Laskin כתב:הא, בדיוק אתמול שיחררתי משהו מהמכס עבור העסק.... לקח לי רק 4 שעות שם, בשביל חבילה מטופשת של משהו כמו מסקינגטייפ.
בהצלחה!
swiss-the-engine כתב:זה קטע כבר איזה חודשיים שלוש שהמכס עשה לי בעיות עם בערך כל דבר ששלחתי. משהו מוזר קורה שם.
swiss-the-engine כתב:אצלי הקטע הכי הזוי (מבין כל הדברים שהזמנתי ועוכבו פצצות במכס) היה סרפס דוק שהזמנתי... 3 פעמים אמזון שלחו את הפריט והוא פשוט נתקע שם עם איזה 15 פעם של "עיכוב במכס" עד שהאייטם הפך לundeliverable. בנוסף לזה שתי כבלים (כבלים!) של דיספליי פורט גם נהיו undeliverable. הזוי
swiss-the-engine כתב:אני חושב שאתה מתבלבל... אם לא גבו ממך מסים אצל אמאזון אז אמאזון לא אחראית לנושא... זה (אולי אני טועה) רק כשאתה משלם לאמאזון סכום כלשהו על נושא המיסים שהם אלה שנדפקים במקרה והסכום משתנה. הקטע של הת.ז זה גם משהו חדש למה לאמאזון יש את התעודת זהות שלי וגם אצלי פעמיים בזמן האחרון החברת שילוח בקשה את הת.ז
omerkot כתב:יש לי הזמנה בת חודשיים מסין במשלוח של דואר אקספרס שיצאה מגבולות סין ב14.11 ואני עדיין מחכה.
היתה לי לאחרונה הזמנה אחרת מארה"ב שיצאה מלוס אנג'לס, נחתה בבייג'ין, נחתה בת"א ומיד עלתה על טיסה ישירה חזרה ללוס אנג'לס, משם לניו-יורק ומניו-יורק היא חזרה לתל אביב ונמסרה.
אז יום שני שעבר זה משלוח מהיר מאוד (פקדס עושה משלוחים מהירים... זה לא משלוחים של דואר בינלאומי תקני)
DrKeo כתב:omerkot כתב:יש לי הזמנה בת חודשיים מסין במשלוח של דואר אקספרס שיצאה מגבולות סין ב14.11 ואני עדיין מחכה.
היתה לי לאחרונה הזמנה אחרת מארה"ב שיצאה מלוס אנג'לס, נחתה בבייג'ין, נחתה בת"א ומיד עלתה על טיסה ישירה חזרה ללוס אנג'לס, משם לניו-יורק ומניו-יורק היא חזרה לתל אביב ונמסרה.
אז יום שני שעבר זה משלוח מהיר מאוד (פקדס עושה משלוחים מהירים... זה לא משלוחים של דואר בינלאומי תקני)
טעויות קורןת, בכל מקרה על משלוח מהיר לא שלמתי כך שכנראה זאת הייתה הבחירה של המוכר. אגב, עוד אושר מגיע מזמן ההגעה של השליח, 12 עד 18, סל הכל הגיוני טווח של 6 שעות...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 10 אורחים