kririn כתב:הבעיה בחלק המנדוטורי ,מנדוטורי למי שרוצה לשחק מולטי מקוון
Laskin כתב:יש גם רשמים וקטעי וידאו.
זו הכרזה מטורפת ממש... רק שיכללו את זה בPLUS, הלוואי!
DrKeo כתב:כולנו ידענו שזה בא, כולנו יודעים שזה לא עובד ככה במצב אמיתי וכולנו יודעים שבישראל זה יראה במקרה הטוב כמו סרטון יוטיוב. זאת ההכרזת CES? איפה הVR?
Laskin כתב:זה נועד לקז'ואלים שלא רוצים קונים קונסולה במיוחד, ולשחקני מחשב שרוצים לשחק פה ושם במשחק ישן שאין בSTEAM
DrKeo כתב:אולי קז'ואלים אבל אני לא רואה איך שחקן PC שרגיל ל60FPS ב1080P עם זמן תגובה אפסי הולך לשחק משחק שנראה כמו סרטון יוטיוב עם לאג של חצי שניה במקרה הטוב ואשכרה נהנה מהמשחק.
Laskin כתב:
אני אשמח לשחק בFF9 היום, כמו גם בCHRONO CROSS שמעולם לא שיחקתי... לא חסרים.
אגב, מאיפה הנתון של חצי שנייה?
erezronen כתב:
אם יש לך PS3 או psp או ויטה אתה יכול לקנות את המשחקים האלה דרך ה-PSN ולשחק בהם בלי קשר לענן הזה
Laskin כתב:
כמה גיימרים כאלה כבר יש, שרגילים לשחק ב1080P ב-60FPS ואכפת לו ממשחקים ישנים על קונסולות?
כל גיימר שלא שמר את הPS1/2 שלו גם כן ישמח לשירות הזה.
אני אשמח לשחק בFF9 היום, כמו גם בCHRONO CROSS שמעולם לא שיחקתי... לא חסרים.
אגב, מאיפה הנתון של חצי שנייה?
ו-SWISS - למה שזה יהיה "סכום נכבד"? הם אמרו בפירוש שיהיו מסלולים שונים של מנוי ותהיה דרך לשכור משחק.
אני מניח שלשכור את רוב משחקי ה- PS1/2 לא תעלה על דולר-שניים, לקנות אולי באיזור ה-5, תלוי במשחק.
לגבי שחקנים רציניים - עוד אפשר להתווכח, אבל לשחקן המזדמן?! כרגע - הוא צריך לקנות קונסולה, לעשות מנוי לשירות שלה ואז לקנות משחקים. פה אתה מבטל את רכישת הקונסולה, ויכול להשכיר (ככל הנראה) משחק בלי שום מנוי, או לעשות מנוי השכרות בלתי מוגבל או מוגבל ל-X משחקים בחודש וכו'. זה יכול להכשל רק אם הלאג יהיה בלתי אפשרי או אם יהיו נפילות וכד'. אני חושב שזה חושף את המשחקים שלהם מהPS1-3 לקהל היעד של הפלאפונים, הטלויזיות, הטאבלטים... זה עשרות מליוני אנשים.
אני צופה לזה הצלחה אדירה, אבל אחד מאיתנו הולך לאכול את הכובע
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים