משחקים נשכחים ?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: משחקים נשכחים ?

הודעהעל ידי kririn » 03 פברואר 2014, 15:08

יש זיכיונות טובים יותר ויש פחות טובים
אני פשוט לא חושב שזכיון כמו BC שווה להחזיר היום ,חוץ מפורט HD

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 פברואר 2014, 16:34

kririn כתב:יש זיכיונות טובים יותר ויש פחות טובים
אני פשוט לא חושב שזכיון כמו BC שווה להחזיר היום ,חוץ מפורט HD

אבל לא שאלתי אותך אם אתה רוצה את BC, אמרתי שאני רוצה את BC כי זה המטרה של הת'רד הזה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 07 פברואר 2014, 03:32

Nucleus_Dawn כתב:
אני זוכר שהוא היה אחד הניסיונות הראשונים של בת'סדה להתרחב לעוד משחקים, מעבר לאלדר סקרולס ושהוא קיבל ביקורות ממש ממש גרועות.

אז אתה בטח מבלבל אותו עם Rogue Warrior מבתשדה שיצא באותה שנה והיה באמת באמת גרוע. Wet דווקא קיבל ביקורות סבירות ונחשב למשחק לא רע.
רק שאף אחד מהם לא היה ניסיון ראשון של בתשדה להתרחב: שניהם היו משחקים בפיתוח חיצוני בכלל (את Wet בתשדה אספה אחרי האיחוד של אקטיוויזן-בליזארד שזרק המון IP שהם היו אמורים להפיץ לקיבינימט), ובתשדה מאז ומעולם עסקה בפיתוח והפצה של המון סדרות מעבר לסדרת ES. מלבד משחקים מקוריים היא גם החזיקה בזכויות למותגים כמו שליחות קטלנית, שודדי הקאריביים וסטאר טרק - חלקם אפילו היו לא גרועים כמצופה ממשחקי tie-in.

מה שמזכיר לי: Sea Dogs.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 פברואר 2014, 04:19

swym כתב:אז אתה בטח מבלבל אותו עם Rogue Warrior מבתשדה שיצא באותה שנה והיה באמת באמת גרוע. Wet דווקא קיבל ביקורות סבירות ונחשב למשחק לא רע.
רק שאף אחד מהם לא היה ניסיון ראשון של בתשדה להתרחב: שניהם היו משחקים בפיתוח חיצוני בכלל (את Wet בתשדה אספה אחרי האיחוד של אקטיוויזן-בליזארד שזרק המון IP שהם היו אמורים להפיץ לקיבינימט), ובתשדה מאז ומעולם עסקה בפיתוח והפצה של המון סדרות מעבר לסדרת ES. מלבד משחקים מקוריים היא גם החזיקה בזכויות למותגים כמו שליחות קטלנית, שודדי הקאריביים וסטאר טרק - חלקם אפילו היו לא גרועים כמצופה ממשחקי tie-in.

מה שמזכיר לי: Sea Dogs.

לא. אני זוכר נכון. WET היה מעפן. הביקורות שבדקתי עכשיו מאשרות את זה. זה שהוא היה פחות מעפן ממשחק אחר שלהם, לא אומר הרבה.
אני גם זוכר שזה היה בתקופה שבת'סדה נקנתה ע"י זנימקס והם עשו עוד כמה רכישות, בניסיון להתרחב (וזה נמשך עם משחקים לא מוצלחים אחרים, כמו ברינק) וליצור כותרים מצליחים שהם לא פולאאוט ואלדר סקרולס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 פברואר 2014, 03:14

בת׳זדה לא עושה משחקים שהם לא fo או es. מאז שזנימקס קנו אותם הם מנצלים את השם בת׳זדה כמפיצה אבל אף אחד מהמשחקים הנלוויםה אלה לא פותח עלידה. אפילו rage יצא תחת השם של בת׳זדה כי id נקנתה על ידי זנימקס.
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים