Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swym » 29 יוני 2014, 15:38

bling כתב:WTF!?
Konami העלו לאתר שלהם תגובות של אנשי קולנוע וטלוויזיה לטריילרים של MGSV מ E3, חחח שימו לב מה הבמאי (המוערך צריך לציין) של הסרט DRIVE אמר:

איזע קטע! אחרי שראיתי את עלילת הWTF של Drive, שאלתי את עצמי עם הבמאי הזה הושפע קצת מאנימה וסרטי יאקוזה יפניים - או אולי אפילו מקוג'ימה עצמו. זה היה קלאסטרפאק של 100% סטייל, 0% היגיון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 יוני 2014, 21:41

לסקין אני לא יודע אם ראית את הטריילר המורחב של e3 שיצא לא מזמן אבל ראיתי אותו כרגע והוא לגמרי מביא את הרגשת ״אני חייב את זה עכשיו״:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 29 יוני 2014, 22:00

אני כלכך רוצה להיכנס לסדרה הזאת אבל לא יודע איך!
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2014, 09:25

ShiTDemoN כתב:אני כלכך רוצה להיכנס לסדרה הזאת אבל לא יודע איך!

אם לא בא לך לשחק בקודמים, זה ממש מנותק מMGS1-2 ו-4. בעצם זה המשך ישיר לMGS3 ואחריו PEACE WALKER. כלומר אם אתה רוצה לעשות השלמה, יספיק לך MGS3 ו-PW ששניהם זמינים גם על הפס3 וגם על ה360 באוסף HD של MGS.
זאת סדרה גדולה וסבוכה כך שאני בטוח שתפספס רפרנסים ויהיו דברים שיעברו לך מעל הראש בלי שתבין אבל אם תשחק MGS3 ו-PW אתה לגמרי תהיה בעניינים כי הסדר הכרונולוגי של הסדרה הוא MGS3, אז PW ואז MGS5. המשחק הראשון בסדרה, MG משנות ה80 מתרחש 12 שנים אחרי MGS5 אז אתה בכלל טוב, שלא נדבר על MGS1 שמתרחש כמעט 20 שנים אחרי MGS5.

אני משער שמה שבאמת חשוב לדעת לקראת המשחק הוא שביג בוס / נייקד סנייק (שבמשחק הזה קוראים לו וונום סנייק, כינוי חדש) שאתה משחק בMGS5 הוא הרע הראשי של MG1 ו-2 והמשחק אמור לתאר את תהליך ההשחתה שלו. בכלליות מדובר בדמות די אפורה מוסרית, בMG1 ציירו אותו כרשע שטוח וטפשי שרק רוצה להרוס הכל, בMG2 כבר הציגו את הבוס כסוג של מושיע לחיילים וילדים חיילים כשכולם מעריצים אותו ואומרים שהוא בעצם אחלה של בחור שרק רוצה להקים מדינה (Outer Heaven במשחק המקורי, המבצר במדינה זנזיבר באסיה במשחק השני) שתוכל להכיל את כל אותם אנשים שמצולקים ממלחמה.

המשחק השלישי חזר לאחור בזמן לספר את הסיפור של איך הוא הפך לביג בוס ואבד אמון בקונספט של פטריוטיות למדינות, את PW עדין לא שחקתי אז אני לא יודע איך קדמו אותו שם ובMGS5 אמורים לספר את הסיפור של ההקמה של Outer heaven ואיך ביג בוס הופך מהגיבור לנבל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יוני 2014, 13:58

עזוב הכל ותראה איזה RETROSPECTIVE של GAMETRAILERS או שתחפש ביוטיוב סרט של שעה ככה (מתחת לזה לא תקבל מספיק אינפורמציה) שמסכם את הסדרה.
אתה גם יכול לחפש למשל METAL GEAR SOLID 1 MOVIE או משהו כזה, ותמצא סרטונים של שעה עד שש שעות, על כל אחד מהמשחקים, שמשלבים את הקטעים הכי חשובים בלבד, מהגיימפליי ומסרטוני המעבר.

לדעתי לשחק עכשיו MGS ישן זה קצת משעמם, אלא אם אתה כבר מעריץ.
מקסימום שחק ב-4 כי הוא מתקדם יותר בגיימפליי והמראה שלו, מן הסתם, אבל תראה את התקציר של הקודמים קודם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2014, 15:23

Laskin כתב:עזוב הכל ותראה איזה RETROSPECTIVE של GAMETRAILERS או שתחפש ביוטיוב סרט של שעה ככה (מתחת לזה לא תקבל מספיק אינפורמציה) שמסכם את הסדרה.
אתה גם יכול לחפש למשל METAL GEAR SOLID 1 MOVIE או משהו כזה, ותמצא סרטונים של שעה עד שש שעות, על כל אחד מהמשחקים, שמשלבים את הקטעים הכי חשובים בלבד, מהגיימפליי ומסרטוני המעבר.

לדעתי לשחק עכשיו MGS ישן זה קצת משעמם, אלא אם אתה כבר מעריץ.
מקסימום שחק ב-4 כי הוא מתקדם יותר בגיימפליי והמראה שלו, מן הסתם, אבל תראה את התקציר של הקודמים קודם.

אין באמת מה לשחק ב4 אם הוא רוצה להתכונן ל5, אין שמץ של קשר עלילתי בינהם ו-4 סוחב את כל השטויות LORE של הסדרה גם יחדיו על הגב. אם עלילה מעניינת אותו אז 3 ו-PW הם המקדימים ל5, אם הוא רוצה לשחק במשחקים כמובן. ברור שהאופציה הקלה היא הסרטונים ביוטיוב.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 יוני 2014, 15:44

זה הזמן לזרוק את ההערה שגם ככה כל המשחקים הם 80% סרטים, או לחכות עם זה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 01 יולי 2014, 01:06

אני חושב שאלך על ההצעה של נדב ואשחק בmgs3 ואחריו בPW כהכנה. עכשיו רק צריך למצוא מאיפה לקנות אותם...

ואני לא רוצה לראות את המשחק ביוטיוב כי ארגיש חוסר כמו שאני מכיר את עצמי.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 יוני 2014, 17:50

ShiTDemoN כתב:אני חושב שאלך על ההצעה של נדב ואשחק בmgs3 ואחריו בPW כהכנה. עכשיו רק צריך למצוא מאיפה לקנות אותם...

ואני לא רוצה לראות את המשחק ביוטיוב כי ארגיש חוסר כמו שאני מכיר את עצמי.

אל תקשיב למה שהוא אומר, חלק גדול מהטוויסט ב-3 נעוץ ב-2. אין דבר כזה משחקים לא קשורים, כל משחקי MGS קשורים, דמויות ב-1 מופיעות ב-3 ואתה לומד על ההיסטוריה שלהן, עלילת 3 קשורה ישירות בפלוט המרכזי שלה ל-2, לא לשחק בהם זה להפסיד חלק מהחוויה.

כל משחקי MGS הם משחקים של 100, הם לא התיישנו, הם מהנים גם היום והם חובה לכל גיימר. אל תוותר אל אף אחד מהם. מלבד אולי PW שאין לי מושג איך הוא, אבל אם לשפוט על Portable ops 1 ו-2 ששיחקתי על הPSP הם היו גרועים ובאמת לא קשורים לסדרה.

דרך אגב, דיי ברור שMGS5 קשור בצורה הדוקה לMGS1. בין אם בהופעה של מילר, אבא של אוטאקון כנראה ועוד שטויות. מי יודע, אולי גם גריי פוקס יהיה שם.

תקנה את האוסף של MGS לפס3. יש שם הכל.
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 01 יולי 2014, 03:40

Death_119 כתב:אל תקשיב למה שהוא אומר, חלק גדול מהטוויסט ב-3 נעוץ ב-2. אין דבר כזה משחקים לא קשורים, כל משחקי MGS קשורים, דמויות ב-1 מופיעות ב-3 ואתה לומד על ההיסטוריה שלהן, עלילת 3 קשורה ישירות בפלוט המרכזי שלה ל-2, לא לשחק בהם זה להפסיד חלק מהחוויה.

כל משחקי MGS הם משחקים של 100, הם לא התיישנו, הם מהנים גם היום והם חובה לכל גיימר. אל תוותר אל אף אחד מהם. מלבד אולי PW שאין לי מושג איך הוא, אבל אם לשפוט על Portable ops 1 ו-2 ששיחקתי על הPSP הם היו גרועים ובאמת לא קשורים לסדרה.

דרך אגב, דיי ברור שMGS5 קשור בצורה הדוקה לMGS1. בין אם בהופעה של מילר, אבא של אוטאקון כנראה ועוד שטויות. מי יודע, אולי גם גריי פוקס יהיה שם.

PW נחשב בין הטובים בסדרה. באתי לכתוב את הפוסט הזה בכל מקרה אבל אני מצוטט אותך כי אתה מתייחס לעניין: "אבל אם לשפוט על Portable ops 1 ו-2 ששיחקתי על הPSP הם היו גרועים ובאמת לא קשורים לסדרה." משום מה נראה שרוב האנשים שכחו מפורטאייבל אופס. נראה שאפילו קוג'ימה מתכחש לו מסיבות שונות (הוא לא היה מעורב בפיתוח שלו יותר מדי). אבל אני פשוט לא מסוגל להבין איך זה קרה. מבחינת עלילה, הוא חוליה גדולה והכרחית להבנה כחלק מהסדרה. הוא לא כלול באוסף ה-HD, בפרסומים רשמיים נוטים להשמיט אותו... אני פשוט לא מבין. בזמנו שקלתי לקנות PSP רק בשבילו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 יוני 2014, 19:46

Death_119 כתב:אל תקשיב למה שהוא אומר, חלק גדול מהטוויסט ב-3 נעוץ ב-2. אין דבר כזה משחקים לא קשורים, כל משחקי MGS קשורים, דמויות ב-1 מופיעות ב-3 ואתה לומד על ההיסטוריה שלהן, עלילת 3 קשורה ישירות בפלוט המרכזי שלה ל-2, לא לשחק בהם זה להפסיד חלק מהחוויה.

ברור שהכל קשור להכל אבל תקח צעד אחורה ותחשוב על אדם שמעולם לא שחק בMG. אז כשהוא יפגוש את אוסלוט פעם ראשונה הוא ילמד על הדמות שם פעם ראשונה. ביג דיל, זאת הפעם הראשונה שאמורים לראות אותו בסדרה, אז אני ואתה התלהבנו הרבה יותר מהסצנה שהבוס מלמד את אוסלוט שעדיף לו להשתמש בריוולוור אבל בסופו של דבר זה לא באמת משנה. לגרום לאדם ב2014 לסחוב דרך MGS1, ששחקתי אותו מההתחלה ועד הסוף לפני שלושה חודשים אגב, זה לא באמת הומני.

הבן אדם רוצה לשחק קצת MG כדי להרגיש את הסדרה ולהבין את MGS5. מה שהוא באמת צריך זה MGS3 ואת PW כדי להבין את העלילה כי MGS5 הוא המשך ישיר שלהם, איזכורים של הפטריוטים וכדומה יהיו לו הגיוניים לגמרי (הרי הסיפור של הפילוסופים נפרש בMGS3 שהוא ישחק והפטריוטים עצמם קמו במהלך PW אז איזה חור יהיה לו השכלה בנושא הפטריוטים למשל? הוא ידע יותר ממך עליהם אם הוא ישחק PW ממילא כי אתה לא שחקת בו), כל הדמויות יהיו לו מוכרות וכו'.

אתה מודע שאולי חוץ מאשר הפטריוטים כל המשחקים שMGS5 מתכתב איתם הם MG1, MG2, MGS3 ו-MGS:PW נכון? הוא אפילו לא קשור ל1, 2 או 4 אולי חוץ מאשר קצת אזכורים של הפטריוטים ואוסלוט. ביג בוס זאת דמות של MG1-2, הארץ שהוא רוצה להקים היא OUTER HEAVEN מMG1, מאסטר מילר זאת דמות מMG2 שעברה גם לMGS1 ובסוף כולנו יודעים שהיא גם לא ממש הייתה שם וכמובן הSETUP האמיתי והבשרני של הדמות נמצא בכלל בPW, זירו הוא בMGS3 ובPW, פאז היא דמות מPW וכך הלאה.

הגרסה הקצרה היא, יש לMG שלוש תקופות. הראשונה היא התקופה של הבוס שלא באמת כיסו אותה עד MGS3, ברגע שיצא MGS3 יצא ההמשך שלו PW ואז ההמשך שלו MGS5, זאת התקופה של ביג בוס. התקופה השניה היא התקופה של סנייק, אותה מכסים MG1, MG2 ו-MGS1. התקופה השלישית היא התקופה של הפטריוטס שאותה מכסים MGS2 ו-MGS4. להתחשב בזה שMGS5 הוא בתקופה של ביג בוס, אין סיבה שהוא יצטרך להטריח את עצמו עם משחקים בני 16 שנים כשהוא יכול לשחק בMGS3 ובPW שהם שני משחקים יחסית מודרנים. אגב רוב MGS5 מבוסס גם מבחינת גיימפליי על PW. גם בPW אתה חוטף חיילים וציוד, בונה בסיס וצבא ומשתמש בכלים האלה במיני משימות. כלומר MGS5 הוא ההמשך דור הבא סופר מושקע של PW, לא של MGS4.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 15 יולי 2014, 19:38

עם כל הדיבורים לא נראה לי שהתדיינו בסוגיה החשובה הזו: האם לדעתכם תוספת הרפלקס מוד, והאופציה לסמן איומים ונקודות בשטח (ולראות אותם דרך קירות) היא dumbing down של הגיימפליי וכניעה לנורמות החדשות של השנים האחרונות ? לדעתי כן, מאוד. אבל מצד שני, אי אפשר לשכוח את רדאר הסוליטון ב-MGS 1 ו-2 שעשה לנו את עבודת זיהוי, איתור, ומעקב אחר איומים.

דבר נוסף: בעלי ה-PS3 ביננו שלא רואים את עצמם קונים PS4 או XBOX1 בעתיד הנראה לעין (אם בכלל), איך אתם מרגישים בקשר לכך שתצטרכו לשחק בגרסה "חלשה" יותר של המשחק ?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 יולי 2014, 11:53

היא לא dumbing down, אלה עזרים שאתה יכול לכבות אם אתה רוצה.
המשחק קשה לא פחות מכל MGS אחר ובטח שהוא מורכב יותר, אז לאמר שטמטמו אותו זה אחד הדברים האחרונים שאפשר לאמר עליו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יולי 2014, 20:39

גם ככה היריות בסדרה היו משניות מאוד בגיימפליי, זה לא שוטר, אז מצידי שיכוון אוטומטית על כל אוייב ^_^

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 16 יולי 2014, 12:56

bling כתב:היא לא dumbing down, אלה עזרים שאתה יכול לכבות אם אתה רוצה.
המשחק קשה לא פחות מכל MGS אחר ובטח שהוא מורכב יותר, אז לאמר שטמטמו אותו זה אחד הדברים האחרונים שאפשר לאמר עליו.

בוא לא נגזים עם הדיון כי אני יכול לפתוח נושא שלם על גישת הפיתוח הזאת, אבל דעתי היא שלתת אופציה "לכבות את זה" היא צעד הססני ופחדני, במיוחד מצידו של מפתח דעתן כמו קוג'ימה.
כשהמפתח נותן לך אופציה לסנן סלקטיבית אלמנטים מהמשחק זה מראה כמה שהוא מנסה לפנות לקהל רחב ככל האפשר במחיר של הקרבת החזון האישי שלו ושל החוויה המדוייקת שהוא רוצה להעביר לשחקן.

לדוגמא, ואני לא מדבר על שום משחק ספציפי, יש הרבה משחקים שמציגים את עצמם בתור משחקי התגנבות, ומנפנפים בחופש שלהם ובמשחקיות הלא לינארית שנותנת לשחקן בחירה להחליט איך הוא מטפל בסיטואציות שונות. עד כאן טוב ויפה, אלא שברובם אחת הדרכים שבהן אתה יכול לפתור סיטואציות היא להיכנס גאן בלייזינג ולעשות מהמשחק COD. זאת פחדנות. זה חוסר יושרה אישי ואומנותי. אני רוצה שמשחק ההתגנבות שלי יתן לי הרבה אופציות, אבל שכולן יהיו תחת מסגרת ההתגנבות, ואם אני אשכח במה אני משחק, האויבים החזקים יזכירו לי.

אז חזרה לנושא, כשאומרים שאתה יכול פשוט להתעלם מפיצ'ר מסויים, זה לא מעלים אותו, זה סתם גורם לך להיות מאזוכיסט.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 יולי 2014, 14:58

Laskin כתב:גם ככה היריות בסדרה היו משניות מאוד בגיימפליי, זה לא שוטר, אז מצידי שיכוון אוטומטית על כל אוייב ^_^

תלוי איך שיחקת, ב-2 במשימה של הTanker השתמשתי כל הזמן באקדח המרדים עם סנייק, גם יש קטעים שמכריחים אותך להשתמש בנשק חם כמו עם הרובה צלפים כשמורידים את המזל"טים, בכל הקרבות בוס כמעט ובסצנת שתופסים אותך בארסנל. גם ב-4 השתמשתי לא מעט ברובה צלפים עם משתיק קול. זה אולי לא גירס, אבל כלי נשק חמים עשו את דרכם לסדרה כולל תצוגת FPS החל מהמשחק השני.

בלי קשר, להוריד את גרסאת האקסבוקס One מהגרסאות "הנכות" זה לעשות עוול :). אפילו קוז'ימה טוען שזו גרסה פחות מתקדמת מגרסאת הדור הבא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יולי 2014, 15:39

אתה לא חושב שלהפוך את המשחק לעולם פתוח מעלה את הרמת קושי? פתאום אוייבים מגיעים מכל כיוון אפשרי, פתאום אתה לא סגור במסדרון שיש לך שליטה מלאה על הכיוונים שאתה סגור מהם וכו'. אולי זה פשוט נעשה בשביל לאזן את העולם הפתוח, לאו דווקא בשביל להקל על המשחק מעבר למשחקים הקודמים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 יולי 2014, 00:20

MGS FREAK כתב:
בוא לא נגזים עם הדיון כי אני יכול לפתוח נושא שלם על גישת הפיתוח הזאת, אבל דעתי היא שלתת אופציה "לכבות את זה" היא צעד הססני ופחדני, במיוחד מצידו של מפתח דעתן כמו קוג'ימה.
כשהמפתח נותן לך אופציה לסנן סלקטיבית אלמנטים מהמשחק זה מראה כמה שהוא מנסה לפנות לקהל רחב ככל האפשר במחיר של הקרבת החזון האישי שלו ושל החוויה המדוייקת שהוא רוצה להעביר לשחקן.

לדוגמא, ואני לא מדבר על שום משחק ספציפי, יש הרבה משחקים שמציגים את עצמם בתור משחקי התגנבות, ומנפנפים בחופש שלהם ובמשחקיות הלא לינארית שנותנת לשחקן בחירה להחליט איך הוא מטפל בסיטואציות שונות. עד כאן טוב ויפה, אלא שברובם אחת הדרכים שבהן אתה יכול לפתור סיטואציות היא להיכנס גאן בלייזינג ולעשות מהמשחק COD. זאת פחדנות. זה חוסר יושרה אישי ואומנותי. אני רוצה שמשחק ההתגנבות שלי יתן לי הרבה אופציות, אבל שכולן יהיו תחת מסגרת ההתגנבות, ואם אני אשכח במה אני משחק, האויבים החזקים יזכירו לי.

אז חזרה לנושא, כשאומרים שאתה יכול פשוט להתעלם מפיצ'ר מסויים, זה לא מעלים אותו, זה סתם גורם לך להיות מאזוכיסט.

מה הקשר צעד הססני ופחדני? אתה שומע את עצמך?

מדובר בעזרים, כי המשחק הוא עולם פתוח ואויבים כבר לא רואים אותך עם טווח ראייה של עטלפים עיוורים ככה שיכולים לאתר אותך מהמון נקודות במפה בניגוד למסדרונות הלניארים בעבר, אז הוא שם עזרים וגם אותם אתה יכול לכבות והמשחק עובד מצויין בלעדיהם, מה הבעיה?

גם The Last of Us אפשר לך לראות ב WALL HACK אויבים והיה אפשר לכבות את זה בלי בעיה והמשחק לא נפגע, רק היית צריך להיות יותר עירני כמו עם MGS בלי עזרים, אני סיימתי ככה את המשחק וממש לא הרגשתי מזוכיסט, ב MGS אני מתכוון לכבות את הרפלקס אבל כן להשאיר את הסימון כי זה לא כזה שונה מהרדאר של פעם, אם גם זה מפריע לך אז תשחק הארדקור סטייל מטאל גירים בעבר שגם אפשרו לך ברמות הקשות לשחק ללא רדאר בכלל, זה בדיוק כמו בעבר, יש לך את כל האפשרויות שאתה רוצה, אין dumbing down, לא יודע מה אתה רוצה.

בקשר לגאן בלייזינג, אתה שיחקת בסדרת מטאל גיר? זו אופצייה ממשית בערך מ MGS2, תמיד ניסו לתת חופש במשחק וזה כולל גם לירות בכולם אם אתה רוצה, פשוט המשחק חרא כשמשחקים אותו ככה אבל זה אפשרי, המשחק לא כזה אנאלי בנוגע להתגנבות שלו וגם כל משחק בסדרה אפילו כולל כמה קטעי אקשן כפויים בשביל הגיוון, מה הקשר פה לוותר על החזון אין לי מושג.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 יולי 2014, 18:42

אני דווקא חושב שזה מעולה שהוא נותן את כל האפשרויות. לשחק יותר hardcore או קז'ואלי. נתנו את אותה היכולת בהיטמן האחרון, וזה יושם בצורה מעולה. ככל שהשלבים הופכים גדולים יותר ומורכבים יותר, חייבים לתת לשחקן כלים להתמודד.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 יולי 2014, 13:51

כולה אסיסטים..
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 יולי 2014, 14:36

MGS FREAK כתב:לדוגמא, ואני לא מדבר על שום משחק ספציפי, יש הרבה משחקים שמציגים את עצמם בתור משחקי התגנבות, ומנפנפים בחופש שלהם ובמשחקיות הלא לינארית שנותנת לשחקן בחירה להחליט איך הוא מטפל בסיטואציות שונות. עד כאן טוב ויפה, אלא שברובם אחת הדרכים שבהן אתה יכול לפתור סיטואציות היא להיכנס גאן בלייזינג ולעשות מהמשחק COD. זאת פחדנות

הפחדנות היא בלשחק משחקים כאלו על רמת קושי נמוכה ואז להתלונן שאפשר לשחק guns blazing :D
למעשה גם בshooters רגילים אי אפשר לשחק ככה כשאתה על רמת הקושי הגבוהה ביותר, אז בטח ובטח שבמשחקי התגנבות (או לפחות באלו שיצא לי לשחק).

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 אוגוסט 2014, 22:36

וואו... פשוט וואו... זה כמו לצפות במשחק MGS המושלם. קוז'ימה גאון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 אוגוסט 2014, 08:48

רכשתי את הפרולוג... אני ממש נהנה ממנו. מומלץ מאוד במחיר שרכשתי אותו (15).
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2014, 09:56

swiss-the-engine כתב:רכשתי את הפרולוג... אני ממש נהנה ממנו. מומלץ מאוד במחיר שרכשתי אותו (15).

שחקת בקודמים? הרגשת שחסר לך חור עלילתי או משהובסגנון אם לא שחקת בהם?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 אוגוסט 2014, 11:35

DrKeo כתב:שחקת בקודמים? הרגשת שחסר לך חור עלילתי או משהובסגנון אם לא שחקת בהם?

מעולם לא שיחקתי בMGS.
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים