Trouble כתב:חכה שתראה את דותא 2 - קהילה של בני 9-30+ שמתחרים מי יכול להמציא קללות יצירתיות או עלובות יותר (לרוב ברוסית).
אני משחק בו כמה פעמים בשבוע, אם יש זמן, ואני שורד רק בגלל שאני עם קבוצה של חברים שמשחקים ביחד. אפשר לשחק גם בלי, אבל זה סיכון - או שתפול על קבוצה של אינפנטלים חסרי יכולת או שתפול על קבוצה שתקלל אותך.
המשחק עצמו עדיין מדהים - האלמנט האסטרגי בו חזק ותמיד אפשר לעשות דברים חדשים.
אגב, מישהו מכיר משחק אסטרגיה דומה למה שמתואר בסדרת הספרים של אנדר (מ"המשחק של אנדר")? לא חובה בחלל, פשוט עם רמת שליטה ואפשרויות כמו שמתואר שם.
Trouble כתב:חכה שתראה את דותא 2 - קהילה של בני 9-30+ שמתחרים מי יכול להמציא קללות יצירתיות או עלובות יותר (לרוב ברוסית).
אני משחק בו כמה פעמים בשבוע, אם יש זמן, ואני שורד רק בגלל שאני עם קבוצה של חברים שמשחקים ביחד. אפשר לשחק גם בלי, אבל זה סיכון - או שתפול על קבוצה של אינפנטלים חסרי יכולת או שתפול על קבוצה שתקלל אותך.
המשחק עצמו עדיין מדהים - האלמנט האסטרגי בו חזק ותמיד אפשר לעשות דברים חדשים.
DrKeo כתב:אולי Homeworld?
Trouble כתב:נראה מאוד מעניין.
הדבר הראשון שמצאתי עליו באינטרנט זה שהוא משחק כת - וביחד עם זה המוני ספוקלציות לגבי HW3![]()
אני מעדיף לא לחכות (בכל זאת, ואלב גרמו לי להיות סקפטי עם משחקי המשך למשחקי כת, ועוד עם הספרה 3?!), אנסה להשיג את HW2 ברגע שיהיה לי זמן (נראה שזה דורש קצת זמן ללמוד הכל), תודה רבה
ShiTDemoN כתב:ספויילר: הצג
Blue&Black כתב:סיימתי את הפרק הראשון בסדרת הפרקים החדשה the wolf among us. קניתי בחבילה אחת את כל הפרקים ואני ממש לא מתחרט על כך.
אז למי שלא שמע על זה מדובר במשחק הבא מהחברה שהביאה את The walking dead(הטוב) ומשחקים את Bigby. הוא השריף של עיירת Fabletown שם מתגוררים בהסוואה כל יצורי האגדות שגורשו מעולמם ומסתתרים כבני אדם בעזרת שיקוי שנקרא Glamour.
המשחק כמו המשחקים הקודמים של Telltale Games משלב חקירה וקטעי QTE, סיימתי את הפרק הראשון שיצא Faith ונהניתי ממנו מאוד! הגרפיקה והאווירה פשוט מעולים, הכתיבה טובה וגם כאן יש בחירות שחייבים לעשות, חבל שעדיין בדומה לTWD גם כאן יש בעיות של פריים רייט במהלך המשחק אבל זה די מינורי ולא מפריע לחוויה. רגעי הQTE שופרו והשתדרגו כאן מאז TWD למי ששיחק ויהיו מהנים הרבה יותר.
בינתיים לדעתי יש למה לחכות וסיבה טובה להמשיך לשחק בPS3 בחודשים הקרובים גם עם יציאת הPS4
DrKeo כתב:האמת שמעניין לראות את המשחק, החיקוי הפטתי once upon a time הזכיר לי את הסדרה הזאת ומדגדג לי באצבעות להתחיל לשחק בו.
Laskin כתב:
בעיניי הוא רמה מעל TWD, אבל ממש קצר. חכה אולי לפרק הבא כדי להנות יותר...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים