Uncle Pey'j כתב:Laskin כתב:הציטוטים ארוכים מדי וסתם תופסים מקום, אבל לגבי כל התיאוריות של "מה יקרה בהמשך":ספויילר: הצג
Uncle Pey'j כתב:Laskin כתב:הציטוטים ארוכים מדי וסתם תופסים מקום, אבל לגבי כל התיאוריות של "מה יקרה בהמשך":ספויילר: הצג
Uncle Pey'j כתב:Uncle Pey'j כתב:Laskin כתב:הציטוטים ארוכים מדי וסתם תופסים מקום, אבל לגבי כל התיאוריות של "מה יקרה בהמשך":ספויילר: הצג
היה לי קצת בלגן בתגובה,בכל מקרה התשובה שלי נמצאת בהודעה למעלה. אם אפשר למחוק את ההודעה הראשונה שלי שכתבתי בה מחיקה יהיה נחמד
Uncle Pey'j כתב:מעניין מה שאתה אומר..לא ידעתי. אבל אצלי לפחות אין x ליד הסימן !,אולי זה עניין של כמות הודעות או משהו?
והאמת היא שלא שמתי לב לאיסטר אג הזה,אולי אפילו ראיתי אותו לא התייחסתי כי..ואני מתבייש להגיד,לא שיחקתי במשחקי ביושוק מעבר ל-20 דקות בראשון.
Uncle Pey'j כתב:מעניין מה שאתה אומר..לא ידעתי. אבל אצלי לפחות אין x ליד הסימן !,אולי זה עניין של כמות הודעות או משהו?
והאמת היא שלא שמתי לב לאיסטר אג הזה,אולי אפילו ראיתי אותו לא התייחסתי כי..ואני מתבייש להגיד,לא שיחקתי במשחקי ביושוק מעבר ל-20 דקות בראשון.
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:מעניין מה שאתה אומר..לא ידעתי. אבל אצלי לפחות אין x ליד הסימן !,אולי זה עניין של כמות הודעות או משהו?
אוי לא, מהר לרוץ ולשחק בביושוק! אולי הראשון התישן גרפית אבל אינפיניט עדין ממש יפה בגלל שיש לו גרפיקה כמעט מצויירת וסופר צבעונית. אינפנט לדעתי המשחק עם הסיפור הכי טוב במשחקי הוידאו ושתי החבילות הרחבה מדהימות. במקומך הייתי משחק בביושוק ואחריו באינפיניט ואז ב-DLC של אינפיניט, חוויה שלא תשכח. על 2 אפשר לדלג, עשה אותו צוות אחר והוא מספר סיפור לא כל כך רלוונטי לסאגה.
Uncle Pey'j כתב:אגב,עוד מישהו חושב שהדמויות במשחק כתובות פשוט פנטסטי? ברצינות,אני לא זוכר משחק שהכתיבה בו כל כך קונסיסטנטית באיכות שלה. כל דמות ייחודית ועגולה ובאמת התחברתי אליהן. עוד משהו שהפתיע אותי הוא ההומור- הוא פשוט כתוב טוב וכל כך במקום,מצאתי את עצמי לא פעם מגחך בקול. לא להתבלבל,זה לא God of South Park,זה פשוט הומור כיפי,קצת ציני,שמגיע בדיוק ברגעים הנכונים. התחלתי כבר הורדה בסטים של ביושוק 1,2 ואינפיניט-מסתבר שקיבלתי רימאסטארים של 1 ו-2 ואפילו לא שמתי לב. וגם את ה-DLC של איניפניט כבר יש לי,כנראה מאיזה האמבל באנדל כי אני באמת לא זוכר מתי קניתי את זה..
Uncle Pey'j כתב:אגב,עוד מישהו חושב שהדמויות במשחק כתובות פשוט פנטסטי? ברצינות,אני לא זוכר משחק שהכתיבה בו כל כך קונסיסטנטית באיכות שלה. כל דמות ייחודית ועגולה ובאמת התחברתי אליהן. עוד משהו שהפתיע אותי הוא ההומור- הוא פשוט כתוב טוב וכל כך במקום,מצאתי את עצמי לא פעם מגחך בקול. לא להתבלבל,זה לא God of South Park,זה פשוט הומור כיפי,קצת ציני,שמגיע בדיוק ברגעים הנכונים. התחלתי כבר הורדה בסטים של ביושוק 1,2 ואינפיניט-מסתבר שקיבלתי רימאסטארים של 1 ו-2 ואפילו לא שמתי לב. וגם את ה-DLC של איניפניט כבר יש לי,כנראה מאיזה האמבל באנדל כי אני באמת לא זוכר מתי קניתי את זה..
Laskin כתב:אם אתם רוצים "להתכונן" קצת לGOW ואתם לא שולטים במיתולוגיה הנורדית (כמו כולנו בערך... מה לעשות, כולנו מתיוונים בקטע הזה) - הנה אחלה דרך להתחיל:
מי שלא מכיר את הערוץ - הוא פשוט מעולה, שגם עוסק בגיימינג, בעיקר מהצד של המפתחים, ונותן עיצות לאנשים חדשים בתחום, וגם יש להם סרטונים נהדרים שמסבירים כל מני דברים שקרו בהסטוריה, או כל מני אגדות ומיתולוגיות שונות, בצורה מאוד ידידותית ועניינית.
הפעם היוצרים של GOW (או סוני, לא כזה רלוונטי) יצרו איתם קשר וביקשו מהם לעשות 2 פרקים על המיתולוגיה הנורדית. זה הראשון, מניח שהשני יגיע עד יציאת המשחק.
MGS FREAK כתב:אני לא מסכים בקשר לביושוק 2. כן אפשר להתייחס אליו בתור פילר (בדיעבד, אחרי שקן לוין התעלם ממנו) אבל הוא שלעצמו מצויין לדעתי. סיפור לא רע בכלל והגיימפליי הכי טוב בסדרה. לא הייתי מוותר עליו.
ולמרות שביושוק אינפיניט מגיע קרוב הייתי אומר שהעלילה הכי טובה במשחק היא כנראה ב-MGS2 או ב-Planescape Torment.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים