Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Fanta » 08 אוגוסט 2013, 10:10

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוגוסט 2013, 11:11

Klayman כתב:
אפל עושה המון דברים כאלה, רק שמה אותם מאחורי חומת תשלום על חומרה. דוגמאות? AirDrop שלא יעבוד אפילו על 4S (למרות ששירות דומה, ואפילו טוב יותר עובד על מכשירים מעידן הגלקסי S2). יש גם את FaceTime על 3G שעובד רק ממכשיר מסויים ומעלה (למרות שהיו שיחות וידאו אפילו על מכשירים מלפני דור הסמארטפונים). אה כן, ולא שכחנו את סירי :). פשוט לקוחות אפל רגילים שכל פיצ'ר חדש שהיא מציעה הוא כ''כ ''קסום'' ו''חדש'' ו''פשוט עובד'' (כן.. ראינו את המפות שעבדו ועובדות נהדר :) ), ככה שהם רגילים לשלם.

המכשירים שלהם יקרים כי הם נחשקים יותר, זה לא אומר שאני משלם על סירי מדי חודש איקס שקלים או משהו. הם לא פועלים בשונה כל כך מסמסונג וסוני. בנוסף - אתה יכול לומר גם על ה-one שיש דברים שהם מסוגלים פשוט להתאים גם ל-360 והם לא עושים זאת, דברים שאפשר להוסיף בעדכוני תוכנה, זה שהם לא מוסיפים את הפיצ׳רים החדשים שלהם למכשירים הישנים - זה ממש לא אותו דבר כמו לגבות תשלום חודשי פתאום על דברים שבמכשיר הקודם ניתנו בחינם.
אני אישית קניתי עד היום רק מכשיר אחד בחיי של אפל - אייפון 4. אני אולי גם אקנה את הבא שלהם בקרוב, כי ה-4 בלתי נסבל באיטיותו, בהרבה מאוד אפליקציות וכן בגלישה באינטרנט. קיבלתי בינתיים לכמה חודשים אייפון 5 ואני לא רוצה לתאר מה היה קורה לו היה בו עוד דברים שמכבידים על המכשיר, כמו סירי (:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוגוסט 2013, 11:13

אה, והמטען הזה ממש מגניב.
וזאת למרות שקניתי את הבטריה הנטענת שלהם לשלט ה-360 והתקלקל לי פעמיים בתוך חודש.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 19:33

ניוקליס מלמד אותנו שפות. אחרי שהוא עיוות את משמעות המילה 'אצ'יבמנט' עכשיו הוא בא ללמד על תלונה מול קנטרנות. השגה שאני מסכים איתה = תלונה. השגה שאני לא מסכים איתה = קנטרנות. טוב לדעת. דבר אחד ברור: הקלטת משחקים מאחורי פייוול הוא משהו שמטיב רק למיקרוסופט ותואם את האינטרס שלהם לגבות כסף על כמה שיותר פיצ'רים שאפשר. אין שום דבר יוצא דופן שלא מאפשר את קיום הפיצ'ר גם למי שלא מנוי. עוד ברור שאפשרות הקלטה בלי צורך במינוי גולד הוא משהו שיעשה רק טוב לצרכנים ולמפתחים. עוד משהו שכנראה ברור: המתחרה הישירה מציעה הקלטות ארוכות יותר וללא עלות נוספת. עוד ברור: נוידיה תתחיל להציע אפשרות כזו קרוב ללא עלות נוספת.

סוויס, הלחץ על מיקרוסופט גבר ע"י הדיבורים בפומבי בשבח סוני ובגנות מיקרוסופט. המפתחים לא נקטו בגישת 'נשב בשקט ונעשה את המשחק רק לפלייסטיישן ולא נפצה את הפה'. הם עשו כמה דברים וטוב שכך. לדעתי כל מכלול הדברים האלה זירז את מיקרוסופט בשינוי הגישה. לא הייתי רוצה לחיות בעולם שבו כל מה שהם היו עושים זה לנשוך את השפתיים ולפתח את המשחק לאיפה שהם רוצים בלי להשמיע את קולם ולהגיד את דעתם.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 אוגוסט 2013, 19:42

לא הלחץ הציבורי לא עשה כלום. מפתחים יכולים לצעוק עד מחר אבל אם הם מסכימים לתנאים בכך שהם ממשיכים לפתח לפלטפורמה של מיק' אז לא תראה תזוזה של מיק'.השינוי נגרם משילוב של (לדעתי) כמה דברים:
עלייה בתופעת הבלוקבסטר בארקייד שמקשה קצת יותר על האינדיס.
כאלה שכן לא מפתחים לאקס בוקס שכרגע אני יכול לחשוב על TEAM MEAT ועל BLOW.
הכרזה של כמה משחקים שמגיעים אקסקלוסיבית לPS4 מבתי פיתוח אינדיס.

כל השטויות שאתה אוהב להתלות עליהם שאתה רואה בעיתונות הגיימינג הם סתם רעש לבן אם הם לא מגיעים עם שינוי אמיתיים במציאות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוגוסט 2013, 14:09

Kazz כתב:ניוקליס מלמד אותנו שפות. אחרי שהוא עיוות את משמעות המילה 'אצ'יבמנט' עכשיו הוא בא ללמד על תלונה מול קנטרנות. השגה שאני מסכים איתה = תלונה. השגה שאני לא מסכים איתה = קנטרנות. טוב לדעת. דבר אחד ברור: הקלטת משחקים מאחורי פייוול הוא משהו שמטיב רק למיקרוסופט ותואם את האינטרס שלהם לגבות כסף על כמה שיותר פיצ'רים שאפשר. אין שום דבר יוצא דופן שלא מאפשר את קיום הפיצ'ר גם למי שלא מנוי. עוד ברור שאפשרות הקלטה בלי צורך במינוי גולד הוא משהו שיעשה רק טוב לצרכנים ולמפתחים. עוד משהו שכנראה ברור: המתחרה הישירה מציעה הקלטות ארוכות יותר וללא עלות נוספת. עוד ברור: נוידיה תתחיל להציע אפשרות כזו קרוב ללא עלות נוספת.

סוויס, הלחץ על מיקרוסופט גבר ע"י הדיבורים בפומבי בשבח סוני ובגנות מיקרוסופט. המפתחים לא נקטו בגישת 'נשב בשקט ונעשה את המשחק רק לפלייסטיישן ולא נפצה את הפה'. הם עשו כמה דברים וטוב שכך. לדעתי כל מכלול הדברים האלה זירז את מיקרוסופט בשינוי הגישה. לא הייתי רוצה לחיות בעולם שבו כל מה שהם היו עושים זה לנשוך את השפתיים ולפתח את המשחק לאיפה שהם רוצים בלי להשמיע את קולם ולהגיד את דעתם.

אז עדין לא הבנת את המשמעות של שני המושגים האלו? חבל. חשבתי שהבנת הנקרא זה מאסט, לדעתך. כנראה שאתה שוב סותר את עצמך.
מי אמר שאני לא מסכים עם התלונה לגבי זה שמייקרוסופט שמים הרבה דברים מאחורי הפייוול של שירות הGOLD? העליתי את התלונה הזאת בעצמי מספר פעמים ואפילו אמרתי שאני חושב שהגישה של סוני לעניין עדיפה לי כצרכן ושאני מקווה שזה ייצור לחץ על מייקרוסופט לשנות את הנהלים שלהם.

קאז, אין שום דבר יוצא דופן, שלא מאפשר ללאמבורגיני לתת את כל המכוניות שלהם במחיר של שברולט ספארק. עכשיו לך לפורום מכוניות ותבכה על זה. תלעג להונדה על זה ותלמד אותם עסקים ושהם יכולים בכל מקרה להרוויח רק מחלקי חילוף.
להתראות.

לאסקין, הדוגמא של אפל לא מתאימה, כי אפל באמת שמים הרבה דברים מאחורי פייוול, רק שהם יכולים להסתיר את זה בחומרה חדשה. אם בעולם הקונסולות היו יוצאים מכשירים חדשים בכל שנה, אז היית רואה את זה קורה גם שם.
אני לא חושב שזה מרושע מצד מייקרוסופט ליצור נהלים שיאפשרו לה להרוויח כסף. אני מצפה שהיא תעשה את זה, כמו שאני מצפה מסוני לעשות את זה. מעבר לזה, מייקרוסופט לא לקחו שום דבר שניתן בחינם והפכו אותו למשהו בתשלום. הם הוסיפו דברים חדשים, שלא היו בעבר והם דורשים כסף עבורם.
אם המוצר שלהם ימצא חן בעיני, אקנה אותו. אם הוא ירגיש לי יקר מדי, לא אקנה אותו, עד שהוא יהיה מספיק זול. אפילו אתלונן על זה שבעבר הם סיפקו לי מוצרים עדיפים/במחירים עדיפים, אבל אני בטח לא אלך לבכות ולקנטר בכל בימה ציבורית באינטרנט, כי מעבר לעובדה שזה לא עוזר במאומה, זה סתם מזהם את הדיון הציבורי בנושא.

מייקרוסופט לא שינו את הנהלים שלהם בנוגע לתשלום על עדכונים בגלל שפיל פיש אמר שהם קקה-פיפי, כמו ילדה קטנה שלקחו לה את הסוכריה. הם בכלל לא התייחסו אליו, כי הוא מעלה את חוסר שביעות הרצון שלו, בצורה שלא שווה התייחסות.
הם שינו את הנהלים שלהם בגלל אנשים חכמים ומוכשרים כמו טים שייפר, שהעלו את התלונות שלהם בצורה בוגרת והגיונית ובגלל שפחות מפתחים עצמאיים פיתחו עבור הפלטפורמה שלהם, לעומת הפלטפורמה של התחרות.

זה כל ההבדל בין אנשים שמתלוננים ומוסיפים לדיון הציבורי בנושא ואנשים שבוכים שבר על כל דבר קטן ולא עושים שום דבר חוץ מללעוג למייקרוסופט על החלטות שלא מוצאות חן בעיניהם. צד אחד מאפשר למייקרוסופט לבצע שינויים והצד השני גורם להם להתחפר בעמדה שלהם עוד יותר ולא להתייחס גם לאלו שמעלים תלונות רלוונטיות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

הודעהעל ידי 4shachar » 08 אוגוסט 2013, 16:13

אז מסתבר שבסוף ה ONE כן תכלול אוזניית צ'אט :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוגוסט 2013, 16:33

4shachar כתב:

אז מסתבר שבסוף ה ONE כן תכלול אוזניית צ'אט :)

מגניב... קצת איזון בין חדשות טובות וחדשות לא טובות.
זו חדשה נהדרת. הרבה יותר מעניינת עבורי מזה שאצטרך גולד כדי להקליט סרטונים (לא רואה את עצמי קונה PS4 או ONE בלי מנוי).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוגוסט 2013, 18:54

וואו איזו אריזה סקסית יש ל ONE,מעורר חשק הסרטון הזה :twisted:

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 19:05

"כל השטויות שאתה אוהב להתלות עליהם שאתה רואה בעיתונות הגיימינג הם סתם רעש לבן אם הם לא מגיעים עם שינוי אמיתיים במציאות."

לדעתך. אני עדיין לא הייתי מעדיף את המציאות שלא כוללת את ה'רעש לבן' הזה ולקוות שאותם דברים היו קורים.

ואגב רעש הלבן, לא אתה ואחרים האשמתם את האנשים שעשו את הרעש הלבן הזה לגבי הDRM של הXB1 וגרמו לגניזתו? לא אתה לא האמנת איך התרעומת הזו גרמה למיקרוסופט לעשות את אחד השינויים העצומיים והמהירים יותר של חברה אי פעם לאור תגובת הקהל? אז איך אתה יכול לנפנף הצידה את הרעש הלבן הזה כמסייע לשינויים אחרים?

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 08 אוגוסט 2013, 20:30

וואי הONE לא כזה גדול כמו שחשבתי
הוא נראה לי כמו הPS3 השמן

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2013, 21:20

Fanta כתב:וואי הONE לא כזה גדול כמו שחשבתי
הוא נראה לי כמו הPS3 השמן

הONE בגודל של פס3 שמן והפס4 בגודל של פס3 סלים הקודם. ההפרש לא עצום כמו שתמונות גורמות לזה לפעמים להראות.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 21:28

לא לשכוח את הספק כח החיצוני וגודלו הלא מבוטל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוגוסט 2013, 22:15

Kazz כתב:לא לשכוח את הספק כח החיצוני וגודלו הלא מבוטל.

שאמור לשנות כי...?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אוגוסט 2013, 22:21

כי אם בא מנקודת מה תופס יותר מקום ונפח אז הספק הזה מוסיף. צריך למצוא מקום 'להחביא אותו' בסלון. זה די תמוה איך מכשיר שמתוכנן להיות המלך של חדר המגורים מגיע עם פאוור בריק גדל-מידות שכזה. גם לא ברור איך הפס4, עם הספקס היותר מתקדמים שלה, הצליחה לעשות את זה בלי ספק חיצוני. חשבתי שלמיקרוסופט אמור להיות יתרון מבחינת המהנדסים.

--

חדשות טובות: Below הוא בלעדי זמני בלבד לXB1. במקרה הכי גרוע אני חושב שתעבור לשנה לפני שנראה אותו מופיע על פלטפורמות אחרות.
http://www.capybaragames.com/2013/08/pause/

אני מקווה שאותו הדבר תקף גם למשחקים של רמדי ואינסומניאק.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אוגוסט 2013, 22:37

Kazz כתב:כי אם בא מנקודת מה תופס יותר מקום ונפח אז הספק הזה מוסיף. צריך למצוא מקום 'להחביא אותו' בסלון. זה די תמוה איך מכשיר שמתוכנן להיות המלך של חדר המגורים מגיע עם פאוור בריק גדל-מידות שכזה. גם לא ברור איך הפס4, עם הספקס היותר מתקדמים שלה, הצליחה לעשות את זה בלי ספק חיצוני. חשבתי שלמיקרוסופט אמור להיות יתרון מבחינת המהנדסים.

--

חדשות טובות: Below הוא בלעדי זמני בלבד לXB1. במקרה הכי גרוע אני חושב שתעבור לשנה לפני שנראה אותו מופיע על פלטפורמות אחרות.
http://www.capybaragames.com/2013/08/pause/

אני מקווה שאותו הדבר תקף גם למשחקים של רמדי ואינסומניאק.

למייקרוסופט יש יתרון לא קטן אצל מהנדסי התוכנה.
לסוני יש יתרון לא קטן אצל מהנדסי החומרה.

ככה זה. מייקרוסופט חברה שבנתה את עצמה על לפתח מערכת הפעלה. סוני חברה שבנתה את עצמה על לפתח מוצרי חשמל.

---

הנה עמדה של צוות פיתוח עצמאי על מייקרוסופט שנהוג לפרסם פחות, בגלל שזה לא מעניין מספיק:
working with Microsoft Studios has been great, and they deserve real kudos for putting our dreamy roguelike-inspired game of exploration and discovery in the spotlight at E3…

נקווה שהתמיכה הזאת של מייקרוסופט בצוותים חיצוניים תמשיך והם ימשיכו לתמוך ביצירה של משחקים יצירתיים, כמו שהם עשו במשך שנים ארוכות גם ב360.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 אוגוסט 2013, 23:49

DrKeo כתב:שאמור לשנות כי...?

כי לא נכון להשוות אותו לגודל של הפס3 השמן.

אני חושב שההבדלים בגדלים עצומים וזה ללא ספק מבאס אותי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2013, 07:57

swiss-the-engine כתב:כי לא נכון להשוות אותו לגודל של הפס3 השמן.

אני חושב שההבדלים בגדלים עצומים וזה ללא ספק מבאס אותי.

גם ל360 היה בריק גדול ולפס3 הוא היה פנימי וכולם ירדו על הפס3 שהיא ענקית לעומת ה360. מה מתחבא מאחורה איפה שהשקע חשמל לא אמור לעניין אף אחד. עם זה שהפס4 לעומת הONE מבחינת גודל והPOWER BRICK היא פלא הנדסי אני ממש לא אתווכח.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 אוגוסט 2013, 09:43

DrKeo כתב:גם ל360 היה בריק גדול ולפס3 הוא היה פנימי וכולם ירדו על הפס3 שהיא ענקית לעומת ה360. מה מתחבא מאחורה איפה שהשקע חשמל לא אמור לעניין אף אחד. עם זה שהפס4 לעומת הONE מבחינת גודל והPOWER BRICK היא פלא הנדסי אני ממש לא אתווכח.

לא הבנתי למה זה מעניין אותי מה אמרו על הפס3 השמן. אני לא מדבר בשם אחרים.

אני דווקא לא רואה איפה הפלא ההנדסי פה... אני רואה כשל הנדסי של מיק'... הרי אנחנו מקבלים סוג של לפטופ על סטרואידים ככה שאני לא רואה שום בעיה לייצר משהו בגודל של הPS4.. זה ממש לא דומה למה שהיה בדור הנוכחי כשהוא יצא.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אוגוסט 2013, 09:46

swiss-the-engine כתב:לא הבנתי למה זה מעניין אותי מה אמרו על הפס3 השמן. אני לא מדבר בשם אחרים.

אני דווקא לא רואה איפה הפלא ההנדסי פה... אני רואה כשל הנדסי של מיק'... הרי אנחנו מקבלים סוג של לפטופ על סטרואידים ככה שאני לא רואה שום בעיה לייצר משהו בגודל של הPS4.. זה ממש לא דומה למה שהיה בדור הנוכחי כשהוא יצא.

אני מסכים... הקונסולות שייצאו השנה, ייצאו 3 שנים באיחור. 3 שנים אחרי יציאת קונסולה, בהחלט הגיוני שהיא כבר תהייה עם גירסא קטנה יותר.

מייקרוסופט פשוט לא טובים כל כך בעיצוב חומרה. אין להם את הניסיון של סוני ורואים את זה. מזל שעיצוב החומרה זה כנראה הדבר הכי פחות חשוב בקונסולה נייחת, מעבר לרמה של "שיעבוד".
לפחות הם טוענים שהיא הולכת להיות מאוד שקטה (הרבה זכות העובדה שמשחקים מותקנים על הדיסק הקשיח, אז הכונן האופטי לא עובד) ומתוכננת להיות דלוקה במשך 10 שנים ברצף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 אוגוסט 2013, 09:49

Nucleus_Dawn כתב:
אני מסכים... הקונסולות שייצאו השנה, ייצאו 3 שנים באיחור. 3 שנים אחרי יציאת קונסולה, בהחלט הגיוני שהיא כבר תהייה עם גירסא קטנה יותר.

מייקרוסופט פשוט לא טובים כל כך בעיצוב חומרה. אין להם את הניסיון של סוני ורואים את זה. מזל שעיצוב החומרה זה כנראה הדבר הכי פחות חשוב בקונסולה נייחת, מעבר לרמה של "שיעבוד".
לפחות הם טוענים שהיא הולכת להיות מאוד שקטה (הרבה זכות העובדה שמשחקים מותקנים על הדיסק הקשיח, אז הכונן האופטי לא עובד) ומתוכננת להיות דלוקה במשך 10 שנים ברצף.

דווקא כיום זה דווקא משונה כי לכל הדעות הSURFACE הוא מוצר באיכות גבוהה בכל מובן אפשרי למעט הספקס שלו. הרי פתחו בגלל הSURFACE מחלקת חומרה יעודית אז נושא ההינדוס של האקס בוקס ממש תמוהה בעיניי... ועוד הפאקינג POWER BRICK הזה!!! ARRRGGHHHH אני כל כך שונא את זה באקס בוקס!!! שונא!!
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אוגוסט 2013, 09:57

swiss-the-engine כתב:דווקא כיום זה דווקא משונה כי לכל הדעות הSURFACE הוא מוצר באיכות גבוהה בכל מובן אפשרי למעט הספקס שלו. הרי פתחו בגלל הSURFACE מחלקת חומרה יעודית אז נושא ההינדוס של האקס בוקס ממש תמוהה בעיניי... ועוד הפאקינג POWER BRICK הזה!!! ARRRGGHHHH אני כל כך שונא את זה באקס בוקס!!! שונא!!

אין לי מושג למה זה מפריע לך כל כך. לא ראיתי אותו, מאז שחיברתי את המכשיר.

בנוגע לSURFACE, אתה צודק, אבל מייקרוסופט עדין הרבה פחות מנוסים מסוני בתחום. מעבר לזה, אני מתאר לעצמי שיש להם סדר עדיפויות שונה משל סוני. אני מתאר לעצמי שיותר חשוב להם שהמכשיר יהיה שקט, למשל, מאשר קטן, או עם ספק כוח בתוך הקופסא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 אוגוסט 2013, 10:03

תשמע אני שונא סרבול... זה קטע שיש לי עם ניקיון, לא שאני פריק של ניקיון בכלל לא, אבל סרבול גורם לא לרצות לנקות כמו שצריך. בנוסף לזה זה מעצבן כשאתה רוצה לקחת קונסולה לחבר (כן אני עדיין מקיים את המנהג העתיק הזה מפעם לפעם).

לגבי האוורור אני לא זוכר שנאמר שהקונסולה של סוני רועשת יותר מזאת של מיק' ובנוסף שוב אני מזכיר שאנחנו מקבלים לפטופים בקופסא ככה שכמה קירור הם כבר צריכים? קיצר כל העניין תמוהה לגמרי
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אוגוסט 2013, 10:05

swiss-the-engine כתב:תשמע אני שונא סרבול... זה קטע שיש לי עם ניקיון, לא שאני פריק של ניקיון בכלל לא, אבל סרבול גורם לא לרצות לנקות כמו שצריך. בנוסף לזה זה מעצבן כשאתה רוצה לקחת קונסולה לחבר (כן אני עדיין מקיים את המנהג העתיק הזה מפעם לפעם).

לגבי האוורור אני לא זוכר שנאמר שהקונסולה של סוני רועשת יותר מזאת של מיק' ובנוסף שוב אני מזכיר שאנחנו מקבלים לפטופים בקופסא ככה שכמה קירור הם כבר צריכים? קיצר כל העניין תמוהה לגמרי

העניין של הקירור הוא סתם ניחוש. לא בטוח בכלל שזה קשור לגודל של הקונסולה.

יש גם את עניין ההבדלים התרבותיים, אני מניח. ביפן באמת משנה אם הקונסולה הנייחת גדולה יותר, או קטנה יותר, כי הדירות שם הרבה יותר קטנות, מאשר במערב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2013, 02:13

מה שאתם אומרים ממש לא נכון, ראית פעם לפטופ עם הSPEC של הONE או הפס4? הם תמיד 17" ועבים ועולים 2000$+. גם הSURFACE לא מדגדג את הSPEC של הקונסולות ועולה 1000$. וכן, מן הסתם מיקרוסופט לא הצליחה להגיע לרמת הנדסה של סוני אבל זה היה ברור מהיום הראשון, הרי כמו שאמרנו שנים, מיקרוסופט היא חברת מערכות הפעלה ולכן סוני לעולם לא תבנה מערכת הפעלה טובה כמו של הXBOX וסוני היא חברת חומרה ולכן מיקרוסופט לעולם לא תבנה חומרה כמו הפס.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 32 אורחים