ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי omerkot » 02 אוקטובר 2015, 12:09

הגיימקיוב היתה האחרונה להפרץ בדור שלה ולכן אני לא בטוח שזו אמירה נכונה.
לעצם הפריצה, יש לי WiiU, אני לא מתכוון לפרוץ אותה ואני מוכן לקנות את כל המשחקים שנראים לי כשווים קניה אבל כמעט שאין כאלה... האחרון היה splatoon וגם הוא סוג של עוגמת נפש מוחלטת.
לגבי השתיים האחרות, יש להם כמעט אפס משחקים אקסקלוסיביים. הרוב המוחלט של המשחקים גם ככה מגיע לPC וזה מוריד מאוד את המוטיבציה להתעסק איתם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אוקטובר 2015, 12:13

omerkot כתב:הגיימקיוב היתה האחרונה להפרץ בדור שלה ולכן אני לא בטוח שזו אמירה נכונה.
לעצם הפריצה, יש לי WiiU, אני לא מתכוון לפרוץ אותה ואני מוכן לקנות את כל המשחקים שנראים לי כשווים קניה אבל כמעט שאין כאלה... האחרון היה splatoon וגם הוא סוג של עוגמת נפש מוחלטת.
לגבי השתיים האחרות, יש להם כמעט אפס משחקים אקסקלוסיביים. הרוב המוחלט של המשחקים גם ככה מגיע לPC וזה מוריד מאוד את המוטיבציה להתעסק איתם.

למה ספלאטון סוג של עוגמת נפש מוחלטת? הוא נראה לי מוצלח למדי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
JackQ
Padawan

הודעהעל ידי JackQ » 02 אוקטובר 2015, 13:14

הפריצה שאני מדבר עליה היא פריצה לפיראיטת לא רק הומברו.. היא פורסמה רק מאתמול בלילה בערך.

אני לא מביא לינק מסיבות ברורות.
פותח דף חדש,Overhadow לשעבר....

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 02 אוקטובר 2015, 14:33

Nucleus_Dawn כתב:
omerkot כתב:הגיימקיוב היתה האחרונה להפרץ בדור שלה ולכן אני לא בטוח שזו אמירה נכונה.

שיחקת בו? המשחקיות עצמה חביבה אבל זה לא באמת המשחק העיקרי שאתה משחק כי הסיבובים קצרים מאוד (~2 דקות) ובין לבין אתה ממתין במאצ'מייקינג איטי, מסורבל ופשוט גרוע (מהסוג שמשדך לי בעיקר יפנים עם לאג היסטרי למרות שאני משתמש בקונסולה אירופאית עם משתמש שרשום באנגליה ומשחק שנקנה באנגליה) וכדי להעביר את ההמתנות הארוכות הם סידרו איזה משחקון אידיוטי לשלט של דיונון שקופץ בין פלטפורמות (משהו ברמה של משחק מעפן לגיימבוי קולור). התוצאה של כל זה היא שאתה בעיקר משחק בדיונון מקפצץ ומדי פעם אתה מבליח לסשן קצרצר ומלא בלאגים של ספלטון עם יפנים.
אם זה לא מספיק אז אחת לכמה דקות הוא מקפיץ "מהדורת חדשות" עם זוג צלייגריות עקומות שמספרות על המפות העכשיות ועוד כל מני "עדכונים" חסרי פשר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 אוקטובר 2015, 14:38

אתה מקבל את תואר סגן זקני הפורום (בוזמן הוא הזקן הראשי) על השימוש במילה צלייגריות.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2015, 14:39

ואו נשמע כיף עומר :)

ארז, אתה חווה חוויה דומה?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 02 אוקטובר 2015, 15:42

אני זוכר כשהמשחק יצא בזמנו הנקודות השליליות העיקריות כלפיו היו במסביב, דברים שעומר מתאר ואחרים שקשורים לחווית אונליין לא מספיק טובה, המשחק עצמו אמור להיות מצויין אם נינטנדו היתה יודעת איך בונים אונליין וקהילה סביבו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 אוקטובר 2015, 16:23

omerkot כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

שיחקת בו? המשחקיות עצמה חביבה אבל זה לא באמת המשחק העיקרי שאתה משחק כי הסיבובים קצרים מאוד (~2 דקות) ובין לבין אתה ממתין במאצ'מייקינג איטי, מסורבל ופשוט גרוע (מהסוג שמשדך לי בעיקר יפנים עם לאג היסטרי למרות שאני משתמש בקונסולה אירופאית עם משתמש שרשום באנגליה ומשחק שנקנה באנגליה) וכדי להעביר את ההמתנות הארוכות הם סידרו איזה משחקון אידיוטי לשלט של דיונון שקופץ בין פלטפורמות (משהו ברמה של משחק מעפן לגיימבוי קולור). התוצאה של כל זה היא שאתה בעיקר משחק בדיונון מקפצץ ומדי פעם אתה מבליח לסשן קצרצר ומלא בלאגים של ספלטון עם יפנים.
אם זה לא מספיק אז אחת לכמה דקות הוא מקפיץ "מהדורת חדשות" עם זוג צלייגריות עקומות שמספרות על המפות העכשיות ועוד כל מני "עדכונים" חסרי פשר.

הבנתי... זה באמת חבל. זה לא השתפר כלל מאז היציאה? אני יודע שלמשל יצא מלא תוכן חדש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 02 אוקטובר 2015, 17:05

קניתי אותו יחסית לאחרונה ככה שאני לא יודע אם הוא היה נוראי יותר ואז השתפר...
קליימן, למיטב זכרוני אני יותר זקן מחנן... חודשים בודדים, לא משהו מהותי אבל עדיין יותר זקן!

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 02 אוקטובר 2015, 17:26

כן אבל לרוב הוא מתנהג כזקן יותר. :)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 02 אוקטובר 2015, 19:28

DrKeo כתב:ואו נשמע כיף עומר :)

ארז, אתה חווה חוויה דומה?

לא שיחקתי בו מלא זמן, אבל זה לא היה ככה בשבועות ששיחקתי בו. ה-matchmaking היה מאוד קצר (לפעמים היה יחסית ארוך בחיבור לקרב הראשון, אבל מקרב לקרב זה היה עניין של שניות) וזה היה מאוד כיף. מאז אולי שחקנים נטשו והוספו גם עוד מצבי משחק, אז אולי זמן ההמתנה הממוצע לסיבוב עלה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 04 אוקטובר 2015, 07:43

אני מקבל באהבה את הזקנה, ועדיין מכבד את עומר על הייתו זקן בגיל (מנטלית אני הרבה יותר זקן. לא בוגר, סתם זקן מנטלית)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2015, 23:49

אני משער שזה המסמר האחרון בארון של הWIIU, יצא אמולטור ראשון שעובד. עדין אי אפשר לעשות קונפיגרציה מחדש למקשים ואין סאונד אבל אומרים שזה עובד. מצחיק שזה קרה לפני ה360 והפס3 שהן בנות 10 שנים כבר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 אוקטובר 2015, 07:52

הWIIU פחות או יותר מתה מזמן ,בלי קשר לאמולטור
וזכור לי שיצא אמולטור ל360

העניין ששניהם רחוקים מאמולציה ברמה גבוה ,לא חושב שמי שרוצה מישחקי WIIU ,זה רעיון טוב לחכות לאמולטור
ובמיוחד שחלק מהמשחקים עושים שימוש בגימפאד
עם כבר ,פריצה לWIIU שבפיתוח ,יהיה יותר יעיל לאנשים האלו

אני אישית שמתי את הWIIU למכירה ,עם לא יקנו במחיר סביר ,אני פשוט יביא לאחינים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוקטובר 2015, 23:39

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2015, 00:18

ואו איזה פורנו זלדה אצל סטיבן קולבר. דוגרי עשה לי חשק לקונסולת נינטנדו :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 אוקטובר 2015, 11:07

המוזיקה של משחקי זלדה תמיד דיגדגה לי את עצבי הנוסטלגיה... כמעט תמיד מגיעה הצמרמורת בשלב מסויים, ואני חוזר לריב עם אחי על הNES אחרי בי"ס.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אוקטובר 2015, 12:45

קטע אדיר לאסקין.

בדקתי באתר שלהם והתזמורת עושה סיבוב עולמי וגם מגיעה ליעדים באירופה, המוזיקה של זלדה באמת יפהיפיה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2015, 13:53

חבל שהם לא מנגנים אותה בMIDI כי זה היה מתאים לגרפיקה המיושנת :D

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 אוקטובר 2015, 14:04

DrKeo כתב:חבל שהם לא מנגנים אותה בMIDI כי זה היה מתאים לגרפיקה המיושנת :D

רציתי לכתוב את זה בתגובה להודעה הראשונה שלך, עם הסרטון, אבל הרגיש לי קל מידי :P
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 אוקטובר 2015, 14:28

קל אבל מתבקש :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2015, 14:42

כשמרימים לך להנחתה, תנחית שחר :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אוקטובר 2015, 21:45

ה NX מתחיל להכנס להילוך גבוה, נינטנדו שלחה ערכות פיתוח למפתחים, עכשיו זה כבר די וודאי שמדובר בשיגור שנה הבאה, מה שמעניין זה שזה כולל יחידת מובייל ומה שמפתיע במיוחד, מובטח שהפעם נינטנדו תתמודד מבחינת כח "בעקבות תלונות שקיבלה על הכח של ה WIIU לעומת התחרות" (נו שיט, הם באמת הופתעו שמפתחים לא עושים פורטים מהפס4 ומה ONE ל WIIU? נינטנדו כזו מנותקת, כל משתמש פורום ממוצע היה אומר להם שהכח של ה WIIU בעייתי אם הם רוצים תמיכת צד ג' :|)

מתוך ה WSJ:
the exact shape of the NX hardware isn’t yet clear. People familiar with the development plans said Nintendo would likely include both a console and at least one mobile unit that could either be used in conjunction with the console or taken on the road for separate use. They also said Nintendo would aim to put industry-leading chips in the NX devices, after criticism that the Wii U’s capabilities didn’t match those of competitors.

יש לינק אבל לצערי זה אתר למנויים לכן אין גישה לכל הכתבה:
http://www.wsj.com/articles/nintendo-begins-distributing-software-kit-for-new-nx-platform-1444996588

לא כל כך מבין עדיין מה העניין של היחידת מובייל, יכול להיות שה NX זה שם כולל גם לניידת וגם לנייחת שיהיו זמינים לרכישה בנפרד ויתקשרו אחד עם השני?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 אוקטובר 2015, 22:48

bling כתב:ה NX מתחיל להכנס להילוך גבוה, נינטנדו שלחה ערכות פיתוח למפתחים, עכשיו זה כבר די וודאי שמדובר בשיגור שנה הבאה, מה שמעניין זה שזה כולל יחידת מובייל ומה שמפתיע במיוחד, מובטח שהפעם נינטנדו תתמודד מבחינת כח "בעקבות תלונות שקיבלה על הכח של ה WIIU לעומת התחרות" (נו שיט, הם באמת הופתעו שמפתחים לא עושים פורטים מהפס4 ומה ONE ל WIIU? נינטנדו כזו מנותקת, כל משתמש פורום ממוצע היה אומר להם שהכח של ה WIIU בעייתי אם הם רוצים תמיכת צד ג' :|)

מתוך ה WSJ:
the exact shape of the NX hardware isn’t yet clear. People familiar with the development plans said Nintendo would likely include both a console and at least one mobile unit that could either be used in conjunction with the console or taken on the road for separate use. They also said Nintendo would aim to put industry-leading chips in the NX devices, after criticism that the Wii U’s capabilities didn’t match those of competitors.

יש לינק אבל לצערי זה אתר למנויים לכן אין גישה לכל הכתבה:
http://www.wsj.com/articles/nintendo-begins-distributing-software-kit-for-new-nx-platform-1444996588

לא כל כך מבין עדיין מה העניין של היחידת מובייל, יכול להיות שה NX זה שם כולל גם לניידת וגם לנייחת שיהיו זמינים לרכישה בנפרד ויתקשרו אחד עם השני?

אולי יהיה NINTENDO N וNINTENDO X :D

זה נשמע לי כמו הימור קצת פסיכי. מצד אחד, זה יכול להביא למצב של קונסולה נייחת שמוכרת יותר מקונסולת נינטנדו נייחת וקונסולה ניידת ביחד, בזכות העובדה שיהיו לה יותר משחקים. זה גם עלול ליצור מצב שתהייה להם רק קונסולה אחת, שלא תמכור אפילו חצי ממה שקונסולה ניידת של נינטנדו אמורה למכור.
זה גם יכול להיות הדרך הכי מוצלחת להלחם בכמה ששוק הקונסולות הניידות מתכווץ.

בקיצור, זה יהיה מאוד מעניין. שזה מאוד צפוי, כי נינטנדו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוקטובר 2015, 03:02

אין מצב שזאת קונסולה ״גם וגם״ ובאותו הזמן היא בכוח של הפס4. יש בדיוק שתי אופציות:
1) זה קונסולת גם וגם ובכך נינטנדו אולי מסיימת את חייה כיצרנית חומרה
2) מדובר באמת בשם קוד לפרוייקט כפול, ניידת ונייחת. הקישוריות שלהן תהיה גבוהה כשהנייחת היא סוג של פס4 והניידת היא יורשת של ה3ds. כלומר בדיוק מה שאני אומר שנתיים, נייחת חזקה והשטיק הוא קישוריות גבוהה לניידת החדשה.

אה, יש גם אופציה שלישית. שהכתבה הזאת לא נכונה ונינט דו כרגעל עושה קונסולה מעפנה עם שטיק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים