swiss-the-engine כתב:איך עניין הטלוויזיה אדיר מתי שכשאני אמרתי ששיחת וידאו בסקייפ עם חבר שאתה משחק נגדו זה סתם מיותר וחבל לך לבזבז את שטח המסך על זה?
DrKeo כתב:לא בטוח שהבנתי את כל הטעון פה. אז בטוח שזה מגניב לגמרי לראות ולשמוע חדשות בזמן שאתה משחק ג'אומטרי וורס 3 או להריץ משחק כדורגל בזמן משחק פיפא.
swiss-the-engine כתב:איך עניין הטלוויזיה אדיר מתי שכשאני אמרתי ששיחת וידאו בסקייפ עם חבר שאתה משחק נגדו זה סתם מיותר וחבל לך לבזבז את שטח המסך על זה?
Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שאי אפשר לעשות שיחות וידאו לא במסך מלא. לפחות לא אישרו שזה אפשרי.
אולי אפשרי לעשות שיחת קול, אבל את זה יש כבר בלי הסקייפ, אז לא בטוח כמה זה יעזור.
swiss-the-engine כתב:וזה לא מגניב לעשות שיחת וידאו עם חבר שאתה משחק נגדו בפיפא? זה לא מקרב אותך קצת יותר לCOUCH CO_OP? הרי הטעון היה שזה מבזבז לך שטח מסך וזה טיעון מקובל אבל לא מובן למה הוא לא תקף לגבי משהו כמו צפייה פאסיבית בטלוויזיה בזמן משחק.
DrKeo כתב:לא הבנתי את ההודעה הקודמת שלך, כן זה יכול להיות נחמד. הכל תלוי מה ואיך.
swiss-the-engine כתב:אני די בטוח שהיית בין מי שטען שזה מטופש (לבזבז שטח מהמסך בשביל שיחת וידאו בזמן משחק). שיהיה
swiss-the-engine כתב:אם השיטה תעבוד כמו שאתה אומר אז מפתחי משחקים יצתרכו לתכנן את המשחק עם הפונקציה הזאת מראש.
Yahel12 כתב:אחח אני חייב לקנות את Dead rising.. נראה ממש כיף! אבל אני בדילמה של מה להביא קודם..
Nucleus_Dawn כתב:NFS: RIVALS פועל ב1080P בשתי קונסולות הדור הבא.
המשחק פועל על אותו המנוע כמו BF4, כמובן.
Laskin כתב:
אני אלבש את כובע הנביא שלי לרגע... ואנחש שהוא לא יקבל ממוצע מעל 70. בהתחלה גם חשבתי שהוא נראה טוב, אבל מאז קראתי רשמים /:
Kazz כתב:
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 14 אורחים