Klayman כתב:עובדה שיש עם זה בעיה.. לא כולם מבינים מה זה הדבר הזה, למה הוא נותן להם התראות והודעות מפחידות כאלה וכו'.. הנה דוגמה חיה, ממש כאן בפורום. ואין לזה קשר לביומטריה? בטח שכן. זה פשוט יישום די דבילי של זה (קללה כאינדיקטור לכעס/לחץ וכו')... עכשיו תחשוב שקללה זה משהו שאתה יכול לשלוט בו - לעומת לחץ דם/דופק שאתה לא ממש יכול, ואת קיטונות העצבים שהיו נשפכים על זה ברשת. אבל היי, אל תיקח את המילה שלי על זה, אפילו ואלב, שמאמינים בפיצ'ר, כביכול, לא טרחו להכניס אותו לקונטרולר החדש שלהם.
לא כולם מבינים מה זה - בעיה של המפתחת שלא תיקשרה את הפיצ'ר הזה או של השחקן שלא שם לב שזה קיים. ועם כל הכבוד, יאהל נכנס לפאניקה לא מובנת. זה משחק במצב קריירה, קיבלת הודעה כמו הודעות אחרות. התגובה לקללות לא אמור להיות אינדקטור אלא פשוט גימיק כדי תרגיש יותר בתוך המשחק. וכל עוד אפשר לבטל את זה אין שום בעיה.
כל הקטע של ביומטריה הוא שאין לי שליטה ישירה\מלאה על זה והמשחק מתאים את המשחקיות אליך. הבאתי מלא דוגמאות בעבר. למה אמור לעצבן אותך משחק אימה שבו הדרך שזה הדמות שלך נהרגת זה אם הדופק שלך עולה מעל גבול מסויים? זה משחק שעוצב במיוחד כדי להשתמש במידע ביומוטרי, ובמשחקים אחרים וביישום כפי שאני מדמיין אותו תוכל לבטל אלמנטים ביומטריים לחלוטין או לאפשר רק אלמנטים שלוקחים בחשבון מידע ביומטרי ספציפי או שמשיפיעים על היבט ספציפי של המשחקיות.
ואלב אמרו שהם ירדו מהעניין הביומטרי בשלט מכיוון שהתברר שהיידים אינם מקור אמין מספיק לקריאת סוג המידע הזה. ואלב עובדים על הד-סט VR בסגנון הריפט כאשר המידע הביומטרי מגיע מהתנוך.