תשמע כמו שבלינג אמר כבר בזמן אמת הסתייגתי שאני לא מכיר את הlore ושגם לא שיחקתי בחלק השני (כי מאוד נהנתי מהראשון שהיה בהחלט ארוך ומספק וכן קיבל סיום למי שלא מחפש חיבור לכל שאר הmgs, והתגובות השליליות בנוסף לשני המשימות אקסטרים שנפתחות על ההתחלה גרמו לי לא לרצות להסתכן בטעם חמוץ בסופו של דבר) ככה שאולי פיספסתי משהו אז אני מעדיף לא להכנס לשם כי אני מגיע ממש לא מצויד ל"ויכוח" הזה אבל בגדול עצם העובדה שיש חלק שלישי שהיה בתכנון ולא יצא אומרת הכל.
משימה 51 שכבר הייתה כמעט מוכנה ויודעים בדיוק מה היה בה היא די משמעותית והיא לא מתקיימת, כלומר כל מה שקורה בה הוא סיפור לא גמור של המשחק. אבל גם היא לא משימה שסוגרת משהו באופן סופי.
תשמע עצם העובדה שזה משחק אחרון בהחלט והוא פשוט מספר סיפור פשוט ולא סוגר מעגל אמיתי היא בעיה בפני עצמה, כי גם אם הסיפור של 5 היה סגור (והוא לא, תכף אפרט בספוילר) עדיין הסיפור של mgs לא נסגר.
ממש סליחה שאני הולך להשוות משחק אדיר שכזה לטרילוגיה החדשה של מלחמת הכוכבים אבל.. פחות או יותר כאילו אחרי פרק 2 של מלחמת הכוכבים הסיפור היה נגמר, קיבלת סיפור שלם שמתחיל ונגמר והכל טוב ואם לא היה פרק 3 בסיפור הבא שיש לך פתאום הטוב הפך לרע ואתה לא מקבל את הסיפור השלם של הדמויות בעולם הזה. לצורך העניין נקמת הסית' זה הפרק שחסר אחרי הסיום של mgs5 בשביל העולם של mg.
וזה בהנחה שהסיפור שmgs5 נסגר, כמו שאמרתי אין לי את כל שיעורי הבית כאן אבל
הילדים גנבו את הרובוט הגרעיני של DD? יש עוד וירוס מהשלושה של סקול פייס שלא נמצא? אלו דברים משמעותיים מאוד בסיפור הצלת העולם הספציפי של mgs5 שלא נסגרים. מה קורה עם זה? התשובות בחלק השלישי ובמשימה 51