משחקי 2017

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: משחקי 2017

הודעהעל ידי InterAl » 10 אוקטובר 2017, 14:23

DrKeo כתב:אבל זה לא נכון כי אחרי X קופסאות תוכל לקנות מה שתרצה, לא משנה מה זה.

אבל X הוא לא ידוע.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 אוקטובר 2017, 16:26

Laskin כתב:אני לא חושב שיש מקום ממש להשוות בין DROP LOOT שאתה מקבל כשאתה הורג NPC, לבין LOOT BOX שקונים בכסף אמיתי.
לצורך העניין אם בליזארד היו נותנים את האופציה לרכוש מהם את החפצים שנופלים לאיזה בוס בWOW במקום להרוג אותו עם RAID של עוד 40 אנשים - אז זה היה נוראי.
בנוסף, המולטי אם אני זוכר נכון היה CO OP ככה שזה לא מציב אותך בעמדת חסרון, אלא מחזק את הקבוצה כולה, הבעיה שלי מתחילה במקרים כמו BATTLEFRONT 2 - שזה נותן יתרון ליריב, במשחק תחרותי.

גם את מה שקיבלת מלהרוג NPC יכולת לקנות בכסף אמיתי - פשוט לא מבליזארד עצמם אלא דרך גורמים צד שלישי שמכרו ציוד ולפעמים גם חשבונות שלמים.
אחת הסיבות שבליזארד הכניסה את הauction house (שמומש בצורה גרועה) בדיאבלו 3 היא רצון לעצור את המסחר צד שלישי המפוקפק ובמקום זה להרוויח ישירות מהמסחר בעצמם (ולדיאבלו 2 היה גם מולטיפלייר PVP).

זה כמובן יוצר אלמנט של Pay 2 Win במולטיפלייר (שאגב לא שונה מהותית מgrind 2 win במולטיפלייר שקיים כבר מעל עשור), אבל מה שאמור לאזן אותו הוא מערכת matchmaking. האם לבאטלפרונד 2 תהיה מערכת טובה? לך תדע, אבל מן הסתם EA הסתכלו על מערכת הloot שמאד פופולארית במזרח בתור אלטרנטיבה להכנסה נוספת גם אחרי שהמשחק ירד לתג מחיר של 5$ ויגיע בEA Access (צריך לזכור שהם מספקים עכשיו את הDLC של מפות המולטיפלייר בחינם, מה שהיה עבורם ערוץ הכנסות נוסף בעבר ואני לא בטוח שהוא עדיף לי כשחקן).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוקטובר 2017, 17:10

InterAl כתב:
DrKeo כתב:אבל זה לא נכון כי אחרי X קופסאות תוכל לקנות מה שתרצה, לא משנה מה זה.

אבל X הוא לא ידוע.

אז זה גג אפקט פסיכולוגי. אם תקנה שתי חבילות של 40$, אתה בטוח תוכל לקנות כל חפץ במשחק. ברור שתקבל אותו הרבה לפני שתגיע ללוט בוקס ה-100 (בחבילה של 40$ מקבלים 50 קופסאות) כי גם תצבור הרבה יותר זהב ממה שתצטרך בכדי לקנות אותו וגם יש סיכוי לא רע בכלל שפשוט תקבל אותו. כלומר אם נשים סיגמה מזוייפת של 80$, אתה יכול לקנות באותם 80$ כל חפץ במשחק, כולל חפצי חגים מיוחדים, ואפילו יהיה לך הכיף של לפתוח 100 קופסאות. זוכר כשהיית מגיע עם שטר של 50 שקלים וקונה המון חבילות של פוגים ואז פותח אותן אחת אחת? כיף לא נורמאלי. מקרה הכי גרוע בתום ה-100 חבילות הללו תשתמש באלפי מטבעות זהב שלך כדי לקנות את החפץ שרצית (וקבלת איתו בנוסף מאות חפצים אחרים מה-100 קופסאות).

גיא, זה נכון שאנשים קנו חפצים בכסף אמיתי אבל זה כבר מחוץ למכניקות של המשחק. אני יכול לשלם לסיני שיכנס לחשבון OW שלי וישחק בו עד שהוא יעלה אותי לרמת גראנד מסטרס. זה לא אומר שהמכניקה שבורה, רק שרימיתי אותה.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 10 אוקטובר 2017, 17:27

למה צריך לעשות שמיניות באוויר במקום לאפשר לי לקנות את מה שאני רוצה? Overwatch שלך אפילו לא מאפשר לקנות את הכסף של המשחק בכסף אמיתי. זה כזה זועק לשמיים - הבחירות העיצוביות ב OW נעשו כדי לגרום לשחקן לזרוק כסף על דברים רנדומליים. זו דרך מניפולטיבית ונצלנית לעשות כסף.

באמת צריך להסביר למה משחק שמאפשר תשלום כסף אמיתי רק לקנייה עיוורת זה רע?

מה אתה רוצה מ TF2? השוק החליט את המחיר של החפץ. אולי סוף סוף תפנים את הדוגמאות של TF2, CSGO, ו PUBG? אפשר בכיף לעשות גם לוטבוקס, גם סחר, גם קנייה ישירה ועדיין לעשות כסף בלי הכרה. אתה מוזמן להמשיך לרכוש לוטבוקסים ולהנות מהריגוש ומי שירצה לקנות ישירות רק את הפריט שהוא רוצה יוכל גם כן. אבל אין שום מקום להגן על משחק שמאפשר שימוש בכסף אמיתי רק כדי לקנות לוטבוקס עיוור שקובעות גם איך חלקים ממנו מעוצבים. ובבקשה בלי שטויות של או זה או מפות בתשלום.

פעם קודים היו דבר של מה בכך. פעם היית מקבל אפשרויות קוסמיטיות ללא תשלום נוסף. אז יאללה שישימו גם דיבוב בקופסאות כי זה לא משפיע על גיימפליי. שישימו חבילת טקסטורות באיכות הכי גבוהה בקופסאות כי זה לא משפיע על גיימפליי. שישימו פסקול בקופסאות ועוד ועוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוקטובר 2017, 17:32

אוי, קיצוני אתה. אפשרויות קוסמטיות בתשלום זה טרנד שVALVE התחילו, לא בליזארד. כל חפץ במשחק אפשר לקנות ב-80$ ויחד איתו תקבל עוד מאות חפצים ותשאר עם המון זהב בכיס. אין פה שמיניות וגם אין פה מגפיים ב-4200$. במשחק אחד יש מגפיים ב-4200$, במשחק שני תוכל לקבל כל חפץ במשחק הרבה לפני שתגיע לקו ה-80$, בואו ילדים ננחש מי פה הגזלן.

אה, ואני בחיים לא קניתי לוטבוקס. יש לי את כל הסקינים שאני רק רוצה ואפילו יש לי די הרבה שאני לא רוצה כי אין לי כבר על מה לבזבז את הזהב. מי שקונה לוטבוקסים זה אנשים מאוד מוזרים שלא ברור לי מה המניע שלהם מעבר ל"אני פה ועכשיו ממש מיד", כמו בני שש. הם מממנים לי את דמויות והשלבים והמודים חינם שאני מקבל כל חודש אז וואללה, שיהיה להם לבריאות. אם אדיוט רוצה להוציא 40$ על 50לוטבוקסים בכדי לקבל איזה סקין גנג'י, שיהנה. אני רק יודע שיש שחקני TF2 שהוציאו עשרות אלפי דולרים על המשחק בזמן שב-OW אתה אפילו לא יכול לעשות את זה, אם תוציא סכומים דמיוניים כמו 4200$ אתה תקבל את כל החפצים במשחק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 אוקטובר 2017, 22:15

די עם פעם הזה כבר... המחיר של משחקים היום זול מתמיד והסיבה שכך הדבר הם הכסף מסביב שמפתחים/מפיצים מוציאים מכל מיני אנשים שהם לא "אני" ולא "אתה". קאז אתה מביא תלונות לכדי ספורט. אתה הברצלונה של תלונות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוקטובר 2017, 22:35

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 11 אוקטובר 2017, 11:59

DrKeo כתב:
אה, ואני בחיים לא קניתי לוטבוקס. יש לי את כל הסקינים שאני רק רוצה ואפילו יש לי די הרבה שאני לא רוצה כי אין לי כבר על מה לבזבז את הזהב. מי שקונה לוטבוקסים זה אנשים מאוד מוזרים שלא ברור לי מה המניע שלהם מעבר ל"אני פה ועכשיו ממש מיד", כמו בני שש. הם מממנים לי את דמויות והשלבים והמודים חינם שאני מקבל כל חודש אז וואללה, שיהיה להם לבריאות. אם אדיוט רוצה להוציא 40$ על 50לוטבוקסים בכדי לקבל איזה סקין גנג'י, שיהנה. אני רק יודע שיש שחקני TF2 שהוציאו עשרות אלפי דולרים על המשחק בזמן שב-OW אתה אפילו לא יכול לעשות את זה, אם תוציא סכומים דמיוניים כמו 4200$ אתה תקבל את כל החפצים במשחק.

בדיוק.

אם אני צריך לבחור בין מפות ודמויות בתשלום\P2W לבין זה שנקבירדס ו-weabooים יממנו לי אותם בעשור הקרוב דרך לוטבוקסים הבחירה ברורה.

נגמרו הימים לצערי שמשחק יצא עם עשרות מפות (UT2004 לדוגמא) ככה שבמסגרת המצב הנתון הזה אני שמח שיש חלופות שלא יוציאו אגורה מרוב השחקנים.

אגב, אתמול פתחתי את קופסת אירוע ההלוואין החינמית וקיבלתי את הסקין של סימטרה, בדיוק מה שרציתי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 אוקטובר 2017, 13:47

Laskin כתב:

סתם חפירות... מה זה משנה אם אני יכול לשלם או אם זה רק למי שעושה גריינד? בסוף זה בעיה רק במקרה אחד, שנותנים למישהו עם ציוד טוב לשחק עם מישהו שיש לו ציוד פחות טוב. לא נשמע לי כמו משהו שנורא קשה לטפל בו ודי הזוי לחשוב שהחברה בדייס יגידו לעצמם "חפיף נו, שבובה פט רמה 1 ישחק נגד בובה פט רמה 4".
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 אוקטובר 2017, 13:51

אתם באותה רמה, פשוט לו יש קלפים ולך אין... זה לא שאתה מקבל את הקלף הזה כשאתה מגיע לרמה גבוהה, אתה יכול לקבל אותו היום או עוד שנה, תלוי במזל שלך, וסביר להניח שאנשים שיקנו קופסאות יהיו ממש חזקים כבר ביום הראשון... בזמן המשחק עצמו אתה יכול להחליף לדמות חלשה בהרבה או חזקה בהרבה, בהתאם לקלפים שיש לך, זה דינמי ולא זורק אותך פתאום למשחק אחר רק כי החלפת לדמות החזקה.

נחכה ונראה אחרי שיצא מן הסתם, אבל בינתיים זה נראה ממש רע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוקטובר 2017, 14:05

MGS FREAK כתב:
DrKeo כתב:

בדיוק.

אם אני צריך לבחור בין מפות ודמויות בתשלום\P2W לבין זה שנקבירדס ו-weabooים יממנו לי אותם בעשור הקרוב דרך לוטבוקסים הבחירה ברורה.

נגמרו הימים לצערי שמשחק יצא עם עשרות מפות (UT2004 לדוגמא) ככה שבמסגרת המצב הנתון הזה אני שמח שיש חלופות שלא יוציאו אגורה מרוב השחקנים.

אגב, אתמול פתחתי את קופסת אירוע ההלוואין החינמית וקיבלתי את הסקין של סימטרה, בדיוק מה שרציתי.

איזה כיף לך, הסקין היחידי שאני רוצה אולי חוץ מקת׳ולו זניאטה (הוא מגניב אבל אני לא משחק זניאטה). אולי אני אקבל אותו בהמשך החג, מקרה הכי גרוע אני אקנה ביום האחרון בזהב :)

בנושא bf2, משחקי מולטי עם בנית דמות שמתחזקת זאת בעיה קשה, האפשרות להשתדרג בתשלום רק מחמירה את זה. אבל אין לזה שום קשר לבעיה שקאז מתלונן עליה שהיא לדעתי לא בעיה בכלל.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 אוקטובר 2017, 14:07

הגזלן הוא מי שלא מאפשר לך לקנות שום דבר פרט לחתול בשק. תגיד, מה לעזאזל אכפת לך אם מישהו יכול לקנות את OW ואז מייד לקנות פריט שהוא רוצה בלי לשחק כמה שצריך לשחק כדי לקבל מספיק ממטבע המשחק? מה אכפת לך? מה חורה לך ברעיון ה'רעשני' של 'הנה משהו שאני רוצה, הנה אני קונה אותו'?

למה בליזארד מונעים ממני את זה? למה הם אפילו מונעים ממני לקנות את המטבע של המשחק? התשובה ברורה וזועקת: כדי לדחוף אותך כמה שיותר לקניות חוזרות ונשנות של קופסאות רנדומליות. וזה פסול.

מה אכפת לך כמה השוק קבע שפריט ב TF2 או ב PUBG יעלה? רוב הסכום הולך לשחקן שמוכר. אז שהמפתחת גם תמכור ישירות את החפץ ותשים חסם עליון למחיר. מספיק עם גניבת הדעת: הבחירה היא לא בין מודל עסקי נצנלי ובין אי תמיכה מתמשכת במשחק. בליזארד הייתה ממשיכה לעשות מיליונים אם לצד הלוטבוקס הייתה מוכרת כל פריט בכסף אמיתי או את המטבע בכסף אמיתי. זה שהיא מאפשרת קנייה רק של דברים עיוורים משקפת את כוונתה ורצונה לחלוב כמה שיותר כסף בדרכים מניפולטיביות. זה לא עסק הגון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 אוקטובר 2017, 14:19

swiss-the-engine כתב:
Laskin כתב:

סתם חפירות... מה זה משנה אם אני יכול לשלם או אם זה רק למי שעושה גריינד? בסוף זה בעיה רק במקרה אחד, שנותנים למישהו עם ציוד טוב לשחק עם מישהו שיש לו ציוד פחות טוב. לא נשמע לי כמו משהו שנורא קשה לטפל בו ודי הזוי לחשוב שהחברה בדייס יגידו לעצמם "חפיף נו, שבובה פט רמה 1 ישחק נגד בובה פט רמה 4".

אני לא בטוח אם זה משהו שבאמת אפשר לאזן.

הבעיה עם המערכת הזאת מתחילה הרבה לפני בכי ברירת המחדל על זה שאפשר לקנות דברים עם כסף אמיתי. כאשר מערכת ההתקדמות במשחק תחרותי רנדומלית (לא מבוססת רמות קבועות, כמו בCOD4, נניח), זה הופך את היכולת לאזן את המשחק להרבה יותר קשה.
אני זוכר איך כבר בCOD4 אנשים התלוננו שהמשחק סופר לא מאוזן ואנשים ברמות גבוהות יותר פשוט משתמשים בציוד טוב יותר, אבל מעולם לא הרגשתי שזה משהו שמנע ממני להנות ולהצליח במשחק. יכול להיות שזה בגלל שהיכולת שלי להשוות את המשחק למשחקי מולטיפלייר אחרים היתה כמעט לא קיימת (שיחקתי רק בTF2 ובCS לפני כן), אבל זה תמיד הרגיש לי כמו מערכת שלא הפריעה להנות מהמשחק.
במקרה הזה מישהו ברמה 2 יכול לקבל שדרוג של 10% קצב ירי לחללית שלו, כאשר למישהו ברמה 34 אין את השדרוג הזה. כלומר, עכשיו לא צריך רק לאזן אנשים לפי כמה זמן הם שיחקו וכמה הם הצליחו (הרמה שלהם שמלמדת גם על כמה הם מכירים את המפות, למשל), אלא לפי איזה קלפים הם קיבלו במקרה. זו מערכת בעייתית מאוד ואני לא משוכנע שבאמת יש דרך לאזן אותה, לא משנה כמה הmatchmaking מוצלח.

על גבי העניין הזה, יש את הקטע שאנשים שמוכנים להוציא עוד 100$ יכולים להנות מיתרון משמעותי בדרך שהדמויות שלהם עובדות (קצב ירי עדיף, זמן נמוך יותר לcooldown של יכולות, הגנה עדיפה מנזק, יכולות נוספות, נשקים שונים וכן הלאה) על פני אלו שלא יכולים, או לא מסוגלים. זו בעיה שיכולה לפתור את עצמה עם הזמן. מי שמעוניין ומשקיע זמן, יגיע לאותה הרמה גם בלי להוציא שקל (והאמת שבאופן כללי מקבלים מספיק כסף במשחק עצמו כדי לקנות קופסאות ממש מהר). עדיין - זו בעיה.
זו בעיה שיש קונצנזוס מסוים לגביה גם בקרב המתלוננים האוטומטיים וגם בקרב רוב השחקנים (אלו שנהנים מloot boxes וממשחקים עם קופסאות כאלה) - כאשר אתה יכול לשלם כדי להשיג יתרון במכניקות המשחק על מישהו שלא שילם, זו מערכת שמאוזנת בצורה לא טובה.

בקיצור, החשש שלי הוא פחות בגלל ה"אנטי צרכנים" האוטומטי (כי לתת לאנשים אפשרות בין לקנות ובין להשקיע זמן לא נחשב עבורי למשהו אנטי צרכני כלל) ויותר בגלל מחשבות על האיזון של המשחק. אם DICE יצליחו איכשהו לאזן את זה, אז זה יהיה מרשים מאוד. לא יודע אם באמת תהייה דרך למדוד את זה, למען האמת. לא בלי כל הנתונים שיהיו לDICE ולעולם לא ישוחררו לציבור מסיבות ברורות. כל הבולשיט הרגיל של "זה פסול לגרום לאנשים לקנות דברים לא בצורה הספציפית שאני אני אני אני אני אני אני אני אני רוצה עכשיו עכשיו עכשיו עכשיו עכשיו", זה סתם רעשי רקע לא רלוונטים, מבחינתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 אוקטובר 2017, 18:05

Laskin כתב:אתם באותה רמה, פשוט לו יש קלפים ולך אין... זה לא שאתה מקבל את הקלף הזה כשאתה מגיע לרמה גבוהה, אתה יכול לקבל אותו היום או עוד שנה, תלוי במזל שלך, וסביר להניח שאנשים שיקנו קופסאות יהיו ממש חזקים כבר ביום הראשון... בזמן המשחק עצמו אתה יכול להחליף לדמות חלשה בהרבה או חזקה בהרבה, בהתאם לקלפים שיש לך, זה דינמי ולא זורק אותך פתאום למשחק אחר רק כי החלפת לדמות החזקה.

הבנתי,זה קלפים... לא הבנתי למה הסברת את מה שהסברת. שורה תחתונה יש רמות, זה לא משנה אם זה דמות או אם זה כוח של דמות. לא מכיר את המשחק מן הסתם אבל הנחה סבירה היא שלא יתנו לבובה פט עם 10% הורדת נזק לשחק עם בובה פט 100% הורדת נזק. אולי הם הזויים לגמרי והם כן יתנו אבל פשוט לא סביר לחשוב ככה.

שחר אני אף פעם לא הבנתי את התלונות על קוד... מקסימום הכוונת נקודה אדומה קצת קלה יותר לשימוש אבל שורה תחתונה M16 רגיל תמיד היה הgo to שלי ולא רואה איך נשק אחר נתן למישהו אדג' עליי
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 אוקטובר 2017, 18:31

מצב הבאטל רויאל של Fortnite ממש אחלה, ורץ, טכנית, פי 10320134910390149 טוב יותר מPUBG. אהה כן, והוא בחינם. שווה נסיון למי שבא :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 אוקטובר 2017, 18:43

PUBG רץ לי על 60-120 FPS על אולטרה (1070 + i7, לא משהו מיוחד). אז...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 אוקטובר 2017, 19:10

גם לי הוא רץ סבבה לגמרי.. אבל עדיין פורטנייט רץ הרבה יותר חלק ממנו על ההגדרות הכי גבוהות. נסה ותיווכח בעצמך..
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 אוקטובר 2017, 19:12

Klayman כתב:גם לי הוא רץ סבבה לגמרי.. אבל עדיין פורטנייט רץ הרבה יותר חלק ממנו על ההגדרות הכי גבוהות. נסה ותיווכח בעצמך..

למה הכוונה בחלק? אני לא מסוגל להבחין ביותר מ-60FPS.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 אוקטובר 2017, 19:18

swiss-the-engine כתב:
Laskin כתב:אתם באותה רמה, פשוט לו יש קלפים ולך אין... זה לא שאתה מקבל את הקלף הזה כשאתה מגיע לרמה גבוהה, אתה יכול לקבל אותו היום או עוד שנה, תלוי במזל שלך, וסביר להניח שאנשים שיקנו קופסאות יהיו ממש חזקים כבר ביום הראשון... בזמן המשחק עצמו אתה יכול להחליף לדמות חלשה בהרבה או חזקה בהרבה, בהתאם לקלפים שיש לך, זה דינמי ולא זורק אותך פתאום למשחק אחר רק כי החלפת לדמות החזקה.

הבנתי,זה קלפים... לא הבנתי למה הסברת את מה שהסברת. שורה תחתונה יש רמות, זה לא משנה אם זה דמות או אם זה כוח של דמות. לא מכיר את המשחק מן הסתם אבל הנחה סבירה היא שלא יתנו לבובה פט עם 10% הורדת נזק לשחק עם בובה פט 100% הורדת נזק. אולי הם הזויים לגמרי והם כן יתנו אבל פשוט לא סביר לחשוב ככה.

שחר אני אף פעם לא הבנתי את התלונות על קוד... מקסימום הכוונת נקודה אדומה קצת קלה יותר לשימוש אבל שורה תחתונה M16 רגיל תמיד היה הgo to שלי ולא רואה איך נשק אחר נתן למישהו אדג' עליי

או קיי... ואם למישהו יש מטול רימונים לHeavy שלו, קלף שגורם ליכולות שלו להתחדש מהר יותר ב5% ובובה פט עם 100% הגנה מנזק כשהוא עף ולמישהו אין מטול רימונים, גרף שגורם ליכולת אחת שלו להתחדש בחצי מהזמן וחללית שיורה 8% יותר מהר?
שיהיה ברור - בסיבוב אחד של המשחק, כל שחקן יכול לשחק את הדמויות האלה. את החללית ואת בובה פט אולי אפילו פעמיים במהלך המשחק.
מי מהם נחשב ברמה גבוהה יותר? מי מהם עם יתרון? מה עם יש לי בובה פט עם 100% הורדת נזק ולך יש את דראת' מול עם בריאות מתחדשת כשהוא משתמש ביכולת? איזה מן מאצ'מייקינג תעשה?

עכשיו אתה מבין למה הסברתי את כל מה שהסברתי?
המשחק פשוט מעוצב בצורה כזאת שקלפים האלה, שמגיעים לשחקנים לפי מזל ובלי קשר לכמה הם מנוסים, או כמה הם השקיעו במשחק, יוצרים משהו שפחות או יותר בלתי אפשרי לאזן.

נ.ב.
ואפילו לא נכנסנו לזה שלכל דמות גיבור, דמות תגוברת, חללית, דמות רגילה יש 3 קלפים טעונים, מתוך 6 (בהשקה) אפשריים. לך תחליט איזה קלפים, באיזו רמה, באיזה שילוב, יתאימו לאיזו רמה בmatchmaking.

נ.ב. 2
אגב, לא אמרתי את זה, אבל אולי זה חשוב להגיד - גם אם הmatchmaking לא יהיה מוצלח, כמו שאני חושב, זה לא בהכרח צריך למנוע מהמשחק להיות מהנה ומכל שחקן להנות מהצלחות. עבורי זה לא make or break, אבל עבור אנשים שבאמת רוצים משחק מולטיפלייר שהם יוכלו לשחק במשך חודשים, נראה לי שכן.
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 11 אוקטובר 2017, 19:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 אוקטובר 2017, 19:40

InterAl כתב:
Klayman כתב:גם לי הוא רץ סבבה לגמרי.. אבל עדיין פורטנייט רץ הרבה יותר חלק ממנו על ההגדרות הכי גבוהות. נסה ותיווכח בעצמך..

למה הכוונה בחלק? אני לא מסוגל להבחין ביותר מ-60FPS.

חלק ועם מלא פוליש. אין כלמיני טקסטורות שנטענות ממש מולך, העולם לא משתנה לך מול העיניים בגלל באגים (אלא בגלל שכולו בערך הריס) בצורה מציקה, האנימציות של הדמויות חלקות מאוד, ובכללי, הכל מרגיש כאילו שפכו עליו חבילה ענקית של חמאה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוקטובר 2017, 21:33

Kazz כתב:הגזלן הוא מי שלא מאפשר לך לקנות שום דבר פרט לחתול בשק. תגיד, מה לעזאזל אכפת לך אם מישהו יכול לקנות את OW ואז מייד לקנות פריט שהוא רוצה בלי לשחק כמה שצריך לשחק כדי לקבל מספיק ממטבע המשחק? מה אכפת לך? מה חורה לך ברעיון ה'רעשני' של 'הנה משהו שאני רוצה, הנה אני קונה אותו'?

למה בליזארד מונעים ממני את זה? למה הם אפילו מונעים ממני לקנות את המטבע של המשחק? התשובה ברורה וזועקת: כדי לדחוף אותך כמה שיותר לקניות חוזרות ונשנות של קופסאות רנדומליות. וזה פסול.

מה אכפת לך כמה השוק קבע שפריט ב TF2 או ב PUBG יעלה? רוב הסכום הולך לשחקן שמוכר. אז שהמפתחת גם תמכור ישירות את החפץ ותשים חסם עליון למחיר. מספיק עם גניבת הדעת: הבחירה היא לא בין מודל עסקי נצנלי ובין אי תמיכה מתמשכת במשחק. בליזארד הייתה ממשיכה לעשות מיליונים אם לצד הלוטבוקס הייתה מוכרת כל פריט בכסף אמיתי או את המטבע בכסף אמיתי. זה שהיא מאפשרת קנייה רק של דברים עיוורים משקפת את כוונתה ורצונה לחלוב כמה שיותר כסף בדרכים מניפולטיביות. זה לא עסק הגון.

הטענה שלך פגומה מהבסיס כי שחקן יכול לקנות כל חפץ במשחק עבור 80$ ומטה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 אוקטובר 2017, 22:20

לא מעוניין בחישובי העלות שלך. רוצה לקנות את הפריט שאני רוצה במחיר הנקוב ותו לא.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוקטובר 2017, 22:43

רוצה בעיקר להתלונן כמו שזה נשמע. אפילו טוטאלביסקיט הטרחן אמר בסרטון bf2 שלו שהקופסאות של ow בסדר כי היה לו משהו יותר קיצוני להטרחן עליו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 12 אוקטובר 2017, 15:38

Nucleus_Dawn כתב:
swiss-the-engine כתב:

או קיי... ואם למישהו יש מטול רימונים לHeavy שלו, קלף שגורם ליכולות שלו להתחדש מהר יותר ב5% ובובה פט עם 100% הגנה מנזק כשהוא עף ולמישהו אין מטול רימונים, גרף שגורם ליכולת אחת שלו להתחדש בחצי מהזמן וחללית שיורה 8% יותר מהר?
שיהיה ברור - בסיבוב אחד של המשחק, כל שחקן יכול לשחק את הדמויות האלה. את החללית ואת בובה פט אולי אפילו פעמיים במהלך המשחק.
מי מהם נחשב ברמה גבוהה יותר? מי מהם עם יתרון? מה עם יש לי בובה פט עם 100% הורדת נזק ולך יש את דראת' מול עם בריאות מתחדשת כשהוא משתמש ביכולת? איזה מן מאצ'מייקינג תעשה?

עכשיו אתה מבין למה הסברתי את כל מה שהסברתי?
המשחק פשוט מעוצב בצורה כזאת שקלפים האלה, שמגיעים לשחקנים לפי מזל ובלי קשר לכמה הם מנוסים, או כמה הם השקיעו במשחק, יוצרים משהו שפחות או יותר בלתי אפשרי לאזן.

נ.ב.
ואפילו לא נכנסנו לזה שלכל דמות גיבור, דמות תגוברת, חללית, דמות רגילה יש 3 קלפים טעונים, מתוך 6 (בהשקה) אפשריים. לך תחליט איזה קלפים, באיזו רמה, באיזה שילוב, יתאימו לאיזו רמה בmatchmaking.

נ.ב. 2
אגב, לא אמרתי את זה, אבל אולי זה חשוב להגיד - גם אם הmatchmaking לא יהיה מוצלח, כמו שאני חושב, זה לא בהכרח צריך למנוע מהמשחק להיות מהנה ומכל שחקן להנות מהצלחות. עבורי זה לא make or break, אבל עבור אנשים שבאמת רוצים משחק מולטיפלייר שהם יוכלו לשחק במשך חודשים, נראה לי שכן.

אבל התגובה לא הייתה מופנת אלייך אלא לאסקין...

לגבי מה שעכשיו כתבת, נו בסדר... מאיפה לי איך עושים לזה באלאנס? אני בצוות פיתוח? חוץ מזה שבכללי הרבה מהאיזונים שמתרחשים במשחקים אחרי יציאת המשחק מבוססת על הנתונים שיוצאים מהמיליוני משחקים שבוצעו... פשוט רואים מה נראה שהוא overpowered ועושים לו adjust בהתאם.

קיצר בכל אופן כמו שאמרתי לא הגבתי אלייך... אני רק הגבתי לגבי קוד בהקשר של ההודעה שלך.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוקטובר 2017, 17:36

Wait for a sale.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים