אתה לא רוצה לשמוע עליו דברים - אל תכנס לת'רד הזה כמה ימים לפני התערוכה!
זהו, הוצאתי מהמערכת... עכשיו לידיעות של היום, ושתיהן מגניבות:

אז קודם כל - ציוץ של סוני סנטה מוניקה לגבי "אלים" שמגיעים לתערוכה:
http://www.vg247.com/2014/06/02/god-of- ... -2014-new/
הידיעה השניה הוא כמעט-אישור לMORTAL KOMBAT 10, שהופיע לרגע באמאזון או משהו כזה:
http://www.vg247.com/2014/06/02/mortal- ... s-formats/
לא יודע איך זה קשור, אבל הראפר וויז קאליפה הגיב בנושא:
https://twitter.com/wizkhalifa/status/4 ... 81/photo/1
אין לי מושג מה הם מתכננים שם... מקווה שאין מלחמות ראפרים כי בפעמים האחרונות זה היה נוראי

זהו.
אם הגעתם לכאן ולא קראתם את הספוילר - רק אלוהים יודע למה נכנסתם לת'רד :D

בקשר לסנטה אל תעלה את הציפיות שלך, יש פה רק 2 מצבים- או שמדובר בציוץ היתולי בעקבות רעש האדמה שהיה ב LA, או שמדובר הכי הרבה במשהו שהיו לגביו שמועות לאחרונה שזה הרימאסטר של GOW :A ואולי גם 3, ברלוג הבמאי של GOW2 ומי שכנראה עובד על החדש כבר הודיע שהמשחק לא במצב מתקדם מספיק והוא לא מגיע ל E3.

בקשר לשמועה השנייה זה כבר ידוע ואמורה להיות הכרזה בנושא היום, הסימנים מראים על CROSS GEN אבל.
Laskin כתב:וגם....
ראיתי את הטריילר עכשיו של HOMEFRONT. נראה לא רע בכלל, האמת. גרפית מן הסתם הוא מאוד מרשים.
מפתיע קצת, כי הקודם היה נראה לי נוראי ומשעמם.

ונשים כבר את הטריילר על הדרך:

אמור להיות עולם פתוח ומיועד לדור הבא בלבד-
Taking place four years into the occupation of the US by Korean forces – as portrayed in the original game – Homefront: The Revolution follows a new set of characters as they battle for freedom throughout the war-torn streets of Philadelphia.

By recruiting resistance fighters and using guerilla tactics in an open-world environment, players can terrorize KPA troops and attempt to gain the upper hand either alone or along with friends in online co-op.

נראה שהוא בעל דגש גדול על מולטי פלייר, אם הגראפיקה בטריילר מייצגת את מה שנראה בגיימפליי אז כמו שאמרתי מקודם, לפחות הוא יראה מדהים :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2014, 16:27

והנה מתחיל זרם רציני של חשיפות טרום E3, קודם HOMEFRONT 2, ואז MK X ועכשיו לחשיפה שלאסקין התעקש לחכות עד שתהיה רשמית למרות שהמדליף ההוא הראה עד עכשיו בערך 100 אחוז פגיעה :)
תמונהתמונה
It’s time to crank up the stereo and hit the open road once again, as Microsoft has announced Forza Horizon 2, the next installment in their flagship racing series. Forza Horizon 2 is in development for Xbox One and Xbox 360 and due for release this fall.

The racer follows 2012’s critically acclaimed franchise spinoff Forza Horizon for Xbox 360 and 2013’s frontline Xbox One launch game Forza Motorsport 5. Development is being handled primarily by Horizon 1 studio Playground Games, though the team is collaborating closely with the Motorsport team at Turn 10 Studios; the two teams share a technology pipeline as well as select key personnel.

Hello, Lambo.

“[Turn 10 and Playground] share this belief that we can create a true home for racing fans on Xbox One,” said Horizon 2 creative director Ralph Fulton.

In making the leap to Xbox One, Forza Horizon 2 will include hundreds of cars, according to Playground Games, headlined by the 2015 Lamborghini Huracán. A long-awaited weather system will also make its Forza debut, while Forza 5’s Drivatar system is also being adapted for Horizon 2.

“Contrary to recent rumors, it won’t take place in the bayous of Louisiana...

As for the game’s setting? Contrary to recent rumors, it won’t take place in the bayous of Louisiana. Instead, the game will take place in gorgeous Southern Europe, leading to, in Fulton’s words, “incredible diversity” and “amazing vistas.” Music will again play a big part in the game, and a music festival will be the central event around which the game’s activities revolve.

Extensive improvements and features are in store for Horizon 2, which IGN will showcase throughout June as part of our brand-new IGN First initiative. We traveled to Playground Games in the UK and brought back a (metric!) ton of content that we’re excited to share with you all month long, including tomorrow’s full preview of our hands-on time with the game.

That sound you hear in the distance is the sound check for another music festival and the revving up of supercar engines…

http://www.ign.com/articles/2014/06/02/ign-first-forza-horizon-2-announced?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social
נערך לאחרונה על ידי bling ב 02 יוני 2014, 16:27, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 03 יוני 2014, 00:29

bling כתב:בקשר לסנטה אל תעלה את הציפיות שלך, יש פה רק 2 מצבים- או שמדובר בציוץ היתולי בעקבות רעש האדמה שהיה ב LA, או שמדובר הכי הרבה במשהו שהיו לגביו שמועות לאחרונה שזה הרימאסטר של GOW :A ואולי גם 3, ברלוג הבמאי של GOW2 ומי שכנראה עובד על החדש כבר הודיע שהמשחק לא במצב מתקדם מספיק והוא לא מגיע ל E3.

בקשר לשמועה השנייה זה כבר ידוע ואמורה להיות הכרזה בנושא היום, הסימנים מראים על CROSS GEN אבל.

ונשים כבר את הטריילר על הדרך:

אמור להיות עולם פתוח ומיועד לדור הבא בלבד-

נראה שהוא בעל דגש גדול על מולטי פלייר, אם הגראפיקה בטריילר מייצגת את מה שנראה בגיימפליי אז כמו שאמרתי מקודם, לפחות הוא יראה מדהים :)

זה CGI לא הגראפיקה של המשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2014, 16:29

Death_119 כתב:זה CGI לא הגראפיקה של המשחק.

כן, שיערתי שרוב הסיכויים שזו לא תהיה הגראפיקה של הגיימפליי, אולי אם זה היה לניארי אפשר היה להאמין אבל לא עולם פתוח.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2014, 16:37

Nigga כתב:מורטל קומבט X:

הולי שיט איזה טריילר מדהים! אבל אין מצב שזה IN-GAME.

ול MK מתאימה רק מוזיקה אחת, טכנו טראשי וזול, הראפ הזה לא יושב עליו טוב בכלל :/

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 02 יוני 2014, 16:40

תמונות מהומפרונט:
http://www.gameinformer.com/b/news/arch ... e-air.aspx

המצב אונליין קו-אופ במשחק לא קשור לסינגל-פלייר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 יוני 2014, 16:41

לי זה ממש לא נראה CG
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2014, 16:47

swiss-the-engine כתב:לי זה ממש לא נראה CG

על מה אתה מדבר MK או HF?

כי HF התמונות לא אומרות לי הרבה, יותר מדי מבולשטות ומבויימות, פשוט כעולם פתוח זה נראה לי עם FIDELITY גבוה מדי, כלינארי אולי זה אפשרי, אולי הקמפיין עצמו כן לניארי?

אם MK זה נראה לי מדהים ולא מסתדר בכלל עם מנוע אנריל 3-בין דורי כמו שאומרים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 יוני 2014, 16:52

לגבי שניהם. למה לא מסתדר לך עם מורטל קומבט? ראינו מה UE3 יכול להוציא עם הסמריטן ואתה מדבר פה על האמא של האמא של האמא של שלב קטן עם בערך אפס אינטראקציה ושתי דמויות על המסך. לגבי הומפרונט... לא הסתכלתי על סקרינשוט ככה שהתכוונתי לסרטון ולי הוא לא נראה CG בכלל ואם כן הוא נראה OFF לטעמי. העובדה שהמשחק כביכול עולם פתוח אכן גורמת לי לחשוב שהסרטון לא סביר אבל בכל אופן CG הוא לא נראה לי.

ומה זה המוסיקה הזאת במורטל קומבט? מי הדפוק שחשב שזה יושב טוב על מורטל קומבט?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2014, 16:58

אם אתה יודע שזו לא רמה שמתאימה לעולם פתוח אז ברור שזה CGI, הרי הגראפיקה שם במינימום זה קילזון שאדו פול על סטרואידים (מבחינת אומנות זה נראה אחד לאחד), משהו שאמין כמשחק לניארי מקרייטק שיוצא שנה+ אחרי ההשקה אבל אין מצב לגראפיקה שמתעלה על של קילזון בעולם פתוח פתאום.

ב MK הבעיה הגדולה זה שהוא אמור להיות CROSS GEN, אתה ראית משחק שנראה בכזה פער מפלצתי מדור קודם (אם נשווה ל MK9)? זו קפיצה ענקית של דור עם משחק שקיים בכמה גרסאות וזה נראה לי מוגזם.
אפילו BF4 לא היה עם כזה פער בין הגרסאות.
וכן, הגראפיקה נראית מושלמת מדי, אנריל 3 או 4.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יוני 2014, 17:11

לא נראה לי שאף אחד מהסרטונים הוא גיימפליי. לכל היותר, in engine, אבל לא הייתי מסיק מזה יותר מידי על איך המשחקים יראו.

אהבתי מאוד את הטריילר של מורטל קומבט. דווקא בחירת השיר המפתיעה מצאה חן בעיני. מעניין אם הטריילר סתם מגניב, או שהוא גם מלמד אותנו משהו על הגיימפליי. האם לסביבה תהייה חשיבות ויהיה אפשר לקחת ממנה נשקים (אני מנחש שלא)?
אהבתי כמה הכל הרגיש שם meaty וכבד. מתאים מאוד למורטל קומבט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2014, 17:17

כן IN-ENGINE נשמע מתאים לסרטונים הללו, נקבע שיצליחו להגיע קרוב ל TARGET הזה, ואני בטוח CHAOTIC שאלמנטים של גיימפליי שמציגים בטריילר של MK יהיו גם במלא, המפתחת הזו מאוד אוהבת את האינטרקציות עם הסביבה (ב INJUSTICE היה על זה דגש לא קטן) וגם כלי נשק הופיעו בעבר, זה כמעט בדוק שזה יהיה גם במשחק עצמו.

ועוד הכרזה על משחק חדש ב E3-
YAGER המפתחת של SPEC:OPS הודיעה שהיא עובדת על FPS חדש שיוצג ב E3:
תמונה
אמור להיות F2P (מוזיקה של אכזבה)

פאק כמה הכרזות וחדשות בשבוע שלפני E3, אני זוכר שגם בעבר היו חשיפות כאלו של טרום E3 אבל בכאת כמות?
יש באמת הרגשה של E3 טוב במיוחד השנה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 יוני 2014, 17:21

bling כתב:כן IN-ENGINE נשמע מתאים לסרטונים הללו, נקבע שיצליחו להגיע קרוב ל TARGET הזה, ואני בטוח CHAOTIC שאלמנטים של גיימפליי שמציגים בטריילר של MK יהיו גם במלא, המפתחת הזו מאוד אוהבת את האינטרקציות עם הסביבה (ב INJUSTICE היה על זה דגש לא קטן) וגם כלי נשק הופיעו בעבר, זה כמעט בדוק שזה יהיה גם במשחק עצמו.

ועוד הכרזה על משחק חדש ב E3-
YAGER המפתחת של SPEC:OPS הודיעה שהיא עובדת על FPS חדש שיוצג ב E3:
תמונה
אמור להיות F2P (מוזיקה של אכזבה)

פאק כמה הכרזות וחדשות בשבוע שלפני E3, אני זוכר שגם בעבר היו חשיפות כאלו של טרום E3 אבל בכאת כמות?
יש באמת הרגשה של E3 טוב במיוחד השנה.

נחכה ונראה. הם באמת נורא מוכשרים. ממש אהבתי את מורטל קומבט הקודם.

בנוגע לספוילר שלך - אני רק רוצה להדגיש שהתכוונתי שצריך להסתיר הדלפות לא מתוכננות, כדי לא לאפשר למי שרוצה להנות ממסיבות העיתונאים וההכרזות, כמו שהמפתחים/מפיצים רוצים שהם יהיו, לעשות זאת.
אין בעיה עם הודעות רשמיות של החברות. אם הן הורסות את הכיף של התצוגה של עצמן, אין לי בעיה עם זה. זה מבאס רק כשזה לא מתוכנן ובגלל שמישהו הדליף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 יוני 2014, 17:42

Nucleus_Dawn כתב:
נחכה ונראה. הם באמת נורא מוכשרים. ממש אהבתי את מורטל קומבט הקודם.

בנוגע לספוילר שלך - אני רק רוצה להדגיש שהתכוונתי שצריך להסתיר הדלפות לא מתוכננות, כדי לא לאפשר למי שרוצה להנות ממסיבות העיתונאים וההכרזות, כמו שהמפתחים/מפיצים רוצים שהם יהיו, לעשות זאת.
אין בעיה עם הודעות רשמיות של החברות. אם הן הורסות את הכיף של התצוגה של עצמן, אין לי בעיה עם זה. זה מבאס רק כשזה לא מתוכנן ובגלל שמישהו הדליף.

אה חשבתי שאתה רוצה פשוט שיהיו כמה שיותר הפתעות ככה שכש YAGER יכריזו על משחק חדש ב E3 אתה תשאל את עצמך מי!?
אבל סבבה, הבנתי :)

ואושר אגב שהטריילר של MK הוא CGI, אולי MK11 שירוץ על U4 לדור הבא בלבד יראה קרוב לזה בתקווה :/

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 יוני 2014, 17:43

הכוונה שלי הייתה IN ENGINE.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים