אז אתה חושב שהם לקחו הכרזה של-99% מהגיימרים לא היה שמץ של מושג מה היא, כולם היו בטירוף בגלל טיזר פסל במדבר, הקהל יצא מגדרו, ג'ף קילי ליטרלי בכה בזמן שהוא הכריזה אותה... וזנחו אותה לטובת שוטר GAAS גנרי כי 1% מהצופים ידעו מראש מה זה היה? בו נגיד שאני בספק.
ויותר מזה, מדובר בחוזים של מליוני דולרים. כל 30 שניות ב-VGA עולים בערך כמו פרסומת בסופרבול, התוכנית מתוכננת בקפידה, עובדים עליה כמעט שנה. לכל סלוט יש תמחור אחר ותהיה בטוח של-one more thing יש עלות אסטרונומית. אם אתה חושב שכמה שעות לפני ההופעה הם פתאום עשו רימיקס להכל בגלל שכמה אנשים ידעו מראש על ההכרזה, זה לדעתי מאוד תמים.
אני חושב שמאוד ברור מה הולך פה. החשבון הרשמי של ה-VGA מצייץ על המשחק כבר שבועיים עם ספירה לאחור, ג'ף קילי בחשבון האישי גם. המשחק היה הטריילר הגדול של קילי בסיום ה-VGA, וטריילרים ב-VGA מופיעים על פי תשלום. כלומר כנראה שהחברה של ג'ף שמפיקה את ה-VGA קבלה הרבה מאוד מליוני דולרים ובתמורה מספקת suite שיווק רחבה שהתחילה ב-one more thing בסיום של ה-VGA וממשיכה ב-X, אינסטגרם, רשימת המיילים של ה-VGA וכו'.
ה-VGA זה לא SOP של סוני, בזמן שסוני משתמשים ב-SOP ככלי לשווק את הפלטפורמה שלהם והמשחקים שלהם, הביזנס של ה-VGA זה ה-VGA עצמו. הם עסק ששם את הטריילרים שמשלמים להם לשים את הטריילרים. אין להם אנטרס חוץ מאשר פיננסים של ההופעה עצמה, כלומר מי ששלם להיות ONE MORE THING יהיה ה-ONE MORE THING.
אני בטוח שקילי רץ מחברה לחברה ומנסה להשיג את הדבר הכי מגניב שהוא יכול ל-ONE MORE THING כי הוא גיימר ורוצה שהתצוגה תהיה הכי טובה שהיא יכולה להיות. אבל נראה שזה מה שיצא לו השנה.
DrKeo כתב:יש לי GC מתפקד בבית, מעניין כמה קשה להשיג את הגרסת GC של המשחק. יש לי גם פס3 עובדת, אז אולי זאת הדרך לשחק בו.
אז כנראה שאני לא אשחק בקוד ורוניקה על הגיימקיוב...

- Screenshot 2026-01-26 133729.png (356.83 KiB) נצפה 646 פעמים
או על הפס3...

- Screenshot 2026-01-26 134015.png (181.26 KiB) נצפה 646 פעמים
We're just normal men. We're just innocent men