Klayman כתב:The Verge לרוב לא מפספסים הזדמנויות לקרוע את גוגל+אנדרואיד על כל דבר פחות או יותר.. זאת בדיחה ידועה ברשת שהם פאנבוייז רציניים של אפל. כמה שם הרבה יותר מאחרים (דיוויד פירס ונילאיי פאטל עולים לראש בשליפה). מאז שטופולסקי עזב אותם כדי להיות עורך הטכנולוגיה של בלומברג הם די הדרדרו.
Nucleus_Dawn כתב:העדכון לאנרואיד מופץ באופן שלא גורם לך למחוק את כל הנתונים שלך מהמכשיר?
שבוע שעבר רציתי לעדכן את הנקסוס 7 של אבא שלי, אבל לא ראיתי שום מקום שבו כתוב שיש עדכון במכשיר עצמו.
DrKeo כתב:THE VERGE לדעתי הוא האתר הכי טוב באינטרנט פחות או יותר, אני חולה עליהם. הביקורת שלהם על לוליפופ פשוט מעולה אגב, שליליות לא מצאת שם חוץ מאשר טענה קטנה או שתיים על פונטים וצבעים.
bozeman כתב:מצד שני יש לי מעט בעיות עם הוויגידטים. חלקם לא עובדים. (ועדיין אני לא אוהב את כל השינויים שהרסו לי קיצורי דרך...)
Death_119 כתב:כמה פאקים של UI יש שם (תכנון, לא בעיות מימוש). הגרסה הקודמת שהיתה מותקנת אצלי היתה מוצלחת פי כמה (4.4.4). גם העדכון לדפדפן נוראי.
Shlomix כתב:כנראה שהווידג'טים עדיין לא עודכנו...
בכלל, בנוגע לעדכוני אפליקציות, המצב כרגע מאוד מעודד בזכות הגרסה המוקדמת למפתחים. רוב האפליקציות הגדולות והנפוצות כבר עודכנו לממשק החדש, ועובדות בצורה מצוינת.
(רק פייסבוק מתעקשת להישאר עם אפליקציה מזעזעת)
אכן יש בעיות, אבל אלו בעיות מאוד קטנות שניתן לפתור אותן בקלילות. אני מניח שהן יתוקנו כבר ב5.1 שלפי הדיווחים כבר נמצאת בעבודה אצל גוגל.
אך הבעיות האלו מתגמדות לעומת השיפור בביצועים, העיצוב המשופר ואפילו החסכון בסוללה שמשתפר מדי יום במעט.
בנוגע לדפדפן, אני מניח שאתה מדבר על הטאבים (שמעכשיו נמצאים ב-Overview ולא בתוך הדפדפן עצמו) אז רק עדכון קטן: ניתן להחזיר את המצב לקדמותו כך שהטאבים יהיו בתוך כרום. חפש בהגדרות.
Death_119 כתב:אני לא מרגיש בעייה מבחינה טכנית, המכשיר עובד סבבה, החוויה מרגישה קצת יותר כבדה מבחינת הזרימה על המסך, ויש כל מיני שתיקים שלקח לי כמה פעמים להתרגל אליהם (פתיחת מסך גוררת גם פתיחת מצלמה או ספר טלפונים), אבל הטאבים בדפדפן הרג אותי. זה פשוט טמטום לשמו.
Klayman כתב:בעיקרון לא.. השאלה מאיפה תקנה ובאיזה מחיר.
Yahel12 כתב:
1400 מ - Ebay, הוא תומך בעברית? לא נורא בשבילי להשתמש בו באנגלית אבל בכול מקרה שאדע.
Klayman כתב:באיביי מומלץ להזמין ממוכר נורמלי סה''כ.. אין מניעה אמיתית לרכוש שם. המחיר נשמע סבבה אבל הוא ככל הנראה לפני מיסים בארץ.
Klayman כתב:The Verge לרוב לא מפספסים הזדמנויות לקרוע את גוגל+אנדרואיד על כל דבר פחות או יותר.. זאת בדיחה ידועה ברשת שהם פאנבוייז רציניים של אפל. כמה שם הרבה יותר מאחרים (דיוויד פירס ונילאיי פאטל עולים לראש בשליפה). מאז שטופולסקי עזב אותם כדי להיות עורך הטכנולוגיה של בלומברג הם די הדרדרו.
swym כתב:זה די הגיוני - The Verge הם חלק מקבוצת Vox Media שמכילה גם את פוליגון ודוחפים אג'נדה מרקיסיסטית. זה לא שאין להם שם גם כמה כותבים טובים אבל הקו המערכתי שלהם הוא נוראי. רק לאחרונה הם גם יצאו בכתבה "I don’t care if you landed a spacecraft on a comet your shirt is sexist and ostracizing" והיו מהגורמים שהתחילו את #shirtstorm. אכן התדרדרו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 43 אורחים