Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2018, 15:52

בהמשך למה שפייג' אמר בנושא המכירות, T10 עובדים עכשיו על סדרה של פאטצ'ים גדולים לפורצה 7 שיכלול שיפורים ל-AI, מערכת התנגשות, השליטה ברכבים, חווית המולטי וכך הלאה. כלומר הם הולכים לעשות סוג של overhaul למשחק ולהמשיך לתמוך בו לאורך 4 שנים. זה גם אומר שהם לא מוציאים פורצה חדש ב-2019. יותר מזה, כרגע התוכניות עדכונים לפורצה 7 נפרשות מהחגים האלה ועד 2021. מה זה אומר על פורצה 8? מי יודע? כותר 2020 לסקארלט בזמן ש-7 ימשיך לקבל עדכונים במקביל? אולי בעצם פורצה 8 יצא רק ב-2021? מי יודע, הדבר היחיד שבטוח הוא שב-2019 אין משחק פורצה לראשונה מאז 2010.

זה די נדיר שזה אשכרה קורה, אבל הדברים שאנחנו רוצים לראות ממיקרוסופט באמת מתחילים להתגשם. אפילו פורצה, הסדרה הכי קלה לתצורה שנתית, נראת כאילו היא תפסיק לצאת שנתית. אני מקווה שנשמע על עוד הכרזות של רכישת חברות בקרוב ובשילוב עם זמן פיתוח ארוך, תקציב וחופש, סופסוף תהיה תחרות לסוני.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 אוקטובר 2018, 15:59

יותר מזה,עובד לשעבר של T10 התייחס ב-Era לכל מיני טענות חוזרות ונשנות ש-T10 לא עושים מספיק עם FM בזמן שפלייגראונד מפמפמת להיטים כל שנתיים עם הורייזון ומסתבר שאחת הסיבות כביכול לעניין היא שלא מעט עובדים מ-T10 מסייעים *המון* לפלייגראונד עם פיתוח המנוע,כולל שהייה בסטודיו שלהם למשך חודשים כדי לפתור בעיות שונות. לטענתו,T10 משתפת הרבה יותר ידע עם פלייגראונד מאשר פלייגראונד משתפת איתם,פשוט כי T10 האחראית העיקרית לפיתוח המנוע וה-pipeline ולא פלייגראונד,מה שמאפשר לאחרונים להתרכז הרבה יותר בחידושי גיימפלי שונים. הוא אומר שהרכישה של MS את פלייגראונד מאוד חיובית בהקשר הזה כי היא מאפשרת לפלייגראונד גישה בלתי אמצעית לכל הטכנולוגיה ו-T10 תוכל להשתמש בכוח האדם שלה רק עבור הפרויקטים שלה,בנוסף לאקסטרה שנה שהם קיבלו מ-MS.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 אוקטובר 2018, 16:14

אממ..MS הרגע הכריזה על שירות הסטרימינג שלה..:
https://blogs.microsoft.com/blog/2018/10/08/project-xcloud-gaming-with-you-at-the-center/
אני מודה שלא ככה חשבתי שזה יקרה :shock:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2018, 16:37

מה שהכי מעניין הוא שזה הולך לרוץ על אז'ור, זה אומר שאם המערכת תפרש בכל החוות אז'ור שלהם אז מדובר בחוות שרתים הכי קרובה לישראל אי פעם מבחינת שירות שכזה. יש להם שתי חוות בערב הסעודית כשאחת מהן נמצאת כמעט חצי מרחק מהחווה הקרובה ביותר באירופה שנמצאת בגרמניה. כלומר אולי זה אשכרה יהיה רלוונטי אלינו, ביחוד כשיש תמיכה רשמית לאקסבוקס בישראל.

תמונה

מה שכן, השרתים בערב הסעודית עדין לא נפתחו, הם רק הוכרזו לפני כמה חודשים, כך שמי יודע מתי הם יהיו זמינים. אבל זה לפחות נותן לנו תקווה, בניגוד לכל השירותים שהגיעו לפני, שהפעם זה רלוונטי גם אלינו.

אחד הדברים שהכי מעניינים אותי הוא המודל. הם טוענים שכל משחק ONE ומשחק תמיכה לאחור יפעל על XCLOUD, מעל ל-3000 משחקים. אבל מה צריך לעשות כדי לגשת לזה? לשלם דמי מנוי חודשיים לשירות ענן? ומה זה נותן לי? להריץ משחקים שאני הבעלים שלהם? להריץ משחקי GAME PASS? להריץ את כל המשחקים במנוי יקר יותר?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 אוקטובר 2018, 17:27

MS עושים בדיוק מה שחשבתי- הם מכריזים על השירות סטרימינג מוקדם יחסית למה שציפו כדי שיוכלו לבנות אותו במשך השנתיים שישארו עד להשקה של סקארלט,ובעיקר כדי להוכיח ללקוחות שהשירות עובד,ואין חשש לרכוש את הקונסולת סטרימינג המתוכננת (לא במקום הקונסולה המסורתית).
אני מקבל את הרושם שסוני ו-MS שתיהן כרגע עסוקות בבניית השירותים לדור הבא- סוני כנראה עובדת על איזשהו שידרוג מאוד רציני ל-PSN לפי קורדן מ-Windows Central,הם מביאים שינוי שמות ומרעננים את ה-PS Now עם אפשרות הורדה למשחקי PS4 ו-PS2,כנראה כחלק מהניסיון שלהם להתחיל לייצר שירות Gamepass משלהם וכמובן ההכרזה על קרוס-פליי. הרבה מתרחש כרגע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2018, 17:36

קונסולת הזרמה עדין נשמעת לי מיותרת, אם זה רץ על אייפון זה יכול לרוץ על כל טלביזיה חכמה ובעצם כל מכשיר שמריץ נטפליקס. לא צריך קונסולת הזרמה בשביל זה, בעצם מה זה בכלל קונסולת הזרמה מעבר למכשיר שיודע להריץ את האפליקצית XCOULD? כל סטרימר סיני ב-20$ יוכל לעשות את זה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 אוקטובר 2018, 17:39

זה לפחות מה שהבחור שהדליף את שם הקוד של האקס בוקס הבאה (וגם את היילו אינפיניט) אומר,ש-MS עובדים על שתי קונסולות,אחת עם חומרה מסורתית והשנייה קונסולת סטרימינג עם איזושהי חומרה מקומית מסויימת כדי לעזור בכל עניין ה-Latency. אולי החוויה עם קונסולת הסטרימינג פשוט תהיה משמעותית יותר טובה מהזרמה רגילה,ופחות מאשר הקונסולה הרגילה,עם מחיר בהתאם כמובן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2018, 17:43

Uncle Pey'j כתב:זה לפחות מה שהבחור שהדליף את שם הקוד של האקס בוקס הבאה (וגם את היילו אינפיניט) אומר,ש-MS עובדים על שתי קונסולות,אחת עם חומרה מסורתית והשנייה קונסולת סטרימינג עם איזושהי חומרה מקומית מסויימת כדי לעזור בכל עניין ה-Latency. אולי החוויה עם קונסולת הסטרימינג פשוט תהיה משמעותית יותר טובה מהזרמה רגילה,ופחות מאשר הקונסולה הרגילה,עם מחיר בהתאם כמובן.

כן, אני זוכר את זה. הקונספט של חומרה מקומית שעוזרת מגוכח ואני ממש בספק אם קיים משהו כזה. השרת המרוחק הוא XBOX רגילה לגמרי, כלומר היא מריצה את המשחק והוא פשוט מוזרם אליך. לא ממש ברור לי איך קונסולה מקומית יכולה לעזור לתמונה מוכנה ולמה לשים שם משהו חזק מספיק שמסוגל לעזור אם אין צורך בזה. אם סטרימר של 25$ יכול לעשות את זה, למה להוציא הרבה כסף על חומרה מבוזבזת שכזו? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא איזה צ'יפ תקשורת מקומי שיתן לקונסולה המוחלשת (וכשאני אומר קונסולה אני מתכוון משהו כמו סטים לינק ב-50$) לדבר עם קונסולה מלאה שנמצאת באותו בית וכך היא תוכל להזרים אליה במקום השירות האנטרנטי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוקטובר 2018, 20:53

זה חדשות טובות מאוד בשבילנו אם אכן השירות יהיה רלוונטי לישראל.

כמובן שיש עוד דרך ארוכה ולי אישית כשחקן מסורתי לא תהיה פשרה בתצוגת מסך (לפחות למשחקי AAA) לכן זה יהיה חייב גם להגיע לטלוויזיות חכמות, הרעיון לשחק על מסך סמארט או גרוע יותר, עם שליטת טאץ׳ הוא די חילול הקודש מבחינתי אבל ברור לי שהרבה מהדור של היום יותר ממורגל ואף מעדיף את זה.

הסרטון אגב קצת פומפוזי, עם כל הכבוד גם אם הביצוע שלהם יהיה הטוב ביותר הם לא אלו שהמציאו את הגיימינג בענן למרות שהוידאו גורם להם להראות כאילו הם כן, אבל בסדר advertisement וכו׳

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2018, 21:20

לזכותם נגיד שהם יהיו השירות הראשון שמציע ספריה שלמה של קונסולה, לא איזה 100 משחקים נבחרים שהם לרוב לא בדיוק השיא של התעשיה. הם טוענים שתוכל לשחק שם את כל הספריה של האקסבוקס, כלומר זה באמת משהו מיוחד אם זה יעבוד כמו שצריך.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אוקטובר 2018, 21:26

סבבה הם אולי יביאו את הגרסה הכי טובה של השירות הזה, ועדיין אלו Gaikai והחבר׳ה השניים שפשטו את הרגל מאז שבאמת היו החלוצים של גיימינג בענן, זה קונספט שמדברים עליו הרבה זמן ונעשו כבר צעדים בכיוון (כמו שאתה בעצמך הבאת על נינטנדו ביפן) ומי שיראה את הסרטון בלי הבנה בתחום יחשוב שהם המציאו פה קונספט מהפכני חדש שלא נראה לפני. אבל בסדר מבין שזה חלק מפרסום ושהם צריכים להלהיב ולמכור את הרעיון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 אוקטובר 2018, 21:31

אה כן ברור, דיבורי הייפ כאילו הם המציאו את הגלגל; זה קלאסי :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוקטובר 2018, 21:42

אפל נגיד, אלופים בזה "שמנו מסך oled מתקדם!" או "יש לנו תמיכה ל dual Sim"! ככה זה שיווק
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 אוקטובר 2018, 18:22

בגדול אני אוהב את הרעיון מאחורי שרותים כאלו
הבעיה שלי ,שאנחנו בישראל
וספק גדול עם נקבל שרות כזה פנ

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 אוקטובר 2018, 19:19

האוסף של MGS מהדור הקודם התווסף לרשימת המשחקים הנתמכים לאחור ב-XBO,ועכשיו נוצר מצב אירוני שבו אחת הסדרות הכי מזוהות בהיסטוריה של פלייסטיישן וסוני זמינה ברובה על הקונסולה הנוכחית של המתחרה הגדולה בלי יכולת לשחק במשחקים הקודמים בקונסולה העדכנית של הפלטפורמה שהכי מזוהה איתם.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 09 אוקטובר 2018, 19:23

וגם חודש נחמד ב-EA Access כשפייט נייט וברנאאוט פרדייס מצטרפים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 אוקטובר 2018, 20:36

זה קורה חברים,MS רוכשת את אובסידיאן...וואו,הדור הבא הולך להיות כל כך רותח:

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 אוקטובר 2018, 21:04

יופי, עכשיו יש לי קצת ציפיות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוקטובר 2018, 21:05

הרסו למיקרוסופט הכרזה של xo18 :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 09 אוקטובר 2018, 23:17

הדור הבא? אובסידיאן לא יודעים לפתח משחקי קונסולות מודרניים... כנראה נקנו בזול אחרי הכישלון של POE2. נגמר להם הכסף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוקטובר 2018, 23:33

POE2 נכשל? זכרתי שהוא היה בראש מכירות של GOG המון זמן והקיקסטארטר שלהם הגיע ליעד תוך יום אחד, לא?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 אוקטובר 2018, 23:37

אובסידיאן נשענים כבר שנים על מימון המונים בשביל לפתח משחקים,אין לנו באמת מושג מה הם יכולים לעשות עם תקציב נורמלי כבר תקופה ארוכה מדי.
ולא יודע,המטהקריטיק של POE2 עומד על 88,נקודה אחת פחות מהראשון,ואני יודע שיש הרבה שעבורם מטהקריטיק לא אומר כלום,אבל בשבילי הוא עדיין אינדיקציה לא רעה לקביעת איכות משחק.
בוא ניתן להם צ'אנס לראות מה הם יכולים לעשות עם תקציב נורמלי,לפחות לפי האתר שלהם הם עובדים כרגע על משחק שעושה שימוש באנריל 4 והוא מוגדר כ-AAA.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוקטובר 2018, 23:38

כן, זה באמת משנה משהו ב״מלחמת הקונסולות״? המשחקים שלהם גם ככה לא היו מגיעים לשם לאחרונה... עכשיו בטח יגיעו, אבל זה יותר קהל של PC שגם ככה מעדיף לשחק את המשחקים שלהם על המחשב עם עכבר...
מה שכן, יהיה כיף לראות אותם חוזרים לימים זוהרים יותר עם תמיכה כלכלית טובה. נקווה שיטפחו אותם. למרות שאולי במצבם כיום עדיף לפרק ולאחד אותם עם פלייגראונד או נינג׳ה תאורי, שיתנו גיבוי לסיפור טוב... בתנאי שהכשרונות האלה עדיין שם, אין לי מושג

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 אוקטובר 2018, 23:40

דווקא המשחקים האחרונים של אובסידיאן כן הגיעו לקונסולות,אבל הם בהחלט היו משחקי PC מובהקים. אני עדיין זוכר להם יצירות מופת כמו KOTOR2,אחד הסיפורים הכי טובים שיצא לי לחוות במשחק..יש שם עדיין כישרון.
ולפרק את אובסידיאן? למה? מעבר לקושי הלוגיסטי והגיאוגרפי (אובסידיאן יושבת בארצות הברית ופלייגראונד בכלל ב-UK) אין ממש צורך לעשות דבר כזה,הצוות השני של פלייגראונד נבנה כבר תקופה ארוכה וכנראה התחיל איזשהו pre prodcution על פייבל ואובסידיאן גם היא עובדת על משחק חדש. אני רוצה לראות את MS מזרימים לאובסידיאן כסף ונותנים להם לעבוד על RPG איכותי,שיעשו את ה'Mass Effect' שלהם,לא בהכרח מבחינת הרעיון אלא הסקייל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוקטובר 2018, 23:55

אובסידיאן מפורקים לשניים - שלושה מיני צוותים כבר די הרבה זמן, יש מצב שאם מאחדים את כולם יחד יוצא לך חברה שמסוגלת להוציא AAA. ואם לא? מקסימום מתחילים לשכור אנשים ולעבות, עכשיו יש להם תקציב אינסופי. מה אני אגיד, זה לכל הפחות יהיה מעניין. החבר'ה יודעים לעשות RPG אבל הם רודפים אחרי פרוייקטים כדי להשאיר את הראש מעל המים כבר שנים. המון זמן החבר'ה האלה הם שכירי חרב שעושים כמעט רק המשכים למשחקים שהמפתחת המקורית במקביל עובדת על היורש האמיתי האמיתי או כל מני חבילות הרחבה. אני משער שה-RPG הכי גדול שלהם בשנים האחרונות היה מקל האמת של סאות' פארק כך שאנחנו לא ממש יודעים למה הם מסוגלים עם תקציב נורמאלי ורוגע בפיתוח.

אני לפחות הייתי רוצה לראות את מיקרוסופט מאחדת להם את כל הצוותים לצוות אחד גדול, מעבים אותו אם צריך, ונותנים להם את הכסף והזמן לפתח משהו רציני. אף פעם לא ראינו אותם ממש במצב הזה של חופש אומנותי ותקציב גדול. אם הייתי מיקרוסופט גם הייתי רודף אחרי Larian, לסוני אין שמץ של RPG והז'אנר הזה הוא מוכר מאוד גדול (וויצ'ר, FO או סקיירים מישהו?), כך שיש להם מקום ליותר מחברת RPG אחת. גם אין ספק ש-Larian עושה אובסידיאן יותר טוב מאובסידיאן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 18 אורחים