PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2013, 11:33

swiss-the-engine כתב:כמה בכלל עולה השירות דיגיטלי של גיימפליי? נראה לי שהוא עולה יותר מהפלוס, במיוחד כשלוקחים בחשבון שלפעמים הפלוס מוצע בהנחה.

בנוסף, מה יש בספריה הדיגיטלית שלהם? אני מתקשה להאמין שזה כל משחק חדש שיוצא... דווקא השיטה של המייל היא ממש טובה... לי היה מנוי של 2 משחקים בו זמנית אצלי בבית והרי בכמה משחקים חדשים אתה משחק באותו שבוע? נדיר שיותר מאחד. ככה תמיד היה לי בוודאות משחק חדש שרציתי אצלי בבית ואם זה היה משחק טוב (שתוך ימים בודדים אתה יודע עד כמה אתה אוהב את המשחק) אז הייתי פשוט בוחר לקנות אותו ואז ישר שולחים משחק נוסף לבית שלי (בלי ההמתנה שהמשחק יגיע אליהם ורק אז ישלחו אחד חדש). המשחקים שלהם תמיד נמכרים בהנחה של 20 אחוז (ממש ביום יציאת המשחק) ותמיד אפשר למכור את המשחק למישהו אחר. זה באמת שירות לפרצוף.

כן, זה המודל של נטפליקס, עובד נהדר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 דצמבר 2013, 11:43

לא הבנתי על מה ענית פה...
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2013, 11:58

swiss-the-engine כתב:לא הבנתי על מה ענית פה...

אין לי משוג מה יש להם בספריה הדיגיטלית, אי אפשר לראות שם כלום אם אתה לא אמריקאי ומעולם לא התחברתי עם VPN לשם. מה שכן, מנוי שם נותן לך לשכור משחק לכל קונסולה קיימת וגם לגשת לספרית משחקים ענקית בPC דיגיטלית בצורה חופשית. כלומר אי אפשר בכלל להשוות את זה לPS+ כי אתה מקבל פה את כל הספריות של כל הקונסולות אי פעם במשלוח הביתה וספריה דיגיטלית עצומה זמינה כל הזמן לPC כך ששירות כזה שווה פי כמה וכמה מכל PS+.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 דצמבר 2013, 12:08

אבל זה נכון רק אם יש לך מאות שעות בשבוע לשרוף על גיימינג ואתה אשכרה בעל ומשחק בכמה וכמה קונסולות במקביל ועדיין אם לא תקנה אף משחק תצתרך לחכות (במנוי של משחק אחד) בערך 6 ימים בין משחק למשחק.

ככה שאם להשוות תשווה רק את הספריה הדיגיטלית שלהם ושם זה תלוי איזה משחקים אתה מקבל (כלומר כמה הם חדשים..AAA וכו..) וכמה זה עולה בחודש.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 דצמבר 2013, 12:57

swiss-the-engine כתב:אבל זה נכון רק אם יש לך מאות שעות בשבוע לשרוף על גיימינג ואתה אשכרה בעל ומשחק בכמה וכמה קונסולות במקביל ועדיין אם לא תקנה אף משחק תצתרך לחכות (במנוי של משחק אחד) בערך 6 ימים בין משחק למשחק.

ככה שאם להשוות תשווה רק את הספריה הדיגיטלית שלהם ושם זה תלוי איזה משחקים אתה מקבל (כלומר כמה הם חדשים..AAA וכו..) וכמה זה עולה בחודש.

מה הקשר כמה זמן פנוי יש לי? אפילו אם יש לי זמן רק למשחק פעם בחודש זה אומר שאני יכול תמיד לשחק בAAA הבלעדיים והגדולים של כל קונסולה וגם בו בזמן ספריה דיגיטלית של PC זמינה כל הזמן. כלומר איך אפשר בכלל להשוות שירות שנותן לך בסוף 2013 את בורדרלנדס 2 שיצא לפני שנה+ לעומת שירות שבספטמבר מביא לך את GTA5, באוקטובר את BF4 ובנובמבר את GT5? זה לא בר השוואה בכלל, ושלא נדבר על זה שעל גבי מה שאמרתי יש לך ספריה דיגיטלית גדולה חופשית בPC על אותו מנוי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 דצמבר 2013, 13:08

Kazz כתב:המחיר הכי נמוך של שני המשחקים האלה ביחד על המחשב היה 18.86דולר, לאו דווקא מסטים אבל אתה מקבל מפתחות. כמה עולה מנוי פלוס לחודש? עד כמה שאני יודע אפשר לקנות רק מנוי שנתי או מנוי רבעוני (3 חודשים). אז כמה זה עולה לך? מתי מודיעים אילו משחקים יינתנו כדי שלא אצטרך לשלם לפני שהמשחק שאני רוצה יהיה זמין? למה שארצה שעון חול מרגע התשלום המנוי עד שייגמר לשחק במשחקים האלה אם אני לא רוצה להמשיך לשחק? בורדרלנדס זה משחק אונליין, מסוג שחוזרים אליו במשך כל השנה. זה שגרסת המחשב תהיה בבעלותי לעולמים לאחר התשלום על המשחק ללא כל תשלום נוסף, יפעל על כל מחשב עתידי שלי וכו' וכו' - כל זה מסיט את הכף לטובת קניית המשחק על המחשב. כמו שציינתי, הפלוס זה שירות השכרה משופצר.

אתה באמת מזכיר הנחות נוספות כselling point? לא נשמע לך הזוי שאתה אומר שאני צריך לשלם על מנוי חודשי כדי לקבל הנחה טובה יותר? אז איפה חסכתי כסף פה כששילמתי בשביל ההנחה הזו? ומכיוון שההנחות הגדולות קורות בתקופת החגים ובתקופות מצומצמות של השנה אז אין טעם להיות מנוי כל השנה. ובכללי, אני לא הולך לקנות משחק דיגיטלי על פלטפורמה סגורה כל עוד זה תלוי בי.

בעיות של עשירים? הלו, גן סגור. וכך הם סוגרים אותך יותר בגן הזה. כל הכסף שהשקעת יורד לטמיון במידה ואתה בוחר להפסיק לקנות ולשחק בקונסולות סוני. אין לך שום בעיה שכל הכסף שהשקעת במינוי שווה כקליפת השום אם אתה עובר קונסולה ואפילו דור? להגיע למצב שאתה קושר את עצמך עם פלטפורמה מסויימת לאו דווקא בגלל שאתה מעדיף אתה אלא רק שיש לך כל מיני תכנים שאתה תאבד במעבר?

למה אתה כל כך שש לכבול את עצמך לגורם מסויים?

אני לא יודע איזה אפליקציות באנדרויד, בטח לא אלה שמשלמים עבורם, אין לך גם ב iOS. אבל למקרה שפספסת, הלו. המגמה בעולם ובתעשיות הבידור והתכנים היא שהתכנים יתאימו את עצמם אליך במקום שאתה תתאים את עצמך. התכנים איתך בכל מקום ועל כך מסך שאתה רוצה. משחק על משחק בטלוויזיה, נוסע לאיזשהו שמקום ומשחק באותו משחק באותו סייב על הפלאפון בנסיעה וכשאתה חוזר הביתה אתה ממשיך לשחק על צג המחשב. המחשבה שמוצר מסויים ידרוש ממך חומרה מסויימת ויגביל אותך לדרך אחת לצרוך אותו היא מחשבה שהולכת ונעלמת ומתחלפת. הגן הסגור שכופה עליך לעומת פתיחות והתאמה של התוכן לצרכיך בכל רגע.

זה למה קונסולות משחק כפי שהם היום פחות ופחות קורצות ובטח קונסולות הדור הבא שהן פשוט מחשב ושבעבר היו להן יותר יתרונות ושהיו סיבות מוגדרות היטב למה לבחור בהם. וזה למה גם סוני מתחילה לקרוץ לכיוון בדבריה שהם מתווכנים לאפשר הזרמת משחקים דרך גאייקאי גם למוצרים שאינם שלהם.

פס+אמריקאי עולה 50 דולר באופן רשמי אבל אין סיבה לשלם עליו מחיר שכזה, מחכים לסיילים והנחות שתמיד יש עליו, לי הוא עלה 25 דולר באמזון (נמכר ב 30 וקיבלתי הנחה של 5 דולר מקופון מקנייה אחרת באתר שאני בטוח שגם את זה ללא מעט לקוחות היה כי כמעט כל שטות שם מביאה קופון), אומנם נחשב לפחות טוב מאירופאי אבל במחיר כזה מדובר בגניבה, על האירופאי יש פחות מבצעים אבל גם שם לרוב קונים אותו כשהם מציעים 3 חודשים אקסטרה מתנה, ותמיד מציעים את זה מתישהו.

מה שיפה זה שאפשר לקנות רק במבצעים והמנוי נאגר, ככה שאם יהיה מבצע עוד חודשיים שימכרו ב 30 דולר ואקנה שוב אז פשוט הסיום המיועד של המנוי המקורי יקפוץ בעוד שנה, או שאפשר לחכות ולהוסיף אותו גם מאוחר יותר, אתה לא חייב מיידית להתחיל את השנה גם אם קנית אותו במבצע.

בקשר לגרסת המחשב של בורדרלנדס, אנחנו חוזרים על מה שדיברנו עליו, לרוב האנשים לגמרי מספיק לשרוף על משחק, גם אונליין את ה 50-60 שעות שלו ולעבור הלאה, מעטים האנשים שעכשיו בורדרלנדס 2 ישנה את חייהם והם ישחקו בו סטייל WOW 5 שנים, כולם ישחקו בו חודש-חודשיים ויעברו הלאה, מי שבאמת ייתפס בו בצורה כזו חריגה אז שילך ויקנה את הגרסה הפיזית שבטח תעלה במחיר מוזל בשלב הזה, אם היא תתן לו כ"כ הרבה שעות של גיימפליי זה שווה את זה עבורו וגם פה, בזכות הפלוס הוא מצא את ההתמכרות הזו.

בקשר לסיילים, הם קיימים לרוב לכל המנויים, פשוט מנויי הפלוס מקבלים אקסטרה הנחה במחיר, לא הבנתי סוני הראשונה שהמציאה מועדון לקוחות שמביא הנחות למנוייו? אמא שלי לא חברה במשביר ובכל מני קשקושים אחרים שלוקחים לה כמה שקלים לחודש ומציעים לה הנחות?
אם ההנחות הללו שוות את זה בתור מישהו שרוכש משחקים אז מה הבעיה פה?
שוב אלו הנחות אקסטרה לרוב על מבצעים קיימים, לא הזכות להשתתף בסיילים כמו שאתה מציג את זה (וגם סיילים בלעדיים הם סבבה כמו לא מעט מועדוני לקוחות עם שירות דומה), ואם תוסיף את זה למשחקים שמקבלים כל חודש ולמחיר הריאלי שמשלמים (לא חושב שאי פעם עלה לי 50 דולר טהורים, תמיד הייתי במסגרת מבצע, בין אם 50 דולר+ 3 חודש מתנה או כמו עכשיו של 25 דולר) יוצא שירות אדיר במחיר מצחיק.

בקשר ל"גן סגור", זה נחמד ה wonderworld שאתה חי בו, שבו פשוט סוני תחלק לי מתנה כל חודש שני משחקי AAA שיצאו בטווח של חצי שנה-שנה רק בגלל שאני זורק להם כמה שקלים כל חודש, רוב הצרכנים לא חיים בסרט, הם יודעים שבעולם האמיתי דבר כזה הוא טוב מדי מכדי להיות אמיתי וגם במתכונתו הנוכחית מדובר בעסקה מאוד הוגנת ומטיבה עם הצרכן, גם הייתי רוצה מבצע שב 20 דולר לשנה כל חנות ה PSN תפתח לי בחינם אבל צריך להיות ריאליים ומה שאתה רוצה זו פנטזיה של ילד בן 12, אתה רוצה את המשחקים מתנה? אז יהיה לכך מחיר חמור בפגיעה של איכות השירות ולך תהנה ממשחק ארקייד משנת 2008 וממשחק השקה כמו גירס כמו אצל ה 360 שהפלוס שלו חסר תועלת וזוכה ללעג.

מה שאתה רוצה זו פנטזיה ילדותית, ככה העולם עובד, אתה מנוי לשירות וברגע שאתה מתנתק ממנו אתה מאבד את תכניו, אין טעם להתווכח על פרקטיקות עסקיות מקובלות ולא מעניין אותי גם לדון בזה. אם זה הפוקוס שלך בויכוח על הפלוס אז חבל על בזבוז הזמן של שנינו, לך לפורום של אפל, הוט, יס ושלל חברות נוספות ותצעק שם על נותני השירות שלוקחים לך את כל התכנים ברגע שאתה עובר מהם, הרי לא הוגן שאתה מאבד את כל ספריית ה VOD שפתחת בהוט ברגע שאתה עוזב!
נערך לאחרונה על ידי bling ב 17 דצמבר 2013, 13:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 דצמבר 2013, 13:49

אני לא מבקש שסוני תחלק מתנות אבל אני מעדיף שיתמחרו משחקים דיגיטליים ויציעו מבצעים כמו בסטים ושאוכל באמת להיות בבעלות המשחקים מאשר שיהיה שירות השאלה שדורש ממני להמשיך ולשלם על מנוי כדי לגשת לתכנים. ה'פנטזיה' שלי קיימת כבר על המחשב והיא הכיוון שאליו צועד העולם. אני לא רואה לנכון לפרגן לשירות בעל מגבלות רבות בפלטפורמה סגורה שמשמש כדרך לסגור אותך עוד יותר בגן הזה מכיוון שהוא עדיף משירות בפלטפורמה סגורה אחרת. יש לפרוץ את הגנים הסגורים האלה ולכן הסטימאשינס מעניינים אותי.

ולכן לא קניתי תכני VOD כשהייתי בYES ובהוט. ועד כמה שאני זוכר את התכנים בVOD אתה שוכר לתקופת 48שעות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 דצמבר 2013, 16:03

יופי שזה מה שאתה מעדיף והרבה אחרים מעדיפים מתכונת של משחקים "חינם" כל חודש.

השירות כמו שהוא נהדר, על כל "מגבלותיו", שמסתכמים ברצונך הלגמרי סביר לקבל משחקים מתנה לכל החיים בעבור הגרושים שלך או שיפסיקו לחלק משחקים ויעברו למבצעים- מה שהם עושים בלי קשר רק לא ברמה קיצונית כמו סטים כי אפשר לשער שכוחות השוק שונים על גבי הקונסולה והפלוס לא אשם בכך, שלא לדבר על כך שהרבה מעדיפים את הפורמט הקיים מאשר מבצעים קיצוניים יותר, ועובדה שגם אנשים עם PC חזק וסטים רשומים אליו בפורום כמו Death, קאוטיק ודין, כנראה שעבורם יש לו ערך מעולה בפני עצמו בלי קשר לרצונותיך או לכך שמבצעים בסטים הם גם דבר נהדר בפני עצמו.

בקשר למאבק החברתי שלך בנוגע לגנים סגורים שצריך לפרק, YOU GO BORTHER!!
אני אמשיך להיות נעול לי בגן של הפלוס, יש שם אחלה פירות :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 דצמבר 2013, 19:42

אחרי מספיק זמן הבנתי סוף-סוף איך לשחק את Resogun ואיך עובדים עם הProtectors :D. כשרואים את כל המכניקות של המשחק הוא ממש מרשים, אחד ממשחקי הPSN היותר מושקעים שיצא לי לפגוש. פשוט וחכמם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 18 דצמבר 2013, 20:48

Death_119 כתב:אחרי מספיק זמן הבנתי סוף-סוף איך לשחק את Resogun ואיך עובדים עם הProtectors :D. כשרואים את כל המכניקות של המשחק הוא ממש מרשים, אחד ממשחקי הPSN היותר מושקעים שיצא לי לפגוש. פשוט וחכמם.

פשוט? איך בדיוק הוא פשוט?
האמת שלא יצא לי לחזור אליו מעבר השעה שהרצתי עליו ביום שקבלתי את הקונסולה (ולא כי אני לא רוצה, פשוט אין לי זמן), ובמהלך השעה הזו ממש לא הבנתי את כל החוקים ומה בדיוק צריך לעשות מתי. אבל זה בהחלט נראה מבטיח.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 דצמבר 2013, 11:04

erezronen כתב:
פשוט? איך בדיוק הוא פשוט?
האמת שלא יצא לי לחזור אליו מעבר השעה שהרצתי עליו ביום שקבלתי את הקונסולה (ולא כי אני לא רוצה, פשוט אין לי זמן), ובמהלך השעה הזו ממש לא הבנתי את כל החוקים ומה בדיוק צריך לעשות מתי. אבל זה בהחלט נראה מבטיח.

אין בו הרבה חוקים, הבעייה שאף אחד לא מסביר אותם. הקטע הוא שצריך לעבור שלבים על ידי הריגת כל החלליות שאתה פוגש. במהלך השלב יש איקס אנשים. כל כמה זמן מגיעים protectors שהן חלליות מוארות בירוק. הצלחת להרוג את כל המקבץ? הן ישחררו טיל שיחלץ את אחד האנשים. מרגע ששוחרר יש מרוץ נגד הזמן להצלת האיש, או שאתה תופס אותו ומוריד אותו באחת משתי נקודות השילוח, או שהוא נחטף על ידי חללית/נופל לתהום/סתם נורה על ידי חלליות אחרות או על ידך. הצלחת להביא אותו לנקודת השילוח? קבל בונוס בדמות נקודות/שדרוג לכלי הנשק/חיים/פצצות ועוד... במקביל מידי כמה זמן יורד בונוס אקראי שאתה יכל לפוצץ. הoverpower gun נטען על פי כמה רצפים אתה מצליח לעשות. זהו. כשאתה קולט את זה המשחק הופך להיות ממש מגניב ומאתגר. בכל מקרה אני נהנה בטירוף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 19 דצמבר 2013, 19:44

אוקיי, עכשיו החוקיות של מתי בני האדם משתחררים ומתי הם נהרגים בתוך הצנצנות המוזרות האלה שלהם הרבה יותר ברורה. קול.

ואני מסכים שזה יופי של משחק. הוא גם נראה נהדר ומעט הבוסים שפגשתי היו ממש ממש מגניבים (בדרך כלל אני לא סובל בוסים בשוטרים כאלה).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2013, 12:54

הוא פשוט אבל אף אחד לא מסביר לך את החוקים הפשוטים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 דצמבר 2013, 22:09

כנראה בגלל שמיקרוסופט מכבה שני מעבדים, האחד לקינקט והשני למערכת הפעלה. מצד שני זה יכול להיות בכלל בזכות הזיכרון המהיר יותר של הפס4 אם גם מחשיבים את הזמן העברה של הטקסטורה בצינור לזיכרון.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 דצמבר 2013, 07:08

השמועות אומרות האפך ,שהמעבד בPS4 טיפה מהיר יותר
1.8 מול 1.75

חוץ מיזה מעניין לראות את טגרה 4 ,מעניין יהיה לראות מתי סמארטפונים יגיעו לאותה רמת גרפיקה
אני מעריך טגרה 6 או 7 והמקבילים
הערכה שלי 3-4 שנים ,ספינות הדגל סמרטפונים וטבלטים ,באותה רמת ביצועים גרפים

לא חושב שניראה הפעם דור של מעל 8 שנים ,או אפילו קרוב לזה
יותר בכיוון 5-6 שנים

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 23 דצמבר 2013, 00:06

kririn כתב:השמועות אומרות האפך ,שהמעבד בPS4 טיפה מהיר יותר
1.8 מול 1.75

חוץ מיזה מעניין לראות את טגרה 4 ,מעניין יהיה לראות מתי סמארטפונים יגיעו לאותה רמת גרפיקה
אני מעריך טגרה 6 או 7 והמקבילים
הערכה שלי 3-4 שנים ,ספינות הדגל סמרטפונים וטבלטים ,באותה רמת ביצועים גרפים

לא חושב שניראה הפעם דור של מעל 8 שנים ,או אפילו קרוב לזה
יותר בכיוון 5-6 שנים

אני חושב שמנכל סוני אירופה כבר אמר שהדור הזה לדעתו הולך להיות קצר יותר. אני אומר שב2018-2019 כבר נראה 4 ps5,Xbox ואולי גם wiiu2
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 דצמבר 2013, 13:57

הקונסולה הבאה של נינטנדו תצא לדעתי כבר ב-2016, אבל לגבי השאר - כן, משהו כמו 5 וחצי שנים עד שיחשפו, שש מקסימום עד שיצאו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 דצמבר 2013, 19:06

גם אני חושב שהיורשת לWIIU תצא מוקדם יותר ,4-5 שנים אורך חיים לWIIU ,כמו הקיוב
החומרה של הWIIU מיושנת מידי מצד אחד ,ויקרה מידי מצד שני
תוסיפו לזה שימוש במעבד מבוסס PPC ,שהולך לצאת משוק קונסולות המניסטרים ,שהPS3\360 יצאו מהשוק

ומקבלים קונסולה שתקבל אהבה בעיקר מצד ראשון ,אבל שיש לצד ראשון את ה3DS על הראש שריווחית הרבה הרבה יותר
גם חלק מהפרויקטים זה לקזואל ,אז בכלל

נינטנדו תעשה בשכל בדור הבא ,עם יהיה אפשר לפתח לנידת הבא שלה ,ולעשות פורט בקלות לניחת הבא שלה
יש הרבה משחקי 3DS שהיו מתאימים גם לWIIU כמשחקי הורדה בתשלום ,והיו מאוד עוזרים
גם מה הסיבה לפתח שתי גרסאות שונות של NSMB לדוגמה ?
גרסה אחת בדור שתתאים לשתי הפלטפורמות תספיק ,תפנה מקום לעוד משחקים

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 דצמבר 2013, 18:32

Nigga כתב:עדכון הפלוס לחודש ינואר דלף: (מדובר בחשבון האמריקאי)

PS4: Don't Starve
PS3: DmC, Bioshock Infinite, Brothers

:o. עכשיו מייקרוסופט תיתן את too human director's cut כדי להתמודד עם סוני.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 26 דצמבר 2013, 13:37

Death_119 כתב: :o. עכשיו מייקרוסופט תיתן את too human director's cut כדי להתמודד עם סוני.

הלוואי שזה יהיה הדירקטור קאט, הם יתנו את הרגיל...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 דצמבר 2013, 15:22

Nigga כתב:עדכון הפלוס לחודש ינואר דלף: (מדובר בחשבון האמריקאי)

PS4: Don't Starve
PS3: DmC, Bioshock Infinite, Brothers

הבנתי שזה אושר כרשמי... שלושתם משחקים של מעל 90 בעיניי, מן הסתם ביושוק לדעתי הטוב ביותר, אבל גם DMC וגם BROTHERS בקלות משחקי חובה לכל אחד.
ב-DONT STARVE לא שיחקתי, הוא גם לא ממש מעניין אותי /:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 דצמבר 2013, 15:55

עדכון מטורף להתחשב בזה שרשימת משחקי השנה שלי הם:
1) ביושוק
2) BROTHERS
3) TLOU
(עדין לא שחקתי בGTA :))

BROTHERS משחק מדהים, הוא מרגיש כאילו נינטנדו וצוות ICO עשו ילד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 דצמבר 2013, 01:38

אני מקווה שהקונספט לא יפסק שם... לשלוט ב-2 דמויות עם 2 הסטיקים יכול לעבוד גם למשחקים מהירים יותר ופאזלים קשים יותר... אני ממש ממש אהבתי את BROTHERS, אבל זה עדיין פוטנציאל שלא מימשו עד הסוף. מקווה מאוד שהצוות עובד על משחק המשך רוחני.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 דצמבר 2013, 17:41

Laskin כתב:אני מקווה שהקונספט לא יפסק שם... לשלוט ב-2 דמויות עם 2 הסטיקים יכול לעבוד גם למשחקים מהירים יותר ופאזלים קשים יותר... אני ממש ממש אהבתי את BROTHERS, אבל זה עדיין פוטנציאל שלא מימשו עד הסוף. מקווה מאוד שהצוות עובד על משחק המשך רוחני.

אני לא חושב שאתה צודק. משחק שבו חשוב הדיוק שבתזוזת הדמויות לא יהיה שחיק בשליטה כזאת. במשחק הזה היה צריך להתרכז בשביל להזיז את שני האחים בו זמנית והם בכל מקרה רצו לפעמים למקומות מוזרים, נתקעו בקירות ונראו קצת מגוחכים פה ושם.
פה זה היה אחלה ובסוף, כאשר עשו בזה שימוש כדי לתת אימפקט מדהים, זה היה נהדר. במשחק מהיר יותר, זה יהיה בעיקר מתסכל.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 דצמבר 2013, 01:58

Nucleus_Dawn כתב:
אני לא חושב שאתה צודק. משחק שבו חשוב הדיוק שבתזוזת הדמויות לא יהיה שחיק בשליטה כזאת. במשחק הזה היה צריך להתרכז בשביל להזיז את שני האחים בו זמנית והם בכל מקרה רצו לפעמים למקומות מוזרים, נתקעו בקירות ונראו קצת מגוחכים פה ושם.
פה זה היה אחלה ובסוף, כאשר עשו בזה שימוש כדי לתת אימפקט מדהים, זה היה נהדר. במשחק מהיר יותר, זה יהיה בעיקר מתסכל.

זה מה שחשבתי בהתחלה על גיטר הירו ;)
אני בטוח שימצאו דרך לעשות את זה מצויין אפילו למירוצים מהירים, צריך רק לחשוב איך... :)
ושוב, זו רק אופציה אחת, כתבתי שגם אפשרי על פאזלים קשים יותר. המשחק היה בעיניי קל *מדי*

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 30 אורחים