E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: E3 2015 - הדיון הרשמי. והפעם עם המון אחוז יותר PC!

הודעהעל ידי bling » 15 יוני 2015, 19:21

bozeman כתב:מי אמר שזה מה שיהיה כשהשיחה עם אנשים? פה זה רק הכלב.

כבר עם הרובוט יש את האופציה "אתה עדיין בחיים" וכשאתה בוחר אותה הוא מתחיל להוסיף "אז אולי גם אנשים אחרים חיים! צריך לחפש אותם" או משהו כזה, לא misrepresent ענק אבל גם לא בהכרח מדויק, וזה סתם דיאלוג תמים שאי אפשר יותר מדי לדפוק, מה יקרה בהמשך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2015, 19:22

swiss-the-engine כתב:אז באיזה משחק בכלל היה את זה חוץ מme? הרי אם אתה מעדיף את זה והתלוננת על היישום של הפיצר על ידי באיוור אז משהו לא מסתדר לי.

שלושה משחקי ME :)
מי שהמציא את זה היה ME1, הם התגאו בזה שלראשונה לא כתוב בדיוק מה שהדמות הולכת להגיד (מה שעושה את זה למשעמם לשמוע שוב מה שלפני שניה קראת) אלה תאור כללי של כיוון.
בשלושתם זה היה מצויין ב97% מהזמן אבל ב3% מהזמן בחרתי בדברים ומה שאדון שפרד אמר לא היה קשור בשום צורה למה שאני חשבתי שהוא הולך להגיד. אז אני רק אומר שהמערכת טובה, אין בעיה, פשוט צריך להשתמש בה בצורה כזאת שהכל יהיה ברור. גם הוויצ'ר עובד ככה האמת, פשוט התאורים שם ארוכים יותר ויש כל מני חיווים איזה משפט יקדם אותך קדימה ואיזה הוא רק שאלת צד שתחזיר אותך אחרי זה לאותו תפריט.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 יוני 2015, 19:28

בוויטצ'ר זה ממש סבבה וב 99% מהפעמים הבחירה הובילה למה שהתכוונתי אליה, גם ההדגשה מתי דיאלוג מתקדם ומתי זו שאלת צד שמוסיפה מידע היתה מצוינת.
גם האופציות שם הן לא במילה אלא במשפט שמסגיר את מה שגראלט יאמר כמו שצריך רק בלי לחפור ולשמוע פעמיים, די פתרון אידיאלי לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 יוני 2015, 19:35

החיסרון הוא שלא ברור מה אתה הולך להגיד ולפעמים זה מעצבן במבחן התוצאה, היתרונות הם שאתה יכול להיות מופתע וגם שיכולים לתת לך יותר משורת דיאלוג - מה שלא עובד כל כך טוב במשחקים שבהם מראים את כל מה שאתה הולך להגיד.
וזה היה אצל דיוויד קייג' לפני מאס אפקט. וגם באלפא פרוטוקול אחרי זה אם אני לא טועה
DrKeo כתב:אפילו לא שמתי לב שאין בדום בריאות נטענת, איזה מבורך במשחק כזה :)

נראה שיש vampiric regeneration לבריאות ולתחמושת: כל פעם שאתה מחסל מפלצת כל התחמושת והבריאות נשאבת אליך אוטומטית.
אגב, לא ראיתי שהזכירו את התמיכה החדשה שלהם בעורך שלבים אינטואיטיבי - אבל זה מבורך ונוסטלגי לא פחות מכל שאר הדברים. דום היה אולי המשחק הראשון שנבנתה סביבו קהילה ענקית של מודרים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2015, 21:30

למי שרוצה לראות איך DS3 באמת, כנראה שלא תתבלבלו בין זה לבין CGI :)
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 יוני 2015, 21:36

שמים בדיאלוג כפתור SEE DETAILED RESPONSE שפותחת לך תיבת טקסט עם כל מה שהדמות תאמר. ככה אתה יכול לוודא שהבחירה שלך תעשה מה שאתה רוצה, ועדיין ברירת המחדל תהיה רק מספר מילים.

השטויות שמפתחים 'נתקעים' עליהם זה משהו. יש פתרון קל של הטוב משתי העולמות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 יוני 2015, 21:42

KAZZ נו ואז אנשים עדין יקראו את כל התגובה פחות או יותר. מה רע בפתרון של הוויטצ'ר שמביא לך משפט שמסכם את מה שגראלט יאמר במקום כמה מילים נבובות?

DS3 נראה די דומה ל BB, בטח לא CGI אבל דווקא אחלה, מרגיש אבל גם בשביל המעריצים שההכרזה הזו היא אירוע הרבה פחות גדול מבעבר, רק להשוות את ההיסטריה שהיתה כשהכריזו על BB, זה מה שקורה כשחולבים, ו FROM פה מסתכנת באיבוד מוניטין לא קטן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2015, 21:49

bling כתב:KAZZ נו ואז אנשים עדין יקראו את כל התגובה פחות או יותר. מה רע בפתרון של הוויטצ'ר שמביא לך משפט שמסכם את מה שגראלט יאמר במקום כמה מילים נבובות?

DS3 נראה די דומה ל BB, בטח לא CGI אבל דווקא אחלה, מרגיש אבל גם בשביל המעריצים שההכרזה הזו היא אירוע הרבה פחות גדול מבעבר, רק להשוות את ההיסטריה שהיתה כשהכריזו על BB, זה מה שקורה כשחולבים, ו FROM פה מסתכנת באיבוד מוניטין לא קטן.

כן, DS2 ב2014, BB ב2015, DS3 ב2016 וכמובן שיש מצב לאיזה BB2 ב2017. בקיצור, הצפה של השוק. אני שונא שעושים את זה. כשזה פרנצ'ייז שאני אוהב מעצבן אותי שמשמידים אותו, כשזה פרנצ'ייז שאני שונא מעצבן אותי שדוחפים לי אותו בפרצוף כל שנה במשך כל השנה :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 יוני 2015, 21:49

למה שאנשים יקראו את כל התגובה? אני יוצא מנקודת הנחה שכפי שאמרת רוב האנשים מעדיפים שהיה כתוב רק מספר מילים ושב97% מהמקרים הם מופתעים לרעה מאיך שהבחירה שלהם התבטאה למעשה. אז עבור ה3% מהמקרים האלה שאתה רוצה להיות בטוח לגמרי לגביהם, לחיצת כפתור תציג לך את כל התשובה. אתה מתכוון לכך שאם הכפתור הזה מופיע אז הם ישתמשו בו לכל תגובה? אני לא חושב שזה יקרה. מקסימום, תוריד את הכפתור הזה ותשים בתפריט האופציות אפשרות 'הפעל כפתור להצגת התגובה כולה' או איך שתקרא לזה.

באמת שאין פה שום בעיה. לא יודע מה וויצ'ר 3 עושה ואין לי דיעה לגביו. רק ציינתי שיש לסוגיה הזו פתרון קל וברור שאין סיבה לא לאפשר אותו. אולי חוסכים בכסף מתמלול כל הטקסט הזה. למרות שזה בטח יופיע אחר כך בכתוביות תרגום, אז לא ממש.

--

דארק סולס 3 יהיה האחרון בסדרה.

http://www.gamesradar.com/dark-souls-3- ... 9e7afc0824

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 יוני 2015, 21:52

שילוב של מה שאתה קורא חליבה, הדליפה שלו שהרסה את גורם ההפתעה, וזה שהם הציגו אותו בסרטון cgi.

אבל בניגוד למשחקים אחרים שיוצאים לעיתים קרובות, הם בינתיים הוציאו 4 משחקים של 90 ב 6 שנים האחרונות, שזה הספק סופר מרשים, אז אני בכיף נותן להם להנות מהספק.

תחילת 2016? הייפ!!!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 יוני 2015, 21:57

Kazz כתב:למה שאנשים יקראו את כל התגובה? אני יוצא מנקודת הנחה שכפי שאמרת רוב האנשים מעדיפים שהיה כתוב רק מספר מילים ושב97% מהמקרים הם מופתעים לרעה מאיך שהבחירה שלהם התבטאה למעשה. אז עבור ה3% מהמקרים האלה שאתה רוצה להיות בטוח לגמרי לגביהם, לחיצת כפתור תציג לך את כל התשובה. אתה מתכוון לכך שאם הכפתור הזה מופיע אז הם ישתמשו בו לכל תגובה? אני לא חושב שזה יקרה. מקסימום, תוריד את הכפתור הזה ותשים בתפריט האופציות אפשרות 'הפעל כפתור להצגת התגובה כולה' או איך שתקרא לזה.

באמת שאין פה שום בעיה. לא יודע מה וויצ'ר 3 עושה ואין לי דיעה לגביו. רק ציינתי שיש לסוגיה הזו פתרון קל וברור שאין סיבה לא לאפשר אותו. אולי חוסכים בכסף מתמלול כל הטקסט הזה. למרות שזה בטח יופיע אחר כך בכתוביות תרגום, אז לא ממש.

--

דארק סולס 3 יהיה האחרון בסדרה.

http://www.gamesradar.com/dark-souls-3- ... 9e7afc0824

הבעיה KAZZ זה שאנשים לא יודעים מתי תגיע הפתעה של 3% מהמקרים (נגיד) שהדמות אומרת משהו שהם לא ציפו, אז או שהם יהיו אנאליים ויבדקו כמעט כל דיאלוג שכזה לראות אם הוא תואם את מה שהם חושבים או שהם יחליטו להתעלם ואז לא פתרת כלום.

ואולי DS3 יהיה האחרון, אבל זה לא אומר הרבה אם שנה אחרי הם יפתחו סדרה חדשה עם קצת שינויי מכניקות כמו עם BB, זה עדיין ירגיש חליבה לדעתי, אלא אם יהיה שם ריענון משמעותי מאוד.

IDAN, אבל גם כשדלף סופית שהמשחק קיים ב IGN ויצא בתחילת 2016 האינטרנט לא התפגר כמו עם BB, לך תבדוק לכמה עמודים כל הדלפה הגיעה :)

דבר אגב שלמדנו מהמסיבה של MS- גם COD וגם AC שייכים לסוני השנה ובטח יופיעו הלילה במסיבת העיתונאים.
AC זה עוד יחסית לא סיפור כי המותג חזר לבית הטבעי שלו בשנים האחרונות עד להפסקה שעשה עם יוניטי, אבל COD זה חתיכת סיפור, מעניין מה ההסכם כולל ואיך הם יציגו את זה ואם יתייחסו לזה שהמשחק היה כל כך מזוהה עם XBOX.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 15 יוני 2015, 22:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2015, 22:06

תזכורת. נראה לי שאת המסיבה של EA נחגוג כבר כאן, לא?

EA - ב23:00 בשני
יובי - 01:00 בין שני לשלישי
סוני - 04:00 בין שני לשלישי
נינטנדו - 19:00 בשלישי
סקוואר איניקס - 20:00 בשלישי
מסיבת הPC - ב03:00 בין שלישי לרביעי

קאז, כמו שבלינג אמר, אתה בוחר באופציה כי אתה חושב שהיא אומרת משהו ואם תתרגל לא להציץ על התרגום אתה אף פעם לא תציץ. תגלה שטעית רק אחרי שבחרת כי הפירוש שונה ממה שחשבת אבל כשראית את התאור במקור היית בטוח שזה אומר משהו. אני משער שחברות כמו CDP, ביווור או בת'זדה עשו ניסויים בנושא, 70% מהמשחקים שלהם מבוססים על זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2015, 22:16

אז אני משער שהתחזית של כולנו לסוני היא "VR VR VR, אנצ'רטד, VR VR VR"?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 יוני 2015, 22:19

DrKeo כתב:אז אני משער שהתחזית של כולנו לסוני היא "VR VR VR, אנצ'רטד, VR VR VR"?

כמו שכתבתי למעלה שחכת גם COD COD COD ו AC AC AC :P

לא אבל יש סימנים די חזקים שלפחות תהיה
ספויילר: הצג
הכרזה של המשחק RPG של גרילה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 יוני 2015, 22:21

עוד פעם, אני מסכים, זאת היתה אחת הסיבות שמניתי ללמה אין היסטריה באינטרנט.
זה לא אומר שישחקו בו פחות אנשים אם הוא יהיה טוב, להפך כנראה, אז זה לא באמת משנה מעבר לדיבורים של e3.

אבל איזה רענון יש בגירס 4? בהיילו 5? באנצרטד 4? רק על המערכת קרב, בלאבורן חידש יותר מכל אלה ביחד.

לדארק סולס מגיע טרילוגיה לא פחות מכל פרנצייז אחר.
לאחר מכן? זה הסגנון משחקים שהם עושים. כל עוד הם טובים, אין לי בעיה עם זה. אני לא מצפה מהם לעשות ז'אנר אחר, אולי רק לשנות אווירה (סולס ספייס מישהו?:)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2015, 22:29

זה לא משנה כמו BB חידש, כשמשהו יוצא כל שנה יש עייפות. HL2 היה מדהים אבל אם היה יוצא משחק HL כל שנה היינו עייפים גם ממנו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 יוני 2015, 22:34

DrKeo כתב:זה לא משנה כמו BB חידש, כשמשהו יוצא כל שנה יש עייפות. HL2 היה מדהים אבל אם היה יוצא משחק HL כל שנה היינו עייפים גם ממנו.

והוא גם לא באמת חידש כל כך הרבה. לא יותר משצפוי שכל המשך יחדש.
הוא עדין היה נוסחאתי באופן קיצוני. משחקים עם הרבה יותר הבדלים שמשתמשים בנוסחאתיות כלשהי מקבלים הרבה יותר ביקורת. יש הרבה יותר הבדל בין AC וWATCH DOGS, למשל. עדין אנשים מתלוננים על הנוסחא של יוביסופט, כאשר משחקים הרבה יותר דומים, כמו BB ושלושת משחקי סולס פרה קדושה שואל רוצים לשחוט.
יכול מאוד להיות שזה הכל עייפות ושאם הם ימשיכו עם השנתיות, זה יפגע בהם. אפילו שינוי סטינג כבר לא יצליח לעזור, אם הם לא ידאגו לשינויים משמעותיים יותר לנוסחא (או יותר טוב, יצליחו לפתח סדרה שונה, מחוץ לנוסחא).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 יוני 2015, 22:39

idan כתב:עוד פעם, אני מסכים, זאת היתה אחת הסיבות שמניתי ללמה אין היסטריה באינטרנט.
זה לא אומר שישחקו בו פחות אנשים אם הוא יהיה טוב, להפך כנראה, אז זה לא באמת משנה מעבר לדיבורים של e3.

אבל איזה רענון יש בגירס 4? בהיילו 5? באנצרטד 4? רק על המערכת קרב, בלאבורן חידש יותר מכל אלה ביחד.

לדארק סולס מגיע טרילוגיה לא פחות מכל פרנצייז אחר.
לאחר מכן? זה הסגנון משחקים שהם עושים. כל עוד הם טובים, אין לי בעיה עם זה. אני לא מצפה מהם לעשות ז'אנר אחר, אולי רק לשנות אווירה (סולס ספייס מישהו?:)

דווקא אנצ'רטד 4 בדמו ההוא עשה OVERHAUL לא קטן לנוסחה, גם בסקייל, גם בגאנפליי, ב AI של האויבים וכו'
מסכים איתך על היילו וגירס, אבל כמו ש KEO אמר, לפחות הם לא חופרים כל שנה, גם אם גירס 4 לא השתנה הרבה הוא לפחות נותן למעריצים הזדמנות להתגעגע, אפילו לאותו משחק שהם אהבו בלי הרבה חידושים, שזה די מאכזב אם הוא יהיה פרק סטנדרטי בסדרה עם גראפיקה משופרת מסכים, אבל זה עדיין מרגש בשבילם כי הוא לא נחלב והם בציפייה כלפיו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 15 יוני 2015, 22:41

DrKeo כתב:למי שרוצה לראות איך DS3 באמת, כנראה שלא תתבלבלו בין זה לבין CGI :)
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

די נו... אין מצב שאתה חושב שהתמונה שגיא הביא היא cgi ... פשוט מתוך המנוע... כמו אנצ׳רטד בחשיפה ועוד מיליון משחקים בכמעט עשור האחרון.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 יוני 2015, 22:45

DrKeo כתב:זה לא משנה כמו BB חידש, כשמשהו יוצא כל שנה יש עייפות. HL2 היה מדהים אבל אם היה יוצא משחק HL כל שנה היינו עייפים גם ממנו.

באופן טבעי.
אבל את בלאדבורן הציגו כולה 3 חודשים אחרי השיחרור של דארק סולס 2, אז כנראה שאנשים לא התייחסו לזה כאל בדיוק אותו דבר. זה אותו דבר כמו שמשחקי עולם פתוח או fps הם אותו דבר.
כלומר, זה לא, לא בדיוק.

ולא ממש ברור למה כל הדיבור פה על עייפות יתורגם בפועל, cod ו ac עדיין מוכרים כל שנה. מי שעייף, פה לפחות, זה אנשים שלא אוהבים את הסולס באופן כללי.

בקשר לנוסחאות שחוזרות על עצמן, אין לי בעיה עם זה עקרונית, אני אוהב את מריו גם 30 שנה אחרי. ההבדל בין ac לסולס זה שאחד מהם הוא אחד המשחקים הכי טובים אי פעם והשני הוא, ובכן, ac. הנוסחא שלו מלכתחילה לא הייתה משהו לטעמי, ולפי הדעה הקולקטיבית של המבקרים האיכות של של יותר מחצי מהם לא הייתה משהו. מצד שני מיליונים של גיימרים כן אוהבים את זה ולא מתעייפים ממנו, אז זה לא באמת משנה, כמו שזה לא ישנה במקרה של דארק סולס אם הוא יספק את הסחורה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 יוני 2015, 22:53

DrKeo כתב:למי שרוצה לראות איך DS3 באמת, כנראה שלא תתבלבלו בין זה לבין CGI :)
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

"באמת"
זה עדין בולשוט. לא בולשוט "in engine", אבל בולשוט.

אין סיכוי שהטריילר לא היה CGI. אפילו לא רשמו IN ENGINE או שקר כלשהו לפני.

---

עידן, AC וCOD הן תועפות ענק פסיכיות, עם מכונת שיווק מטורפת ואפיל מיינסטרים שמעטים מאוד המשחקים שנהנים ממנו.
אף משחק של FROM לא זוכה לאפיל כזה ומה לעשות שאצל הקהל הנישתי והקטן שלו, הרבה יותר קל ליצור עייפות.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 יוני 2015, 23:00

גם נכון.
אני מניח שנחכה ונראה, אבל שחושבים על זה שבלאדבורן היה אקסלוסיבי והרבה מעריצים של הסדרה לא יכלו לשחק בו, והפער בין ds2 ל ds3 יהיה שנתיים, ושבשביל כל האנשים האלה הוא יהיה המשחק הראשון של From Software על הדור הבא, אז אני מהמר שלא תהיה עייפות.

בקשר להיסטריה של בלאדבורן בחשיפה שלו, אני רק יוסיף שזה גם בגלל שהוא היה אקסלוסיבי. מלחמת קונסולות, פאנבוייז וכל זה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 יוני 2015, 23:23

idan כתב:גם נכון.
אני מניח שנחכה ונראה, אבל שחושבים על זה שבלאדבורן היה אקסלוסיבי והרבה מעריצים של הסדרה לא יכלו לשחק בו, והפער בין ds2 ל ds3 יהיה שנתיים, ושבשביל כל האנשים האלה הוא יהיה המשחק הראשון של From Software על הדור הבא, אז אני מהמר שלא תהיה עייפות.

בקשר להיסטריה של בלאדבורן בחשיפה שלו, אני רק יוסיף שזה גם בגלל שהוא היה אקסלוסיבי. מלחמת קונסולות, פאנבוייז וכל זה

BB מכר בערך כמו המשחקים הקודמים בסדרה. אני לא חושב שבאמת יש איזה קהל משמעותי שאוהב את המשחקים של FROM ולא שיחק בו.
תמונה

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 יוני 2015, 23:36

בוודאי שיש, כל מי שאין לו ps4.. שאם כל ההצלחה שלה היא עדיין קונסולה חדשה עם בסיס משתמשים קטן.

הרי כל הדיבור על bb זה שהמון אנשים שלא שיחקו בסולס שיחקו בו בגלל שהוא המשחק הראשון הטוב באמת על ה ps4, אז הוא בהחלט צבר קהל חדש. בלי קשר לזה שלפי vgchartz דארק סולס הראשון מכר 3 מיליון (לא כולל גירסת המחשב), בלאדבורן מכר בינתיים כמיליון וסוני אמרו שהוא עלה על הציפיות שלהם מבחינת מכירות. גם אם הוא ימכור עוד בהמשך החיים שלו ויגיע למכירות של דארק סולס על ה ps3, עדיין יהיה קהל משמעותי שלא שיחק בו ושיחק במשחקים הקודמים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 יוני 2015, 23:49

swiss-the-engine כתב:די נו... אין מצב שאתה חושב שהתמונה שגיא הביא היא cgi ... פשוט מתוך המנוע... כמו אנצ׳רטד בחשיפה ועוד מיליון משחקים בכמעט עשור האחרון.

והאבסודר הוא שנדב עוד מביא תמונות בולשוט שנראות יותר טוב מהתמונה שהבאתי מהטריילר. :roll:

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים