אני חושב שתצטרך לקנות משהו נוסף בשביל שזה יעבוד:
bozeman כתב:עדיין יש הרבה מה לעשות איתה (וכן הקינקט היא תוספת חומרה רצינית, למרות שאתה אולי לא בעניין שלה)
זה נכון שזה קצת ירד לי מלקנות אותה אולי בהשקה, אבל זה ממש לא "רק PS4 נותנת כל מה שרצינו והוואן היא ווי" זה טיפשי לחשוב שהPS4 שווה הרבה יותר.
ובנושא אחר שמעניין - מישהו יודע מה לגבי השלטים? האם שלטים של ה-360 ייתמכו לפחות קדימה? מה לגבי המחשב? ניתן יהיה להתבסס על המתאם של השלט 360?
Nucleus_Dawn כתב:
קראתי שהX1 לא תתמוך בשלטים של ה360.
השלט החדש נראה ממש ממש אדיר. כל ההתרשמויות ממנו סופר חיוביות. גם אם לא יהיה לי X1, אני מצפה לקנות אותו למחשב.
---
Nucleus_Dawn כתב:כל מה שנאמר על זה ש"אין משחקים" זה חרטא קטנונית. היה ברור לחלוטין שזה החלק הראשון של החשיפה ושהם לא יתרכזו במשחקים. רק בעוד שבועיים נדע מה המצב מבחינת המשחקים ולי נראה מאוד סביר שהם הולכים להרשים מאוד, עם כמות לא קטנה של משחקים.
bozeman כתב:Xbox One and Used Games - פוסט של מייגור נלסון
http://majornelson.com/2013/05/21/xbox-one-and-used-games/
We know there is some confusion around used games on Xbox One and wanted to provide a bit of clarification on exactly what we’ve confirmed today. While there have been many potential scenarios discussed, today we have only confirmed that we designed Xbox One to enable our customers to trade in and resell games at retail.
Beyond that, we have not confirmed any specific scenarios.
Another piece of clarification around playing games at a friend’s house – should you choose to play your game at your friend’s house, there is no fee to play that game while you are signed in to your profile.

DrKeo כתב:אני לא אומר שסוני לא רצתה, אני אומר שהמערכת הפעלה שלהם נכתבה בדרך כזו שכנראה לא אפשרה הוספה של CGC והם לא הולכים לכתוב מחדש את המערכת הפעלה מהבסיס בשביל שכן יהיה CGC. בדיוק ככה יהיה עם הפס4, הם לא הולכים עכשיו לכתוב מחדש את המערכת הפעלה שתתמוך בדברים שהONE תומכת. אני בטוח שחלקם הם יעתיקו די בקלות אבל הם לא הולכים להעתיק בדיוק את הONE, ביחוד לא להתחיל לכתוב שכבה שלמה לאפליקציות שירוצו במקביל למשחקים וכו'.
בנושא היד שניה, כמו שכבר אמרתי מדובר בסטים משופר אז הבכי לא מובן לי. מה יהיה בשוק הCD KEY באינטרנט לא ברור אבל אני בטוח שנוכל לפחות לקנות בכל מני אמזון וכדומה CD KEY בדיוק כמו שאנחנו קונים לPC היום ומאקטבים בסטים.
דין, אתה אחד הטרולים מה אני אגיד לך. ה"עובדה" כרגע היא שיש למיקרוסופט קונסולה קצת יותר חלשה מהפס4 עם יכולות מדיה ומערכת הפעלה הרבה יותר מתקדמות וזהו כרגע, כל השאר זאת בכיינות הסטרית של ילדים.
Kazz כתב:הטריילר של המנוע החדש של EA למשחקי הספורט גם הוא היה ברובו CGI.
http://www.polygon.com/2013/5/21/435388 ... red-assets
ולא שטויות.

bling כתב:מה זאת השטות הזאת של אפשר לתת לחברים שלך לשחק על היוזר שלך?
הם חושבים שזה מנחם אותנו במשהו?
אולי אני אוכל לבוא עם משחק שלי ולהראות אותו לחבר אבל אם זה אומר שהוא יצטרך לשחק על היוזר שלי בלבד וככה לנטרל אותי מלהשתמש במכשיר או לחלופין לקנות את המשחק במחיר מלא אז לא,זה לא כמו ב360 וזה אומר שלהחליף עם אנשים זה לא אפשרי,העובדה שאפשר לשחק על היוזר שלי לא משפרת את זה בהרבה.
bling כתב:מה זאת השטות הזאת של אפשר לתת לחברים שלך לשחק על היוזר שלך?
הם חושבים שזה מנחם אותנו במשהו?
אולי אני אוכל לבוא עם משחק שלי ולהראות אותו לחבר אבל אם זה אומר שהוא יצטרך לשחק על היוזר שלי בלבד וככה לנטרל אותי מלהשתמש במכשיר או לחלופין לקנות את המשחק במחיר מלא אז לא,זה לא כמו ב360 וזה אומר שלהחליף עם אנשים זה לא אפשרי,העובדה שאפשר לשחק על היוזר שלי לא משפרת את זה בהרבה.
bozeman כתב:זה אומר שלצורך ההדגמה למשחק אצלו אתה מחובר ליוזר שלך. כשאתה חוזר הביתה אתה משחק כרגיל והוא כבר לא יוכל.
swiss-the-engine כתב:הא! תודה שחר! ומה עם בלינג? אני כבר לא זוכר על מה התערבנו שיקרה
עריכה:
בלינג אתה יכול לקשר לסרטון המדובר של פייט נייט כי לא זכור לי עניין כזה.
לגבי מאדן זה לא CG בכלל... זה מהמנוע וזה (כביכול) רץ כיום על הקונסולה. ברור לך שמנוע דור הבא של משחק אמיתי לא ירוץ במסיבת עיתונאים כזאת נכון? אין מצב בעולם שיאפשרו לאיזה באג להרוס את כל התצוגה, זה היה נראה לי ברור לכולם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 29 אורחים