דברתי עם חבר שלי שעובד בפיקסאר אתמול, הוא אמר שהעבירו אותו לדינוזאור הטוב אחרי שהוא סיים את INSIDE OUT ורציתי לדעת מה האיכות של הסרט אבל הוא אמר לי שהוא עדין לא ראה את המוצר המוגמר אז הוא מכיר רק את ה10 שניות שהוא עובד עליהן כרגע
המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
DrKeo כתב:אני ראיתי אותו בהודו וצנזרו את כל הקללות כולל בתרגום (זה היה באנגלית אבל עדין היה תרגום באנגלית) ששמו כוכביות על כל קללה כולל הכי קטנה כמו DAMN. בנוסף הייתה הפסקה באמצע מה שאני לא רגיל אליו, מלצרים שמציקים לך באמצע הסרט אם אתה רוצה להזמין אוכל ולפני הסרט הייתי צריך לעמוד להשמעת ההמנון ההודי.
DrKeo כתב:אני ראיתי אותו בהודו וצנזרו את כל הקללות כולל בתרגום (זה היה באנגלית אבל עדין היה תרגום באנגלית) ששמו כוכביות על כל קללה כולל הכי קטנה כמו DAMN. בנוסף הייתה הפסקה באמצע מה שאני לא רגיל אליו, מלצרים שמציקים לך באמצע הסרט אם אתה רוצה להזמין אוכל ולפני הסרט הייתי צריך לעמוד להשמעת ההמנון ההודי.
DrKeo כתב:כן דברנו עליה כאן כבר, זה מבוסס על סרט ישן. יש המון פוטנציאל, ביחוד שהמריץ סדרה הוא ג'ונת'ן נואלן שכתב את כל הסרטים של כרטסטופר נואלן. בנתיים המסתורין הכי גדול הוא איך לעזאזל יש לג'ונת'ן נואלן מבטא אמריקאי ולכריסטופר נואלן בריטי, הם הופרדו בלידתם?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 9 אורחים