DrKeo כתב:זאת שונה כי היא לא drm אלה מערכת שגורמת לכך שכמעט בלתי אפשרי לעשות הנדסה הפוכה (ככה קוראים ל-reverse engineering בעברית?) לdrm. כלומר זאת מערכת הגנה למערכת הגנה. קונספט חדש, מעניין כמה זמן הוא יחזיק. היתרון הוא שאין השפעה על ביצועים או זבל שגובל בתוכנית זדונית על המחשב. כלומר יכול להיות אם שמו drm מרושע אבל denuvo לא מתעסק בדברים האלה
DrKeo כתב:אחלה פורט, מעולה
אתר אמין טוען שהוא שם ידיים על הroad map של NVIDIA. באפריל הפסקל הראשון, טיטן חדש עם HBM2, ביוני 1080GTX ו-1070GTX עם GDDRX5, ביולי 1060GTX עם GDDR5 ובספטמבר 1050GTX עם GDDR5. כבר ב2017 יגיע הוולטה למרות שזה בטח יהיה בסוף 2017.
DrKeo כתב:אתה ברצינות משדרג על פי מהירות הזיכרון? קנית שנה שעברה 970GTX אז די ברור שלא תשדרג עדין אבל הזיכרון לא צריך להיות פאקטור, הביצועים פר שקל אמור להיות הנתון היחיד שמעניין אותך. אני רק אזכיר לך שהFURY X עולה כמו ה980TI וכולל HBM בתוכו אבל עדין ה980TI נע בין לנצח את הFURY X ברוב המשחקים לבין להשפיל אותו במשחקים אחרים.
GDDRX5 הוא הקפיצה גדולה במהירות זיכרון. HBM2 אולי טוב יותר אבל אני מזכיר לך שאתה עם כרטיסים שכוללים GDDR5 כבר כמעט 10 שנים, זה לא שהזיכרון מזנק כל דור או שניים או אפילו שלושה. GDDRX5 זאת קפיצה יפה מאוד על גבי GDDR5 ואין מה להתאכזב. תהיה בטוח שגם AMD הולכת לשים HBM2 רק בחלק מהכרטיסים. בדור האחרון למשל לא היה כרטיס עם HBM שעלה פחות מ550$ אצל AMD.
Laskin כתב:אפשר להגיד את זה כמעט על כל פאזל אי פעם, במיוחד על המתוחכמים יותר
MGS FREAK כתב:מסתבר שיוצא בקרוב RTS חלל של W40K:
העיצוב מדהים, אהבתי את הווריאציות של ספינות הכאוס בהתאם לאלים השונים. ומנוע אנריל 4, אין תלונות.
לא הראו אופציה לשלוט ב"גובה" של היחידות, קצת מאכזב לדעתי אם זה לא יהיה במשחק חלל.
InterAl כתב:לא שיחקתי, קראתי וראיתי סרטונים. אני מעדיף לצפות בקיר מתקלף מאשר לצייר קו לבן בתוך מבוכים במשך 70 שעות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים