סוני הסתירה את המערכת הפעלה שלה כי מיקרוסופט מוחצת אותה בתחום הזה...
זה לא העניין כי זה ידוע, ספר לי משהו חדש. אתה הצגת את ה"חשאיות" כ"משהו מפחיד" שסוני מסתירה. חשבתי שאתה דרמטי מדי כאילו יש משהו חדש שאנחנו לא יודעים, והנה יש רשמים והצגה של המערכת על־ידי עיתונאים, והכל בסדר, נדב, היא אפילו מערכת הרבה יותר טובה מקודמתה שגם היא לא הרסה את חיי, עשתה את עבודתה.
בנושא אינפמס, עיר ריקה זה עיר ריקה, זה משמיד חצי מכל הקטע של העולם הפתוח.
איפה כתוב שעולם פתוח חייב להיות עמוס? ב-GTAV זה הגיוני מבחינת הקשר. פחות ב'אינפיימס'. חשבתי שזה די אידיוטי שהעולם הרוס ובמשבר רציני מתמיד והאזרחים מטיילים בחופשיות בעיר במקום להיות ספונים במקלטים. שלא לדבר על הכבישים הסואנים.
אבל מילא. אני חשבתי שהעיר חיה היטב, לא עצרתי וספרתי אנשים ומכוניות אלא הייתי עסוק במשימות ולא לפגוע באזרחים בטעות, מרוב שגדשו את הרחובות. אני באמת חושב שאתה מפספס משחקים מסוימים כשמוסח מזוטות (לאו דווקא 'אינפיימס' כי הבעיה לא באמת נעצרת בגישתך על־אודות משחק אחד, אתה אפילו "סובל" מ-GTAV המדהים בקונסולה. הבעיה רחבה).
אינפמס הצליח לשכנע אותי שגם במרץ אין מה לקנות פלייסטיישן. חסר לסוני אם the order לא ממש חזק.
למה אתה חד צדדי, נדב? יש רשמים חיוביים מאוד, אפילו אומרים שהוא הכי מרשים ויזואלית מבין שלל משחקי הדור הבא שראו, ושהמשחקיות זורמת וכיפית כפי שהוא נראה ויזואלית, אך נוח לך להיות יותר משוכנע ולחרוץ דין בגלל סרטון רשלני ולא איכותי בעליל. כמה נוח. מדוע אינך נותן לרשמים הטובים משקל, לפחות מסוים? אני אגיד לך: כי באת עם תבנית מקובעת לנושא הזה, כמו כמעט לכל נושא.
הנה, הסרטון שדודי הביא מ-inFAMOUS 2 לא עושה חסד בעליל עם המשחק. נראה חיוור, דל, משעמם (בעיניי!), אך כמה שזה מטעה, הוא היה אחד המשחקים הכיפיים ביותר ששיחקתי בקונסולה, וגם נראה הרבה יותר טוב מכפי שנראה בסרטון. אתה, בתור מישהו שאינו טירון בתעשייה, מצופה ממך לקחת דברים אלה בחשבון. אך אתה מתבטא כטירון באופן מגמתי.
matan כתב:נדב אתה יכול להגיד שאינפיימוס הוא משחק רקוב כמה פעמים שאתה רוצה,זה לא מנע ממנו לקבל קהל מעריצים ועוד כאלה שרוצים PS4 במיוחד כדי לשחק במשחק הרקוב הזה.
אני אישית שיחקתי בשני המשחקים של אינפיימוס ואת הראשון סיימתי 10 פעמים (לא צוחק) ואת השני סיימתי לפחות 4 פעמים.
'אינפיימס' הראשון היה המשחק היחיד שהשקעתי בו כל־כך ב-PS3, מצאתי שם הכל, מרוב שהיה "משעמם". המשחק היחיד שהשגתי בו גביע פלטינה. וזה למרות כל הביקורות שלי עליו מבחינה טכנית, זה בקושי הפריע למשחקיות המהנה שלו. 'אינפיימס 2' היה אולי פי 3 יותר טוב, רק הסוף נחשב נחות, למרות שגם־כן היה מוצלח למיטב זיכרוני.
אנשים מנתחים סרטון של מספר דקות מתוך משחק ורואים בו חזות הכול, לא מבינים שההקשר רחב יותר ורק הוא יקבע אם המשחק יהיה טוב או לאו. לעתים קרובות אני לא מאמין לדברים שקורא כאן, ואני "הזוי".
גם 'קילזון 4' נראה מרשים בטריילרים, אפילו נדב כמעט שוכנע לרגע, ותראו כיצד גמר. סרטונים לא תמיד מעידים, לטוב או לרע.
Death_119 כתב:אני לא מבין את הדאגות, גם בקודמים הייתה עיר שוקקת עם עשרות רבות של תושבים בכל רגע נתון ומכוניות וקרבות רחוב היו מתרחשים בכל פינה. אין סיבה שזה ישתנה. ההפך, המחשק נראה כל כך טוב.
אני גם לא מבין. מעבר לכך שזה לא נכון, יש אנשים שהפסיקו ליהנות. מחפשים בציציות בצורה אובססיבית עד שזה כבר גולש לדמיונות.
גם המחשבה שהכתבים "התפכחו" (נו, באמת!) לגבי סדרת Killzone היא הזויה. האם לא יותר הגיוני לראות את האמת והיא שהמשחק הרביעי פשוט נסוג בהיבטים מסוימים במקום לפרוץ דרך ולקדם את הנוסחה קדימה בדרכים טובות?
Nigga כתב:עם כל השטויות האלה סביב מערכת ההפעלה לפעמים שוכחים שזו סך הכל קונסולת משחקים, המערכת הפעלה צריכה להיות מסביב לעובדה הזו.
למיקרוספט יש מערכת הפעלה טובה יותר? שאפו. את מי זה בדיוק אמור לעניין? בטח לא אותנו.
נכון, זה גם מה שאמרתי. זו בסה"כ מערכת משחקים, לא תחנת עבודה. גם כמערכת הפעלה "מפגרת" כמו שהייתה ל-PS3, חייתי אִתה היטב. היא בסה"כ כלי שהריץ לי משחקים, ואת זה עשתה.
laskin כתב:בסה"כ - קילזון מצליח יותר ממה שחשבתי ביקורות, לפחות בינתיים. הייתי משוכנע שיהיה מדובר במשחק של 5-6 שעות לפי הקטעים ששוחררו עד היום, יותר נכון חששתי. מסתבר שהוא 10 שעות, שזה באמת סביר.
לא שותף לדעה הזו, כי המשחקים הקודמים נשקו ל-9 והוא כרגע עומד על 74. אז זה הרבה יותר נמוך מכפי שהיה מצופה שיקבל.
וגם לקודמים היה קמפיין של כ-10 שעות.
מקווה שהפרויקט האחר שלהם מטופל בידיים יותר טובות, או שסוני תצטרך לארגן את הצוות הזה מחדש, לאייש אותו באנשי מפתח כישרוניים יותר כי הצוות הזה אכן מסתמן כצוות החלש ביותר בארסנל של סוני.
Golan כתב:ג'ף קילי בן זונה.
למה, הוא הבטיח הכרזה על משחק גדול אחד ולא שיקר. אני חושב שמשחק של נוטי הוא משחק מספיק גדול ומסקרן. ואחלה קול יש לקריין בגַריָין (טיזר) חחח.
קוג'ימה, לעומת זאת...
ואני לא דואג לגבי משחקה הבא של נוטי. זו נוטי. לא משנה איך נקרא המשחק

וזין על הגרפיקה. מתי תבינו שזה לא הדבר הכי חשוב?
מי אתה ומה עשית לגולן? גולן, זה אתה? אתה לא נשמע כתמול שלשום.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').