PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Stick » 03 יוני 2020, 12:49

כן, אני גם מקווה שבתצוגה של סוני, שבתקווה תהיה לפני היציאה של TLOU2, יהיה גם איזה שואוקייס של GOW (נניח) על הps5 עם הצגה של השדרוגים הטבעיים שהps5 מעניקה, או על העבודה שהסטודיואי צד א' מצפים לתת על המשחקים ולהתאים לps5.
האם אלו יהיו פאצים חינמיים של fps ורזולוציה, או אולי השקעה בתשלום שתתן ערך אמיתי לגרסה המשודרגת.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 יוני 2020, 13:10

אני חושב שבאירוע של סוני (שלפחות לפי שמועה לא מאומתת,נדחה ל-12 ביוני,יום שישי הבא) לא ידברו על BC אלא יתעסקו בעיקר בליין אפ השקה/חלון השקה עם דגש על צד א' אבל גם צד ג' בטוח יהיה שם. אני בספק אם נראה שם את ה-OS או משהו כזה,אולי בסוף הם יסיימו עם חשיפה של הקונסולה רק בגלל חשש מדליפות..אבל סוני צריכה להיות יותר חכמה הפעם ולהכריז על האירוע גג 48 שעות לפני המועד כדי לקרוא יותר טוב את השטח ולראות לאן נושבת הרוח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2020, 13:18

אני בספק אם הפס5 תציג שיפורים ל-BC מעבר לדברים שיקרו טבעית ממצב בוסט כמו FPS חלק יותר או רוזלוציה יציבה יותר. סוני תומכת לאחור ברמת החומרה, הם לא רוצים אף שינוי במשחק בכדי לא לשבור את ה-BC. אפילו מצב בוסט הוא באחריות המשתמש כי לפעמים בפרו הוא שובר את המשחק. בקיצור, לדעתי מה שלא יקבל פאטצ' יהיה בול כמו לשחק את המשחק על הפרו אלה אם יש למשחק בעיות ביצועים כלשהן (רזולוציה דינאמית שנופלת או FPS) שהפס5 אמורה להחליק בעזרת מהירות השעון הגבוהה יותר מפי 2.

יש לי הרגשה שסוני תמנע מלדבר על BC חוץ מאשר לציין כמה עובדות בכדי להרגיע אנשים. בדיוק כמו ההרצאה של סרני לפני חודשיים, הם יתרכזו ביתרונות שלהם, לא בחסרונות וב-BC אין למיקרוסופט תחרות כרגע. נשמע על האודיו, נשמע על ה-SSD, אבל נשמע הרבה פחות על ה-CPU, ה-GPU ו-BC.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 יוני 2020, 13:23

אני גם תוהה בהתחשב בידיעה שבוע שעבר על הצורך שלהם להעביר כל משחק בדיקת תקינות איך כל התהליך הזה מתבצע. אני יכול להבין למה MS עושים את זה- משחקי 360 או OG לא רצים טבעית על החומרה אלא מאימולטור אז ברור שהצורך בבדיקות תקינות גדול,אבל אם סוני טוענת ל- Native BC כמו שניתן להסיק מהפרזנטציה של סרני אז למה כל העמימות הזו סביב הנושא?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 יוני 2020, 13:25

אם לצורך העניין הם מתכננים להוציא פאצים משמעותיים (יחסית, אני לא באשלייה שעכשיו כל משחק פס4 יקבל רימייק) לכל משחקי צד א' הראשיים שלהם נניח בהשקת הפס5, אז זה לחלוטין עונה על הגדרות ההדגמה הזו. הכל שאלה של אם יש להם משהו מרשים להראות או לא, אם אין להם אז כמובן שלא ידברו על זה. הייתי מאוד רוצה שפשוט יראו לנו את TLOU2 על הפס5, אבל אני מניח שזו די ירייה ברגל של עצמם לפני ההשקה שלו על הפס4 ככה שזה כנראה לא יקרה. ברור לי שאם אקנה אותו על הפס4 אז יהיה לי אותו גם על 5, אבל זה נראה משחק כל כך כבד שאני בספק אם ארצה לעשות עליו סיבוב נוסף ועוד כל כך מהר, ובוודאי שהריצה הראשונה בכל מקרה תהיה תמיד הכי משמעותית.
רק שיגידו מה מתוכנן... אם זה רק 60FPS ו4K לעומת 30FPS ו1440P על הפרו, מה שנשמע לי מאוד סביר, אז כבר אלך על גרסאת הפרו. אבל זה משחק שיוצא כל כך קרוב להשקה ותאורתית לא אמורה להיות בעיה להרים כמה סטינגס 'אמיתיים' בגרפיקה של המשחק אם הם מחליטים שזה הכיוון, אז אני לא יודע.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 יוני 2020, 13:29

אני לא אתפלא בכלל אם אף משחק של סוני מהדור הזה לא יקבל גרסאת נקסט-ג'ן חוץ ממשחקי service סטייל dreams,הנסיבות שונות הפעם,יש תמיכה לאחור ויש פאטצ'ים לפרו. אני פשוט לא מצליח לראות את הסטודיואים מקדישים לזה יותר מדי משאבים מעבר ללוודא שהמשחקים פועלים תקין על הפס5.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 13:41

אני בספק אם יראו את גירסת הPS5 של TLOU2, מהסיבה הפשוטה שהם גם ככה לא עמדו בזמנים להוציא את המשחק הזה, ואני לא חושב שהם ניסו להתאים אותו לPS5... את זה הם יעשו בחצי שנה שנשארה להם עד שיצא הPS5.
ואני גם לא חושב שיהיה רעיון טוב להראות אותו, כי אז זה עלול לפגוע במכירות שלו, לפחות בחודשים הקרובים.

אני כן חושב שסוני ישקיעו קצת בכמה משחקים הגדולים שלהם כדי להתאים לדור הבא בצורה טובה יותר, אבל 99% מהמשחקים בטח ייראו בדיוק אותו דבר, אולי עם שדרוגים קטנים לביצועים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2020, 13:42

למרות שND אמרו בזמנו שהרימאסטר של TLOU1 היה בסיס למנוע שלהם על הפס4 ל-U4, אז אולי חברות כמו ND ירצו לעשות ניסויים במנוע על הפס5 בעזרת שדרוג TLOU2 בתחומים מסויימים. סתם לדוגמה, להכניס GI עם RT במקום זה שיש עכשיו או להשתמש במודלים המקוריים. אבל התשובה הבנאלית היא 4K 60FPS.

בנוגע למה שיראו, אם כבר יראו משחק משודרג, יש לי הרגשה שזה יהיה DS.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 13:59

אני דווקא מהמר אם כבר על הורייזון, כי הם גם ככה עושים גירסת מחשב, אז זה לגמרי מתבקש... העבודה שלהם כבר מוכנה.
כנ"ל DS, אבל אם כבר סוני יראו משהו - יותר הגיוני שזה יהיה משחק שלהם, שיש להם יותר אינטרס לקדם אותו, ואת גירסת המחשב הראשונה של בלעדי שלהם, שהם אי פעם עשו :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 יוני 2020, 14:25

האמת שאלו אופציות ריאיליות מאוד,אז אני חוזר בי,הורייזון ו-DS באמת בסבירות גבוהה מאוד לקבל את השידורגים מגרסאת המחשב על הפיסי,ואני מקווה מאוד שבחינם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 14:35

מעבר לזה שיש להם אינטרס להראות את הורייזון, צריך לזכור שאף אחד לא ראה אותו בתנועה על המחשב עדיין, והוא אמור לצאת ממש אוטוטו, אולי אפילו החודש, אף אחד לא יודע... הם רק אמרו "קיץ" עד כמה שזכור לי.
אז זה משחק שצריך לקבל "פוש" של PR, וזו הזדמנות מעולה, בטח ובטח שנייה לפני שהם מראים את ההמשך שלו :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2020, 14:54

כן, ממש, להראות משחק דור קודם משודרג רק כדי להשפיל אותו כמה דק' מאוחר יותר עם דמו של הורייזן 2? לא ממש PR טוב להורייזן 1.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 15:00

לא מסכים. ולך תדע, אולי הרבה משיפורי המנוע שהם ביצעו עבור הורייזון 2 יגיעו לגירסת המחשב/PS5. סוג של הורייזון 1.5.
הוא עדיין יהיה הרבה פחות מרשים מהרבה בחינות, ברור, אבל בהחלט יכול להיות העולם הפתוח הכי יפה במחשב, מלבד RDR2 אולי.
כך או כך נראה את הורייזון 2 כנראה, וכל מי שישקול בכלל לקנות את הראשון למחשב יראה אותו, אני לא חושב שזה עושה לראשון במחשב PR רע, להפך - זה יכול לעשות תאבון למי שעוד לא שיחק בראשון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2020, 15:04

לא הבנתי, הם הולכים לעשות תצוגה גרפית להורייזן 1 ואז כמה דקות לאחר מכן להשפיל אותה בעזרת הורייזן 2? אני באמת לא רואה את ההגיון בזה. אתה לא מציג משהו בכדי להראות "תראו כמה זה יפה עכשיו!" ואז כמה דקות מאוחר יותר מציג משהו יפה פי כמה. כלומר, ברור שהורייזן 1 למחשב מתחבר לכל הקונספט של הורייזן 2 לפס5 ולתת לאנשים תאבון לשחק בו, אבל לא כתצוגה גרפית כשאתה מראה את 2 מיד אחרי. אם הייתי סוני, הייתי עושה את ההדגמה לגרסה המשודרגת לדור הבא עם משחק שאין לו המשך באותו אירוע בכדי להביא אימפאקט מקסימאלי על השדרוג.

אבל בואו נהיה כנים, לא הולך להיום שם כמעט בכלל נושאי BC לדעתי. אם יהיה שם BC, הם ירוצו על זה ממש מהר.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 יוני 2020, 15:08

רק בשביל להבהיר,אני לא חושב שנראה את הורייזון 1 באירוע של סוני למעט איזה משפט שיזכיר שהוא מגיע למחשב,אולי עם תאריך,והשיפורים שנראה בגרסאת המחשב יגיעו גם לבעלי פס5 בהמשך. אבל גיימפלי ממנו? אין מצב,בשביל מה כשמראים את 2?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 15:18

למה להראות? כדי להראות שהם עושים BC "כמו שצריך" ומעבר, גם אם זה ממש לא יהיה המצב עבור משחקים אחרים.
וגם, כי מליונים יצפו בזה, לחלקם אין PS4 וזה יעשה למשחק הראשון חשיפה לא רעה בכלל, במיוחד אם הוא יוצא כמה שבועות אחר כך, ושמענו על גירסת המחשב כלום ושום דבר בערך עד עכשיו...
אני גם לא חושב שצריך להראות גיימפליי ממנו, אבל כמה שניות שיציגו את השיפורים? למה לא?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 יוני 2020, 15:24

רק מהניסוח של ג'ים ריאן בריאיון שלו עם GI "הגיע הזמן לתת לגיימרים חוויות שאפשריות רק על הפס5" אני חושב שאפשר להבין במה האירוע הזה הולך לעסוק- BC זה חשוב,אבל לא מספיק חשוב כדי לתת לזה זמן מסך באירוע חשיפה תכלס הראשון של הפס5,זה מסוג הדברים שמשאירים לאיזה פוסט ב-PS Blog,לא לאירוע בסדר גודל כזה.
לעשות אירוע חשיפה של פס5 עם משחק פס4 משודרג? אפילו MS לא הייתה מספיק טיפשה לעשות את זה בסטרים שלה חודש שעבר.
כמו שאמרתי,אני חושב שכל מה שאנחנו הולכים לראות שם יהיה משחקי פס5 מצד א',קרוס-ג'ן מצד ג',משחקי אידי כמו Godfall ובסוף אולי יסיימו עם חשיפה של הקונסולה עצמה,בלי מחיר,בלי OS,בלי BC. אלו דברים שבהחלט אפשר לשמור למועד אחר,עד כמה שהייתי רוצה לשמוע עליהם באירוע הקרוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2020, 15:34

כמו פייג', אני חושב ש-BC יהיה הערת שוליים באירוע הזה אם בכלל. המטרה שלו היא להרשים אותנו עם תצוגת כוח של הפס5, לא להראות את הורייזן 1 עם טקסטורות חדות יותר. בטח ובטח שזה לא צריך להיות הפוקוס שלהם כשזה תחום שמאוד ברור ש-MS שנות אור לפניהם בו. כמו שאמרתי לפני האירוע של מארק סרני שהוא הולך לדבר שם SSD SSD SSD ועוד קצת SSD בזמן שהוא כמעט מתעלם מה-GPU, כאן הולך להיות אותו דבר ביחס ל-BC.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 15:45

מיקרוסופט לא הראתה את גירס 5 עם RT לשנייה וחצי בהכרזה של הseries x? אולי זה היה מיד אחרי ברשת ואני מתבלבל.

בכל אופן עבור סוני זו הפעם הראשונה שיש BC כלשהו, אז הם כן צריכים לדבר על זה ולדעתי להציג כמה שניות ולהזכיר שזה יוצא גם למחשב עוד כמה ימים זה לא טעות ובדיוק להפך... להקדיש לזה מעבר ל-2 דקות כן תהיה טעות, ואני לא הייתי רוצה לראות את זה כך או כך.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 יוני 2020, 15:48

מאיפה החלטת שהוא יוצא עוד כמה ימים? סוני בינתיים בקצב של SOP פעם בשבוע (להוציא את הדחייה הלא מתוכננת), אין להם בעיה לעשות שבוע אחרי זה סטרים שלם שיוקדש לBC בהגדרה ושם אולי הורייזן וגרסאת המחשב שלו יוכלו לתפוס חלק משמעותי.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 03 יוני 2020, 16:12

לא יודע אם הם ידברו על BC, אבל בכל מקרה קשה לי לדמיין את סוני מדברת על משחק שמגיע ל steam בסטרים שמיועד למכור לנו את הקונסולה הבאה שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 16:19

גם אם זו דרך מעולה להציג ״שיפורים של משחקי פס4, שיגיעו לגרסאות הפס5 שלהם בBC״?
אתה גם מציג את זה כאילו הרווחים מהמשחק לא יגיעו אליהם, אלא רק לסטים.

סטיק, הכוונה ב״ימים״ היא הזמן הקרוב מאוד מאוד. הם אמרו שזה יוצא בקיץ. זה יכול להיות מחר או בעוד חודשיים, אבל לא הרבה מעבר.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 03 יוני 2020, 16:34

זה לא קשור לרווחים, זה קשור לאיזה מסר הם רוצים להעביר. לא נראה לי שעל הבמה הכי גדולה שלהם הם רוצים לשתול את הרעיון שיש סיכוי שבלעדיים יגיעו גם לפלטפורמות אחרות, מה שיכול לייתר קנייה של הקונסולה שהם מנסים למכור. הם לא מייקרוסופט, הם לא מושקעים ב pc.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2020, 16:37

גם לי כל העניין לא ברור. או שBC יהיה הערת צד או שיקדישו לזה פוקוס בפעם אחרת. בטח ובטח ששום גרסת PC לא הולכת לככב שם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 16:47

זו לא תהיה גירסת המחשב, או לפחות לא תוצג ככה... זו יוצג כגירסת הפס5 כשמפעילים משחק פס4 בBC, והם יכולים לדחוף מילה וחצי על זה שהגירסה הזו יוצאת אוטוטו למחשב, או מי שיש לו את זה על הפס4 יקבל את השדרוג בחינם בפס5

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 31 אורחים