bling כתב:DrKeo כתב:אבל מי אמר שכל מה שיחשף הוא קרוס ג'ן? מה קרה, משחקים חושפים רק חצי שנה קדימה? ב-2021 (מזכיר לכם, 2021 זה עוד 7 חודשים) כבר יצאו מספיק משחקים שהם דור הבא לגמרי. זה בכל דור ככה, תמיד יש המון קרוס ג'ן ותמיד יש גם המון בלעדיים. גם יש לא מעט משחקים שמקבלים גרסאות כפולות. למשל פיפ"א, זוכרים שבפיפ"א 2006 הייתה גרסת פס2 וגרסת 360? היא יצאה אך ורק ל-360 (כי הפס3 לא יצאה בסוף ב-2005) וזה היה משחק שונה לגמרי. זה היה המשחק שנתק את הכדור מהרגל והפך אותו לפיסיקה וב-2007 כבר היה מספיק פוליש בכדי לקרא לו לגמרי הדור הבא. כנ"ל עם נניח NBA2K, כבר ב-2013 שיצא בשיגור של הקונסולות היה מדובר במשחק לגמרי דור הבא ולהגיד את האמת שהוא נראה די אותו דבר היום.
בכל מקרה, כל מה שאני אומר הוא, אולי הכל יהיה קרוס ג'ן ומכוער אבל לאו דווקא. כלומר אתם חושבים שזה הדור הראשון שבו הכל קרוס ג'ן מכוער במשך שנתיים? אני בספק. אגב, גם לגבי MS אני בספק עם כל עניין משחקים ש-100% מהם יוצאים ל-ONE למשך שנתיים. את ההערה הזאת אמרו כבדרך אגב ואמרו אותה בנובמבר 2019, כלומר גם יכול להיות שיש יוצאי דופן וגם יכול להיות שהתקופה הזאת תגמר בכלל בחגים 2021 (גיל שנה של הקונסולות). משחק שיוצא בחגים 2021, זה לגמרי סביר לחשוף משחק שכזה כבר עכשיו, 16 חודשים ליציאה שלו. כלומר פאק, ברור לכם שסוני הולכת כמו תמיד לחשוף עוד כמה שבועות משחקים שיצאו ב-2024, כן?
והנה הערכה שלי, פיפ"א 21 הולך להיות עם שיער גולש ומבוסס פיסיקה בגרסת דור הבא, עם קהל מטורף לגמרי ופיסיקה של חולצות על הגוף של השחקנים וזמני טעינה לא קיימים. חשיפה של זה לבד כבר מרגשת לדעתי.
וואלה צודק שכחתי לגמרי ש 2K יצא בגרסת דור הבא כבר בהשקה, כן ללא ספק זו היתה קפיצה וויזואלית של דור, כולם התחרפנו בזמנו מהטיזרים והטריילרים של הדבר הזה.
אז סבבה יכול להיות שזה באמת יחזור על עצמו שוב עם איזה משחק ספורט ויהיה מגניב אם נראה משחק ספורט עם גראפיקה של הדור הבא במסיבה, כבר נקבל משהו.
חוץ מזה מה עוד היה קיאו? השאר מצד ג׳ היה או קרוס ג׳ן או דור הבא לא מאוד משודרג או מרשים כמו Thief או WD. כאילו צד ג׳ לא יורה באמת את התותחים הכבדים שלו בשלב כזה.
אז חוץ מספורט שהוכחת שבאמת עושה מעבר דורי די מהר גם עם 2K בדור הפס4 וגם עם FIFA בדור הפס3 אני לא בטוח שיש עוד למה לצפות במסיבה שבוע הבא.
צד א׳ זה סיפור אחר, בעלות הפלטפורמה הרבה יותר מחויבות להרשים טכנולוגית ולדחוף את החומרה מצד ג׳ בשלב הזה כי הן חייבות למכור חומרה וזה הכרטיס העיקרי שלהן. צד ג׳ עדיין חושב על הדור הנוכחי יותר מאשר על הבא (גם אם יש חברות כמו יובי שמנסות לשייך את עצמן לדור הבא ושהחליטו לא להוציא יותר משחקים שלא מגיעים גם לדור הבא בהשקה. אבל בשלב כזה זה יותר שיווקי ואסטרטגי כי היא יודעת שזה מביא בוסט חשוב למכירות מאשר טכנולוגי)
מה עם starfeild, איזה טיזר מקרייטק או אולי משהו חדש לגמרי מיוביסופט? למה לשער ש95% מהמשחקים ישארו בגרפיקה של הדור הנוכחי על הדור הבא? נשמע לי מוזר אם זה יהיה המקרה, זה מעולם לא קרה בעבר. ברור שהמשחקים של 2025 יהיו מרשימים משמעותית מ2021, אבל אני לא עם ציפיות נמוכות כמוכם. אני חושב שזה יהיה מיקס, חלק יהיו דור נוכחי ב4k, חלק יהיו דור נוכחי משודרג משמעותית וחלק יהיו דור הבא לגמרי. הכל מהכל. אין לי מושג מה יוצג ספציפית ביום חמישי אבל אני משער שיהיה פה מיקס.
בנושא מיקרוסופט וצד א׳ מול סוני, אתה יכול לבכות והתעצבן אבל אז סוני יראו לך את GOW2 וטיזר לאנצ׳רטד 5 ואתה תשכח שיש מיקרוסופט בכלל
למרות שאני חייב להגיד שטריילר חשיפה עשוי כמו שצריך לPD יכול להעיף לי את הפקק