נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 04 פברואר 2026, 16:12

כמו שכל הניידות PC לא יכולות להחרות בסוויצ', כך הנייחות PC לא יכולות להתחרות בפלייסטיישן. החומרה עולה פי 2, החווית משתמש לא טובה ביחס לקונסולה וכרגע לינוקס לא נמצא במקום שמסוגל לעשות גיימינג high end כל עוד NVIDIA מסרבת להוציא דרייברים מודרנים ללינוקס.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 04 פברואר 2026, 16:19

גם בלי לינוקס, ראינו נייחות כאלה בעבר מבית alienware, msi וכו'. כל החסרונות שציינת היו שם, זה שוק מאוד קטן יחסית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 פברואר 2026, 16:24

glass man כתב:רק תזכור לאסקין שאנחנו כבר יודעים על Half life 3 -אקסקלוסיבי לפחות לכמה שנים לקונסולה הזו.
Gang of Dragon שהתלהבת ממנו מיוצר יאקוזה הוא כרגע אקסקלוסיבי לסטים.

מאיפה הבאת את זה? HL3 לא הוכרז בכלל, ואתה התווכחת איתי שאין מצב שלא יצא לקונסולות מתחרות.
ולגבי גאנג אוף דראגון גם כן לא שמעתי שום דבר כזה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 פברואר 2026, 17:32

Laskin כתב:
glass man כתב:רק תזכור לאסקין שאנחנו כבר יודעים על Half life 3 -אקסקלוסיבי לפחות לכמה שנים לקונסולה הזו.
Gang of Dragon שהתלהבת ממנו מיוצר יאקוזה הוא כרגע אקסקלוסיבי לסטים.

מאיפה הבאת את זה? HL3 לא הוכרז בכלל, ואתה התווכחת איתי שאין מצב שלא יצא לקונסולות מתחרות.
ולגבי גאנג אוף דראגון גם כן לא שמעתי שום דבר כזה.

ואני לא חוזר בי :-) אני עדיין מחזיק בעמדה שHL3 יגיע לפלייסטישן, אני עקבי ;). פשוט הוא יהיה בלעדי לגייבקיוב איזה שנתיים וזה יספיק כדי שסוני תרגיש תחרות מואלב ותרצה להשקיע באקסקלוסיבים משלה.

Nioh 3 בלעדי חצי שנה לPS5 לפני שמגיע לאקסבוקס ולסוויץ 2 אם סוני עושה דילים כאלה שמייקרוסופט חצי רגל בקבר, היא לא תעשה שואלב תנשוף בעורפה כמו דרקון עם כל מיני אקסקלוסיבים?

איך סוני הולכת לגרום לך ולי ולכולם בוקסלים לקנות PS6 אם 99.9% מהצד ג' הולך להוציא הכל לPS5 ולמחשב? מה תהיה ההצדקה למכשיר כזה שבן אדם ממוצע משחק משחקי GAAS על המחשב שלו/PS5

רק אקסקלוסיבים של סוני יוכלו להשאיר אותה רלוונטית לדעתי.
משחק X MAN שאנחנו יודעים עליו ב2030- בלעדי לPS6.
TLOU3 שרובנו מאמינים שהוא רק שאלה של מתי ולא שאלה של אם- בלעדי לPS6.
ראצ'ט חדש להשקה של הPS6- אתה יודע שהם יביאו אחד כזה ובעצמך אמרת שיש סיכוי לזה.
Horizon 3- מתי שהוא לא יגיע- בלעדי לPS6.
בלעדי של סנטה מוניקה לPS6 אחרי מה שהם מפתחים כרגע לPS5&PS6 כקרוס ג'ן
מתישהו ספיידרמן בלעדי לPS6 - כי זה אחד המשחקים הכי נמכרים שלהם אי פעם אז אנחנו יודעים שיהיה מתישהו אחד בלעדי כזה לPS6.
בלעדי מFROM, אולי BB2 אולי BB רייימיק, אולי IP משותף חדש, אולי הכל ביחד? כולנו יודעיים שזה במסגרתת האפשרות.
ואלה רק הדברים שאני מצליח לחשוב עליהם.
הבעיה היחידה עם זה, שכמו שלקח שנים לPS3 להתניע ולהיות קונסולה שאשכרה שווה לרכוש אותה, גם הPS6 תהיה קונסולה שיקח לה המון זמן עד שהיא תצבור "מאסה קריטית" של בלעדיים. אני אישית לא חושב שהPS3 היתה שווה רכישה לפחות לא עד 2010 ואפשר להתווכח אפילו על זה.

לגבי Gang of Dragon אין הכרזה רשמית שהוא בלעדי לאסקין. אבל הוא הוכרז רק לסטים, אין שום הכרזה שלו לקונסולות. אתה לא תמצא דף שלו בPSN או איזה דיבור עליו שמגיע לפלייסטישן.

omerkot כתב:valve לא הולכת להתחרות בps6 עם הגייבקיוב - היא לא חברת חומרה וזו לא המטרה של המכשיר.
כל החומרה שvalve מפתחת וכל התכנה הפריפרלית שהיא משקיעה בפיתוח שלה מיועדים בשביל להרחיב את ההכנסות ממכירת משחקים בסטים. הגייבקיוב, כמו הסטימדק, הם בראש ובראשונה חלוצים טכנולוגיים שאמורים למשוך יצרניות חומרה לייצר מוצרים דומים. חזקים יותר, זולים יותר, מה שבא ליד.
למה לי לקנות ביוקר איזה אקסבוקס ״חדש״ מבוסס על soc מיושן של amd, שאולי יעשו לי טובה ויריץ חלק מהמשחקים הישנים שלי אבל רק אם קניתי אותם ממיקרוסופט בתנאים מסוימים ואני צריך לשלם עוד כל מני תוספות כדי לשחק אונליין או כדי שיעשו לי טובות אחרות, בהנתן שהמקבילות החדשות של אינטל הרבה יותר טובות ויותר זולות מאלו של amd ושאני יכול לקנות מחשבי קונסולה מקבילים משורה של יצרנים, במגוון רחב של מחירים וביצועים ולהריץ את הכל בלי טובות מאף אחד ובקלות דומה?

אבל עומר, אנחנו בוקסלים משתמשים כבדים שלא מפחדים מטכנולוגיה מה יעשה משתמש הקצה? אני אישית למרות הויכוחים שלי עם קאז משתעשע ברעיון להביא את הכל בדור הבא . לך כבר יש ODIN 3 כמה אנחנו מייצגים את משתמש הקצה שרוצה קונסולה פשוטה ולא מסובכת? אתה רואה את הישראלי הממוצע קונה מחשבי קונסולה מאינטל? :-)
אני בטוח שהישראלי הממוצע שהוא לא אנחנו פה בוקסלים בכלל לא ידע שהוא יכול להתקין ווינדוס על הגייבקיוב. הישראלי ינסה להפעיל משחק שלא עבר verification על הגייבקיוב או על המכונות האלה, הוא יראה באגים או שהמשחק יתרסק לו והוא יתרחק מהמכשירים האלה כמו מאש.

DrKeo כתב:כמו שכל הניידות PC לא יכולות להחרות בסוויצ', כך הנייחות PC לא יכולות להתחרות בפלייסטיישן. החומרה עולה פי 2, החווית משתמש לא טובה ביחס לקונסולה וכרגע לינוקס לא נמצא במקום שמסוגל לעשות גיימינג high end כל עוד NVIDIA מסרבת להוציא דרייברים מודרנים ללינוקס.

כן, כאילו לך תסביר למשתמש קצה למה משחק שמופיע לו בסטים לרכישה לא באמת יעבוד לו על הקונסולה שלו. זה מתכון לאסון.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 05 פברואר 2026, 08:58

Obsidian הודיעו שלאור הכישלון הכלכלי של Outer World 2 (למרות שיצא לכלל הפלטפורמות), לא יהיה משחק המשך. לטעמי קצת עצוב, המשחק השני ממש סבבה, בטח הFallout הכי טוב שיצא מאז New Vegas, הוא גם טוב משמעותית מקודמו, לא משחק גאוני, אבל משחק ממש סולידי שלמרות אורכו מרגיש לא הכי מייגע לסיימו, וזה אומר המון בתקופתינו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 פברואר 2026, 09:00

כן, וגם עוד דברים שקשורים לזה:

בנושא אחר - OVERWATCH 2 מעכשיו ייקרא.... WAIT FOR IT...
OVERWATCH
הספרה בוטלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 פברואר 2026, 13:35

והוא גם מאשר את הדרישה של מיקרוסופט ל30% רווח. הדרישה שהרסה את אקסבוקס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2026, 20:30

לכל מי שנשאר עם GP במחשב, שמועות גורסות שמיקרוסופט הולכת להציג GP פרימיום למחשב כתחליף לתוכנית הנוכחית, כלומר לא עוד משחקים DAY 1 במחשב. אלה אם עושים ULTIMATE שזה 30$ בחודש או 360$ בשנה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 פברואר 2026, 23:06

והנה זה קורה- פיל ספנסר פורש מאקס בוקס,"effective immediatley", איתו עוזבת גם שרה בונד.
המחליפה שלו בכלל מגיעה מחטיבה אחרת לגמרי, Core AI.
אם אני צריך לנחש, וזה לא מבוסס על כלום למעט השערה שלי מתזמון ההכרזה והמיידיות שבה, זו לא הייתה פרידה ברוח טובה- אני חושב שפיל ספנסר הוא החליפה שעקבתי אחריה הכי באדיקות לאורך השנים בתעשייה הזו, ואם אני צריך להמר, הגסיסה המהירה של אקס בוקס בשנתיים האחרונות אומנם קרתה במשמרת שלו, אבל לא בהכרח רק באשמתו (בלי פוליטיקה :) ).
שרה בונד הייתה צריכה לעוף מזמן לדעתי, היא המאסטר מיינד מאחורי הקמפיין של Everything is an Xbox, מה שלטעמי לפחות, מבטא את חוסר ההבנה העמוק שלה למקום של הפלטפורמה שהיא עומדת בראש בתעשייה וההשלכות של פיבוט כזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 פברואר 2026, 23:29

מעולה!
עכשיו בתקווה נקבל את הספר שלו בהקדם ונדע בדיוק מה הלך שם :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 פברואר 2026, 23:31

אני מאוד אהיה מעוניין בספר שלו על הזמן שלו במיקרוסופט עם דגש ענק על אקורד הסיום הצורם, ואיך זה הרגיש להיות מוחלף על ידי שווארמה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 פברואר 2026, 23:50

ללא ספק מרגיש שעוזב לא ברוח טובה, מן הסתם הוא לא עמד בציפיות שהיו כלפיו להפוך את אקס בוקס לדומיננטית מספיק אבל בסבירות די גבוהה יש לו בטן מלאה על מה שקורה שם בשנתיים האחרונות כולל ההפצה לפלייסטיישן. ברור שכל המהלכים הענקיים שעברו על החברה הגיעו מלמעלה, מבכירים יותר מספנסר כולל הדרישה ל 30 אחוז רווח.

לא מפתיע שעוזב מיידית ובתחושה לא נעימה באוויר. חבל רק שלא עשה את זה ממזמן ושהוא נתן לזה בצורה עקיפה יד שזה יהיה רשום גם על שמו כל הפארסה הזאת.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Sage

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 21 פברואר 2026, 00:11

וזה עוד יותר עומד בסתירה לתחילת הדרך שלו, הוא קיבל חטיבה במצב גרוע ממטריק אחרי תאונת הרכבת שידועה גם כהשקת ה-XBO, והצליח עם שורה של יוזמות Goodwill כלפי הקהל ובראשן BC, להפוך את אקס בוקס למשך כמה שנים לסוג של חביבת הקהל ואסור להמעיט בערך של הישג כזה מול קהל לקוחות אכזרי כמו גיימרים.
ההימור ללכת all in על גיימפאס היה כושל, אבל עוד היה אפשר לחזור מזה ולא מאוד מורכב, אבל החיסול המוחלט של עסקי החומרה *תוך כדי* התעקשות על הישארות בעסקי החומרה, ואני לגמרי מתעלם מההשלכות הרחבות יותר על התעשייה של מהלך כזה ולא צריך ללכת רחוק כדי למצוא אותן, זה פשוט היה... אני עד עכשיו לא מצליח להבין מה עבר להם בראש.
הטעות הכי גדולה הייתה לדעתי הרכישה של Activision, אני חושב שעוד בזמן הערעור שלהם ב-FTC תהיתי מה בעצם נותנת להם הרכישה הזו אם כל העוקץ מוצא ממנה (Cod אקסקלוסיבי וכו') אבל חשבתי שאולי יש כאן איזה masterplan שאפילו לא העליתי בדעתי, או שהמספרים פשוט חזקים יותר.
מבלי להיות דרמטי מדי, אני חושב שהסיפור די גמור עבור אקס בוקס כפלטפורמה, ואני חושב שאיפשהו במורד הדרך, יותר רחוק, MS גם תחדל להיות מפיצת צד ג' ותעשה מכירת חיסול על ה-IP והסטודיואים שלה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 פברואר 2026, 07:42

אני נוטה להסכים איתך, זה יקח מעט זמן אבל גם לדעתי מייקרוסופט ישקיעו ויכנסו עמוק יותר לתחומים אחרים כמו AI ובשלב מסויים מישהו שם יאמר לעצמו רגע תזכירו לי מה המטרה שלנו עם המותג אקסבוקס הזה? החזון המקורי שגרם להם להיכנס לעסק מלכתחילה לפני יותר מ 20 שנה ישכח, הקרב על הסלון וכו׳ כבר לא יראה עוד כזה מעניין, הרווחים שלהם כמפיצת צד ג׳ יראו להם שוליים ביחס לשאפתנות המפלצתית של חברה כמו מייקרוסופט אז בעצם למה?

אם כבעלת פלטפורמה עוד היה אפשר לקשור לעסק חזון ענקי וגם ההכנסות היו בסקאלה אחרת והיום כל מה שנשאר מזה זה הפצת משחקים ושירות מקרטע (גיימפאס) שרק מאבד רלוונטיות ולא מראה שום גדילה, זה נראה לי עניין של זמן עד שיודיעו רשמית שהם בחוץ או שפשוט הם יסגרו (או ימכרו) לאט לאט עוד אולפנים עד שיתפוגגו לחוסר רלוונטיות מוחלט סטייל סגה, יוציאו כמה כותרים בשנה אבל שחקן דומיננטי באיזשהי רמה כולל בתחום ההפצה הם כבר לא יהיו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 פברואר 2026, 08:12

מצד שני, אם AI יוכיח את עצמו בתחום הגיימינג בצורה כלשהי - זה יכול להיות משהו חדש וגדול מאוד.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 פברואר 2026, 09:35

ומה זה אומר מבחינת מייקרוסופט כשחקנית בתעשייה? תרחיב רגע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 פברואר 2026, 11:09

אם נניח ה״מיינקראפט+פורטנייט הבא״ יהיה פלטפורמת AI שכל אחד יכול ליצור *באמת* מה שהוא רוצה, כולל יצירת משחק מתפקד מאפס, ומבלי להשתמש בבלוקים שמניחים אחד אחד או ללמוד תכנות או מנוע - יש פה פוטנציאל למשהו עצום. אם מיקרוסופט תהיה זו שמגיעה לשם ראשונה (או הראשונה שתעשה זאת ממש טוב) והיא תוכל לאפשר רק לכל מי שיש גיימפאס או קונסולה שלהם לגשת לזה - יש להם מכרה זהב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 פברואר 2026, 11:32

Uncle Pey'j כתב:וזה עוד יותר עומד בסתירה לתחילת הדרך שלו, הוא קיבל חטיבה במצב גרוע ממטריק אחרי תאונת הרכבת שידועה גם כהשקת ה-XBO, והצליח עם שורה של יוזמות Goodwill כלפי הקהל ובראשן BC, להפוך את אקס בוקס למשך כמה שנים לסוג של חביבת הקהל ואסור להמעיט בערך של הישג כזה מול קהל לקוחות אכזרי כמו גיימרים.
ההימור ללכת all in על גיימפאס היה כושל, אבל עוד היה אפשר לחזור מזה ולא מאוד מורכב, אבל החיסול המוחלט של עסקי החומרה *תוך כדי* התעקשות על הישארות בעסקי החומרה, ואני לגמרי מתעלם מההשלכות הרחבות יותר על התעשייה של מהלך כזה ולא צריך ללכת רחוק כדי למצוא אותן, זה פשוט היה... אני עד עכשיו לא מצליח להבין מה עבר להם בראש.
הטעות הכי גדולה הייתה לדעתי הרכישה של Activision, אני חושב שעוד בזמן הערעור שלהם ב-FTC תהיתי מה בעצם נותנת להם הרכישה הזו אם כל העוקץ מוצא ממנה (Cod אקסקלוסיבי וכו') אבל חשבתי שאולי יש כאן איזה masterplan שאפילו לא העליתי בדעתי, או שהמספרים פשוט חזקים יותר.
מבלי להיות דרמטי מדי, אני חושב שהסיפור די גמור עבור אקס בוקס כפלטפורמה, ואני חושב שאיפשהו במורד הדרך, יותר רחוק, MS גם תחדל להיות מפיצת צד ג' ותעשה מכירת חיסול על ה-IP והסטודיואים שלה.

כן, זה גם התסריט שאני ראה. כל שנה ה-revenue יורד, יש פחות לקוחות, ובסוף הם כל כך לא רלוונטים שמיקרוסופט פשוט מורידה את הגרזן על אקסבוקס.

הם קבלו פקודה ל-30% רווח על הכנסות מלמעלה וזה הכניס את כל החברה לספין שעוד ילמדו אותו שנים. להגיד את האמת, אם הייתי הראש של אקסבוקס והיו מפילים עלי חובה של 30% רווח, אין לי שמץ של מושג מה הייתי עושה. כנראה שהייתי מתפטר כי זה לא משהו שאפשרי בלי לתפוס ברק בבקבוק. זה משהו שרק נינטנדו וקאפקום מסוגלות לעשות כיום, ושתיהן חברות שכל מה שהן מפליצות מוכר 20 מליון עותקים. זה לא משהו שאתה יכול פתאום להפוך אליו מידית וכנראה שהייתי מעדיף להתפטר מאשר לעשות אוסף מהליכים שנועדו לקושש עוד קצת שאריות מכל פינה אפשרית ובדרך לקחת את אקסבוקס לאבדון.

כלומר, איך אתה לוקח חברה שמרוויחה אולי 3 מליארד בשנה ומקפיץ את הרווח ל-8 מליארד בשנה? איך אתה מקריץ 5 מליארד יש מעין תוך שניה? בלתי אפשרי.

Laskin כתב:אם נניח ה״מיינקראפט+פורטנייט הבא״ יהיה פלטפורמת AI שכל אחד יכול ליצור *באמת* מה שהוא רוצה, כולל יצירת משחק מתפקד מאפס, ומבלי להשתמש בבלוקים שמניחים אחד אחד או ללמוד תכנות או מנוע - יש פה פוטנציאל למשהו עצום. אם מיקרוסופט תהיה זו שמגיעה לשם ראשונה (או הראשונה שתעשה זאת ממש טוב) והיא תוכל לאפשר רק לכל מי שיש גיימפאס או קונסולה שלהם לגשת לזה - יש להם מכרה זהב.

נה, אני מה זה בספק אם מיקרוסופט תהיה זאת שתצליח לפצח את הקוד. רוב הסיכויים שזה יקרה מאינדי שישתמש ב-AI בצורה מרשימה ומישהו יקנה אותו (אולי מיקרוסופט?).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 פברואר 2026, 13:35

גם אני בספק.
אבל אם…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 פברואר 2026, 18:03

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 פברואר 2026, 19:02

מעניין מה המשמעות של ההודעה שלה בכל הנוגע לשיפט שמיקרוסופט עשתה מחומרה כמפיצה. לא נשמע שהיא נסוגה מזה כי אקס בוקס לא מוגדרת כחומרה אלא כפלטפורמה ללא גבולות. ככה אני מבין את זה.

הרוב זה ממבו ג׳מבו תאגידי, כמובן רק מודגשים ההישגים המדהימים של אקסבוקס ואיזה הצלחה הם חווים למרות שכולנו יודעים שהמצב בקנטים. היא כן דואגת לזרוק מילות הרגעה לאלו שחוששים מעתיד ה AI, שהמשחקים ימשיכו להיות מעוצבים על ידי בני אדם ושהיא לא תתן יד לזה שהפלטפורמה תהפוך ל AI slop.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 פברואר 2026, 19:04

האמת שהיא קנתה אותי עם הציוץ הזה:

למרות שמה זה משנה. זה לא שלראש של אקסבוקס יש את הכוח לעשות משהו. כל עוד יש מנדט 30% אף אחד לא יכול לעשות כלום באקסבוקס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 פברואר 2026, 20:59

זה די מרתק, היא עכשיו בטוויטר התחילה ת׳רד של ״השלושה משחקים הכי טובים שאי פעם שחקתם״ ואנשים רושמים לה רשימות והיא מגיבה להם שהיא והלכת לנסות את משחק X ומשחק Y. למשל היא אמרה שהיא תנסה את בורדרלנדס 2. או במילים אחרות, נשמע שהיא לא גיימרית (או לפחות לא אחת רצינית) אבל עכשיו שהיא קבלה את התפקיד היא רוצה לצלול פנימה.

זה מרתק, אף פעם לא ראיתי סיטואציה כזאת. בדרך כלל המנהלים הללו הם או חבר׳ה שבאו ישר מעולם הגיימינג, או חליפות שבחיים שלהם לא נגוע בשלט ולא מעניין אותם לגעת בשלט. היא חליפה שממש רוצה לרצות את הגיימרים, אני לא זוכר חיה כזאת בעבר.

אגב רוב התגובות מרושעות למדי. אני לא אוהב את זה, אולי היא לא אחת מאיתנו אבל נשמע שהיא ממש מנסה. לא נותנים לה צ׳אנס.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 פברואר 2026, 21:04

לרצות הלכת רחוק. אפשר לראות את זה גם כהתחבבות מאולצת. בסוף המדיניות והחזון שלה יקבעו לא ההתנחמדות בטוויטר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 פברואר 2026, 21:24

bling כתב:לרצות הלכת רחוק. אפשר לראות את זה גם כהתחבבות מאולצת. בסוף המדיניות והחזון שלה יקבעו לא ההתנחמדות בטוויטר.

כן, ברור. מילים זה מילים, נראה לאיפה הם הולכים בשנים הקרובות. למרות ששוב, אני לא חושב שזה משנה מי מנכ״ל אקסבוקס, הכוחות מלמעלה קבעו מדיניות ואף מנכ״ל לא יוכל להלחם בזה.

וצחוקים, מייג׳ור נלסון הנאצי מגשש אחרי עבודה חדשה :)ֿ

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים