נושא E3 2021 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא E3 2021 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2021, 11:54

Klayman כתב:
swiss-the-engine כתב:די נו הוא (הלבלייד2) לא יראה ככה

חד משמעית.

חזרתי לצפות בטריילר של hb2 ומעבר לזה שהוא מציג סקופ מצומצם בטירוף לעומת הקונספט של אווטאר, הוא באמת נראה ב99 אחוז סרטון ולא חלק ממשחק. אם הוא יראה ממש כמו הטריילר בסוף, זה רק כי הוא יהיה משחק על מסילה או אינטראקטיביות מוגבלת ביותר בזירות קטנות יחסית, לדעתי.

ויכול להיות בהחלט שזה יהיה המצב, שהמשחק בסקייל פיצי כי הרי גם הקודם היה. אני גם לא חושב שזה תלוש להגיד שנוטידוג יהיו בסביבה הזאת בסוף הדור. בסופו של יום, כשמפתחות ישתלטו על הSSD, הן יוכלו להראות לנו איזה מודל מטורף שהן רק ירצו בכמעט כל רגע נתון כי הם זמינים. זה יהיה כמעט תלוי יותר בכושר הפקה ותקציב מאשר באלמנט טכני. אם אתה יכול לשפוך לזיכרון מודל של 2GB תוך פחות משניה, שום דבר לא עוצר אותך מלעשות מודל פסיכי לגמרי וכשהמצלמה נצמדת לטעון אותו על חשבון דברים אחרים, להציג, ואז לזרוק אותו לפח ולחזור ״לבט״ש״.

אז אני לא חושב שדמו עד כדי כך תלוש מהמציאות, השאלה היא האם יש להם כבר את המנוע שמסוגל להתמודד עם זה ואת הbandwidth להוציא דבר כזה לפועל.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יוני 2021, 11:59

אני לא רואה בעייה אם הם ילכו על המודל של "מסילה"/"זירות קטנות", זה מה שעשה המשחק הקודם וזה עבד יופי, בשביל מה שהוא (=לא משחק של 60$).
ובגלל זה אני כן מאמין שיוכלו להגיע קרוב לזה.
עוד לא ראינו שום דור הבא מסילה, מלבדו. אני כן רוצה להאמין שמי שייבחר לעשות משחקים כאלה יוכל להגיע לרמה דומה...
למשל המשחק הבא של QD יכול להתקרב לזה להערכתי. אבל הם גם פחות כשרוניים טכנית מNT.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2021, 12:12

swym כתב:
DrKeo כתב:לא יודע, ב-2013 הראו כמה משחקים שנראו ממש מעניינים, AC4 היה היילייט די גדול של הסדרה, ריימן לג'נדס נראה מעולה, סאות' פארק מקל האמת היה מסובב ראשים בזמנו, נחשף the crew שהיה קונספט שנראה מעניין ב2013, הראו שוב את WD שהיה כותר מצופה מאוד לדור הבא וקנחו בתצוגה פשוט מטורפת של הדוויז'ן שהפילה את כולם לרצפה (ובדיעבד הייתה מזוייפת). ב-2013 בתצוגה של יובי ראינו כמה וכמה משחקים עם המון הייפ סביבם וקבלנו טעימות מהדור הבא שפוצצו לאנשים את השכל. ומה ראינו השנה? תצוגה חלשה בטרוף, אף משחק מעניין וטריילר in engine של אוואטר, אפילו לא גיימפליי. אני חושב שאובייקטיבית התצוגה של 2013 הייתה משמעותית יותר טובה, בטח כשמוסיפים את התבלין תמימות שלנו כשעוד האמנו לדמואים טכנים שלהם.

בגדול חשבתי להשוות את התערוכה הזו לתערוכה של 2014, שגם היא בדיוק היתה חצי שנה אחרי השקת דור. זכור לי שממש התלהבתי אז מהכל, אבל כשזה מגיע למשחקים שהוצגו בפועל נדמה לי שהתוצר השנה הוא די דומה (מינוס אססינס קריד שנתי, שבמקומו קיבלנו הרחבה). לא?

אבל בדיוק בגלל זה ניסיתי לשאול את בלינג לאיזו שנה הוא בוחר להשוות כדי להרגיש לא סתם מאוכזב הפעם, אלא ממש להדגיש שהיתה חרא של מסיבה. כשהוא הזכיר את The Division נזכרתי שאז באמת היתה תצוגת תכלית מטורפת, אז קפצתי לרגע לדיון ההוא כדי לוודא שאני לא סתם מערבב זכרונות...
... ומה אתה יודע? אנחנו כנראה מסכימים ב-100% ש-2013 היתה אחת התצוגות הטובות של יובי (ולדעתי בכלל). אבל זו הסיבה שלצד הדיוויזיה התלהבתי ממשחקים כמו AC4 או Trials בלייב, ולא הייתי זה שסיכם אותה בתגובה שמתחילה ב"הכל נראה די חרא,מלא CG,או סתם גיימפליי לא מעניין במיוחד,0 חשיפות ו 0 דברים מרשימים".

אז מסתבר שלא רק יוביסופט 2021 זה חרא, ומיקרוסופט 2021 זה חרא... לי ולך כנראה שאין סטנדרטים מספיק גבוהים, כי אפילו יוביסופט 2013 (עד הטריילר של הדיוויזיה) זה חרא. על משקל עג"ג ו"הכל לינוקס", אצל בלינג הכל חרא. :?:

אבל אפילו באותה מסיבה של 2013 המסר שלי היה שהולי שיט WD זה הדבר הכי מדהים שראיתי אז איך זה מסתדר עם גישת הכל חרא שכביכול הדבקת לי? :roll:

גם במסיבה של מייקרוסופט שהיתה חלשה יצאתי עם וואו כמה שפורצה נראה מדהים ומאז אני חופר עליו אבל העיקר שהכל חרא. לא תשמע אתה לא אפוי.

אם הייתי מספיק משועמם הייתי חופר בהודעות ישנות שלי שבהן הייתי בהייפ מעוד דברים שראיתי במסיבות בעבר (ואם הייתי מספיק פאתטי הייתי חופר גם בהודעות עבר שלך בשביל להעביר איזו נקודה מטומטמת) אבל באמת שאני לא עד כדי כך משועמם או פאתטי, משאיר את זה לך, knock yourself out :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 יוני 2021, 12:28

Laskin כתב:אני לא רואה בעייה אם הם ילכו על המודל של "מסילה"/"זירות קטנות", זה מה שעשה המשחק הקודם וזה עבד יופי, בשביל מה שהוא (=לא משחק של 60$).
ובגלל זה אני כן מאמין שיוכלו להגיע קרוב לזה.
עוד לא ראינו שום דור הבא מסילה, מלבדו. אני כן רוצה להאמין שמי שייבחר לעשות משחקים כאלה יוכל להגיע לרמה דומה...
למשל המשחק הבא של QD יכול להתקרב לזה להערכתי. אבל הם גם פחות כשרוניים טכנית מNT.

צודק! שכחתי מqd! שמע, Detroit שלהם היה מרהיב גרפית וגם משחק סבבה לדעתי. וזה היה על ה ps4. ואוווו מת לראות מה הם יעשו בדור הזה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יוני 2021, 12:35

כן, ה"בעייה" היא שאם DETROIT לקח להם איזה 4-5 שנים, אז בטח המשחק הבא שלהם ייקח איזה 7-8 שנים... מה שאומר סוף הדור אולי.
בתנאי כמובן שהם מכוונים לרמת פירוט מטורפת כמו NT.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 יוני 2021, 12:38

מודל מפורט מפוצץ פוליגונים עם העברות lod מושלמות זה די given לדעתי. אבל זה רק מודל ולא אומר כלום על הגאומטריה של העולם או הריאקטיביות של העולם או האפקטים שיש בעולם.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2021, 12:42

ביום חמישי בשמונה יש עוד סטרים של מיקרוסופט בשם Xbox Games Showcase: Extended. הוא יהיה משהו יותר חופשי שמעלים מפתחים לראיונות, כל מני deep dives לדברים שראינו בתערוכה וכו'. יהיו שם הרבה חבר'ה, מנינג'ה ת'אורי, פלייגראונד, דאבל פיין, 343 וכו', מרוב הסטודיואים של מיקרוסופט.

swiss-the-engine כתב:מודל מפורט מפוצץ פוליגונים עם העברות lod מושלמות זה די given לדעתי. אבל זה רק מודל ולא אומר כלום על הגאומטריה של העולם או הריאקטיביות של העולם או האפקטים שיש בעולם.

זה נכון, אבל כשאתה עושה חוויה כמו HB2, רוב הדברים הללו לא רלוונטים. הרי לא שאין לXSX כרטיס מסך חזק מספיק לעשות אפקטים מטורפים, אם כבר זה בערך הדבר היחידי שממש ראינו עד עכשיו מקונסולות הדור הבא. מודלים מטורפים וכו' גם הפס4 הריצה, רק תראה את הדמויות ב-TLOU2, אבל הן ככה רק בסינמטיקס במעבר מאוד גס. אם תתקרב לדמות שלך בזמן משחק ותקבל את המודל של הסינמטיקס (שיהיה מן הסתם מרשים אפילו מאלה של סרטוני המעבר של TLOU2), אז האפקט שיווצר יהיה מאוד CGI. בסופו של יום אנחנו מודדים גרפיקה בפאקים שאנחנו רואים, המצלמה מתקרבת רגע לאלי בTLOU2 בזמן גיימפליי ואנחנו מתבאסים שהיא נראת שטוחה ולא מפורטת. ברגע שמתחילים להחליק את העניינים האלה, מתחילה הרגשה אמיתית של דור הבא.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 יוני 2021, 12:50

Laskin כתב:כן, ה"בעייה" היא שאם DETROIT לקח להם איזה 4-5 שנים, אז בטח המשחק הבא שלהם ייקח איזה 7-8 שנים... מה שאומר סוף הדור אולי.
בתנאי כמובן שהם מכוונים לרמת פירוט מטורפת כמו NT.

לא יודע, Detroit יצא באפריל 2018, כלומר לפני יותר מ3 שנים. משער שבינתיים דיוויד קייג' כבר כתב הרבה מהמשחק הבא, והצוות. הטכנולוגי עבד על שדרוגי מנוע וכו. הפקה של שנתיים-שלוש נוספות ויש להם משחק בסוף 2023. לא נשמע לי בלתי סביר בכלל. במיוחד כשהוא אמר בראיון ששמעתי שהרבה מהעבודה על Detroit הייתה בתאורה. לפי נדב RT אמור לעזור מאוד בנושא.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יוני 2021, 13:09

זה נשמע סביר, אבל אין לי אמון גדול ביכולות של הצוות לעשות משהו כזה בטווח זמנים סביר.
או שהם ירדו ברמה באופן יחסי (משמע שמשחקים אחרים בסגנון יראו הרבה יותר טוב מהמשחק הבא שלהם) או שייקח להם הרבה יותר זמן... או שיקבלו שוב בוסט מאיזו מפיצה שתממן הרבה מהעבודה שלהם, ואז יצליחו לגייס את האנשים שנדרשים לכל הפרטים הקטנים, אני פשוט לא חושב שהם ברמה הזו (של הציפיות שלנו מהדור הבא) בפני עצמם.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 יוני 2021, 14:54

אם הבא שלהם נראה כמו בדמו כישופים (אין לי תיאור כל כך מדוייק) שהיה להם בזמנו אז (מזכרוני לפחות) זה יהיה מצויין גרפית
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 יוני 2021, 15:11

bling כתב:אבל אפילו באותה מסיבה של 2013 המסר שלי היה שהולי שיט WD זה הדבר הכי מדהים שראיתי אז איך זה מסתדר עם גישת הכל חרא שכביכול הדבקת לי? :roll:
גם במסיבה של מייקרוסופט שהיתה חלשה יצאתי עם וואו כמה שפורצה נראה מדהים ומאז אני חופר עליו אבל העיקר שהכל חרא. לא תשמע אתה לא אפוי.
אם הייתי מספיק משועמם הייתי חופר בהודעות ישנות שלי שבהן הייתי בהייפ מעוד דברים שראיתי במסיבות בעבר (ואם הייתי מספיק פאתטי הייתי חופר גם בהודעות עבר שלך בשביל להעביר איזו נקודה מטומטמת) אבל באמת שאני לא עד כדי כך משועמם או פאתטי, משאיר את זה לך, knock yourself out :)

זה ממשיך... אתה מבין מה התרגום של הולי שיט מאנגלית, נכון? :lol:

יובי של 2021: הכל חרא + הולי שיט אווטר אבל רגע אני לא מאמין ליוביסופט יותר. איפה יוביסופט של פעם שידעה לעשות מסיבות עיתונאים ממש טובות שלא היו חרא? איפה מיקרוסופט שתציל לי את E3!?
יובי של פעם: הכל חרא + הולי שיט WD
מיקרוסופט של 2021 באה להציל את E3: הכל חרא + הולי שיט פורצה.
אין פה באמצע: אין אחלה, סבבה, סביר, נהנתי, היה כיף. הכל או סתם חרא, או חרא קדוש.

אני גם לא מבין למה עשית מזה כזה סיפור: הפידבק היה סך הכל שמקריאת כמה הודעות שלך ברצף זה נשמע כמו הייטינג קלאסי - עם גישה מאד שלילית לפני, במהלך, ואחרי אירוע שאמור להיות סך הכל די שמח. אתה לא מרוצאה כשמשחק הוא לא אקסלוסיבי לדור הבא, אתה לא מרוצה כשמציגים לך משהו שאתה חושב שהוא רק CGI של משחק לדור הבא, ואתה לא מרוצה כשמשחק לדור הבא הוא לא CGI כי אתה לא מאמין יותר.
יכול להיות שאתה מאד נהנה מכל רגע ובתכלס מתענג על מסיבות עיתונאים כאלו מבפנים. אני פשוט אומר שכשקוראים זה ברצף זה היה נשמע שאתה ממש סובל מכל מסיבות העיתונאים האלו, ובדיעבד מסתבר שאפילו במסיבת עיתונאים מטורפת כמו זו של 2013 ממש סבלת עד הטריילר האחרון.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 יוני 2021, 15:27

וברשותך, אני אחזור סוף סוף לדיון עם מסיבת העיתונאים של מיקרוסופט:
- FH5 הוא מן הסתם *ה*משחק של מסיבת העיתונאים שלהם. והיחיד שממש הקדישו לו זמן מסך מעבר לטריילר בודד. טכנית זה מטורף, והשוט שנדב צירף כאן שמתחיל כמו צילום וידאו והופך פתאום לסצינת In-game זה השיחוק של התערוכה נכון לעכשיו.
- חוץ מפורצה, הדברים שהכי התלהבתי מהם בכל מסיבת העיתונאים היו בתכלס סתם דברים שמנגנים על בלוטות הנוסטלגיה: מפות כמו וולהלה בזנזיבר בגרפיקה של היילו חדש, הtheme של טופ גאן עולה פתאום בטריילר של FS, הפתעת שודדי הקאריביים בSea of Thieves,
- הם ממש חזק בקטע רוסית (אוקראינית?) השנה, אה. גם STALKER 2 וגם Atomic Heart בלי דיבוב לאנגלית... זה ממש חריג לדעתי במסיבת עיתונאים שאפילו את המשחקים היפניים מדובבים בה.
- גיים פאס ממשיך להסתמן בתור הדבר הכי טוב מאז המצאת החנות הדיגיטלית
- מי זו הAI הזו שנראה כאילו היא אכלה את קורטנה ו/או חטפה חזרת? זה כאילו אמור להיות virtue signalling כזה של יופי זה מבפנים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2021, 15:59

swym כתב:
bling כתב:אבל אפילו באותה מסיבה של 2013 המסר שלי היה שהולי שיט WD זה הדבר הכי מדהים שראיתי אז איך זה מסתדר עם גישת הכל חרא שכביכול הדבקת לי? :roll:

זה ממשיך... אתה מבין מה התרגום של הולי שיט מאנגלית, נכון? :lol:

יובי של 2021: הכל חרא + הולי שיט אווטר אבל רגע אני לא מאמין ליוביסופט יותר. איפה יוביסופט של פעם שידעה לעשות מסיבות עיתונאים ממש טובות שלא היו חרא? איפה מיקרוסופט שתציל לי את E3!?
יובי של פעם: הכל חרא + הולי שיט WD
מיקרוסופט של 2021 באה להציל את E3: הכל חרא + הולי שיט פורצה.
אין פה באמצע: אין אחלה, סבבה, סביר, נהנתי, היה כיף. הכל או סתם חרא, או חרא קדוש.

אני גם לא מבין למה עשית מזה כזה סיפור: הפידבק היה סך הכל שמקריאת כמה הודעות שלך ברצף זה נשמע כמו הייטינג קלאסי - עם גישה מאד שלילית לפני, במהלך, ואחרי אירוע שאמור להיות סך הכל די שמח. אתה לא מרוצאה כשמשחק הוא לא אקסלוסיבי לדור הבא, אתה לא מרוצה כשמציגים לך משהו שאתה חושב שהוא רק CGI של משחק לדור הבא, ואתה לא מרוצה כשמשחק לדור הבא הוא לא CGI כי אתה לא מאמין יותר.
יכול להיות שאתה מאד נהנה מכל רגע ובתכלס מתענג על מסיבות עיתונאים כאלו מבפנים. אני פשוט אומר שכשקוראים זה ברצף זה היה נשמע שאתה ממש סובל מכל מסיבות העיתונאים האלו, ובדיעבד מסתבר שאפילו במסיבת עיתונאים מטורפת כמו זו של 2013 ממש סבלת עד הטריילר האחרון.

אני לא מבין אם כבר למה אתה עושה מזה מספיק סיפור, כל הדבר שהתחיל את הדיון המטומטם הזה זו התגובה הלגיטימית שלי למסיבה החלשה של יובי, מסיבה שיש כלפיה קונצנזוס פחות או יותר שהיתה חלשה, משם נכנסת למסע די הזוי של לדוג ציטוטים מ 2013.

ולא אני לא נהנה לסבול, זה למה גם ראיתי את המסיבה של יובי על חצי מיוט כשהיא רצה ברקע על ה iPad בזמן שהתעסקתי בדברים אחרים, אם אני כבר בדירה ופנוי אז אין לי בעיה שירוץ. למייקרוסופט אכן הקדשתי כבר את הטלוויזיה בסלון כי ציפיתי באמת להרבה, בסוף התווכחתי איתך אז אפשר להבין מה רמת העניין שלי היתה לאורך המסיבה, ואפילו אתה אחרי זה בדיעבד ראית שזה משעמם אז מה בכלל הסיפור?

אז כן יש מסיבות שרובן חלשות אבל יש קטע של הולי שיט, זה די שכיח כשמפיצה לפעמים שומרת את ה one last thing הכי טוב שלה לסוף, אולי באתי בציפיות גבוהות למייקרוסופט אבל איך בדיוק אפשר להאשים אותי עם כל ההייפ שרץ לפני?

ולשאלתך, בטח שהיו הרבה מסיבות שיצאתי בתחושה שהן היו סבבה, שנהנתי בסכ״ה, אם בא לך תחפור בהודעות שלי ותמצא ;)

אבל כדי לחסוך לך את החיפוש, אני זוכר מסיבות ממש סבבה של בת׳סדה שנהניתי, של יובי עצמה, למייקרוסופט היו כמה מהנות (אחת מהן שזכורה לי זו ההיא עם החשיפה של הוויצ׳ר 3 אם אני לא טועה שהרגשתי שהיתה כיפית וטובה למרות שחלשה בכל הנוגע לבלעדיים משמעותיים אבל היה הרבה צד ג׳ ממש טוב), בקיצור לא חסרות מסיבות שהיו decent, מה לעשות שיובי וגם מייקרוסופט וכל ה E3 הזה בגדול די חלש?

ממליץ לך בפעם הבאה לנצל את הזמן שלך לדברים יותר מועילים מאשר איך בנאדם מגיב למסיבה שבערך כולם מסכימים שהיתה חלשה, אתה רוצה לסתור אותי או לתת take אחר? תשתמש בטיעונים ענייניים למה לדעתך זו היתה מסיבה טובה במקום ללכת למקומות כאלה קטנוניים או לבטל דעה של אחר בצורה לעגנית שכזו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יוני 2021, 17:55

פרטים חדשים מפיו של מיאזאקי על אלדן רינג,
תקראו את השירשור זה בחלקים.
נשמע מגניב:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2021, 18:53

יש ב8 בערב (עוד שעה) סטרים של פורצה הורייזן 5:

ויצא סרטון מורחב על המולטי של אינפנט:

ונראה מדהים בדיוק כמו הקודם:

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יוני 2021, 20:52

Laskin כתב:פרטים חדשים מפיו של מיאזאקי על אלדן רינג,
נשמע מגניב:

[twitter] https://twitter.com/nibellion/status/14 ... 3692455936[/twitter]

שלושה דברים שמיאזאקי אמר שממש אהבתי.

Player is nameless blank slate, but other characters have a lot of color/ulterior motives/mystery.
layers will be "able to summon the spirits of deceased enemies and use them as allies in battles."
יהיה מד סיבולת, אבל הוא יהיה הרבה פחות חשוב במשחק הזה.

אני הולך לבלות שעות עד שאוכל לזמן את כל האויבים ולהסתובב איתם במפה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יוני 2021, 21:01

על פי דרישות המינימום נשמע שפורצה לדור הקודם יהיה זהה ולא גרסה נפרדת:
Processor: Intel i3-4170 @ 3.7Ghz OR Intel i5 750 @ 2.67Ghz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVidia 650TI OR AMD R7 250x
DirectX: Version 12
Network: Broadband Internet connection
Storage: 80 GB available space

אלה הגדרות קרובות מדי לקונסולות דור קודם. כלומר it scales.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 יוני 2021, 21:39

מהסרטון מולטי נראה לי שכל הקטע הזה של אינפיניט ו10 שנים של פלטפורמה וכו כבר לא תופס לגבי הקמפיין. אם בכלל הם עוד רצים תאורתית לתחזק את המשחק ל10 שנים
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 יוני 2021, 22:12

לא היה לי ספק שלא תהיה גרסא נפרדת לפורזה הורייזון 5,פשוט אין הצדקה כלכלית לזה עם יוזר בייס כל כך נמוך לדור החדש וכשהדורות כל כך דומים חומרתית.
החלטה של MS להפוך אותו לנקסט-ג'ן בלבד היא כזו שמראש הייתה לוקחת בחשבון הפסד של רווחים,שלא לדבר על מנויי גיימפאס,ונערכת בהתאם. אבל לפתח גרסא נפרדת עבור יוזר בייס שעדיין נחשב מאוד קטן? אנחנו כבר לא שם,אני ממש בספק אם הימים האלה יחזרו גם מצד ג'.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2021, 22:23

אז על מה פיל דיבר כשאמר שהמשחק נבנה מהבסיס לדור הבא?

אני חושב שוויזואלית הוא כן נראה כמו משחק דור הבא במסגרת שנה ראשונה שכזה, זאת אומרת נראה מספיק טוב כדי שלא נאמר שזו גרסת וואן משודרגת מבחינה וויזואלית.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 יוני 2021, 22:30

אני די שתקתי לגבי הורייזון 5 כי תכלס? הוא עדיין נראה לי קרוס-ג'ן. הוא נראה יותר טוב מהורייזון 4,בוודאי,אבל לא כ-ז-ה יותר טוב,יש שימוש נרחב ב-Photogrammetry שלדעתי לא היה במשחקים הקודמים שבהחלט משדרג את הסביבות והטקסטורות,וכמובן RT על הרכבים,לפחות ממה שראיתי,אבל ברמת הגיימפליי? לא ראיתי שם כלום שלא ראיתי בהורייזון 4.
ועל מה פיל דיבר כשהוא אמר שזה משחק שנבנה מהבסיס לדור הבא? עזוב בלינג,אתה חכם יותר מזה,אתה יודע שזה דיבורי PR ריקים 95% מהזמן,מה הוא אמור להגיד?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 יוני 2021, 22:43

אני מבין מה זה דיבורי PR אבל כשמנכל של קונצרן ענק מכריז בבמה הכי גדולה בעולם שזה משחק שנבנה מהבסיס לדור הבא אז איך אפשר לפרש את זה אחרת?

כאילו אם הם לקחו משחק דור קודם והוסיפו לו RT זה לא עומד בשום הגדרה של נבנה לדור הבא וזה היה שקר בעצם.

אפשר אולי לאמר שפיל איש שיווק מצויין שיכול להשתמש בתעלולי PR כדי לעורר הייפ אבל מפה ושקרן ככה זה פחות מתאים לו ולכל מנכ"ל במעמד כזה.

סתם בשביל החידוד איך שאני רואה את זה: PR= המשחק ינצל את הדור הבא בצורה מקסימלית, שעובדתית זה נכון כמעט על כל משחק שתקח ותוסיף לו 4K ו RT ותעלה עוד סליידרים גראפיים כלפי מעלה שינצלו את החומרה. אולי הוא לא מנצל בצורה הכי מעניינת אבל היי עובדתית הוא מנצל. שקר=נבנה מהבסיס לדור הבא, זה כבר לא נתון לפרשנות PR, זה יהיה שקר וזה לא משהו שאני מכיר ממנו ברמה כזו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 יוני 2021, 23:00

לא שמעתי על המשחק הזה וגם עכשיו לא יודע עליו הרבה אבל מכיוון שפייט נייט נעלם לגמרי מהמפה כולי תקווה שייצא פה משהו מעניין.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 00:16

זוכרים את the last night? המשחק ההוא של הבחור שאמר שהוא ימני וכל התעשיה החרימה אותו? זה שהטריילר החדש של replaced היה דומה לו בצורה חשודה? אז הם התעוררו קצת:

ואגב:

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 יוני 2021, 00:49

Laskin כתב:פרטים חדשים מפיו של מיאזאקי על אלדן רינג,
נשמע מגניב:

[twitter] https://twitter.com/nibellion/status/14 ... 3692455936[/twitter]

נשמע סך הכל כמו איך שדמיינתי אותו, או כמו שמיאזאקי תיאר אותו לראשונה - אבולוציה של דארק סולס.
אני חייב להגיד שבפרסום הם מדגישים את עניין הRPG באופן די חריג, וגם פה מדברים על זה באופן כללי. אני לא יודע אם זה נובע כדי להדגיש שהם חוזרים לשם אחרי שהם התרחקו מזה בסקירו, ואפילו קצת בBB וDS3, או שבאמת יש פה קפיצה מעל כל מה שהם עשו ביחס לאופציות הבילדים והמשחק.

הדבר היחיד שעדיין מסקרן אותי ואני לא יודע לגמרי איך יראה זה הגיימפלי בעולם הפתוח.
כי HUB ושישה מבוכים גדולים עם בוסים, חדרים סודיים, בלי מפה, חופש בחירה לאן ללכת וכו' זה ממש דארק סולס. אבל אם העולם הפתוח הוא חלק מהותי מהגיימפלי והחקירה אז מעניין אותי איך זה יעבוד, איך הקרבות יראו שם, וגם ברמה העיצובית כמה הם יעשו דארק סולס 1 ויחברו את כל העולם הזה במעגליות לHUB. עיצוב השלבים שלהם פשוט אדיר ואם ינסו לעשות כאן דארק סולס 1 בעיצוב העולם זה יהיה מדהים.

מעבר לזה ובהערת צד, אני שמח לראות לאסקין שהמשחק מעניין אותך, באמת :).
עזוב, אל תתנה את זה באיזי מוד קלאסי שבוחרים בתפריט הראשי, זה לא יקרה אז חבל על עצם המחשבה.
אבל כבר במה שמיאזאקי אומר כאן אפשר לראות התייחסות די מפורשת לצורות משחק שיקלו את החוויה למי שרוצה. אני מרגיש שעכשיו זה הזמן - קפוץ איתנו לרכבת ההייפ!

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים