Uncle Pey'j כתב:אם הדור הבא מגיע עם BC מלא לנוכחי ואין איזו קטסטרופה חומרתית או מחיר מופקע,אני לא רואה סיבה למה לא לקפוץ בשיגור,בייחוד אם כמוני,דילגת על הפס4 פרו/XBX.
ולא הבנתי את החלק של הטלוויזיה,למה שזה ייראה טוב יותר עליה? כבר עכשיו משחקי מולטיפלטפורם על ה-PC נראים יותר טוב ממה שהם נראים על הפס4 פרו/XBX. קח את פורזה 4 למשל,נראה מצוין על ה-XBX אבל טוב יותר על ה-PC עם הבדלים די ברורים.
גם התמיכה ב-HDR ב-PC בסך הכל יותר טובה ממה שהייתה לפני שנתיים,הבעיה כרגע היא בעיקר מחסור במסכים תומכים,אבל באופן כללי מסך מחשב טוב בדרך כלל נותן תמונה יותר מדוייקת מטלוויזיה ועם אינפוט לאג נמוך יותר. אם אתה מדבר על האפקט של מסך גדול יותר,אין שום דבר שמונע ממך לחבר PC לטלוויזיה ולהשתמש ב-BPM של סטים לחוויה נוחה.
הטלוויזיה שלי כנראה יותר טובה, בהיבטי תמונה וכו' מכל מסך מחשב במחיר מתקבל על הדעת. התמיכה ב HDR בPC אומנם טובה יותר אבל לא בהכרח עובדת בכל כותר וכל הזמן.. דורשת המון התעסקות. נושא ה LAG הוא נחמד, אבל לא קריטי לי כי אני לא מאלה שמרגישים את זה כ''כ לרוב, ותכלס, לא שמתי לב לשום בעיה באף משחק ששיחקתי בפרו כרגע.
ויש לי את הפרו כרגע, ואני נהנה להשלים את הסדרות ש''פספסתי'' עד עתה. יש לי גם PC סבבה (לא GTX 1080, מצטער), ואני עדיין נהנה לשחק שם, אבל משהו בנוחות מול הטלוויזיה והאיכות שלה למול מסך המחשב שלי (או כמעט כל מסך מחשב אחר שראיתי, גם היקרים יותר), עושים את ההבדל עבורי
שכחתי להגיד - אני לא זונת גרפיקה בכלל.. אני נהנה מאיכות התמונה הכללית על הטלוויזיה שלי, אבל כשאני צופה בסרטוני DF על ההבדלים הקטנים בין רמות הפירוט השונות בגרסאות או הבדלים בין MED ל HIGH, אני לרוב מגרד את הראש ותמהה איך הדברים הקטנטנים האלה שתוך כדי תנועה בחיים לא הייתי שם לב אליהם, מפריעים כ''כ לאנשים.