bling כתב:וואו The Order אוכל UC4 גראפית, לא שזה מפתיע בחצי מהפריימרייט אבל הוא נראה לא יאומן, בקלות המשחק הכי מרשים שראיתי על הקונסולות לדעתי.
bling כתב:כמו ששינובי אמר תצוגה מאוד קצרה לאורדר אבל דמו ארוך של יותר מחצי שעה בדוכנים.
ודבר בשם עצמך, שימשיכו עם AAA, לא שמקשיבים לי.
ולא ידעתי ש U4 רץ על 30, נוטי דוג הכריזו על זה? אם כן מאכזב וציפיתי ליותר אבל נשפוט אחרי שנוריד מ GAMERSYDE.
CHAOTIC, צודק המטבח באמת היה משעמם ויזואלית, דיברתי על המטוס שהוא היה עם החבל והתחיל להזיז את הדמות לפני שקטעו את זה וגם הקרב עם המפלצת בסוף.
bling כתב:למה שסוני לא ישלמו, SFV בלעדי לשנה זה לא כזה הבדל במקרה הזה מבלעדי באופן כללי, נראה לך ששחקני המכות יחכו יותר משנה גם בסוג של חוסר וודאות כדי לראות אם יצא ל XB1?
רוב הסיכויים שהפס4 תהיה ה GO TO CONSOLE לשחקני מכות.
CHAOTIC, אמרתי פעם שאני גם מתלהב מ FIDELITY גם אם המשחק ב SCOPE מוגבל כמו הדיון שהיה לנו על אינפמוס, ברור שעדיף כל החבילה ושאנצ'רטד 4 יראה כמו הטיזר ועם SCOPE יפה כמו שהציג, אבל גם מהאורדר אני יכול להתלהב למרות שמוגבל רק מהמחשבה ששוליטים במשחק שנראה ככה, יותר מזה, אפילו ממשחק של דייויד קייג' אני יכול להתלהב אם יראה פסיכי
והקרב עם המפלצת הוא QTE מתועב אבל יפה ויזואלית.
Nucleus_Dawn כתב:
לא יודע... האורדר בנתיים לא הרשים אותי יותר ממשחק מסוים שיצא לפני יותר משנה וגם היה חגיגת QTE משעממת.
Nucleus_Dawn כתב:אני לא מאמין שבאמת הכריזו כרגע על פורט, של פורט של FF 7. הם עשו מזה עניין, כאילו זה הרימייק שמיליונים מצפים לו.
זה היה הרגע הכי מעפן עד עכשיו.
בלינג, לא חידוש. אפילו לא קרוב. סתם גירסאת הPC.
Kazz כתב:גאוני למי? לסקוור מגיע כל הכעס והתועבה שמופנת אליהם. אתם יודעים שרימאסטר של FF7 זה אחד הדברים הכי מבוקשים ע"י המעריצים, אז אתם באים לתערוכה מתחילים לדבר בהתלהבות ענקית ולעשות הייפ ואז מתברר שמדובר בפורט של גרסת המחשב הקיימת (שאם אני לא טועה נחותה מהמקורית)? מה לעזאזל אתם עושים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים