בוא נגיד את האמת, אתה פשוט לא תשחק בכולם

. מלכתחילה אני חשבתי שעדיף היה לך לקנות פרו בזמנו אבל עכשיו זה כבר חסר טעם, אלא אם במחיר ממש מצחיק.
אני מניח שדווקא תתחיל עם משחק PS5, כי מה לעשות. זה גם עדיף לך מאשר שישב לך בראש כל הזמן שמחכה לך קפיצה דורית שאתה מת לחוות. ה'מזל' שלך הוא שמסתמן שמשחקי ההשקה לפס5 לא יהיו כוס התה שלך. אז תתלהב מהמכשיר, תראה כמה משחקי ההשקה מושכים אותך על אפקט ההתלהבות ותמשיך בהם כל עוד תמשיך להתרשם מהם.
ואז? לדעתי פשוט תלך על כל משחק לפי הסדר שהם מעניינים אטתך, כלומר תמיד תשחק במשחק שהכי בא לך לשחק. אני מניח שאלו TLOU 2 וGOW? בכל מקרה אלו משחקים שסביר שיקבלו גרסאת 'קרוס ג'ן' כביכול על הפס5 אז יהיה לך עוד אקסטרה דרייב.
אחרי זה, מה נשאר לך? U4, TLG, ספיידרמן וBB? אולי GOT אם יתקבל בצורה טובה? כולם משחקים טובים עד מצוינים אבל לבטח יאבדו הרבה מהאפיל שלהם על הפס5. הייתי משחק בהם פשוט כמשחקי זמן מת, שבטוח יהיה גם ב2021.. כלומר בלי לחץ, תשחק כל משחק לפי רמת הרצון שלך לשחק בו ובהתאם למצב השוק מבחינת משחקים חדשים בכל תקופה.
כלומר אחרי GOW אולי יצא משחק פס5 שתרצה ואין סיבה לא לרוץ אליו, אולי AC V שדיברת עליו יתקבל בצורה מדהימה ותרצה אותו נניח. בסופו של דבר המשחקים האלו מהפס4 תמיד יהיו שם, והאמת היא שכבר פיספסת את הרכבת בשבילם. אז כמה זמן יקח לך להשלים אותם מהרגע שתוכל זה כבר פחות רלוונטי

.
אני לא הייתי מנסה 'להעניש' את עצמי ולשחק במשחקים בסדר הפוך (מהפחות מרשים וטוב ליותר) רק כדי לנסות אולי לעבוד על המוח שלי ולההצליח להשעג שבריר של אותו אפקט שהיה למשחקים ביציאתם. פשוט תשחק במה שבא לך ואל תשחק במה שלא.