bling כתב:אתה מדבר על זה שקל לך לראות הבדלים בין 900 ל 1080, ign אומרים שבלתי אפשרי להבחין בהבדלים של בין 720p ל 1080p על מסך של פחות מ 50 אינץ׳... כן
Laskin כתב:טוב, גם CASTLEVANIA החדש ממש ממש מאכזב... איזה באסה, זה הז'אנר האהוב עליי, בערך![]()
הכי מבאס זה שכל הביקורות אומרות אותו דבר בערך - יותר מדי BACKTRACKING וכל מני בעיות *שהיו גם במשחק הראשון*!
מה, לא קראתם ביקורות? לא חשבתם לשפר את זה? בנוסף - באגים וכד'... באסה. אקנה שירד לעשר דולר, אולי :/
Stick כתב:דארק סולס 2.. הרבה זמן לא חיכיתי ככה למשחק.
אבל פתאום משהו קצת מפחיד אותי, חיפשתי את תאריך היציאה המדויק של המשחק לPC ולא הצלחתי למצוא התייחסות, אני סתם מפגר או שהמשחק יוצא במרץ רק לPS3 ול360 ולגרסאת הPC באמת אין עדיין תאריך?
Nucleus_Dawn כתב:
באמת מבאס. קיוויתי לאיזה מטרוידוואניה טוב וכנראה שזה לא זה.
לפחות חודש הבא יוצאים כמה משחקים טובים, אז נראה שהיובש נגמר. טיטאנפול, החידוש של FFX, סאות' פארק, דארק סולס 2 (שכרגע רק מסקרן אותי) וגולת הכותרת (וההימור שלי למשחק השנה), רמבו: משחק הוידאו.
Stick כתב:איזה באסה, כבר ממש ציפתי לו.
לאסקין, דארק סולס הוא ממש לא משחק קשה כל כך, ההבדל העיקרי בינו לבין שאר המשחקים זה שפשוט המשחק לא נותן לך עזרות כמו להגיד לך לאן ללכת או איזה חפץ אתה צריך במקומות מסוימים. אם אתה אוהב את זה אז נהדר כי ככה המשחק נותן לך באמת לנסות הכל ואם לא תמיד אפשר למצוא דברים קטנים כאלו באינטרנט בשתי לחיצות.
מעבר לזה הוא לא ממש קשה אם אתה לא משחק בו כמו COD. אין שום סיבה שתפסיד יותר מנגיד שלוש פעמים לבוס, ואם קשה לך תמיד אפשר להזמין כמה אנשים שיעזרו לך (או להיות מזומן) וזה עובד נהדר.
להבדיל מדימון סולס אפילו יש צ'קפוינטס ואין צורך להתחיל את כל השלב מההתחלה כל פעם שמתים.
Stick כתב:לא אמרתי שהוא משחק קל, אבל הוא ממש לא קשה כמו שעושים אותו וברגע שאתה עולה על הגל הוא גם לא כל כך קשה בכלל.
כל הבוסים הורגים אותך ב3-4 מכות אבל מאוד קל להתחמק מהם אחרי שאתה לומד אותם כבר במפגש השני.
מצד שני גם אתה מוריד המון נזק לכל האויבים (אם אתה מקפיד לשחק את המשחק כמו שצריך ולמצוא את הציוד המתאים כמובן) ככה שכל המשחק פשוט בנוי על לשחק זהיר ולא על אויבים שחזקים ממך משמעותית.
אני פשוט קורא הרבה פעמים באינטרנט על אנשים שאומרים שזה משחק בלתי אפשרי, קשה בטירוף או סתם משחק שנועד להתעלל בשחקן ובאמת שאני לא מבין מה הם רוצים.
דימון סולס אגב הוא משחק הרבה יותר קשה, אבל עדיין רחוק מאוד מהתיאורים.
Stick כתב:ערכתי והתייחסתי להודעה שלך.
ואני מסכים שהוא אולי משחק קשה ביחס לסטנדרט הקול אוף דיוטי הקיים, אבל עד כמה הוא יותר קשה ממשחק H&S ממוצע על הרמה הגבוה ביותר?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים