Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 29 נובמבר 2013, 09:59

Death_119 כתב:Assassin's Creed IV:
Xbox One (offline, no update): 5 minutes 50 seconds
Xbox One (with update, fastest connection): 7 minutes 2 seconds
Xbox One (with update, 10Mbps connection): 10 minutes 32 seconds
PS4: 42 seconds

אם זה המצב אז כנראה שיש להם פאק במערכת הפעלה שהם צריכים לתקן.
We're just normal men. We're just innocent men

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 30 נובמבר 2013, 02:03

ה-ONE הוא Region free נכון?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 נובמבר 2013, 02:05

Nigga כתב:זה מה שמנסים להגיד לך אבל אתה עקשן.

נולדתי עקשן, זאת בעיה.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 29 נובמבר 2013, 18:40

היום קרה לי משהו מוזר בזמן ששיחקתי FIFA 14, הקינקט היה דולק ואח שלי שיחק ותוך כדי הלהט של המשחק נגיד שהוא לא הצליח להכניס גול? אז הוא אמר SHIT,הקינקט מאזין לדברים האלה, ולאחר שני המשחקים שהוא שיחק קיבלתי 2 מכתבים לINBOX של המשחק, מאת הASISTANT MANAGER שמאיים בבאן מההתאחדות או משהו כזה,(אני לא יודע אם מדובר על באן לקונסולה או באן למשחק) אם אמשיך בשפה הזו.. כמובן שישר כיביתי את הקינקט אחרי זה,עשיתי עוד משחק וההודעה הזו לא חזרה על עצמה.

אז קודם כול אפילו לא שיחקתי אונליין,שיחקתי נגד הXBOX במצב קריירה וקיבלתי מכתב כזה, דבר שני זה רק אומר שהקינקט אשם בזה בגלל שכשכיביתי אותו זה לא קרה, שלוש אני ממש ממש ממש ממש מעוצבן מזה כי הקינקט פשוט חרא מהבחינה הזו ואני מקווה שאני לא אחטוף על זה כי לכו תדעו- אחרי הכול זו Microsoft.

אני בסכנה לדעתכם?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 נובמבר 2013, 19:52

Yahel12 כתב:היום קרה לי משהו מוזר בזמן ששיחקתי FIFA 14, הקינקט היה דולק ואח שלי שיחק ותוך כדי הלהט של המשחק נגיד שהוא לא הצליח להכניס גול? אז הוא אמר SHIT,הקינקט מאזין לדברים האלה, ולאחר שני המשחקים שהוא שיחק קיבלתי 2 מכתבים לINBOX של המשחק, מאת הASISTANT MANAGER שמאיים בבאן מההתאחדות או משהו כזה,(אני לא יודע אם מדובר על באן לקונסולה או באן למשחק) אם אמשיך בשפה הזו.. כמובן שישר כיביתי את הקינקט אחרי זה,עשיתי עוד משחק וההודעה הזו לא חזרה על עצמה.

אז קודם כול אפילו לא שיחקתי אונליין,שיחקתי נגד הXBOX במצב קריירה וקיבלתי מכתב כזה, דבר שני זה רק אומר שהקינקט אשם בזה בגלל שכשכיביתי אותו זה לא קרה, שלוש אני ממש ממש ממש ממש מעוצבן מזה כי הקינקט פשוט חרא מהבחינה הזו ואני מקווה שאני לא אחטוף על זה כי לכו תדעו- אחרי הכול זו Microsoft.

אני בסכנה לדעתכם?

אתה ממש לא בסכנה. זה בסה"כ פיטצ'ר של FIFA. אתה יכול לכבות אותו גם באפשרויות של המשחק עצמו, ככה שאתה לא חייב לכבות את הקינקט.
זו סתם תוספת חמודה למשחק. גורם לך להיות עוד יותר בתוך הנעליים של המנג'ר.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 29 נובמבר 2013, 20:34

Nucleus_Dawn כתב:
אתה ממש לא בסכנה. זה בסה"כ פיטצ'ר של FIFA. אתה יכול לכבות אותו גם באפשרויות של המשחק עצמו, ככה שאתה לא חייב לכבות את הקינקט.
זו סתם תוספת חמודה למשחק. גורם לך להיות עוד יותר בתוך הנעליים של המנג'ר.

אבל איך הוא יודע שקיללתי? גם כתוב שם שאם אני "אמשיך בהתנהגות הזו" זה יכול להביא לבאן כמו שכתבתי.. באן מהתאחדות או משהו כזה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 נובמבר 2013, 20:40

Yahel12 כתב:

אבל איך הוא יודע שקיללתי? גם כתוב שם שאם אני "אמשיך בהתנהגות הזו" זה יכול להביא לבאן כמו שכתבתי.. באן מהתאחדות או משהו כזה

כן אבל ההתאחדות של פיפא בתוך המשחק, זה קטע משעשע כזה לא יותר.

אגב, DF הוציאו עכשיו ניתוח של פיפ"א והוא זהה לגמרי בONE ובפס4 ובשניהם הוא רץ ב1080P עם X2MSAA. אני חייב להגיד שזה די מרענון לראות משחק עם MSAA סופסוף בדור החדש.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 29 נובמבר 2013, 22:18

אז מה היה הקטע הזה עם הקללות? ברגע שהקינקט כבוי זה לא קורה.. אתם בטוחים שאין מה לדאוג? ואין לי מושג MSAA

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 29 נובמבר 2013, 22:32

חחחחחח יהל איזה לחוץ אתה :) זה פיצ'ר במשחק עצמו, ככה שאין לך מה לדאוג. ואם אתה בכל זאת בוחר לדאוג פשוט תבטל את זה בהגדרות.
"A man chooses, a slave obeys"

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 30 נובמבר 2013, 06:55

ShiTDemoN כתב:חחחחחח יהל איזה לחוץ אתה :) זה פיצ'ר במשחק עצמו, ככה שאין לך מה לדאוג. ואם אתה בכל זאת בוחר לדאוג פשוט תבטל את זה בהגדרות.

:o שמע זה היה מוזר... זה גם היה נראה לי אמיתי כי ברגע שכיביתי את הקינקט אז כבר לא קיבלתי מכתבים כאלו... Ifeel stupid now :cry:

איך אני מבטל את זה?

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 29 נובמבר 2013, 23:06

אני מניח שזה באמת בגלל הקינקט. זה באמת שמע אותך אומר את זה, אבל זה רק חלק מהמשחק.
אני לא יודע איך אתה מבטל, אבל פשוט תריץ חיפוש על ההגדרות.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 נובמבר 2013, 23:26

Yahel12 כתב:
:o שמע זה היה מוזר... זה גם היה נראה לי אמיתי כי ברגע שכיביתי את הקינקט אז כבר לא קיבלתי מכתבים כאלו... Ifeel stupid now :cry:

איך אני מבטל את זה?

פשוט תסתכל בהגדרות. יש שם אפשרות לכבות את זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 30 נובמבר 2013, 02:49

פעם שהייתי במדיה גיים הגיע הורה עם ילד ושואל אותם " שמעו יש לבן שלי בעיה עם הפיפא, אחרי כמה משחקים פשוט מעיפים אותו "
בהתחלה לא הבינו והכל מה הולך וזה ואז שאלו אותו " תגיד יש סיכוי שיש לכם קינקט? "
ואז ההורה " כן, למה? "
ואז הם החזירו " יש סיכוי שהילד מקלל כל הזמן? "
ואז ההורה כזה " אהה... " ומסתכל על הילד והילד מחייך חיוך נבזי קטן
מסתבר שהילד כל הזמן היה עומד מול הקונסולה משחק ומקלל את המשחק

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 30 נובמבר 2013, 10:19

אמרתי פעם או פעמיים שיט אני לא ילד שמקלל את הטלוויוזיה, אני אכבה את זה (:

עכשיו עוד שאלה, העברתי מיקום לUSA כי יש להם מחירים של 60$ על המשחקים, השאלה היא אם אפשר לקנות משחק דרך הXbox? כי צריך לזייף כתובת.. לא?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 נובמבר 2013, 10:23

זה פיצ'ר דבילי ומעצבן. התפלק לבנאדם שיט מול המשחק והוא יעיף אותו? מעפן. מזל שואלב לא הלכו לעומק על החיישנים הביומטרים שמקשים את המשחק ככל שאתה ''מתרגש'' יותר, כי אפילו כאן, ברמה הנמוכה והטיפשה ביותר של היישום, זה מעצבן.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 30 נובמבר 2013, 18:42

שהייתי משחק בפיפא והקינקט היה מחובר הייתי בודק את זה ובאמת הייתי מגביע את קולי שעשיתי החמצה
התוצאה הייתה יפה, היה קלוזאפ של השחקן שלי מתוסכל מההחמצה, אני אישית אוהב את כל המשחק שיש עם הקטע הזה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 נובמבר 2013, 11:12

זה לא קשור לביומטריה וכל עוד אפשר לכבות את הפיצ'ר אין שום בעיה. גם ב NBA 2K14 (גם בפס4) אם אתה מקלל השופט נותן לך טכנית. מן הסתם אפשר לבטל את זה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 נובמבר 2013, 11:58

עובדה שיש עם זה בעיה.. לא כולם מבינים מה זה הדבר הזה, למה הוא נותן להם התראות והודעות מפחידות כאלה וכו'.. הנה דוגמה חיה, ממש כאן בפורום. ואין לזה קשר לביומטריה? בטח שכן. זה פשוט יישום די דבילי של זה (קללה כאינדיקטור לכעס/לחץ וכו')... עכשיו תחשוב שקללה זה משהו שאתה יכול לשלוט בו - לעומת לחץ דם/דופק שאתה לא ממש יכול, ואת קיטונות העצבים שהיו נשפכים על זה ברשת. אבל היי, אל תיקח את המילה שלי על זה, אפילו ואלב, שמאמינים בפיצ'ר, כביכול, לא טרחו להכניס אותו לקונטרולר החדש שלהם.
?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 30 נובמבר 2013, 12:15

Klayman כתב:עובדה שיש עם זה בעיה.. לא כולם מבינים מה זה הדבר הזה, למה הוא נותן להם התראות והודעות מפחידות כאלה וכו'.. הנה דוגמה חיה, ממש כאן בפורום. ואין לזה קשר לביומטריה? בטח שכן. זה פשוט יישום די דבילי של זה (קללה כאינדיקטור לכעס/לחץ וכו')... עכשיו תחשוב שקללה זה משהו שאתה יכול לשלוט בו - לעומת לחץ דם/דופק שאתה לא ממש יכול, ואת קיטונות העצבים שהיו נשפכים על זה ברשת. אבל היי, אל תיקח את המילה שלי על זה, אפילו ואלב, שמאמינים בפיצ'ר, כביכול, לא טרחו להכניס אותו לקונטרולר החדש שלהם.

מסכים שזה אידיוטי.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 30 נובמבר 2013, 21:20

Klayman כתב:עובדה שיש עם זה בעיה.. לא כולם מבינים מה זה הדבר הזה, למה הוא נותן להם התראות והודעות מפחידות כאלה וכו'.. הנה דוגמה חיה, ממש כאן בפורום. ואין לזה קשר לביומטריה? בטח שכן. זה פשוט יישום די דבילי של זה (קללה כאינדיקטור לכעס/לחץ וכו')... עכשיו תחשוב שקללה זה משהו שאתה יכול לשלוט בו - לעומת לחץ דם/דופק שאתה לא ממש יכול, ואת קיטונות העצבים שהיו נשפכים על זה ברשת. אבל היי, אל תיקח את המילה שלי על זה, אפילו ואלב, שמאמינים בפיצ'ר, כביכול, לא טרחו להכניס אותו לקונטרולר החדש שלהם.

לא כולם מבינים מה זה - בעיה של המפתחת שלא תיקשרה את הפיצ'ר הזה או של השחקן שלא שם לב שזה קיים. ועם כל הכבוד, יאהל נכנס לפאניקה לא מובנת. זה משחק במצב קריירה, קיבלת הודעה כמו הודעות אחרות. התגובה לקללות לא אמור להיות אינדקטור אלא פשוט גימיק כדי תרגיש יותר בתוך המשחק. וכל עוד אפשר לבטל את זה אין שום בעיה.

כל הקטע של ביומטריה הוא שאין לי שליטה ישירה\מלאה על זה והמשחק מתאים את המשחקיות אליך. הבאתי מלא דוגמאות בעבר. למה אמור לעצבן אותך משחק אימה שבו הדרך שזה הדמות שלך נהרגת זה אם הדופק שלך עולה מעל גבול מסויים? זה משחק שעוצב במיוחד כדי להשתמש במידע ביומוטרי, ובמשחקים אחרים וביישום כפי שאני מדמיין אותו תוכל לבטל אלמנטים ביומטריים לחלוטין או לאפשר רק אלמנטים שלוקחים בחשבון מידע ביומטרי ספציפי או שמשיפיעים על היבט ספציפי של המשחקיות.

ואלב אמרו שהם ירדו מהעניין הביומטרי בשלט מכיוון שהתברר שהיידים אינם מקור אמין מספיק לקריאת סוג המידע הזה. ואלב עובדים על הד-סט VR בסגנון הריפט כאשר המידע הביומטרי מגיע מהתנוך.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 30 נובמבר 2013, 13:43

אנשים זה כולה פיצ'ר, אתה לא אוהב אותו אז תכבה אותו
אני דווקא אהבתי את הקטע הזה, במיוחד עכשי עם השאירו את זה בONE אז אוכל אשכרה להשתמש בפקודות הקוליות ולבצע שינוי טקטיקה מהירים בצורה קולית
למרות שגם כאן מדובר בפיצ'ר שאני יכול לעשות בשלט, אבל היי, כל הקטע זה פיצ'רים למי שרוצה
אתה לא אוהב את זה, אני אוהב את זה כי זה גורם למשחק להיראות יותר חיי

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 נובמבר 2013, 14:03

Kazz כתב:לא כולם מבינים מה זה - בעיה של המפתחת שלא תיקשרה את הפיצ'ר הזה או של השחקן שלא שם לב שזה קיים. ועם כל הכבוד, יאהל נכנס לפאניקה לא מובנת. זה משחק במצב קריירה, קיבלת הודעה כמו הודעות אחרות. התגובה לקללות לא אמור להיות אינדקטור אלא פשוט גימיק כדי תרגיש יותר בתוך המשחק. וכל עוד אפשר לבטל את זה אין שום בעיה.

כל הקטע של ביומטריה הוא שאין לי שליטה ישירה\מלאה על זה והמשחק מתאים את המשחקיות אליך. הבאתי מלא דוגמאות בעבר. למה אמור לעצבן אותך משחק אימה שבו הדרך שזה הדמות שלך נהרגת זה אם הדופק שלך עולה מעל גבול מסויים? זה משחק שעוצב במיוחד כדי להשתמש במידע ביומוטרי, ובמשחקים אחרים וביישום כפי שאני מדמיין אותו תוכל לבטל אלמנטים ביומטריים לחלוטין או לאפשר רק אלמנטים שלוקחים בחשבון מידע ביומטרי ספציפי או שמשיפיעים על היבט ספציפי של המשחקיות.

ואלב אמרו שהם ירדו מהעניין הביומטרי בשלט מכיוון שהתברר שהיידים אינם מקור אמין מספיק לקריאת סוג המידע הזה. ואלב עובדים על הד-סט VR בסגנון הריפט כאשר המידע הביומטרי מגיע מהתנוך.

חבל לטחון את זה שוב ושוב, אבל אם נראה לך שזה שימוש מוצלח ותהנה ממנו, לך על זה... אני חושב שזה בעיקר מעצבן.. אגב, ''בעיה של השחקן שלא שם לב''? אני אזכור את זה.
?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 30 נובמבר 2013, 22:46

שאלה, אפשר לקנות משחקים דרך ה-XBOX? אם כן איך עושים את זה? כי המחיר ממש זול ולא צריך לחכות למשלוח :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 נובמבר 2013, 15:53

Yahel12 כתב:שאלה, אפשר לקנות משחקים דרך ה-XBOX? אם כן איך עושים את זה? כי המחיר ממש זול ולא צריך לחכות למשלוח :)

מייקרוסופט אמרו שהם לא חוסמים יותר משחקים דיגיטליים ע"פ אזורים, ככה שזה אמור להיות אפשרי.
אתה רק צריך כרטיס אשראי בינלאומי ולהכניס כתובת באחת מהמדינות שבהן הONE הושקה.

אני לא יודע אם נעשה גם שינוי מדיניות ב360, או ששם עדין אי אפשר לקנות חלק מהמשחקים.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 30 נובמבר 2013, 20:51

אז אני פשוט צריך לחפש בגוגל כתובת? נראה לי שעדיף כבר להזמין לא?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים