Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 08 מרץ 2014, 21:55

למקרה ששכחת, EA הלכו מאחורי הגב של Respawn ועשו עסקה עם מיקרוסופט כדי להשאיר את טיטאנפול 'בלעדי' לצמיתות. התכנון היה לגרסת פס4 אחרי שנה. ה IP הוא בבעלות Respawn.

און-טופיק: זמפלה צייץ עוד כמה דברים וזה לא נראה שזה קשור ל EA. ייתכן ומדובר בפרוייקט 'השעות האחרונות' של ג'ף קילי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 מרץ 2014, 22:11

Kazz כתב:למקרה ששכחת, EA הלכו מאחורי הגב של Respawn ועשו עסקה עם מיקרוסופט כדי להשאיר את טיטאנפול 'בלעדי' לצמיתות. התכנון היה לגרסת פס4 אחרי שנה. ה IP הוא בבעלות Respawn.

און-טופיק: זמפלה צייץ עוד כמה דברים וזה לא נראה שזה קשור ל EA. ייתכן ומדובר בפרוייקט 'השעות האחרונות' של ג'ף קילי.

המשחק מפותח עם הכסף של EA, מפורסם עם הכסף של EA וזו זכותה המלאה של EA לחתום על כל הסכם שמתחשק להם.
הם לא הלכו מאחורי הגב של אף אחד, כי הגב שלו יש את הזכות המוסרית והחוקית לחתום על ההסכמים הללו, הוא שלהם. לריספון יש את החופש האומנותי שלה והם מקבלים המון כלים ותמיכה מEA. בתמורה, EA מפיצה את המשחק איך שמתחשק לה ולאיזו פלטפורמות שנראה לה שיהיה הכי רווחי לפתח אותן.

קוראים לזה עסקים. אין פה שום הליכה מאחורי הגב של אף אחד. אם היה חשוב לזמפלה שהמשחק ייצא לPS4, אז הוא היה יכול לדאוג שבהסכם שהוא חתם עם EA, שבזכותו לזמפלה יש עבודה והרבה כסף, יהיה רשום שהזכות לבחור לאילו קונסולות יפותחו ויופצו המשחקים, תהייה של ריספון ולא של EA.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 מרץ 2014, 11:32

הIP הוא בבעלות ריספון. אני לא יודע מה האלמנטים המשפטיים שאיפשרו לEA לעשות את הצעד הזה אבל הפואנטה היא שEA הלכו מאחורי הגב של המפתחים וחתמו על הסכם כזה בלי להודיע לזמפלה או שהם הודיעו לי כבר כשזה היה גמור.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מרץ 2014, 13:01

Kazz כתב:הIP הוא בבעלות ריספון. אני לא יודע מה האלמנטים המשפטיים שאיפשרו לEA לעשות את הצעד הזה אבל הפואנטה היא שEA הלכו מאחורי הגב של המפתחים וחתמו על הסכם כזה בלי להודיע לזמפלה או שהם הודיעו לי כבר כשזה היה גמור.

זה לא משנה שהIP שלהם. ברור שהזכות להחליט לאיזו פלטפורמה לפתח, לא שלהם ולכן EA לא הלכו מאחורי הגב של אף אחד. הם בסה"כ ביצעו את התפקיד שלהם במערכת יחסים העסקית והחליטו להשקיע כסף בגירסאות מסוימות ולא באחרות. זכותם המלאה. הם לא הלכו מאחורי הגב של אף אחד, כי הם בעלי הסמכות ובעלי האחריות על ההחלטה הזאת. הגב היחיד שזה עניינו הוא שלהם והם היו צריכים רק להודיע לריספון אחרי חתימת ההסכם.

אם באמת היה פה איזה אקט לא כשר, אז ברור לך שזמפלה, שכבר עזב את EA בגלל חוסר הסכמה עסקית ולאחר מכן עזב את אקטיוויז'ן בגללל חוסר הסכמה עסקית, היה עוזב שוב. אם אתה באמת חושב שהבן אדם לא היה מודע לעסקה הזאת, אתה נאיבי.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 מרץ 2014, 16:38

לא אמרתי שזה לא כשר. לעשות עסקה מהסוג הזה בלי להגיד ולהודיע למפתחים לפני שזה כבר נחתם זו לא התנהגות שאני רואה בעין יפה. ויכול מאוד להיות שזמפלה ילך למפיצה אחרת למשחק ההמשך למרות שאני חושב שלEA יש את הזכות הראשונה לסירוב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 מרץ 2014, 17:59

Kazz כתב:לא אמרתי שזה לא כשר. לעשות עסקה מהסוג הזה בלי להגיד ולהודיע למפתחים לפני שזה כבר נחתם זו לא התנהגות שאני רואה בעין יפה. ויכול מאוד להיות שזמפלה ילך למפיצה אחרת למשחק ההמשך למרות שאני חושב שלEA יש את הזכות הראשונה לסירוב.

אתה סותר את עצמך. אם אתה אומר שאתה לא רואה את זה בעין יפה, אז אתה אומר שזה לא כשר.
זכותה המלאה של EA לחתום על ההסכם הזה ואם זו לא היתה זכותה, אז זמפלה מזמן לא היה בEA. אין שמץ של ספק שהוא ידע על העסקה לפני כולנו.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 מרץ 2014, 19:44

לא מבין מה מיתלהבים כל כך מהמשחק הזה ?

סך הכל מהסירטונים שראיתי -משחק שמשלב מאקים וFPS ,אבל יש רק מולטיפליר
המשחק גם לא בילעדי לXBO ,הוא יוצא גם לPC ו360

אני חושב שההיפ שלו מוגזם ברמות מאוד גבוהות

שהילו 1 יצא ,זה היה מובן ,קפיצת דרך גדולה במולטי בקונסולות,למרות שבראשון היה רק מולטי מקומי

שבאטלפיד 3 גם היה מובן בגלל קפיצת הדרך בגרפיקה במולטי מקוון

COD4 היה מובן גם ,בגלל משחקיות שאז היתה מרעננת מאוד

אבל היום אנחנו מוצפים במשחקי מולטי מקוון ,כולל כאלו עם רכבים ,למרות שבמקרה הזה זה מאקים
ואני לא ראיתי משהו אחד אפילו שמצביע על משחק גדול פה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 מרץ 2014, 20:16

קרירין - שיחקת בבטא? כמי שממש לא אוהב משחקי מולטי בסגנון, מצאתי את טייטאנפול מהנה, מרענן ומתאים לי. זה החידוש, וזה מה שכנראה הרבה אנשים מוצאים בו. גם התזזיתיות במפה וגם הממשק שלו תורמים רבות להנאה. בקיצור, קרירין, אל תהיה היפסטר.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 מרץ 2014, 20:26

לא שיחקתי ,כי אין לי מספיק זמן לכל המשחקי סינגל שיש לי

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 מרץ 2014, 20:37

kririn כתב:לא שיחקתי ,כי אין לי מספיק זמן לכל המשחקי סינגל שיש לי

אז אתה סתם היפסטר שמנסה ללכת נגד הזרם :P. הוא כיפי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 מרץ 2014, 11:00

הרבה יותר חשוב להשלים את DUCK TALES לNES ;)

אני מסכים, אני לא מת על הז'אנר אבל הוא ממש כיפי. אני ללא ספק אקנה אותו כשיהיה בסביבות ה-20 דולר.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 מרץ 2014, 11:35

היה סופ"ש חינם לGHOST... שנים שלא שיחקתי COD... מאז MW2 וגם אז ממש בקטנה. נהנתי, בעיקר נהנתי בספליט סקרין עם חבר. שוקל לרכוש את המשחק בשביל לשחק מדי פעם ביחד עם חבר על הספה. החלטות קשות של החיים :P
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 מרץ 2014, 11:50

swiss-the-engine כתב:היה סופ"ש חינם לGHOST... שנים שלא שיחקתי COD... מאז MW2 וגם אז ממש בקטנה. נהנתי, בעיקר נהנתי בספליט סקרין עם חבר. שוקל לרכוש את המשחק בשביל לשחק מדי פעם ביחד עם חבר על הספה. החלטות קשות של החיים :P

אם הייתי מוצא את גוסט ב20 דולר, יכול להיות שגם אני הייתי קונה אותו. הייתי עובר באיזה סופ" על הקמפיין וזהו. הבעיה עם COD היא, שהוא פשוט לא יורד במחיר (גוסט קצת פחות בעייתי בזה, אבל עדין) ולא שווה לקנות אותו במחירים שדורשים עליו, לפי דעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 מרץ 2014, 11:57

הקמפיין לא מעניין אותי בכלל. בכלל.

הוא נמכר ב40 דולר כרגע אז ההנאה הרבה שהייתה לי לשחק בספליט סקרין עם חבר הופכים את הקניה לקורצת. בטח אני לא אקנה, סתם אני משתף :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 מרץ 2014, 23:58

טוב בסוף רכשתי את גוסטס כי ראיתי שלטייטאנפול אין ספליט סקרין.

מיקרוסופט מוכרת את הבאנדל של טייטאנפול ב400 דולר בחנות שלהם.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 13 מרץ 2014, 01:08

swiss-the-engine כתב:טוב בסוף רכשתי את גוסטס כי ראיתי שלטייטאנפול אין ספליט סקרין.

מיקרוסופט מוכרת את הבאנדל של טייטאנפול ב400 דולר בחנות שלהם.

לא אהבת את PVZ GW? יש לו ספליט סקרין והוא נראה ממש מהנה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 מרץ 2014, 01:12

למרבה הטמטום אין לו דמו אז לא שיחקתי במשחק אז הלכתי עם מה שאני מכיר ומה שנתן לי לשחק בדמו
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 מרץ 2014, 11:35

swiss-the-engine כתב:למרבה הטמטום אין לו דמו אז לא שיחקתי במשחק אז הלכתי עם מה שאני מכיר ומה שנתן לי לשחק בדמו

מצד אחד, לגמרי הגיוני שיהיה למשחק חדש, בכותר די חדש דמו.
מצד שני, זה משחק אונליין בלבד, אז לעשות לו דמו זה קצת בעייתי. דמו מוגבל למפה אחת/דמות אחת/שעתיים משחק היה במקום פה, לדעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 מרץ 2014, 12:36

Nucleus_Dawn כתב:
מצד אחד, לגמרי הגיוני שיהיה למשחק חדש, בכותר די חדש דמו.
מצד שני, זה משחק אונליין בלבד, אז לעשות לו דמו זה קצת בעייתי. דמו מוגבל למפה אחת/דמות אחת/שעתיים משחק היה במקום פה, לדעתי.

זה בדיוק מה שהיה לCOD... סופ"ש מולטי עם שלושה מפות וכמה מצבי משחק. דמו לקמפיין בחיים לא היה מזיז לי.

נגעתי אתמול קצת בקמפיין והוא פשוט זוועה לטעמי.
Benjamin Franklin

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 13 מרץ 2014, 13:11

אני חושב שאני אקנה היום את PVZ, פשוט נראה כיף מדי כדי שלא אקנה אותו ואני חושב שאוותר על Titanfall כי הוא מרגיש לי כמו משחק שישעמם ישר אחרי שקונים אותו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2014, 14:49

טריילר ל KINECT SPORT החדש

אמור להיות המשחק הראשון שיתמוך כמו שצריך בקינקט, אבל מאוד מדאיג שהוא יוצא עוד שבוע וכמעט ולא ראינו נטו גיימפליי ממנו, אלא בעיקר קטעים ערוכים כאלה...
אני מניח שבשבועות/ימים הקרובים נקרא הרבה רשמים עדכניים ונראה אם הוא עוד משחק גימיק או משהו באמת מהנה, שעובד כמו שצריך.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 מרץ 2014, 15:03

איך זה לא יהיה משחק גימיק? הכדורגל לא יכול להיות רציני כמו כן הטיפוס קיר. הWAVE RACE חמוד והשליטה די טובה אבל פשוט אין שם שום סקיל, סתם מסלול רחב טילים עם כמה נקודות לעשיית תרגילים וכמה נקודות עם פצצות וPOWER UPS. בטח הטניס והבאולינג יהיו נחמדים אבל גם שם אני לא רואה איך אפשר לעשות משהו עם סקיל שיכול להחזיק שחקן קונסולה יותר משבוע שבועיים לכל היותר.

אגב גיימפליי... נראה לי הם הבינו שאין טעם בדבר כזה... זה לא עובר טוב אצל גיימרים ודי בצדק. כאילו הטריילר שהבאת עם כל האנשים היפים נראה כרגיל די מגוכך.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2014, 15:08

אני יכולתי להבין מדוע לא פירסמו גיימפליי בעבר, בגלל שלקינקט היה לאג והוא לא עקב לגמרי במדוייק אחרייך, והרבה מאוד באגים.
הפעם הטכנולוגיה מצויינת, פשוט אף אחד לא משתמש בה כי זה לא מה שגיימרים מחפשים. עם זאת - זה לא אומר שהם לא צריכים להגיד לאנשים: "היי! הפעם זה עובד ממש טוב!"
אני מאמין שתנועה יכולה בהחלט להיות דבר ממש מגניב, אם מבוצעת בצורה מהנה ומגיבה במהירות. פשוט עד היום לא נתקלתי בדבר כזה, אבל זה לא אומר שזה לא אפשרי :)
זה לא חייב להיות משהו ממש מיוחד, אבל לא חייב להיות סתם גימיק-צעצוע כמו ווי או קינקט הראשון (או המצלמה של סוני לפני אלו).

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 13 מרץ 2014, 15:21

אני לא מסכים... הלאג רחוק ממה שטוענים ויותר בסביבות ה150 בקינקט ספורטס/אדוונצ'רס. פשוט אנשים רגילים למיידיות של לחיצה על כפתור ולא להזיז את היד.

לגבי בעיות קליטה זה גם משהו ממש ממש נדיר כשאתה בתנאים אופטימליים מה שמן הסתם לא בעיה לקיים באירוע PR או כל טריילר שבא לך לעשות.

הפעם הטכנולוגיה טובה יותר ועם זאת לא הייתי אומר מצויינת. קשה לי לאמר אם זה עניין של תוכנה או חומרה אבל הזיהוי קולי הוא לא מה שהייתי מצפה אחרי כל כך הרבה זמן ואומנם יש הרבה יותר חלקים לשלד שהוא מרכיב אבל לא ראינו איך זה כל כך משנה מהותית משחק כזה או אחר.

אני מסכים שזה יכול להיות מגניב אבל לא לאורך זמן. קינקט ספורטס מאוד נחמד ובמיוחד בגלל כמות המיני גיימס והאיכויות הפקה הכלליות אבל זה פשוט לא יכול לתפוס אותך לאורך זמן כי הסקיל הדרוש הוא לא יותר משל אוטיסט. כנ"ל גם המשחק מירוצים JOY RIDE.

קינקט צריך להיות הדרך שבא משחק באקס בוקס מכיר אותך ומגיב אלייך בנוסף לקצת זיהוי תנועה כי חסר כפתור או כי זה נוח יותר... נגיד לעשות LEAN בשוטר או להסיט טיפה את המצלמה במשחק מירוצים (אלוהים יודע למה בפורצה עשו את זה מבוסס סיבוב ולא הטיה של הראש).
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2014, 15:29

אני גם חושב שאלו שימושים ראויים יותר לגיימר כמוני, אבל גם המשחקים האלה יכולים להיות מאוד מהנים לערב שהחברים מגיעים, ולא להיות מעפנים כמו שכולם היו עד היום :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים